Cântăreața Elena Ionescu, invitată la "Agenția Vip", a fost supusă la proba terorii.
Miercuri, 04.12.2019, 00:09
Cu o zi înainte de Ziua Naţională, bucătarii s-au întrecut la Oradea în reţete de Crăciun. S-au adunat la festivalul D'ale Porcului şi au făcut spectacol cu preparatele lor. Carnea de porc a fost provocarea din bucătării, iar cei care au...
Sambata, 30.11.2019, 19:15
Președintele Asociației Teritoriale a Surzilor din Iași, dar și membrul comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din cadrul Direcției Generale de Asistența și Protecția Copilului Iași a fost condamnat definitiv la doi ani și opt luni de închisoare pentru luare de mită și trafic de influență.
Miercuri, 27.11.2019, 14:42
Postul arată într-un fel la oraş şi în alt fel la sat. Dacă pentru cei de la ţară, meniul seamănă cu ce mâncau bunicii noştri, unde la putere sunt produse tradiţionale ca fasolea bătută, în restaurantele din oraşele mari, mâncarea...
Sambata, 23.11.2019, 19:34
Chef Cătălin Scărlătescu apelează la amuleta care le blochează un ingredient echipelor adverse. Astfel, echipa albastră și cu cea verde au interzis la carne pentru această probă.
Mâncarea de post poate însemna și altceva decât cartofi, fasole şi orez. Chiar și fără ouă, carne și lactate, se pot pregăti rețete senzaționale, vegane.
Luni, 18.11.2019, 16:52
Următoarele cinci săptămâni pun la grea încercare gospodinele, pentru că - din meniu - trebuie excluse ouăle, carnea şi lactatele! Asta nu înseamnă că va trebui să vă limitaţi doar la cartofi, fasole şi orez pregătite în fel şi fel de...
Luni, 18.11.2019, 16:23
În plin post al Crăciunului, Bucureştiul s-a transformat în capitala fripturilor. Cei care au trecut pragul unui târg tradiţional au avut senzaţia că sunt în ajun de sărbătoare. Au găsit pomana porcului sfârâind deja la foc domol, iar la final şi-au astâmpărat pofta de dulce cu plăcinte.
Duminica, 17.11.2019, 23:46
În plin post al Crăciunului, Bucureştiul s-a transformat în capitala fripturilor. Cei care au trecut pragul unui târg tradiţional au avut senzaţia că sunt în ajun de sărbătoare. Au găsit pomana porcului sfârâind deja la foc domol, iar la...
Duminica, 17.11.2019, 19:24
Creştinii ortodocşi sărbătoresc astăzi "Lăsata Secului" în timp ce unii au început deja să ţină Postul Crăciunului. Pentru bucătari şi gospodine, schimbarea bruscă de meniu este mai uşoară dacă se inspiră din bucătăria orientală. În restaurante, clienţii pot alege dintre zeci de astfel de preparate. Însă, anul acesta legumele sunt mai scumpe aşa că şi postul e mai costisitor.
Joi, 14.11.2019, 21:27
Creştinii ortodocşi sărbătoresc astăzi "Lăsata Secului" în timp ce unii au început deja să ţină Postul Crăciunului. Pentru bucătari şi gospodine, schimbarea bruscă de meniu este mai uşoară dacă se inspiră din bucătăria orientală
Joi, 14.11.2019, 19:32
China trebuie să înlocuiască milioanele de porci ucişi de pesta porcină agricană, ceea ce urcă preţurile, afacerile şi profiturile producătorilor de carne din Europa şi America de Sud, reconfigurând pieţele mondiale ale cărnii de porc, vită şi pui la nivel mondial, transmite Reuters.
Vineri, 08.11.2019, 10:11
În ultima perioadă, ies la iveală tot mai multe dovezi științifice care atestă faptul că o persoană vegetariană poate fi mai sănătoasă decât o persoană care are o alimentație bazată pe proteine animale.
Marti, 05.11.2019, 10:41
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să ne delectăm simțurile cu o delicioasă rețetă de tară cu multă carne și un aluat cu brânză și chimen, pe care a denumit-o "Tartă fermecată cu carne”.
De Crăciun, românii vor mânca tobă, lebăr ori cârnaţi numai de poftă, pentru că producătorii scumpesc din nou mezelurile tradiţionale. Faţă de sărbătorile trecute, vom plăti cu peste 30% mai mult pentru un kilogram de carne. De vină...
Vineri, 01.11.2019, 19:24
Pe uliţele satelor se simte deja miros de cârnaţi, slănină şi pastramă. Micii producători au dat startul sezonului de afumături. Îi aşteaptă o lună încărcată, pentru că tot mai mulţi români tânjesc după savoarea de altădată a preparatelor de Crăciun.
Vineri, 01.11.2019, 00:03
Pe uliţele satelor se simte deja miros de cârnaţi, slănină şi pastramă. Micii producători au dat startul sezonului de afumături. Îi aşteaptă o lună încărcată, pentru că tot mai mulţi români tânjesc după savoarea de altădată a...
Joi, 31.10.2019, 19:38
Porcul de Crăciun îl vom cumpăra de pe internet anul acesta. Este cea mai rapidă şi la îndemână metodă dacă vrem să punem pe masa de Crăciun carne de suine. Puţini sunt producătorii care mai vând la poartă. Iar în magazine vom găsi...
Marti, 29.10.2019, 19:24
Ioana Ginghină, actrița care a șocat cu anunțul divorțului de Alexandru Papadopol, își reface viața.
Luni, 28.10.2019, 21:21
Lovitură cruntă pentru români, cu doar două luni înainte de Crăciun! Carnea de porc s-a scumpit și nu este exclus ca prețul să crească iar, în perioada următoare!
Miercuri, 16.10.2019, 22:58
Friptura de Crăciun va ajunge anul acesta o delicatesă! Faţă de anul trecut, preţul cărnii de porc a crescut deja cu aproape 30 la sută. Iar un nou val de scumpiri va lovi în apropierea sărbătorilor de iarnă, anunţă procesatorii.
Miercuri, 16.10.2019, 19:22
Pâinea şi produsele de franzelărie reprezintă unul din alimentele de bază pentru toate categoriile de români, anul trecut consumul mediu lunar fiind de 8 kilograme, adică 96,5 kilograme de persoană pe an.
Miercuri, 16.10.2019, 15:08
Lorelei Răducanu are 25 de ani, este de profesie bucătar vegan și locuiește în București. ”La 18 ani aveam 90 de kilograme”, a dezăluit concurenta.
Avem un potenţial agricol legendar, dar importăm mâncare de şapte miliarde de euro pe an! E paradoxul românesc din care pierd şi producătorii, şi consumatorii. Importurile de alimente s-au dublat în numai patru ani. Cumpărăm din supermarketuri carne, peşte şi lactate aduse de la mii de kilometri, în timp ce fermierii români riscă să îşi piardă afacerile.
Marti, 08.10.2019, 23:41
Avem un potenţial agricol legendar, dar importăm mâncare de şapte miliarde de euro pe an! E paradoxul românesc din care pierd şi producătorii, şi consumatorii. Importurile de alimente s-au dublat în numai patru ani. Cumpărăm din...
Marti, 08.10.2019, 19:27
Invitat la "Chefi la Cuțite", Chef Florin Ivan a decis cine a câștigat cea de a nouă amuletă.
Invitat la "Chefi la Cuțite", Chef Florin Ivan a decis cine a câștigat cea de a nouă amuletă.
Pentru iubitorii preparatelor picante, rețeta Chili con carne cu ciocolată poate fi o variantă pentru o masă de prânz sau cină.
Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, dintr-o clinică din București, a aflat de la medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, dacă este bine sau nu să renunțăm la carne.
Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, dintr-o clinică din București, a aflat de la medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, dacă este bine sau nu să renunțăm la carne.
Lovitură grea pentru români, după ce autoritățile au decis să închidă Hala Obor! Ce descoperire scandaloasă au făcut inspectorii?
Miercuri, 25.09.2019, 21:29
Este decizia radicală a inspectorilor de la Protecţia Consumatorului care au descoperit în weekend peşte stricat şi alimente ţinute în depozite cu şobolani. În timp ce clienţii fideli vor redeschiderea pieţei cât mai curând, comercianţii...
Miercuri, 25.09.2019, 19:21
Asta au găsit inspectorii de la Protecţia Consumatorului, într-o vizită în cea mai aglomerată piaţă din Iaşi. Ca să facă economii, unii comercianţi nu pun în funcţiune vitrinele frigorifice, ci îşi lasă marfa să se strice sub ochii...
Miercuri, 25.09.2019, 16:10
John Dragnea. vedeta cameleon, show incendiar, în platoul Agenţiei VIP! Se visează prezentator, aşa că i-am pregătit cel mai dur test din televiziune!
Miercuri, 25.09.2019, 00:23
Mihaela Sontică, hair stylist, din Focșani, a venit să-i dea gata pe jurații emisiunei "Chefi la Cuțite" cu mușchiuleț de porc.
Mihaela Sontică, hair stylist, din Focșani, a venit să-i dea gata pe jurații emisiunei "Chefi la Cuțite" cu mușchiuleț de porc.
Carnea la garniţă nu-i ajută doar pe gospodari să treacă iarna, ci şi pe clienţii restaurantelor să-şi facă pofta cu o masă ca pe vremea bunicii. Fie vară sau iarnă, românii caută tot mai des în meniu vestita carnea frăgezită în...
Miercuri, 18.09.2019, 19:58
Ce aţi alege: o farfurie cu un preparat din carne sau una cu legume colorate? E dilema care a împărţit lumea în două. Ce e bine să pui în farfurie: carne sau doar legume? Este bine să consumi numai legume fără pic de carne? Ei bine, adepţii...
Joi, 05.09.2019, 17:57
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o fabrică de ghiudem din comună Cumpăna, a aflat de la Marius Iosif, cum se confecţionează ghiudemul tătăresc.
Burgerul vegetal, preferat de mulţi ca o alternativă la cel clasic american, este la prima vedere o variantă mult mai sănătoasă decât cel care conţine carne. Dacă îl mâncăm, însă, cu cartofi prăjiţi şi sosuri, efectul este invers. Burgerul vegetal îngraşă la fel de mult ca cel care conţine carne.
Marti, 20.08.2019, 20:31
Burgerul vegetal, preferat de mulţi ca o alternativă la cel clasic american, este la prima vedere o variantă mult mai sănătoasă decât cel care conţine carne. Dacă îl mâncăm, însă, cu cartofi prăjiţi şi sosuri, efectul este invers....
Marti, 20.08.2019, 19:37
Pentru spaţiul românesc, baconul este mai mult sau mai puţin o noutate, deşi, la rândul nostru avem o multitudine de preparate din carne care pot rivaliza cu acesta. Totuşi, în occident şi, cu precădere în Statele Unite ale Americii, baconuul este un preparat de bază pentru dietele multor persoane, ajungând în punctul în care reprezintă un fenomen cultural.
Luni, 29.07.2019, 15:58
Afacerile cu fazani ating profituri record în acest an. Multe din păsările crescute aici îşi iau zborul peste hotare. La restaurantele de top din străinătate, carnea este o delicatesă care se vinde cu zeci de euro. Şi românii au început să prindă gustul unor mâncăruri rafinate, chiar dacă sunt încă puţine localuri unde bucătarii ştiu să prepare aceste mâncăruri alese.
Miercuri, 10.07.2019, 22:42
Afacerile cu fazani ating profituri record în acest an. Multe din păsările crescute aici îşi iau zborul peste hotare. La restaurantele de top din străinătate, carnea este o delicatesă care se vinde cu zeci de euro. Şi românii au început să...
Miercuri, 10.07.2019, 19:43
Când spui Castelul Bran, gândul îţi zboară automat la poveştile cu vampiri. Asta i-a inspirat şi pe bucătarii restaurantului celui mai vizitat obiectiv turistic din ţară. Au creat un meniu de speriat, în care mâncărurile tradiţionale...
Vineri, 28.06.2019, 19:43
Unul dintre cei mai mari hot-dogi din lume a fost pregătit în ţara fast food-ului, adică în SUA. Preparatul greu de aproape 30 de kilograme şi lung de un metru şi jumătate a fost făcut în totalitate din carne de vită.
Joi, 27.06.2019, 14:29
Preparatul greu de aproape 30 de kilograme şi lung de un metru şi jumătate a fost făcut în totalitate din carne de vită. Trei bărbaţi au reuşit să care hot-dogul uriaş şi să-l urce pe grill acolo unde a stat timp de două ore. Când a fost...
Joi, 27.06.2019, 13:59
În 2040, carnea pe care oamenii o consumă astăzi, nu va mai proveni de la animale sacrificate, ci va fi reprezentată de înlocuitori.
Vineri, 21.06.2019, 18:12
Concluzia le aparţine mai multor cercetători din Statele Unite, după un studiu la care au participat peste 100 de voluntari. Aceştia au mâncat carne albă, roşie şi proteine vegetale. După o lună, oamenii de ştiinţă au stabilit că orice...
Miercuri, 05.06.2019, 19:39
Mâncarea de la cantină poate deveni un pericol pentru sănătate. Inspectorii OPC din Constanţa au găsit imagini de coşmar în bucătăriile unor localuri din porturile Constanţa şi Agigea. Fără să stea pe gânduri, au pus lacătul pe unul...
Marti, 21.05.2019, 19:20