Antena Căutare

Articole despre carne

Cea mai buna friptură de vită, la Neatza

Cea mai buna friptură de vită, la Neatza

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne cea mai buna rețetă de friptură de vită.

Luni, 14.12.2020, 11:28
Cum alegem carnea în funcție de ce vrem să preparăm

Cum alegem carnea în funcție de ce vrem să preparăm

Mădălina Barbu, antreprenor, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum trebuie să alegem carnea în funcție de ce vrem să preparăm.

Marti, 08.12.2020, 11:08
Degustare cu surprize, la Chefi la Cuțite! Chef Scarlatescu: "Ceva nu se leagă"

Degustare cu surprize, la Chefi la Cuțite! Chef Scarlatescu: "Ceva nu se leagă"

La proba individuală, membrii celor trei echipe intrate la duel au trebuit să pregătească un prepatat pe bază de carne.

Luni, 07.12.2020, 19:50
Carne, tema duelului individual. Roxana Blenche: "Sunt fericită!"

Carne, tema duelului individual. Roxana Blenche: "Sunt fericită!"

La proba individuală, membrii celor trei echipe intrate la duel au trebuit să pregătească un prepatat pe bază de carne.

Luni, 07.12.2020, 19:22
Secretul celor mai bune fripturi turcești

Secretul celor mai bune fripturi turcești

Românii au prins gustul celebrelor fripturi T-bone, rib-eye și New York. Carnea certificată "halal" este considerată cea mai curată, datorită metodei de procesare.

Miercuri, 04.11.2020, 11:08
Izvor de saramură, camară plină de conserve

Izvor de saramură, camară plină de conserve

Toamna este sezonul murăturilor pentru toate gospodinele din ţară. În localitatea buzoiană Mânzăleşti, oamenii îşi pregătesc conservele de iarnă cu saramura ce le izvorăşte direct. din munte. Reţeta perfectă pentru murături este...

Duminica, 25.10.2020, 08:27
Burgerii, întorși pe ambele părți în Parlamentul European

Burgerii, întorși pe ambele părți în Parlamentul European

Război în Parlamentul European pe denumirea de burger. Aleşii trebuie să decidă dacă produsele vegetariene pot sau nu purta denumirile unor preparate făcute în mod tradiţional din carne. Fermierii resping ideea pentru că le sunt afectate...

Miercuri, 21.10.2020, 19:32
Ce mâncare provoacă pubertatea precoce

Ce mâncare provoacă pubertatea precoce

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de medicul Alina Burlacul, ne explică care sunt cele mai periculoase alimente pentru sistemul hormonal.

Luni, 19.10.2020, 09:53
Coastele fragede și burgerii pufoși, vedete în meniul savuros de toamnă

Coastele fragede și burgerii pufoși, vedete în meniul savuros de toamnă

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne arată cum se face tranziția către un meniu de toamnă.

Marti, 29.09.2020, 11:39
Vrei să faci un grătar? Uite ce carne îți recomandă Marian Duță!

Vrei să faci un grătar? Uite ce carne îți recomandă Marian Duță!

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne arata cum sa alegem carnea pentru gratar.

Joi, 10.09.2020, 11:34
Avem cea mai ieftină carne din Europa

Avem cea mai ieftină carne din Europa

România are cea mai ieftină carne din toată Europa! Dar şi o putere de cumpărare pe măsură. Anul trecut, prețul cărnii era cu 37 la suta sub media Uniunii Europene, potrivit Eurostat. La jumătate de Austria și Franța. Doar ca și salariile...

Miercuri, 19.08.2020, 19:30
Rețete tradiționale. Mâncare ca la bunica

Rețete tradiționale. Mâncare ca la bunica

Mâncare ca la bunica. Mai mulți bucătari prezintă la Neatza cu Răzvan și Dani mai multe rețete tradiționale românești.

Luni, 27.07.2020, 10:51
Smiley News: Când te crezi meseriaș la făcut grătar

Smiley News: Când te crezi meseriaș la făcut grătar

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum arata cei mai mari specialisti la facut gratar.

Vineri, 10.07.2020, 10:36
Veste bună pentru români după criza declanșată de pandemia de coronavirus. Ce se întâmplă cu prețurile în perioada următoare

Veste bună pentru români după criza declanșată de pandemia de coronavirus. Ce se întâmplă cu prețurile în perioada următoare

În timp ce în Statele Unite ale Americii problemele cu aprovizionarea se adâncesc pe zi ce trece, Europa se confruntă cu un surplus de carne. Iar România nu face excepţie. Timp de două luni şi jumătate, terasele şi restaurantele au fost închise, iar festivalurile - anulate. În această ecuaţie, avem şi o veste bună: Pe termen scurt, acest surplus s-ar putea traduce în scăderi de preţuri şi promoţii la raft. 

Marti, 02.06.2020, 19:56
Criza COVID ieftinește carnea

Criza COVID ieftinește carnea

Extreme în industria cărnii! În timp ce în Statele Unite ale Americii problemele cu aprovizionarea se adâncesc pe zi ce trece, Europa se confruntă cu un surplus de carne. Iar România nu face excepţie. Timp de două luni şi jumătate, terasele...

Marti, 02.06.2020, 19:29
Muncitorii români schimbă legislaţia muncii în Germania

Muncitorii români schimbă legislaţia muncii în Germania

Românii schimbă legislaţia muncii în Germania, după ce sute de muncitori din industria prelucrării cărnii s-au infectat. Abatoarele vor renunța la serviciile subcontractorilor și vor fi obligate să le ofere angajaților condiții mai bune de...

Duminica, 31.05.2020, 19:29
Bucate alese pentru o masă îmbelșugată de Înălțare

Bucate alese pentru o masă îmbelșugată de Înălțare

Iată cum arată o masă îmbelșugată cu preparate gustoase pentru masa de Înălțare.

Joi, 28.05.2020, 12:36
Ce pește preferă românii

Ce pește preferă românii

Proprietarul unei pescării a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani ce pește preferă românii, dar și alte informații interesante.

Vineri, 08.05.2020, 12:44
Rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Supă cremă de muștar cu inimioare mici, un preparat cu multă carne

Rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Supă cremă de muștar cu inimioare mici, un preparat cu multă carne

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne, muștar, țelină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Supă cremă de muștar cu inimioare mici".

Marti, 05.05.2020, 08:24
Aglomeraţie în pieţe și magazine cu o zi înainte de 1 Mai. Românii au aşteptat la cozi zeci de minute pentru carnea pe care o vor pune pe grătare

Aglomeraţie în pieţe și magazine cu o zi înainte de 1 Mai. Românii au aşteptat la cozi zeci de minute pentru carnea pe care o vor pune pe grătare

Aglomeraţia din pieţe sau magazine s-a mutat astăzi în faţa măcelăriilor. Românii au aşteptat la cozi zeci de minute pentru carnea pe care o vor pune pe grătare în curte sau în casă anul acesta. Autorităţile avertizează, urmează un...

Joi, 30.04.2020, 19:22
Carne de struț, pe masa de Paște

Carne de struț, pe masa de Paște

Deşi carnea de miel este vedeta mesei de Paşte, tot mai mulţi sunt cei care o înlocuiesc cu cea de struţ. Au şi motive pentru care fac asta: conţine mai puţin colesterol, este mai gustoasă şi se găteşte şi mai repede. Beneficiile însă....

Luni, 13.04.2020, 16:38
Pieţele din Sibiu au condiții speciale

Pieţele din Sibiu au condiții speciale

Pregătirile pentru masa de Paşte au început, în cele mai multe case, în ciuda restricţiilor din perioada de pandemie. În pieţele din Sibiu autorităţile locale au pregătit deja sectoarele pentru carne şi lactate astfel încât crescătorii...

Sambata, 11.04.2020, 08:30
Fermele s-au mutat pe online, pe timp de pandemie. Gurmanzii pot comanda carne proaspătă, dar și dulciuri tradiționale

Fermele s-au mutat pe online, pe timp de pandemie. Gurmanzii pot comanda carne proaspătă, dar și dulciuri tradiționale

Fermele din România s-au mutat în mediul online, pe timp de pandemie. Se poate comanda carne proaspătă, produse din carne și lapte, dar și dulciuri tradiționale realizate la comandă.

Luni, 06.04.2020, 10:38
Reţeta lui Chef Berry - Star Matinal: Mușchiuleț de porc cu prune afumate

Reţeta lui Chef Berry - Star Matinal: Mușchiuleț de porc cu prune afumate

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine muschiulet de porc, prune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Muschiulet de porc cu prune afumate"

Luni, 16.03.2020, 10:06
Înlocuirea cărnii cu proteine vegetale aduce beneficii nebănuite asupra sănătăţii

Înlocuirea cărnii cu proteine vegetale aduce beneficii nebănuite asupra sănătăţii

Carnea înlocuită cu nuci, orez brun sau soia ne-ar putea prelungi viaţa. Şi chiar ne-ar proteja în faţa bolilor de inimă. Este cea mai recentă descoperire a nutriţioniştilor. Românii nu par însă dispuşi să renunţe la proteinele animale....

Sambata, 07.03.2020, 19:26
Imprimantă în loc de frigider. Carnea viitorului, tot mai aproape de realitate. "Are aspectul și textura unei fripturi tradiționale"

Imprimantă în loc de frigider. Carnea viitorului, tot mai aproape de realitate. "Are aspectul și textura unei fripturi tradiționale"

Conform studiilor, în 2050 vom fi în jur de 10 miliarde de oameni și va crește și consumul de carne la nivel mondial.

Vineri, 06.03.2020, 10:40
Rețeta de Varză a la Cluj sau Varză în straturi, o rețetă cu tradiție în bucătăria românească

Rețeta de Varză a la Cluj sau Varză în straturi, o rețetă cu tradiție în bucătăria românească

Pentru atunci când poftim la sarmale și nu avem timp, sau chef de împăturit, putem apela cu încredere rețeta de Varză a la Cluj sau Varză în straturi, care se prepară mult mai rapid și gustul este asemănător cu cel al sarmalelor.

Vineri, 07.02.2020, 10:22
Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Rața care bate la tobe, lopata de carne și copilul care tunde iarba

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Rața care bate la tobe, lopata de carne și copilul care tunde iarba

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", trei clipuri amuzante.

Vineri, 31.01.2020, 09:06
Veste bună pentru români! Carnea de miel ar putea fi mai ieftină cu 50% anul acesta, de Paște

Veste bună pentru români! Carnea de miel ar putea fi mai ieftină cu 50% anul acesta, de Paște

Anul acesta, de Paşte, vom avea miei mai mari şi mai ieftini. Iarna neaşteptat de caldă a dat peste cap până şi bioritmul animalelor. Fermele sunt pline deja de miei, ceea ce înseamnă că, până la sărbători, cei mai mulţi vor cântări câte 20 de kilograme. Asta va face ca preţul cărnii, mai puţin fragede, să fie redus chiar şi la jumătate, spun ciobanii. Altfel rămân cu marfa.

Joi, 30.01.2020, 20:19
Mieii de Paşte vor fi mai mari anul acesta. Preţul lor va fi însă mai mic

Mieii de Paşte vor fi mai mari anul acesta. Preţul lor va fi însă mai mic

Anul acesta, de Paşte, vom avea miei mai mari şi mai ieftini. Iarna neaşteptat de caldă a dat peste cap până şi bioritmul animalelor. Fermele sunt pline deja de miei, ceea ce înseamnă că, până la sărbători, cei mai mulţi vor cântări...

Joi, 30.01.2020, 19:35
Un porc pentru fiecare. Consumul de carne în România a atins un nivel record

Un porc pentru fiecare. Consumul de carne în România a atins un nivel record

Nicio masă fără carne. Cel puţin asta arată statisticile oficiale. În vremuri de criză financiară, consumul a scăzut. Însă, în ultimii ani, friptura e nelipsită din meniu. Semn că o ducem mai bine, spun specialiştii. Consumul de carne...

Vineri, 24.01.2020, 19:38
Carne din focare de gripă aviară, în România. Din 17 tone ajunse în magazine, au fost recuperate doar 38 de kilograme

Carne din focare de gripă aviară, în România. Din 17 tone ajunse în magazine, au fost recuperate doar 38 de kilograme

Este alertă în toată ţara după ce 17 tone de carne de curcan importate din Ungaria, din zone unde gripa aviară face ravagii, au ajuns în magazine.

Marti, 21.01.2020, 10:12
Reţeta lui Chef Munti de la Star Matinal: Paella catalana cu carne şi chorizo

Reţeta lui Chef Munti de la Star Matinal: Paella catalana cu carne şi chorizo

Chef Munti a pregătit la Star Matinal de Weekend o reţetă de paella catalana cu carne şi chorizo

Sambata, 18.01.2020, 11:32
Carne de pasăre posibil infectată cu gripă aviară, în România! Avertisment de ultimă oră de la Comisia Europeană!

Carne de pasăre posibil infectată cu gripă aviară, în România! Avertisment de ultimă oră de la Comisia Europeană!

Produse din carne de pasăre posibil infectate cu gripă aviară au fost aduse în România. Comisia Europeană a avertizat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Vineri, 17.01.2020, 18:30
Românii mănâncă cea mai scumpă carne de porc din Europa

Românii mănâncă cea mai scumpă carne de porc din Europa

Fermierii noştri vând kilogramul de carne de porc în viu cu aproape 50 la sută mai scump faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pesta porcină a făcut ravagii peste tot în lume, cererea de materie primă a crescut, la fel şi preţurile,...

Miercuri, 15.01.2020, 19:32
Star News. Cea mai mare dorință a Sylviei pentru 2020

Star News. Cea mai mare dorință a Sylviei pentru 2020

Sylvia şi-a făcut o listă întreagă de planuri pentru anul 2020! Nu mai vrea să mănânce carne, dar nu asta e cea mai arzătoare dorinţă a ei. Într-un moment de sinceritate, artista a făcut mărturisirea la care nimeni nu aştepta!

Marti, 07.01.2020, 18:22
Veganii vor avea anul acesta o masa bogată de Crăciun

Veganii vor avea anul acesta o masa bogată de Crăciun

Din meniul lor nu vor lipsi sarmalele, răciturile sau salata de boef. Desigur într-o variantă fără carne. Pentru orice preparate tradiţional românesc de origine animala, veganii au găsit un înlocuitor vegetal.

Luni, 23.12.2019, 20:24
Veganii vor avea anul acesta o masa bogată de Crăciun

Veganii vor avea anul acesta o masa bogată de Crăciun

Din meniul lor nu vor lipsi sarmalele, răciturile sau salata de boef. Desigur într-o variantă fără carne. Pentru orice preparate tradiţional românesc de origine animala, veganii au găsit un înlocuitor vegetal. Aşa a luat naştere supa sau...

Luni, 23.12.2019, 16:32
Tăierea porcului, motiv de sărbătoare pentru mare parte dintre români

Tăierea porcului, motiv de sărbătoare pentru mare parte dintre români

Înainte de Crăciun, tăierea porcului reprezintă o sărbătoare în sine. În funcţie de fiecare zonă geografică, obiceiurile diferă, însă un lucru e sigur: cel mai aştepta moment este cel al degustării şoriciului. La Bistriţa, spre...

Duminica, 22.12.2019, 08:05
Ignatul, între tradiție și atracție turistică

Ignatul, între tradiție și atracție turistică

Înainte de a se strânge în jurul mesei de Crăciun, familiile s-au reunit, azi, pentru o tradiţie veche. Igantul. În satele României, porcii crescuţi peste an au fost sacrificaţi încă din zorii zilei, pentru ca măcelarii să aibă timp să...

Vineri, 20.12.2019, 19:37
O familie din Humuleşti a muncit în străinătate, că să-şi poată face o afacere de succes în România

O familie din Humuleşti a muncit în străinătate, că să-şi poată face o afacere de succes în România

Au lăsat satul de poveste al lui Creangă şi au plecat printre străini! Au muncit ani de zile pentru visul lor, iar acum au revenit în satul natal şi au pus bazele unei afaceri.

Miercuri, 18.12.2019, 19:15
O familie din Humuleşti a muncit în străinătate, că să-şi poată face o afacere de succes în România

O familie din Humuleşti a muncit în străinătate, că să-şi poată face o afacere de succes în România

Au lăsat satul de poveste al lui Creangă şi au plecat printre străini! Au muncit ani de zile pentru visul lor, iar acum au revenit în satul natal şi au pus bazele unei afaceri. Doi soţi din Humuleşti au vrut ca toată lumea să se bucure de...

Miercuri, 18.12.2019, 16:38
Piaţa Obor: Carne de porc, vândută în mizerie

Piaţa Obor: Carne de porc, vândută în mizerie

Angajaţi cu fişe de analize expirate şi carne ţinută în condiţii mizerabile! Asta au găsit astăzi inspectorii ANPC în hala veche din Piaţa Obor. Acolo mii de oameni îşi fac cumpărăturile în fiecare zi. O echipă Obsevator a sesizat...

Marti, 17.12.2019, 19:23
Masa de Crăciun este mai scumpă în acest an! Pesta porcină crește prețurile

Masa de Crăciun este mai scumpă în acest an! Pesta porcină crește prețurile

Cu două săptămâni înainte de Crăciun, scumpirea cărnii de porc dă peste cap planurile gospodinele pentru masa festivă. Unele dintre ele se gândesc deja cum să înlocuiască produsele tradiţionale. Asta pentru că preţul cărnii de porc s-a dublat în această perioadă, din cauza pestei porcine.

Joi, 12.12.2019, 17:40
Masa de Crăciun, mai scumpă din cauza pestei porcine

Masa de Crăciun, mai scumpă din cauza pestei porcine

Cu două săptămâni înainte de Crăciun, scumpirea cărnii de porc dă peste cap planurile gospodinele pentru masa festivă. Unele dintre ele se gândesc deja cum să înlocuiască produsele tradiţionale. Asta pentru că preţul cărnii de porc s-a...

Joi, 12.12.2019, 16:20
Carne ţinută pe jos, în ligheane, iar apoi gătită pe trotuar la un Târg de Crăciun din România

Carne ţinută pe jos, în ligheane, iar apoi gătită pe trotuar la un Târg de Crăciun din România

Mâncăruri de Crăciun, distruse cu clor! S-a întâmplat la Constanţa acolo unde inspectorii de la protecţia consumatorilor au descoperit ceaune întregi cu diferite preparate, care erau un pericol uriaş pentru clienţi. Fasolea, cârnaţii şi costiţele erau pregătite pe trotuar, în ligheane, iar data de expirare a produselor se schimba din pix.

Miercuri, 11.12.2019, 19:24
Carne ţinută pe jos, în ligheane, iar apoi gătită. pe trotuar! Asta au descoperit inspectorii pentru Protecţia Consumatorului la un târg de Crăciun

Carne ţinută pe jos, în ligheane, iar apoi gătită. pe trotuar! Asta au descoperit inspectorii pentru Protecţia Consumatorului la un târg de Crăciun

Mâncăruri de Crăciun, distruse cu clor! S-a întâmplat la Constanţa acolo unde inspectorii de la protecţia consumatorilor au descoperit ceaune întregi cu diferite preparate, care erau un pericol uriaş pentru clienţi. Fasolea, cârnaţii şi...

Miercuri, 11.12.2019, 19:10
Chefi la cuțite, proba individuală de la duel. Carnea, tema confruntării dintre cele trei echipe

Chefi la cuțite, proba individuală de la duel. Carnea, tema confruntării dintre cele trei echipe

Echipa mov, echipa verde și echipa albastră au parte de emoții mari la proba individuală. Tema acestei confruntării este carnea.

Luni, 09.12.2019, 22:29
Chefi la cuțite, proba individuală de la duel. Carnea, tema confruntării dintre cele trei echipe

Chefi la cuțite, proba individuală de la duel. Carnea, tema confruntării dintre cele trei echipe

Echipa mov, echipa verde și echipa albastră au parte de emoții mari la proba individuală. Tema acestei confruntării este carnea.

Luni, 09.12.2019, 20:26
Foarte mulţi români preferă carnea de miel pe masa de Crăciun

Foarte mulţi români preferă carnea de miel pe masa de Crăciun

Mulţi români au renunţat de ani buni să mai pună carne de porc pe masa de Crăciun! Unii aleg curcanul, pe motiv că are carnea slabă şi e mai sănătos.

Sambata, 07.12.2019, 09:30
x