Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne recomandă cu toată încrederea o rețetă proprie de Friptură de rată cu mere ionatane, dar și cu alte ingrediente ce dau gust deluciosului preparat.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piept de porc, castraveți murați, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tocăniță de castraveți murați.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, lămâie, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Vinete fermecate".
Pentru că a venit primăvara, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune s-o aducem și în bucătărie, preparând o delicioasă rețetă de tartă de primăvară cu spanac și roșii cherry.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține spanac, roșii, ceapă verde, fasole, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tarta cu spanac".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de salată, mai deosebită, cu un mix de salată verde, brânză feta, căpșuni, dar și puțină cărniță, rețetă pe care a denumit-o "Salata prieteniei".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit ca de sfârșit de săptămână un delicios tort de restaurant cu foi de cacao, cremă de mascarpone și cremă de caramel sărat, pe care l-a denumit Tort Carmelo.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rată, ananas, ulei de măsline, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rățușcă exotică".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne de pui, salvie, unt, lămâie, paște, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Colțunași cu unt și salvie".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de Ciorbă din afumături de porc și murături, foarte gustoasă și hrănitoare, perfectă pentru un prânz de iarnă autentică.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de Ciorbă din afumături de porc și murături, foarte gustoasă și hrănitoare, perfectă pentru un prânz de iarnă autentică.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețete de paste cu sos de gorgonzola și salată rucola,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită " Penne Zburlite".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit de ziua micii uniri o delicioasă rețetă de plăcintă cu specific românesc, pe care a denumit-o "Plăcinta Unirii".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de pește Halibut cu sos acrișor de maioneză și castraveciori și o garnitură simplă, din cartofi dulci și sparanghel. Trei preparate într-o singură rețetă pe care Vlăduț a denumit-o ”Trei dorințe".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține castraveți murați, ceapă roșie, file halibut, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trei dorințe".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține afine, mure, căpșuni, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pavlova".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține făină, ouă, lapte, ulei,crăciun, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "cozonac".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, praz, bacon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Crema Veseliei".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține măsline, lămâie, cartofi dulci, pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cocoșel de munte cu trei măsline".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține măsline, lămâie, cartofi dulci, pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cocoșel de munte cu trei măsline".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine hribi, ghebe, gălbiori, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trio de ciuperci"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine vinete, ardei gras, ceapă, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Papouzaki "
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine ciuperci, castane, ceapa, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pilze ".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine pulpe de gâscă, varză roșie, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gâscă veselă".
Marti, 12.11.2019, 10:15
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine pulpe de gâscă, varză roșie, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gâscă veselă".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine carne de pui, ceapă, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pui cu smântână".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit delicioasa rețetă tradițională Pui cu smântână, pe care n-ai cum s-o refuzi, mai ales servită cu mămăliguță.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de linzer cu fructe parfumate de toamnă, pe care a denumit-o "Linzer cu parfum de toamnă”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de paste bucatini, cu multe legume, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Bucatini cu sos rubiniu”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de vinete preparate în stil oriental denumită "Baba ganoush fermecat”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine macrou afumat, mere, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Macrou îmbujorat”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune, din categoria conservelor pentru iarnă cu vinete, minunata rețetă Magdus.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă gustare de toamnă pe bază de pere, sunca, branza, migdale, dar şi alte ingrediente delicioase, rețetă pe care a denumit-o "Pere Romantice”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani,ne propune ca de sfârșit de săptămână să ne delectăm cu un desert cu specific german, o delicioasă Tartă de orez cu lapte.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine ciuperci, ceapă, usturoi, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pădurea mea”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă delicioasă pe bază de ciuperci, ceapă, usturoi, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită ”Pădurea mea”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă salată plină se savoare, vitamine și culoare, perfectă pentru un party la plajă, sau la piscină, denumită ”Party salad”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o combinație foarte interesantă, tot din seria preparatelor italiene de tip aperitiv - rețeta Prosciutto melone.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine pere, brânză de oaie, brânză de capra, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Steaua Nordului".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de vară pe bază de pepene roșu și fructe de pădure, un cocktail delicios asamblat în coaja pepenelui verde, pe care l-a denumit ”Cupa de sanatate".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de vară, pe bază de pepene roșu, pepene galben, brânză telemea, frișcă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pepene roșu cu înghețată de brânză".
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă de desert pe bază de bezea, fructe de pădure, pop corn, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită ”Pufoșenia".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ouă, macro afumat, somon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pate de macrou".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ouă, macro afumat, somon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pate de macrou".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine roșii românești, zucchini, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Dovlecei crocanți cu sos de vară".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă delicioasă cu legume de de vară pe care a denumit-o ”Dovlecei crocanți cu sos de vară".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat pe bază de vinete, roșii, brânzeturi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vinete a la creme”.
Vlăduț, bucatarul de la Neatza cu Razvan si Dani, ne recomandă o rețetă de ficăței la cuptor, condimentați cu oregano, denumită ”Ficatei fermecati".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Razvan si Dani, a pregătit o delicioasă salată de vară pe bază de vinete, ardei, dovlecei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită ”Cuscrele".
Vlăduț,bucătarul de la Neatza, alături de Chef Cristian, a pregătit delicioasă rețetă Ciorbă de pește, din cap de somn, cap de sturion, cap de sturion și tacâmurile acestore, ceapă, morcovi, cartofi, dar şi alte ingrediente delicioase.