Antena Căutare

Articole despre carne

Secretele cărnii de porc ferfect afumate

Secretele cărnii de porc ferfect afumate

În gospodării se pun la punct ultimele detalii pentru masa de sărbători. Preparatele din carne de porc sunt, bineînţeles, cele mai căutate. Iar slănina afumată aproape că e de nerefuzat. Un gospodar ne-a spus care sunt secretele lui. Dar...

Sambata, 22.12.2018, 09:22
Carne ținută PE JOS și vândută oamenilor, în cea mai mare piață din Capitală! Imagini revoltătoare, filmate cu camera ascunsă

Carne ținută PE JOS și vândută oamenilor, în cea mai mare piață din Capitală! Imagini revoltătoare, filmate cu camera ascunsă

Într-una dintre cele mai mari hale de carne din București, produsele care ajung pe mesele clienților sunt ținute pe jos, fără folei de protecție, la îndemâna oricui vrea să pună mâna pe ele. Autoritățile au declanșat o serie de controale după ce au văzut imaginile filmate de reporteri. 

Vineri, 21.12.2018, 09:51
Salina de la Turda, locul perfect pentru a matura mezeluri fine

Salina de la Turda, locul perfect pentru a matura mezeluri fine

Un producător din Cluj a adus pe piaţă mezelurile tradiţionale de salină, produse crud-uscate sută la sută naturale şi unice în România. Ineditul lor constă în procedura de maturare a cărnii. Pulpa sau cotletul de porc sunt ţinute în saramură, condimentate şi apoi lăsate la maturat într-o galerie a Salinei din Turda, scoasă din circuitul turistic.

Joi, 20.12.2018, 20:47
Salina de la Turda, locul perfect pentru a matura mezeluri fine

Salina de la Turda, locul perfect pentru a matura mezeluri fine

Un producător din Cluj a adus pe piaţă mezelurile tradiţionale de salină, produse crud-uscate sută la sută naturale şi unice în România. Ineditul lor constă în procedura de maturare a cărnii. Pulpa sau cotletul de porc sunt ţinute în...

Joi, 20.12.2018, 19:35
A început nebunia cumpărăturilor. Cu patru zile înainte de Ajunul Crăciunului, în piețe carnea se vinde şi direct de pe jos!

A început nebunia cumpărăturilor. Cu patru zile înainte de Ajunul Crăciunului, în piețe carnea se vinde şi direct de pe jos!

Este nebunie în pieţe, cu patru zile înainte de Ajunul Crăciunului. Iar cel mai căutat aliment este carnea de porc. Mare atenţie însă pe ce daţi banii. De graba clienţilor profită comercianţii. În hala uneia dintre cele mai mari pieţe din...

Joi, 20.12.2018, 19:18
Curcanul e tot mai popular printre cei care vor să mănânce mai uşor de Sărbători

Curcanul e tot mai popular printre cei care vor să mănânce mai uşor de Sărbători

Bunătăţile din carne de curcan devin din ce în ce mai căutate la mesele de Sărbători. În hipermarketuri, găsim, în această perioadă, curcani întregi, după modelul american. Preţurile sunt accesibile, iar carnea este numai bună pentru cei care nu vor să se îngraşe după mesele îmbelşugate.

Luni, 17.12.2018, 21:46
Curcanul e tot mai popular printre cei care vor să mănânce mai uşor de sărbători

Curcanul e tot mai popular printre cei care vor să mănânce mai uşor de sărbători

Bunătăţile din carne de curcan devin din ce în ce mai căutate la mesele de Sărbători. În hipermarketuri, găsim, în această perioadă, curcani întregi, după modelul american. Preţurile sunt accesibile, iar carnea este numai bună pentru...

Luni, 17.12.2018, 19:19
Mare atenție, români! Nutriționiștii avertizează! Ce se întâmplă în organismul nostru atunci când consumăm șorici

Mare atenție, români! Nutriționiștii avertizează! Ce se întâmplă în organismul nostru atunci când consumăm șorici

Şoriciul. Un deliciu pentru români. O gustare ciudată pentru străinii care abia dacă îl încearcă. În preajma sărbătorilor, e un preparat tradiţional care, cel puţin la noi în ţară, nu lipseşte de pe masă. Nutriţioniştii trag însă un semnal de alarmă

Joi, 13.12.2018, 23:40
E sezonul soriciului - un aliment cu "două tăişuri". Nutriţioniştii îl recomandă şi nu prea

E sezonul soriciului - un aliment cu "două tăişuri". Nutriţioniştii îl recomandă şi nu prea

Şoriciul. Un deliciu pentru români. O gustare ciudată pentru străinii care abia dacă îl încearcă. În preajma sărbătorilor, e un preparat tradiţional care, cel puţin la noi în ţară, nu lipseşte de pe masă. Nutriţioniştii trag însă...

Joi, 13.12.2018, 19:20
Pesta porcină africană "se vinde" fără probleme pe Internet

Pesta porcină africană "se vinde" fără probleme pe Internet

Pesta porcină africană "se vinde" fără probleme pe Internet. Numai într-o zi, pe un singur site, au fost postate o mie 200 de anunţuri despre vânzarea de porci. Multe dintre ele sunt din zonele de focar, unde, legal, nu este permisă...

Miercuri, 12.12.2018, 19:19
Carnea de struţ e afacere de sărbători. Comenzile cresc, deşi un kilogram depăşeşte 100 de lei

Carnea de struţ e afacere de sărbători. Comenzile cresc, deşi un kilogram depăşeşte 100 de lei

Este ideală pentru friptură, are puţin colesterol, dar şi un preţ pe măsură. Vorbim despre carnea de struţ, tot mai căutată de români, deşi se vinde cu peste 100 de lei kilogramul. Crescătorii de struţi de la noi sunt şi ei mulţumiţi....

Marti, 11.12.2018, 19:32
România, pândită de un nou pericol! Anunțul autorităților care ne dă fiori înainte de Crăciun!

România, pândită de un nou pericol! Anunțul autorităților care ne dă fiori înainte de Crăciun!

În plină epidemie de pestă porcină, un alt pericol pândeşte. Carne infestată cu trichineloză. În Dâmboviţa, parazitul a fost găsit la mai multe animale. Cum în această perioadă sute de mii de porci sunt sacrificaţi pentru masa de Crăciun, veterinarii recomandă doar furnizorii autorizaţi.

Luni, 10.12.2018, 22:25
În plină epidemie de pestă porcină, un alt pericol pândeşte. Carne infestată cu trichineloză

În plină epidemie de pestă porcină, un alt pericol pândeşte. Carne infestată cu trichineloză

În plină epidemie de pestă porcină, un alt pericol pândeşte. Carne infestată cu trichineloză. În Dâmboviţa, parazitul a fost găsit la mai multe animale. Cum în această perioadă sute de mii de porci sunt sacrificaţi pentru masa de...

Luni, 10.12.2018, 19:10
S-au călcat în picioare pentru carne ieftină

S-au călcat în picioare pentru carne ieftină

Imagini care nu mai au nevoie de niciun comentariu au fost surprinse seara trecută, în faţa unui magazin din Baia Mare. Centrul comercial se închisese după programul normal, în cursul serii, însă şi-a redeschis porţile la ora 23, de data asta...

Joi, 06.12.2018, 07:52
Video! Târg de Crăciun compromis! Zeci de comercianți au fost găsiți în neregulă de către inspectorii OPC. Sănătatea oamenilor este în pericol!

Video! Târg de Crăciun compromis! Zeci de comercianți au fost găsiți în neregulă de către inspectorii OPC. Sănătatea oamenilor este în pericol!

Ca și în anii anteriori, Târgul de Crăciun nu a început bine! Fiind într-o grabă continuă, comercianții prezenți la Târgul de Crăciun ne arată că au uitat ce înseamnă noțiunea de igienă atunci când vine vorba de produsele pe care le comercializează și pe care vizitatorii le cumpără la suprapreț.

Marti, 04.12.2018, 10:31
Ai grijă cum consumi carnea! Dieta mediteraneană este una dintre cele mai sănătoase din lume

Ai grijă cum consumi carnea! Dieta mediteraneană este una dintre cele mai sănătoase din lume

Se spune că dieta mediteraneană este una dintre cele mai sănătoase! Asta şi pentru că, în unele dintre cele mai iubite preparate orientale, se foloseşte carnea halal. O specialitate mai puţin cunoscută. Şi despre care bucătarii spun că nu conţine toxine.

Marti, 27.11.2018, 19:40
Se spune că dieta mediteraneană este una dintre cele mai sănătoase! Asta şi pentru că se foloseşte carnea halal

Se spune că dieta mediteraneană este una dintre cele mai sănătoase! Asta şi pentru că se foloseşte carnea halal

Se spune că dieta mediteraneană este una dintre cele mai sănătoase! Asta şi pentru că, în unele dintre cele mai iubite preparate orientale, se foloseşte carnea halal. O specialitate mai puţin cunoscută. Şi despre care bucătarii spun că nu...

Marti, 27.11.2018, 19:30
Jurații, fericiți că mănâncă, în sfârșit, carne. Chef Sorin Bontea: ”Ați avut noroc. Îmi era foame”

Jurații, fericiți că mănâncă, în sfârșit, carne. Chef Sorin Bontea: ”Ați avut noroc. Îmi era foame”

Jurații ”Chef la Cuțite” sunt fericiți că mănâncă, în sfârșit, carne. ”Ați avut noroc. Îmi era foame”, a fost reacția lui chef Sorin Bontea.

Luni, 19.11.2018, 22:25
Postul nu e doar greu. Ci şi scump. Coşul cu legume costă mai mult după o vară cu vreme capricioasă

Postul nu e doar greu. Ci şi scump. Coşul cu legume costă mai mult după o vară cu vreme capricioasă

Pieţele sunt, în continuare, pline de legume româneşti, dar marfa rămâne pe tarabe.Preţurile au crescut, aşa că puţini îşi mai permit să ţină postul ca la carte. Iar, de luna viitoare, se anunţă un nou val de scumpiri la legume, carne...

Luni, 19.11.2018, 19:23
Incendiu uriaș lângă Bucureşti, în Buftea! Una dintre cele mai mari fabrici de prelucrare a cărnii din ţară a luat foc - VIDEO

Incendiu uriaș lângă Bucureşti, în Buftea! Una dintre cele mai mari fabrici de prelucrare a cărnii din ţară a luat foc - VIDEO

Este incendiu uriaş lângă Bucureşti, în Buftea. Una dintre cele mai mari fabrici de prelucrare a cărnii din ţară a luat foc. Flăcările s-au întins pe sute de metri.

Duminica, 18.11.2018, 13:28
Incendiu uriaș lângă Bucureşti, în Buftea! Una dintre cele mai mari fabrici de prelucrare a cărnii din ţară a luat foc

Incendiu uriaș lângă Bucureşti, în Buftea! Una dintre cele mai mari fabrici de prelucrare a cărnii din ţară a luat foc

Este incendiu uriaş lângă Bucureşti, în Buftea. Una dintre cele mai mari fabrici de prelucrare a cărnii din ţară a luat foc. Flăcările s-au întins pe sute de metri.

Duminica, 18.11.2018, 09:52
Obiceiurile bunicilor devin inspiraţia antreprenorilor

Obiceiurile bunicilor devin inspiraţia antreprenorilor

Obiceiurile bunicilor devin inspiraţia antreprenorilor. Sunt tot mai mulţi care transformă creşterea animalelor în afacere de succes. Şi pun pe mesele românilor pui de ţară, şorici pârlit în bătătură şi slănină afumată după metode...

Miercuri, 14.11.2018, 19:31
Ciorbă de perișoare. Rețeta clasică, ca la bunica acasă

Ciorbă de perișoare. Rețeta clasică, ca la bunica acasă

Acrișoară și foarte gustoasă, este oricând bine venită la orice masă, o ciorbă de perișoare ca la bunica acasă!

Marti, 13.11.2018, 22:04
De Crăciun, românii s-ar putea să înlocuiască carnea de porc, cu miel sau curcan. Cât costa kilogramul de pastramă

De Crăciun, românii s-ar putea să înlocuiască carnea de porc, cu miel sau curcan. Cât costa kilogramul de pastramă

Marian Popa, fermier în Teleorman, a vorbit la Neatza despre carnea de miel, dar și sărbătorile de iarnă.

Luni, 12.11.2018, 10:58
Cum gătește un vegetarian carne. Flavia: ”Nu am atins nimic! Deschid totul, aprind multe lumânări, îmi pun mănuși și...”

Cum gătește un vegetarian carne. Flavia: ”Nu am atins nimic! Deschid totul, aprind multe lumânări, îmi pun mănuși și...”

Iată cum gătește un vegetarian carne. ”Nu am atins nimic! Deschid totul, aprind multe lumânări, îmi pun mănuși și...”, a spus Flavia Mihășan, vegetariana de la Neatza.

Luni, 12.11.2018, 08:21
Cel mai mare ospăţ haiducesc a avut loc în Capitală

Cel mai mare ospăţ haiducesc a avut loc în Capitală

Viţelul uriaş care se coace la foc domol cântăreşte 200 de kilograme. O echipă de bucătari sârbi la muncit toată dimineaţa să-l pregătească pentru rotisorul adus tocmai din Serbia. Până va fi gata, va trece mult timp.

Sambata, 10.11.2018, 19:36
Val de scumpiri, înainte de Sărbători. Cu cât cresc prețurile la carburanți, gaz, carne și produse lactate

Val de scumpiri, înainte de Sărbători. Cu cât cresc prețurile la carburanți, gaz, carne și produse lactate

Val de scumpiri, înainte de Sărbători. De Crăciun, mâncăm ieftin doar din import. Carnea, laptele şi produsele lactate autohtone se scumpesc de sărbători. Vor costa şi cu 15 la sută mai mult faţă de acum. Creşterea facturilor la energie electrică, la gaze, dar şi a costurilor cu transportul, spun producătorii, îi obligă la majorări de preţ în lanţ. Care nu se opresc anul acesta.

Vineri, 09.11.2018, 20:17
Rețeta Ardei rocoto umpluți

Rețeta Ardei rocoto umpluți

O combinație inedită într-o rețetă cu inspirație din Peru: Ardei rocoto umpluți.

Luni, 05.11.2018, 21:33
"Happy pig", o rețetă simplă și delicioasă

"Happy pig", o rețetă simplă și delicioasă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune pentru orice masă din zi o rețetă de sandwich ”Happy pig”, cu mușchiuleț de porg și un sos absolut delicios.

Joi, 01.11.2018, 08:23
O nouă modă prinde contur. Cea a magazinelor din restaurante. Acolo, un kilogram de carne poate costa şi 150 de lei

O nouă modă prinde contur. Cea a magazinelor din restaurante. Acolo, un kilogram de carne poate costa şi 150 de lei

La restaurant, ca într-un magazin de lux. Sunt tot mai multe localuri în România care au construit o zonă specială pentru delicatese care sunt vândute clienţilor. În general, produse mai rare pe piaţa din România. Şi mult mai scumpe decât...

Joi, 25.10.2018, 19:32
Imagini revoltătoare în campusul universitar din Timişoara

Imagini revoltătoare în campusul universitar din Timişoara

Un angajat al unui restaurant de acolo a fost surprins în timp ce adună bucăţi de carne de pe jos şi le aşează într-o ladă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare Timiş fac anchetă acum. Patronul...

Miercuri, 24.10.2018, 13:47
Pesta porcină a ajuns în Maramureş

Pesta porcină a ajuns în Maramureş

Încă un judeţ apare pe harta celor afectate de pesta porcină africană! Este vorba de Maramureş, unde, într-o comună, a fost confirmat un nou caz. La o zi după ce a fost cumpărat, purcelul ar fi şi murit din cauza virusului.

Marti, 23.10.2018, 16:15
Porcul spaniol e noua delicatesă din restaurantele româneşti. Un kilogram de carne ajunge să coste şi cât o vacanţă de lux

Porcul spaniol e noua delicatesă din restaurantele româneşti. Un kilogram de carne ajunge să coste şi cât o vacanţă de lux

Porcul iberic îşi face tot mai mult loc în farfuriile românilor! Chiar dacă este mult mai scumpă, carnea de porc spaniol i-a cucerit pe gurmanzi, care ajung să plătească şi de zeci de ori mai mult pentru o friptură. Animalele sunt crescute cu ghinde şi se relaxează în bătaia soarelui întreaga zi.

Luni, 22.10.2018, 22:46
Porcul spaniol e noua delicatesă din restaurantele româneşti. Una extrem de scumpă - pentru că un kilogram de carne ajunge să coste şi cât o vacanţă de lux

Porcul spaniol e noua delicatesă din restaurantele româneşti. Una extrem de scumpă - pentru că un kilogram de carne ajunge să coste şi cât o vacanţă de lux

Porcul iberic îşi face tot mai mult loc în farfuriile românilor! Chiar dacă este mult mai scumpă, carnea de porc spaniol i-a cucerit pe gurmanzi, care ajung să plătească şi de zeci de ori mai mult pentru o friptură. Animalele sunt crescute...

Luni, 22.10.2018, 19:33
Românii consumă mai puţină carne, comparativ cu alte state. Şi nici peştele nu se regăseşte des pe farfurii

Românii consumă mai puţină carne, comparativ cu alte state. Şi nici peştele nu se regăseşte des pe farfurii

Mâncăm din ce în ce mai diversificat, dar alimentele procesate ocupă tot mai mult loc în meniurile zilnice ale românilor. Iar structura consumului caloric se apropie de recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății, însă există anumite...

Sambata, 20.10.2018, 08:36
Pesta porcină bate la porţile fermei lui Dragnea Junior! Virusul a ajuns şi în judeţul Teleorman

Pesta porcină bate la porţile fermei lui Dragnea Junior! Virusul a ajuns şi în judeţul Teleorman

Pesta porcină a mai cucerit un judeţ. Teleorman, al paisprezecelea pe harta epidemiei. Autorităţile sunt în alertă după ce leşul unui animal bolnav a fost descoperit la marginea unui sat, în apropierea fermei fiului lui Liviu Dragnea. Se tem...

Miercuri, 17.10.2018, 19:09
Flavia a fost pusă la ZID de colegii de la „Neatza”! Blonda a rămas fără replică! „Doamne, Măicuța Domnului...”

Flavia a fost pusă la ZID de colegii de la „Neatza”! Blonda a rămas fără replică! „Doamne, Măicuța Domnului...”

Ziua a început în forță la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”! Frumoasa Flavia a fost pusă la zid de către colegii săi, pentru faptul că e vegetariană! Cum au „taxat-o” băieții pe blondă?

Luni, 15.10.2018, 09:14
Cercetătorii au dat VERDICTUL: NU mai preparați CARNEA în acest fel! Vă veți îmbolnăvi de CANCER!

Cercetătorii au dat VERDICTUL: NU mai preparați CARNEA în acest fel! Vă veți îmbolnăvi de CANCER!

Un nou studiu alarmant desfiinţează carnea procesată! Consumate în exces, salamul, crenvurştii, cârnaţii sau parizerul cresc riscul de cancer la sân, susţin cercetătorii. În plus, şi modul de preparate al cărnii ne poate îmbolnăvi. Friptura pe grătar poate face ravagii în organism.

Joi, 04.10.2018, 20:33
De Crăciun, în satele afectate de pestă, oamenii vor avea în gospodării porci-santinelă. Cadou de la stat

De Crăciun, în satele afectate de pestă, oamenii vor avea în gospodării porci-santinelă. Cadou de la stat

În satele unde pesta porcină a ucis sute de animale, statul aduce porci santinelă, ca să verifice dacă gopodăriile au scăpat de virus. Cadoul de la stat, însă, vine prea târziu pentru masa de Crăciun. Abia după 45 de zile, fermierii îşi...

Miercuri, 03.10.2018, 19:14
Clipe de coșmar în București! Trecătorii s-au ÎNGROZIT când au văzut ce se află pe o bancă

Clipe de coșmar în București! Trecătorii s-au ÎNGROZIT când au văzut ce se află pe o bancă

carne pe bancaClipe de coșmar pentru locuitorii din București, după ce în cursul serii de 1 octombrie numeroși trecători au trecut printr-o sperietură de zile mari.

Marti, 02.10.2018, 16:59
În plină criză a pestei porcine, porcul pierde teren în faţa vitei, în farfuriile românilor!

În plină criză a pestei porcine, porcul pierde teren în faţa vitei, în farfuriile românilor!

Dar pentru că rasa românească nu e faimoasă pentru frăgezime, importăm tot mai multă carne de la an la an. Aducem vită chiar şi din Japonia, din regiunea Kobe, unde animalele sunt crescute cu masaj şi muzică. La noi, un kilogram dintr-o...

Miercuri, 19.09.2018, 19:37
”Și un porc dacă e gras e fain, darămite un om...” Vegetarianul Răzvan, pus la mare încercare: ”Nici nu te mai aud de foame!”

”Și un porc dacă e gras e fain, darămite un om...” Vegetarianul Răzvan, pus la mare încercare: ”Nici nu te mai aud de foame!”

Vegetarianul Răzvan Simion este pus la mare încercare de bucatele trandiționale din carne așezate pe masa din platoul emisiunii. ”Nici nu te mai aud de foame!”,a spus matinalul de la Antena 1.

Miercuri, 19.09.2018, 10:10
Greșeli nesănătoase pe care le faci la masă: Nu folosiți același cuțit pentru mai multe produse!

Greșeli nesănătoase pe care le faci la masă: Nu folosiți același cuțit pentru mai multe produse!

Probabil că știți deja că nu trebuie să folosiți același tocător pentru legume și carne sau că un termometru pentru carne este singura cale sigură de a afla dacă aceasta este gătită perfect.

Marti, 18.09.2018, 10:03
Greșeli pe care le faci și care îți contaminează alimentele: "Nu folosiți același cuțit pentru mai multe produse"

Greșeli pe care le faci și care îți contaminează alimentele: "Nu folosiți același cuțit pentru mai multe produse"

Probabil că știți deja că nu trebuie să folosiți același tocător pentru legume și carne sau că un termometru pentru carne este singura cale sigură de a afla dacă aceasta este gătită perfect. Există însă și alte lucruri de care poate...

Marti, 18.09.2018, 09:49
Cine ar fi crezut?! Răzvan Simion și-a schimbat radical dieta, a renuntat la carne!

Cine ar fi crezut?! Răzvan Simion și-a schimbat radical dieta, a renuntat la carne!

Răzvan Simion și-a schimbat radical dieta, a renuntat la carne! ”Nu am vrut să mănânc și am plecat acasă”, a povestit acesta, referindu-se la meniul de la o nuntă.

Luni, 17.09.2018, 09:49
Timp de 4 ani a fost vegetariană. Ce s-a întâmplat când a reintrodus CARNEA în dieta ei. Efectele au fost ULUITOARE!

Timp de 4 ani a fost vegetariană. Ce s-a întâmplat când a reintrodus CARNEA în dieta ei. Efectele au fost ULUITOARE!

Moda dietelor vegane, vegetariene, raw vegane este departe de final. Kasumi Kriss, o bloggeriâă din Olanda, a fost adepta unui astfel de regim mai bine de 4 ani. Recent, a hotărât că o schimbare ar fi binevenită, așa că a reintrodus carnea în alimentația ei. Schimbările s-au văzut imediat.

Duminica, 16.09.2018, 10:37
Răzvan are o imaginație EXTREM de bogată! Ce ar păți femeile din preajma lui? „Mi-aș face un trib special și...”

Răzvan are o imaginație EXTREM de bogată! Ce ar păți femeile din preajma lui? „Mi-aș face un trib special și...”

Flavia Mihășan a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat, chiar în timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”! Matinalii s-au ținut de glume și astfel au ieșit la iveală detalii incredibile!...

Joi, 13.09.2018, 08:48
Flavia nu crede că s-ar descurca în Madagascar: "Nu aș putea să mănânc carne, aș prefera să stau nemâncată"

Flavia nu crede că s-ar descurca în Madagascar: "Nu aș putea să mănânc carne, aș prefera să stau nemâncată"

Întrebată de Dani dacă ar face față în Madagascar, la emisiunea "Ultimul Trib", Flavia susține că nu ar putea să mănânce carne, ar prefera să stea nemâncată.

Joi, 13.09.2018, 08:39
Răzvan face mărturisiri șocante. Și-a încălcat cea mai mare promisiune: „Mă târâiam ca șarpele”

Răzvan face mărturisiri șocante. Și-a încălcat cea mai mare promisiune: „Mă târâiam ca șarpele”

Dimineața a început în forță pentru simpaticii matinali de la „ Neatza ”, mai ales dupăc e Răzvan Simion a făcut o dezvăuire la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Pentru cei care nu știu, prezentatorul emisiunii a...

Marti, 11.09.2018, 09:16
Răzvan face mărturisiri șocante. Și-a încălcat cea mai mare promisiune: „Am mâncat o ceafă la grătar”

Răzvan face mărturisiri șocante. Și-a încălcat cea mai mare promisiune: „Am mâncat o ceafă la grătar”

Răzvan face mărturisiri șocante. De două săptămâni el a devenit vegetarian, dar ieri și-a încălcat cea mai mare promisiune: „Am mâncat o ceafă la grătar”.

Marti, 11.09.2018, 08:17

Ultimele știri

x