În ediția din 23 decembrie 2021 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al matinalului, a preparat o delicioasă rețetă de ”Friptura cu o mie de gusturi pentru masa de Crăciun”.
În ediția din 23 decembrie 2021 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat ”Friptura cu o mie de gusturi”. ”Astăzi o să prepar o friptură minunată, o friptură pentru masa de Crăciun. Este vorba de...
Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de prepeliță, ceapă, ardei căpia, țelină, morcov,
Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de...
În ediția din 20 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii a preparat o rețetă de fursecuri sub formă de bulgărași cu glazură de ciocolată albă și fistic.
Ediția din 20 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul emisiunii, alături de chef Roxana Blenche, a gătit ”Bulgărași magici”, un desert de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele folosite au fost...
În ediția din 6 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o interesantă rețetă de Pastitsio, o rețetă de macaroane cu carne la cuptor din bucătăria grecească, un preparat de iarnă și de sărbătoare.
Ediția din 6 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Burgeri cu piure de pastarnac copt și pastitsio”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele folosite au fost următoarele:...
În ediția din 3 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, pentru că a fost zi de vineri, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de biscuiți cu fistic și cireșe confiate, pe care i-a denumit ”Biscuiți Prichindel”.
În ediția din 3 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat biscuitele ”Prichindel”, care conține ouă, fistic, făină, dar și alte ingrediente delicioase. ”Este o rețetă de biscuite cu...
În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de salată bavareză de post, dar și o rețetă minunată de tartă cu brânzeturi, șuncă și pere.
În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Salată bavareză”, un preparat de post ușoar de făcut, iar ingredientele folosite au fost următoarele: cârnați nemțești, cartofi,...
În ediția din 22 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o rețetă de cotlet de porc cu garnitură de varză roșie pe care a denumit-o ”Cotlet de porc cu aromă de toamna”.
În ediția din 22 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Cotlet de porc cu aromă de toamna”, un preparat cu o ușoară tentă germană, iar ingredientele folosite au fost următoarele: varză...
În ediția din 10 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă de zucchini. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Ulei, zucchini, branza, carne tocata, sare, piper, vin alb,
În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiana. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Pastre, unt, rosii, ulei, ardei iute,
În ediția din 29 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat găluște cu prune, la cererea îndrăgiților matinali.
În ediția din 29 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat găluște cu prune. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: prune, cartofi roșii, piure de cartofi, pesmet, zahăr,...
În ediția din 28 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat două rețete de pizza: Pizza cu șuncă și rodie și Pizza cu carne tocată.
În ediția din 28 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat doua tipuri de pizza, picanta si cu carne tocata. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: sunca padurea neagra, rodie,...
În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă rețetă de Cartofi cu pulpe de pui pe pat de mămăliguță.
În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a preparat cartofi cu pui la cuptor. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cartofi, bacon, ouă, unt, ciuperci, mălai, foi de varză, ciocănele...
În ediția din 7 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat pizza Margherita. Pentru această rețetă a avut nevoie de următoarele ingrediente: roșii, mozzarella, făină tip 650, sare, zahăr, drojdie, ulei de măsline, usturoi și multe frunze de busuioc.
În ediția din 7 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o pizza margherita. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: roșii, brânză, mozzarella, făină tip 650, sare, zahăr,...
În ediția din 6 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul emisiunii, a preparat un veloute cu mămăligă și ouă. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: porumb fiert, ceapă, castane, ardei,...
În ediția din 5 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă interesantă de pește afumat la rece și marinat în suc de citrice, cu piure din legume de toamnă.
În ediția din 5 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat peste afumat cu piure, găluște cu prune. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: ghimbir, cartof dulce, castravete,...
În ediția din 4 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un antricot de vită. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: antricot de vită cu floare, ceapă roșie, usturoi, smochine, bacon, pesto, unt sărat, rozmarin, ulei de măsline, cașcaval cu pesto, bagheta, dar și alte ingrediente delicioase, denumit “Antricot de vită vesel”.
În ediția din 4 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un antricot de vită. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: antricot de vită cu floare, ceapă roșie, usturoi, smochine,...
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un desert delicious, un tiramisu fără ouă. Este vorba de rețeta de tiramisu cu cremă de mascarpone și fructe de pădure pe care Vlăduț a denumit-o “Tiramisu Magic”.
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un desert delicious, tiramisu fără ouă. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: pișcoturi speciale de tiramisu, cafea,...
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a venit cu o propunere de rețeta foarte rapidă, pentru toată familia. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: varză murată,...
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o delicioasă rețetă de toamnă șimai precis, o rețeta de hummus de năut cu castane și jumări din piept de rață. Pentru această rețetă, Vlăduț a folosit următoarele ingrediente: piept de rață, năut, fistic, pastă de susan, lămâie, usturoi, castane, ulei de măsline, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat jumări din piept de rață. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: piept de rață, năut, fistic, pastă de susan,...
În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o Rețetă de omletă cu ceapă verde și cârnați de casă, pe care a denumit-o Omletă de toamnă și pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, lapte sau apă, șuncă.
În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o omletă de toamna. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, apă, șuncă.
În ediția din 27 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii, a preparat o rețetă de baghetă de pâine umplută și servită cu un sos delicios, toate cu arome minunate de toamnă.
În ediția din 27 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o bagheta de toamna. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: făină, sare, ulei de măsline, zahăr tos, bacon afumat și...
În ediția din 6 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat delicios, care conține că ingrediente mușchi de porc, bacon, gogoșari, pătrunjel, ceapa, usturoi, ardei iute, porumb, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Medalion de porc îmbujorat".
În ediția din 6 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat delicios, care conține că ingrediente mușchi de porc, bacon, gogoșari, pătrunjel, ceapa, usturoi, ardei iute, porumb, dar și alte...
În ediția din 3 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat desert de toamna delicioasă, care conține că ingrediente smochin, struguri roșii, gofre, struguri roze, struguri uscați, sos de vanilie, aluat de clătite, ouă, lapte, făină, sare, zahăr, smântână pentru frișcă, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Strugurii iubesc vanilia".
În ediția din 3 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat desert de toamna delicioasă, care conține că ingrediente smochin, struguri roșii, gofre, struguri roze, struguri uscați, sos de vanilie, aluat de clătite, ouă, lapte, făină, sare, zahăr, smântână pentru frișcă, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Strugurii iubesc vanilia".
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de roșii umplute cu salată de toamnă, care conține că ingrediente brânză din lapte de oaie, brânză măturată, iaurt de oaie, coarne, ceapă roșie, miez de nuca, boabe de struguri, ardei iute, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Regina Roșie".
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o salată de toamna delicioasă, care conține că ingrediente roșii, brânză din lapte de oaie, brânză măturată, iaurt de oaie, coarne,...
În ediția din 30 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o salată din mai multe tipuri de fructe cu două tipuri de brânzeturi, dar și un dressing delicios.
În ediția din 30 august 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o salată de fructe cu două brânzeturi, care conține că ingrediente mere, pere, pepene roșu, nectarine, pudra de fistic, struguri, brânză cu mucegai, parmezan, mure, prune, afine, pepene galben, banane, smochine, cornet, struguri roșii, struguri albi, mango, ulei de mango, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 30 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț, iscusitul bucătar al matinalului a pregătit o rețetă de desert mult adorată în copilărie: Ciocolată de casă în foi de napolitane.
În ediția din 30 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit un preparat care conține nuci, lapte praf, cacao, dar și alte ingrediente, denumit "Cartofi copți cu mujdei magic".
În ediția din 27 iulie 2021 de la Super Neatza, chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ficat, vin, unt, dar și alte ingrediente, denumit "Mousse de ficat".
În ediția din 27 iulie 2021 de la Super Neatza, chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ficat, vin, unt, dar și alte ingrediente, denumit "Mouse de ficat".