De la armată vine şi mâncarea tradiţională de 1 Decembrie. Fasole cu ciolan mai gustoasă ca la popotă n-a mâncat nimeni. Dar orice bucătar e dator măcar să-ncerce să concureze în reţete cu militarii. De la chef Nicolai Tand, care are are...
Joi, 01.12.2016, 19:24
De 1 Decembrie, o porție de fasole cu cârnați e tot ce ai nevoie, române!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi două variante de mâncare de fasole, una de post şi una cu ciolan de porc - Babuşca
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi două variante de mâncare de fasole, una de post şi una cu ciolan de porc - Babuşca
Mihai Constantinescu a venit la Neatza pentru a găti un preprat foarte apreciat de români, fasole cu ciolan.
Ingrediente: 1 kg fasole verde păstăi fine și lungi 400 gr roșii cherry mici 400 gr năut fiert conservă 300 gr măsline negre fără sâmburi ...
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care conține fasole boabe, ceapă verde, usturoi verde, morcov, roșii, verdețuri și alte ingrediente delicioase, denumit ”Trufanda de mai”.
Astăzi, fasolea este cultivată că o excelenţă sursă de hrană mulţi dintre noi preparând-o fără să-i cunoaştem cu exactitate virtuţile terapeutice, notează secretele.com. Această legume are beneficii mai ales asupra sănătății și a organismului.
Miercuri, 06.04.2016, 15:41
A treia proba a fost cea a lui chef Dumitrescu, concept foarte drag lui chef Florin, fine dining. Ingredientul vedetă este fasolea boabe.
Florin Dumitrescu a ales o probă dificilă pentru concurenţii rămaşi pe dinafară! Fasolea este ingredientul surpriză!
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat inedit - o variantă puțin mai specială de fasole roșie cu antricot de vițel, intitulată "Hap Hap".
Luni, 28.03.2016, 09:43Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat inedit - o variantă puțin mai specială de fasole roșie cu antricot de vițel, intitulată "Hap Hap"
În urmă nerespectării regulamentului, concurenţii au fost sancţionaţi!
Bucătarul de la ”Neatza”, Vlădutz, a gătit un preparat special pentru toți românii. Ingredientele principale sunt fasolea și ciolanul afumat
Joi, 28.01.2016, 15:32
Bucătarul de la ”Neatza”, Vlădutz, a gătit în această dimineață un preparat special pentru toți românii. Ingredientele principale sunt fasolea și ciolanul afumat.
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi fasole bătută "măr", un preparat uşir de gătit, perfect pentru zilele de post.
La începutul săptămânii, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi fasole de vară, un preparat cu multe legume şi cu o savoare demenţială.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi astăzi papilele româneşte, pregătind fasole, o reţetă delicioasă.
Gary Watkinson, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Huddersfield, Marea Britanie, a uimit o lume întreagă cu povestea lui de viață, căci de când se știe este dependent de fasole. Astfel, indiferent că este vorba de mic dejun, prânz sau cină, el mănâncă doar conserve de fasole.
Vineri, 22.05.2015, 16:48
A început Săptămâna Patimilor, care este şi ultima din Postul Paştelui. Este important să încerci să ţii post măcar în această perioadă, chiar dacă nu ai reuşit să respecţi întreaga perioadă. Fasolea este o legumă foarte indicată pentru sănătate deoarece aduce organismului o mulţime de beneficii.
Luni, 06.04.2015, 16:51
Există mai multe tipuri de fasole, dar de unde provin toate acestea? Fasolea este, de fapt, sămânţa a anumitor plante. Ea este bogată în valori nutritive, conţine o mulţime de fibre, proteine şi foarte puţine grăsimi.
Sambata, 07.03.2015, 12:03
Fasolea va ajuta sa slabiti, sa va simtiti mai plini, este bogata in proteine si saraca in calorii. Mai mult decat atat, fasolea poate reduce riscul de boli cardiovasculare si diabet. Este un substitut ideal pentru carne, care este bogata in grasimi si calorii.
Miercuri, 21.01.2015, 18:40
Nu-i sărbătoare naţională fără fasole cu ciolan. Chiar dacă e post, puţini trec peste 1 Decembrie fără să o guste măcar o porţie. Se prepară uşor în casă. Dar cine n-are răbdare, are de unde cumpăra în aceste zile. La târgurile...
Duminica, 30.11.2014, 19:27
Ne apropiem cu paşi vertiginoşi de iarnă, iar acest lucru ne poate da sănătatea peste cap dacă nu avem un sistem imunitar întărit. Însă nu e nevoie să golim farmaciile ca să ne apărăm de bolile de sezon. Avem o grămadă de...
Marti, 28.10.2014, 20:12
Ingrediente 1 bucata piept de rata 200 g cartof dulce 30 g unt 1 ceapa mica sau 2 echalottes 200 ml apa sau supa de legume 20 ml smantana de gatit 35 % grasime Nucsoara 100 ml otet balsamic 1 steluta de anason ¼ baton de scortisoara 10 ml...
Miercuri, 08.10.2014, 16:24
O cafenea din Marea Britanie le oferă clienților un mic dejun care cântărește peste trei kilograme și are mai mult de 8.000 de calorii. Preparatul cu pricina este oferit gratuit celui care reușește să-l consume cu riscul de a-și pune sănătatea în pericol.
Marti, 30.09.2014, 12:59
Un britanic a fost nevoit să-şi dea demisia din cauză că îi este teamă de fasolea uscată. Rob Griffiths, în vârstă de 31 de ani, lucra ca bucătar într-un pub, dar pregătirea micului dejun l-a făcut să renunţe la acest post.
Miercuri, 09.07.2014, 15:29
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi "Fasole cu ciolan"
Mariana Câmpineanu gătește ”Ciorbă de fasole în pâine”
Duminica, 01.06.2014, 18:52
În plină campanie electorală, primarul penelist al comunei Afumaţi le-a oferit oamenilor fasole cu ciolan. Cel puţin asta spun localnicii care s-au adunat să primească mâncarea, cu prilejul inaugurării unor lucrări la o biserică din...
Luni, 19.05.2014, 09:45
Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Fasole albă în stil sicilian".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza a gătit astăzi ”Fasole țărănească”
Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă răsfățați cu o rețetă delicioasă de fasole albă cu dulceață de iarnă.
Miercuri, 05.02.2014, 08:31
Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit astăzi o reșetă de ”Fasole albă cu dulceață de iarnă".
Prichindeii vedetelor s-au transformat în Junior Chef! Știm deja că părinţii lor sunt adevăraţi aşi în bucătărie, așa că a venit momentul să vedem şi cum se descurcă cei mici la cratiţă. Minodora şi Liviu, împreună cu Marco, Roxana Iliescu și fiica ei, Vanessa, dar şi Deea și Dinu Maxer, împreună cu Andreas, și-au demonstrat talentele culinare.
Luni, 03.02.2014, 18:23
Sute de ieşeni s-au călcat în picioare ca să prindă o porţie de fasole cu cârnaţi oferită de primărie, cu ocazia Zilei Unirii. Mai multe persoane au fost pur şi simplu strivite de mulţimea care a dărâmat gardurile de protecţie....
Vineri, 24.01.2014, 22:57
De ziua micii Uniri, autorităţile au vrut să-i cinstească pe români. Au pregătit 10.000 de porţii de fasole şi ce-i drept, toată lumea le-a vrut. Aşa că s-au bătut pe ele.
Vineri, 24.01.2014, 15:21
De ziua micii Uniri, autorităţile au vrut să-i cinstească pe români. Au pregătit 10.000 de porţii de fasole şi ce-i drept, toată lumea le-a vrut. Aşa că s-au bătut pe ele
Vineri, 24.01.2014, 13:31
Fasolea, cartofii şi untul s-au scumpit cu peste 10 la sută în anul care se apropie de sfârşit. Tot în categoria scumpirilor din 2013 intră şi energia termică, ţigările, gazele şi chiar cărţile şi revistele. Angela Maftei ştie ce...
Marti, 31.12.2013, 16:23
Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: “Fasole în stil mediteranean”
De 1 decembrie nu se mănâncă doar fasole cu ciolan! Au demonstrat-o cei care au ales să sărbătorească Ziua Naţională în mall-uri
Duminica, 01.12.2013, 20:07
Românul este mare petrecăreţ. Şi asta se simte la tot pasul. Poate cel mai la îndemână exemplu este Parchul Moghioros, unde se serveste fasole cu ciolan.
Duminica, 01.12.2013, 12:25
Astăzi, Vlădutz a pregătit o rețetă ce conține multe calorii, dar care este foarte delicioasă. Supă cremă de fasole cu jumări este propunerea bucătarului de la ”Neatza” această zi friguroasă.
Joi, 28.11.2013, 08:37
Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de "Supă cremă de fasole cu jumări"
Concurentul "Top Chef" din sezonul doi dorește să impresioneze printr-un record al numărului de porții de fasole cu afumătură
Luni, 18.11.2013, 12:17
Chelaru Mihai, concurent la „Top Chef” în sezonul doi, este hotărât să doboare recordul naţional al celor mai numeroase porţii de fasole cu afumătură făcute vreodată în România. În această aventură se alătură atât colegii săi rămaşi în concurs, dar şi concurenţi din primul sezon al show-ului.
Duminica, 17.11.2013, 16:25
Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Fasole bătută".
Romica Tociu si Daniela Crudu pregatesc in platoul Acces Direct, "Iahnie de fasole cu ciolan".
Luni, 21.10.2013, 18:40
Exista alimente care ne fac mintea mai vioaie. Si nici macar nu sunt greu de procurat. Anumite seminte neprajite, ovazul, fasolea si chiar orezul brun. Bineinteles, de pe lista nu lipseste cafeaua.
Joi, 29.08.2013, 20:15
Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o noua reteta inedita de sezon: "Ciorba fermecata de fasole"