Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne cea mai buna rețetă de friptură de vită.
Mădălina Barbu, antreprenor, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum trebuie să alegem carnea în funcție de ce vrem să preparăm.
La proba individuală, membrii celor trei echipe intrate la duel au trebuit să pregătească un prepatat pe bază de carne.
La proba individuală, membrii celor trei echipe intrate la duel au trebuit să pregătească un prepatat pe bază de carne.
Românii au prins gustul celebrelor fripturi T-bone, rib-eye și New York. Carnea certificată "halal" este considerată cea mai curată, datorită metodei de procesare.
Toamna este sezonul murăturilor pentru toate gospodinele din ţară. În localitatea buzoiană Mânzăleşti, oamenii îşi pregătesc conservele de iarnă cu saramura ce le izvorăşte direct. din munte. Reţeta perfectă pentru murături este...
Duminica, 25.10.2020, 08:27
Război în Parlamentul European pe denumirea de burger. Aleşii trebuie să decidă dacă produsele vegetariene pot sau nu purta denumirile unor preparate făcute în mod tradiţional din carne. Fermierii resping ideea pentru că le sunt afectate...
Miercuri, 21.10.2020, 19:32
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de medicul Alina Burlacul, ne explică care sunt cele mai periculoase alimente pentru sistemul hormonal.
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne arată cum se face tranziția către un meniu de toamnă.
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne arata cum sa alegem carnea pentru gratar.
România are cea mai ieftină carne din toată Europa! Dar şi o putere de cumpărare pe măsură. Anul trecut, prețul cărnii era cu 37 la suta sub media Uniunii Europene, potrivit Eurostat. La jumătate de Austria și Franța. Doar ca și salariile...
Miercuri, 19.08.2020, 19:30
Mâncare ca la bunica. Mai mulți bucătari prezintă la Neatza cu Răzvan și Dani mai multe rețete tradiționale românești.
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum arata cei mai mari specialisti la facut gratar.
În timp ce în Statele Unite ale Americii problemele cu aprovizionarea se adâncesc pe zi ce trece, Europa se confruntă cu un surplus de carne. Iar România nu face excepţie. Timp de două luni şi jumătate, terasele şi restaurantele au fost închise, iar festivalurile - anulate. În această ecuaţie, avem şi o veste bună: Pe termen scurt, acest surplus s-ar putea traduce în scăderi de preţuri şi promoţii la raft.
Marti, 02.06.2020, 19:56
Extreme în industria cărnii! În timp ce în Statele Unite ale Americii problemele cu aprovizionarea se adâncesc pe zi ce trece, Europa se confruntă cu un surplus de carne. Iar România nu face excepţie. Timp de două luni şi jumătate, terasele...
Marti, 02.06.2020, 19:29
Românii schimbă legislaţia muncii în Germania, după ce sute de muncitori din industria prelucrării cărnii s-au infectat. Abatoarele vor renunța la serviciile subcontractorilor și vor fi obligate să le ofere angajaților condiții mai bune de...
Duminica, 31.05.2020, 19:29
Iată cum arată o masă îmbelșugată cu preparate gustoase pentru masa de Înălțare.
Proprietarul unei pescării a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani ce pește preferă românii, dar și alte informații interesante.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne, muștar, țelină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Supă cremă de muștar cu inimioare mici".
Aglomeraţia din pieţe sau magazine s-a mutat astăzi în faţa măcelăriilor. Românii au aşteptat la cozi zeci de minute pentru carnea pe care o vor pune pe grătare în curte sau în casă anul acesta. Autorităţile avertizează, urmează un...
Joi, 30.04.2020, 19:22
Deşi carnea de miel este vedeta mesei de Paşte, tot mai mulţi sunt cei care o înlocuiesc cu cea de struţ. Au şi motive pentru care fac asta: conţine mai puţin colesterol, este mai gustoasă şi se găteşte şi mai repede. Beneficiile însă....
Luni, 13.04.2020, 16:38
Pregătirile pentru masa de Paşte au început, în cele mai multe case, în ciuda restricţiilor din perioada de pandemie. În pieţele din Sibiu autorităţile locale au pregătit deja sectoarele pentru carne şi lactate astfel încât crescătorii...
Sambata, 11.04.2020, 08:30
Fermele din România s-au mutat în mediul online, pe timp de pandemie. Se poate comanda carne proaspătă, produse din carne și lapte, dar și dulciuri tradiționale realizate la comandă.
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine muschiulet de porc, prune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Muschiulet de porc cu prune afumate"
Luni, 16.03.2020, 10:06
Carnea înlocuită cu nuci, orez brun sau soia ne-ar putea prelungi viaţa. Şi chiar ne-ar proteja în faţa bolilor de inimă. Este cea mai recentă descoperire a nutriţioniştilor. Românii nu par însă dispuşi să renunţe la proteinele animale....
Sambata, 07.03.2020, 19:26
Conform studiilor, în 2050 vom fi în jur de 10 miliarde de oameni și va crește și consumul de carne la nivel mondial.
Vineri, 06.03.2020, 10:40
Pentru atunci când poftim la sarmale și nu avem timp, sau chef de împăturit, putem apela cu încredere rețeta de Varză a la Cluj sau Varză în straturi, care se prepară mult mai rapid și gustul este asemănător cu cel al sarmalelor.
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", trei clipuri amuzante.
Anul acesta, de Paşte, vom avea miei mai mari şi mai ieftini. Iarna neaşteptat de caldă a dat peste cap până şi bioritmul animalelor. Fermele sunt pline deja de miei, ceea ce înseamnă că, până la sărbători, cei mai mulţi vor cântări câte 20 de kilograme. Asta va face ca preţul cărnii, mai puţin fragede, să fie redus chiar şi la jumătate, spun ciobanii. Altfel rămân cu marfa.
Joi, 30.01.2020, 20:19
Anul acesta, de Paşte, vom avea miei mai mari şi mai ieftini. Iarna neaşteptat de caldă a dat peste cap până şi bioritmul animalelor. Fermele sunt pline deja de miei, ceea ce înseamnă că, până la sărbători, cei mai mulţi vor cântări...
Joi, 30.01.2020, 19:35
Nicio masă fără carne. Cel puţin asta arată statisticile oficiale. În vremuri de criză financiară, consumul a scăzut. Însă, în ultimii ani, friptura e nelipsită din meniu. Semn că o ducem mai bine, spun specialiştii. Consumul de carne...
Vineri, 24.01.2020, 19:38
Este alertă în toată ţara după ce 17 tone de carne de curcan importate din Ungaria, din zone unde gripa aviară face ravagii, au ajuns în magazine.
Marti, 21.01.2020, 10:12
Chef Munti a pregătit la Star Matinal de Weekend o reţetă de paella catalana cu carne şi chorizo
Sambata, 18.01.2020, 11:32
Produse din carne de pasăre posibil infectate cu gripă aviară au fost aduse în România. Comisia Europeană a avertizat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).
Vineri, 17.01.2020, 18:30
Fermierii noştri vând kilogramul de carne de porc în viu cu aproape 50 la sută mai scump faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pesta porcină a făcut ravagii peste tot în lume, cererea de materie primă a crescut, la fel şi preţurile,...
Miercuri, 15.01.2020, 19:32
Sylvia şi-a făcut o listă întreagă de planuri pentru anul 2020! Nu mai vrea să mănânce carne, dar nu asta e cea mai arzătoare dorinţă a ei. Într-un moment de sinceritate, artista a făcut mărturisirea la care nimeni nu aştepta!
Marti, 07.01.2020, 18:22
Din meniul lor nu vor lipsi sarmalele, răciturile sau salata de boef. Desigur într-o variantă fără carne. Pentru orice preparate tradiţional românesc de origine animala, veganii au găsit un înlocuitor vegetal.
Luni, 23.12.2019, 20:24
Din meniul lor nu vor lipsi sarmalele, răciturile sau salata de boef. Desigur într-o variantă fără carne. Pentru orice preparate tradiţional românesc de origine animala, veganii au găsit un înlocuitor vegetal. Aşa a luat naştere supa sau...
Luni, 23.12.2019, 16:32
Înainte de Crăciun, tăierea porcului reprezintă o sărbătoare în sine. În funcţie de fiecare zonă geografică, obiceiurile diferă, însă un lucru e sigur: cel mai aştepta moment este cel al degustării şoriciului. La Bistriţa, spre...
Duminica, 22.12.2019, 08:05
Înainte de a se strânge în jurul mesei de Crăciun, familiile s-au reunit, azi, pentru o tradiţie veche. Igantul. În satele României, porcii crescuţi peste an au fost sacrificaţi încă din zorii zilei, pentru ca măcelarii să aibă timp să...
Vineri, 20.12.2019, 19:37
Au lăsat satul de poveste al lui Creangă şi au plecat printre străini! Au muncit ani de zile pentru visul lor, iar acum au revenit în satul natal şi au pus bazele unei afaceri.
Miercuri, 18.12.2019, 19:15
Au lăsat satul de poveste al lui Creangă şi au plecat printre străini! Au muncit ani de zile pentru visul lor, iar acum au revenit în satul natal şi au pus bazele unei afaceri. Doi soţi din Humuleşti au vrut ca toată lumea să se bucure de...
Miercuri, 18.12.2019, 16:38
Angajaţi cu fişe de analize expirate şi carne ţinută în condiţii mizerabile! Asta au găsit astăzi inspectorii ANPC în hala veche din Piaţa Obor. Acolo mii de oameni îşi fac cumpărăturile în fiecare zi. O echipă Obsevator a sesizat...
Marti, 17.12.2019, 19:23
Cu două săptămâni înainte de Crăciun, scumpirea cărnii de porc dă peste cap planurile gospodinele pentru masa festivă. Unele dintre ele se gândesc deja cum să înlocuiască produsele tradiţionale. Asta pentru că preţul cărnii de porc s-a dublat în această perioadă, din cauza pestei porcine.
Joi, 12.12.2019, 17:40
Cu două săptămâni înainte de Crăciun, scumpirea cărnii de porc dă peste cap planurile gospodinele pentru masa festivă. Unele dintre ele se gândesc deja cum să înlocuiască produsele tradiţionale. Asta pentru că preţul cărnii de porc s-a...
Joi, 12.12.2019, 16:20
Mâncăruri de Crăciun, distruse cu clor! S-a întâmplat la Constanţa acolo unde inspectorii de la protecţia consumatorilor au descoperit ceaune întregi cu diferite preparate, care erau un pericol uriaş pentru clienţi. Fasolea, cârnaţii şi costiţele erau pregătite pe trotuar, în ligheane, iar data de expirare a produselor se schimba din pix.
Miercuri, 11.12.2019, 19:24
Mâncăruri de Crăciun, distruse cu clor! S-a întâmplat la Constanţa acolo unde inspectorii de la protecţia consumatorilor au descoperit ceaune întregi cu diferite preparate, care erau un pericol uriaş pentru clienţi. Fasolea, cârnaţii şi...
Miercuri, 11.12.2019, 19:10
Echipa mov, echipa verde și echipa albastră au parte de emoții mari la proba individuală. Tema acestei confruntării este carnea.
Echipa mov, echipa verde și echipa albastră au parte de emoții mari la proba individuală. Tema acestei confruntării este carnea.
Mulţi români au renunţat de ani buni să mai pună carne de porc pe masa de Crăciun! Unii aleg curcanul, pe motiv că are carnea slabă şi e mai sănătos.
Sambata, 07.12.2019, 09:30