În ediția din 25 iulie 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit un mic dejun deosebit.
Duminica, 25.07.2021, 13:01În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit rețeta Caponata, inspirată din bucătăria italiană.
Miercuri, 21.07.2021, 14:30În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un mic dejun delicios., denumit "Caponata"
Miercuri, 21.07.2021, 08:44În ediția din 15 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit Rețetă de friptură din mușchi file de porc, sub formă de fluture, care conține ceapă roșie, roșii, ardei iute, cartofi, cașcaval afumat, dar și alte ingrediente, denumită "Butterfly".
Joi, 15.07.2021, 18:44În ediția din 15 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit un preparat care conține ceapă roșie, roșii, ardei iute, cartofi, cașcaval afumat, dar și alte ingrediente, denumit "Butterfly".
Joi, 15.07.2021, 08:28În platoul de la Neatza cu Răzvan și dani, Vlăduț a ales să gătească o rețetă din mai multe preparate și anume: Salată de vinete cu dovlecei pane și salată de ardei copți, o gustare de vară ca la țară.
Joi, 08.07.2021, 12:36Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ardei copti, salata de vinete, dar și alte ingrediente, denumit "Gustul de vară ca la țară".
Joi, 08.07.2021, 09:22Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat delicios pe bază de somon, praz, ardei gras, lămâie, dar și alte ingrediente ce-i completează gustul și anume, o rețetă de supă cremă de somon.
Marti, 06.07.2021, 14:52Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține somon, praz, ardei gras, lămâie, dar și alte ingrediente, denumit "Crema de somon".
Marti, 06.07.2021, 08:29Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o interesantă rețeta de mușchiuleț de porc în stil Wellington cu sos de maioneză și cremă de brânză.
Luni, 05.07.2021, 17:03Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține muschiulet de porc, foietaj, ciuperci, denumit ”Aripioare exotice".
Luni, 05.07.2021, 08:10Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un desert care conține caise, mango, caramel sărat, dar și alte ingrediente delicioase și este denumit ”Cheesecake cu piure de mango și sos caramel sărat".
Vineri, 02.07.2021, 13:22Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține caise, mango, caramel sărat, dar și alte ingrediente delicioase și este denumit ”Cheesecake cu fructe și caramel".
Vineri, 02.07.2021, 09:16Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține bezele, frișcă, fructul pasiunii, dar și alte ingrediente delicioase și este denumit ”Vrăbioară cu legume coapte".
Joi, 01.07.2021, 08:59Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin țelină, morcov, pește, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite pește marinat și file de pește cu legume.
Miercuri, 30.06.2021, 09:06Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține brânzeturi, vin, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Rosti”.
Marti, 29.06.2021, 09:15Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit o delicioasă rețetă pe bază de piept de pui și paste și anume: Escalop de pui cu sos de vin și paste papardelle
Luni, 28.06.2021, 12:28Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține paste, piept de pui, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Escalop de pui cu sos de vin”.
Luni, 28.06.2021, 08:25Chef Nicolai Tand a pregătit trei retete de preparate în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani și anume: Marinadă pentru macrou și salată de cartofi cu chiftele de legume.
Marti, 15.06.2021, 13:28Pentru că este sezonul vinetelor, iar piața abundă de aceste legume, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit o rețetă de vinete pane sub formă de evantai, servite cu două sosuri delicioase.
Luni, 14.06.2021, 13:03Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca ingrediente, vinete, castraveți, oregano, denumit ”Vinete evantai".
Luni, 14.06.2021, 08:38Pentru că este sezonul frunzelor de viță de vie, ajunse la maturitate, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit o delicioasă rețetă de sarmale din carne de vită în foi de viță.
Vineri, 11.06.2021, 12:22Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține carne de vită, leuștean, roșii, denumit ”Sărmăluțe cu carne de vită".
Vineri, 11.06.2021, 08:45Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Joi, 10.06.2021, 15:26Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Joi, 10.06.2021, 08:41Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase: Pui cu paste, risotto cu piept de rață și banane caramelizate.
Luni, 31.05.2021, 09:22Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat spectaculos pe bază de cartofi noi, coaste de porc, mango, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Coaste fructate".
Luni, 24.05.2021, 14:03Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete rapide și delicioase și anume: Tartar de vită și cartofi noi cu pește.
Marti, 18.05.2021, 15:17Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de vită, ceapă, cartofi , dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tartar de vită”.
Marti, 18.05.2021, 09:05Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține legume, orez, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pilaf sârbesc".
Joi, 13.05.2021, 15:00Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține legume, orez, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pilaf sârbesc".
Joi, 13.05.2021, 08:46Chef Nicolai Tand, a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani o Rețetă de supă Tom Yum, din bucătăria thailandeză.
Miercuri, 12.05.2021, 12:05Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține creveti, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tom Yum,”.
Miercuri, 12.05.2021, 08:47Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, brânză, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pască fără aluat".
Vineri, 30.04.2021, 08:24Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mac, nuca, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pitici dulci, ".
Vineri, 23.04.2021, 08:21Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi violet, morcovi, măcriș, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pește rebel".
Joi, 22.04.2021, 08:19Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține parizer, roșii, morcovi, pâine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Parizer pane”.
Miercuri, 21.04.2021, 08:55Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține sparanghel, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ou cu sparanghel”.
Marti, 20.04.2021, 08:12Flori de dovleac pane, umplute cu brânzeturi, este rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani.
Luni, 19.04.2021, 13:06Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține flori de dovleac, brânzeturi, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Flower”.
Luni, 19.04.2021, 08:22Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un desert pe care cu toții îl adoră și anume: Ciocolată de casă, rețetă din copilărie.
Vineri, 09.04.2021, 13:36Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani o delicioasă rețetă de miel în stil marocan cu multe legume și cușcus.
Miercuri, 07.04.2021, 16:55Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de miel, cous cous, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Miel în stil marocan”.
Miercuri, 07.04.2021, 08:39Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o interesantă rețetă pe bază de pește și anume, un burger de somon cu sos de sfeclă roșie și maioneză pe care a denumit-o ”Burger de somon cu sos bronze”.
Luni, 05.04.2021, 12:38Pentru o gustare delicioasă alături de cei dragi, Chef Nicolai Tand ne recomandă o rețetă de vinete umplute cu creveți, inspirată din bucătăria asiatică.
Luni, 05.04.2021, 09:01Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține somon, ouă, mărar, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Burger de somon cu sos bronze”.
Luni, 05.04.2021, 08:31Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține creveți, vanata dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vânată umplută cu creveți”.
Duminica, 04.04.2021, 10:49Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un o delicioasă prăjitură cu foi de bezea, pandișpan cu căpșuni și o delicioasă cremă de vanilie, pe care a denumit-o ”Prăjitura Ramona”.
Vineri, 02.04.2021, 14:03Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține nucă, ouă, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ramona”.
Vineri, 02.04.2021, 08:46Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat destinat, în special celor mici și anume o rețetă de pui pe sticlă la cuptor cu garnitură de orez și legume,pe care a denumit-o ”Rîzi Bizi cu pui mic”.
Joi, 01.04.2021, 14:02