Pofticioşilor, vă pregătim un preparat potrivit pentru orice moment al zilei: tortilla cu pui. O reţetă uşoară, care nu te va ţintui prea mult timp în bucătărie
Marti, 22.08.2017, 20:28
Anul acesta, românii au mâncat mai multă carne decât până acum. Şi mai scumpă. Iar preţurile tot nu stau pe loc. Producătorii anunţă că până în toamnă preparatele din carne vor costa. ca afară. Nu ştim însă dacă şi calitatea lor...
Vineri, 18.08.2017, 07:41
Vara mici şi iarna şunculiţă. Carnea, leguma preferată a românului, este în meniu la fiecare masă. Anul acesta românii au mâncat mai multă carne decât în ceilalţi ani. Şi mai scumpă. Preţurile nu stau pe loc. Producătorii anunţă că...
Joi, 17.08.2017, 19:34
Multe persoane obişnuiesc să spele carnea înainte de a trece la gătit. Totuşi, se pare că acest obicei este periculos pentru sănătate!
Au renunţat la carne şi lactate şi au devenit vegetariene, schimbându-şi definitiv stilul de viaţă! Despre ce dive este vorba aflaţi în videul de mai sus.
Duminica, 23.07.2017, 14:15
Ca să nu vă stricaţi vacanţa la mare, alegeţi cu mare grijă locurile unde mâncaţi. Ce au găsit ieri inspectorii de la Protecţia Consumatorului la o carmangerie şi la o plăcintărie în Satul de Vacanţă din Mamaia este incredibil.
Sambata, 24.06.2017, 15:16
Ca să nu vă stricaţi vacanţa la mare, alegeţi cu mare grijă locurile unde mâncaţi. Ce au găsit ieri inspectorii de la Protecţia Consumatorului la o carmangerie şi la o plăcintărie în Satul de Vacanţă din Mamaia este incredibil. Carne de...
Sambata, 24.06.2017, 09:35
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține ardei, carne, mărar, ulei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ardei umpluți”.
Pentru câteva ore, ciobanii au coborât de la stâne, pentru a le dovedi orăşenilor că brânza lor, autentică, e mai gustoasă decât ce găsesc în magazine. În ceaune uriaşe, au fiert mămăligă la foc iute, au amestecat-o cu urdă şi caş...
Duminica, 18.06.2017, 19:21
Din ce în ce mai multe vedete de la Hollywood au renunțat să mai mănânce carne pentru a avea un corp tras prin inel, dar și o viață cât mai sănătoasă.
Andreea Moldovan pregăteşte astăzi "Wrap", o rețetă cu multă carne, brânză feta, masline, roșii, dar și alte ingrediente delicioase.
Masa în oraş sau pe litoral se poate încheia însă şi cu o experienţă nefericită. La o terasă din Mamaia, inspectorii de la protecţia consumatorului au găsit aproape 200 de kilograme de carne fără etichetă.
Duminica, 11.06.2017, 08:02
Masa în oraş sau pe litoral se poate încheia însă şi cu o experienţă nefericită. La o terasă din Mamaia, inspectorii de la protecţia consumatorului au găsit aproape 200 de kilograme de carne fără etichetă.
Sambata, 10.06.2017, 19:20
Aproape 200 de kilograme de carne stricată au fost descoperite de inspectorii de la Protecţia Consumatorului într-o autoservire din staţiunea Mamaia. Înghesuită prin frigiderele unităţii, carnea şi celelalte produse alimentare alterate urmau...
Vineri, 09.06.2017, 13:25
Frumuseţea nu te scapă de boli şi probleme. O hemoragie puternică şi durerile cumplite au imobilizat-o la pat pe una din cele mai controversate vedete de la noi. În altă ordine de idei, vedeta are un regim alimentar extrem de ciudat.
Joi, 25.05.2017, 21:46
Reţeta Andreea Moldovan de astăzi de la Prietenii de la 11 este "Burger", un preparat delicios cu brânză, castraveți murați, roșii, salată, ceapă și carne tocată.
Reprezentanţii din industria cărnii au anunţat scumpiri pentru carnea de porc încă de la începutul lunii aprilie. Iar preţurile mai mari au ajuns acum şi la raft.
Miercuri, 26.04.2017, 20:07
Reprezentanţii din industria cărnii au anunţat scumpiri pentru carnea de porc încă de la începutul lunii aprilie. Iar preţurile mai mari au ajuns acum şi la raft.
Miercuri, 26.04.2017, 19:33
O femeie din Jamaica a fost desemnată cea mai bătrână persoană din lume, la împlinirea vârstei de 117 ani!
Miercuri, 19.04.2017, 21:58
Pentru unele vedete, mila este mai mare decât pofta. Ne referim, evident, la controversata friptură de miel. Iată ce vedete nu vor să audă de carne de miel şi de specialităţile de Paşte
Duminica, 16.04.2017, 14:07
Beneficiile si riscurile consumului de carne de miel 1
Joi, 13.04.2017, 16:41
Preţurile pentru un kilogram de carne de miel sunt similare cu cele de anul trecut, variind între 18 şi 28 de lei în pieţe şi ajungând până la 35 de lei kilogramul în supermarketuri.
Joi, 13.04.2017, 07:18
În săptămâna mare, românii îşi încep ziua de muncă. la piaţă. Încă de dimineaţă tarabele cu miei au clienţi. Oamenii se grăbesc să prindă cele mai bune oferte chiar de la producători.
Marti, 11.04.2017, 19:22
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă ce conține foarte multă carne - "Takita".
Macacul negru cu creastă - o specie amenințată, devenită cunoscută după două senzaționale selfie-uri care au făcut turul internetului - este vânat pentru carnea sa într-o insulă din Indonezia, scrie luni mashable.france24.com.
Marti, 04.04.2017, 13:10
Cu zece zile înainte de Paşte, reprezentanţii din industria alimentară anunţă că preţul pentru un kilogram de carne de porc creşte. Şi nu oricum ci cu până la 30%. În schimb, carnea de miel, care este şi cea mai căutată în această...
Luni, 03.04.2017, 13:24
Paula Seling explică la ”Refresh by Oana Turcu” motivul pentru care a renunțat la carne. ”Este o alegere pe care am făcut-o din dragoste pentru animale”, a firmat vedeta.
Sambata, 01.04.2017, 23:52
"Am slăbit, am un regim de viaţă sănătos, fac mult sport, mă simt bine în pielea mea. De exemplu, la micul dejun schimb mereu: omletă, terci de ovăz, unt de arahide pe feliuţe de măr sau banane, clătite americane. Cafeaua o beau cu sirop de agave. La zahăr am renunţat de tot, iar de două luni nu mai mănânc carne, doar peste consum. La prânz, de obicei mănânc salate", a povestit fosta concurenţa de la X Factor.
Nicoleta Nucă, transformare radicală! Artista a venit la Star Matinal şi și-a prezentat meniul zilnic.
Miercuri, 22.03.2017, 12:27
E scandal imens în Brazilia, cel mai mare exportator de carne roșie din lume! Reprezentanţii din industria alimentară sunt acuzaţi că au exportat pe piaţa din Europa cantităţi uriaşe de carne descompusă. Mai mult, producătorii ar fi folosit...
Marti, 21.03.2017, 19:27
Cel mai mare procesator de carne din lume şi alte zeci de firme braziliene sunt anchetate sub acuzaţia că ar fi mituit inspectorii sanitari, pentru a nu raporta condiţiile neigienice din fabrici. Brazilia este un mare exportator de carne iar...
Marti, 21.03.2017, 07:48
A început sezonul. mieilor pentru Paşte. Prețul însă îi nemulțumește pe oier. Cererea nu mai este ca altădată, iar fermierii se tem că vor rămâne cu animalele în ţarc. Fără prea multe așteptări, crescătorii de ovine își pun toate...
Luni, 20.03.2017, 19:27
Dan Cosmin vine cu un preparat exotic în fața celor trei chefi. Concurentul îi pune în dificultate pe cei jurați, aceștia nu recunosc carnea de cangur din farfuriile lor.
Chef Ralu ne arată cum să preparăm "Chili con carne"
Miercuri, 01.03.2017, 10:17
Carnea congelată poate ajunge pe mesele noastre un adevărat pericol pentru sănătate. Hipermarketurile, dar şi restaurantele sau cantinele ţin unele produse în condiţii improprii. Asta înseamnă că atunci când ajunge pe farfurii, carnea se...
Duminica, 26.02.2017, 19:38
19 echipe de bucătari au gătit preparate delicioase cu care au impresionat juriul, dar şi publicul. Ciorba de rinichi, cârnatul beţivului sau untura de porc vietnamez au fost doar câteva dintre bucatele irezistibile.
Sambata, 25.02.2017, 19:20
Anul acesta, ortodocşii şi catolicii vor sărbători Paştile în aceeaşi zi: pe 16 aprilie! Pe scurt, mai avem două luni şi o zi până la această mare sărbătoare a Creştinătăţii. Timp destul pentru a face toate pregătirile, am putea...
Miercuri, 15.02.2017, 16:45
Jumătate carne şi jumătate aditivi. Aceasta este compoziţia conservelor pe care le găsiţi în comerţ. Trei sferturi dintre conservele din magazine sunt extrem de dăunătoare organismului, chiar şi atunci când sunt consumate în cantităţi mici. Cei de la Asociaţia pentru protecţia Consumatorilor au analizat ingredientele acestor cutii pline de chimicale şi trag un semnal de alarmă, pentru a le exclude din meniu
Sambata, 11.02.2017, 20:16
Jumătate carne şi jumătate aditivi. Aceasta este compoziţia conservelor pe care le găsiţi în comerţ. Trei sferturi dintre conservele din magazine sunt extrem de dăunătoare organismului, chiar şi atunci când sunt consumate în cantităţi mici
Sambata, 11.02.2017, 19:22
De luna viitoare vom plăti mai mult pentru produsele din carne. Scumpirea se anunţa încă din luna decembrie. Acum, însă, producătorii de carne au pus-o pe foaie. Au trimis listele cu noile preţuri către magazine.
Joi, 09.02.2017, 19:40
Anul 2017 vine cu scumpiri, inclusiv la mâncare. Produsele lactate şi preparatele din carne vor fi mai scumpe începând cu luna următoare. Este prima creştere de preţ din sectorul alimentar aplicată după scăderea TVA-ului.
Miercuri, 08.02.2017, 13:45
Anul 2017 vine cu scumpiri, inclusiv la mâncare. Produsele lactate şi preparatele din carne vor fi mai scumpe începând cu luna următoare. Este prima creştere de preţ din sectorul alimentar aplicată după scăderea TVA-ului.
Miercuri, 08.02.2017, 13:31
Despre următoarea situaţie am putea spune că se poate întâmpla doar în România. Există un aparat ce poate detecta o substanţă din carne care ne poate îmbolnăvi grav. Îl avem de 10 ani şi nu a fost folosit niciodată, deşi a costat un...
Duminica, 05.02.2017, 09:10
Chef Ralu ne arată cum să preparăm cei mai buni colțunași cu carne!
Marti, 31.01.2017, 10:23
Chef Ralu ne arată astăzi cum să preparăm o lasagna cu carne tocată și sos bechamel.
Miercuri, 18.01.2017, 09:57
Aşa susţin comercianţii care stau cu toba, cârnaţii sau ceafa de porc de două săptămâni în galantare. Unele produse au chiar şi o culoare dubioasă, dar nimeni nu le scoate de la vânzare. Totul e bun, dacă e frig afară. Cei care sunt mai...
Miercuri, 04.01.2017, 19:27
Produsele congelate sunt preferate mai ales de cei extrem de ocupați, care nu au timp mult de pregătit în bucătărie.
Marti, 03.01.2017, 17:57
Zizik ne arată cum să preparăm coaste de porc cu miere. Amesteci într-un bol toate condimentele, ceapa rasă, usturoiul zdrobit, apoi freci cu amestecul respectiv bucăţile de carne. Le înveleşti în folie alimentară şi le laşi la frigider de...
Joi, 29.12.2016, 09:58
Sarmalele sunt nelipsite de pe masa de sărbători şi nu este om care sa nu le îndrăgească. Însă nimeni nu a încercat să le reinventeze. Şi pe bună dreptate! Nu aşa a gândit şi un bucătar din Albă, care găteşte sarmale întoarse, în...
Joi, 22.12.2016, 20:09
Carne de struţ este cu mullt mai sănătoasă şi chiar mai gustoasă, spun specialiştii. Şi chiar dacă un kilogram de carne de struţ poate să fie chiar şi de cinci ori mai scump decât cel de purcel, vânzările cresc an de an.
Marti, 20.12.2016, 20:13