Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune pentru una dintre mesele principale de sărbători și nu numai, o rețetă de mușchiuleț umplut cu sos de ceapă și piure de cartofi dulci cu păstârnac și mere coapte, rețetă pe care a denumit-o "Săniuța Moșului".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi dulci, mușchiuleț de porc, mere roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Săniuța Moșului".
Pentru că este vineri, la Neatza este zi de desert, iar Vlăduț a preparat o rețetă de pandișpan cu mac și bezea caramelizată.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mac, lapte, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pandișpan bănățean".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, pe care a denumit-o "Mușchiuleț zgribulit".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mușchi de porc, brânză, sfeclă roție, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț zgribulit".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit ca de început de post, o rețetă de fasole bătută cu legume coapte și murături, pe care nici un gurmand n-o va refuza.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține fasole, ceapă, ghebe dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fasolică veselă".
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete de tarte cu mere, dar și o rețetă de supă cremă de dovleac copt.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de salată din trei feluri de pește afumat, cu maioneză de post, cu rodie, dar şi alte ingrediente delicioase, pe care a denumit-o "Trio de pește afumat".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține rodie, somon afumat, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trio de peste afumat".
Chef Nicolai Tand noul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne învață cum se prepară celebra rețetă de supă japoneză Ramen.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mere, zahar, lapte, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tarte cu mere".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ceapă verde, ouă, carne de porc, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supa ramen".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține varză murată, cotlet, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cotlet grațios cu varză elegantă".
Cu dor de copilărie și-ale ei deserturi simple și mult îndrăgite, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de orez cu lapte garnisit cu dulceață de gutui.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține orez, lapte, dulceață, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Orez cu lapte și dulceață de gutui".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, piept de pui afumat, afine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paradisul merelo".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rață, mere, pere, gutui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Piept de rata pofticios".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o gustare de toamnă pe bază de ciuperci și castane , absolut delicioasă și ușor de preparat.
Luni, 19.10.2020, 12:14Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține paine, unt, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Toast cu ciuperci".
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Gogoși moțate".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi roșii, unt, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Aripioare violet".
Atunci când se anunță o zi cu activități multiple, este bine să o începem cu un mic dejun consistent și delicios, din care să ne putem lua întreaga energie pentru a putea trece peste toate încercările zilei. Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne propune rețeta: ”Baghetă bavareză”.
Vineri, 11.09.2020, 08:34Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține muschi file, branza, arahide, prune uscate, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Muschiulet cu coronita".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține cașcaval, șuncă presată, bagheta, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Baghetă bavareză".
Pentru aportul de vitamine din diminețile răcoroase de toamnă, este perfectă o rețetă de salată asortată plină de savoare și vitamine: Salată de toamnă cu fructe și andive.
Luni, 07.09.2020, 08:40Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, salată verde, brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bună dimineața".
Ficățeii de pui sunt preferații tuturor, mai ales ai copiilor și se pot prepara fie la tigaie, fie la cuptor, însă interesant și atractiv este modul de servire al lor.
Vineri, 04.09.2020, 12:44Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, pere, mure, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată cu dulceață".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține gălbiori, roșii, bacon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tagliatelle cu gălbiori".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, roșii, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Evantai de vinete".
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă cu fructe - "Pepene vesel".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține cocoș de munte, castraveți murați, morcov , dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorbă de cocoș".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, ulei de masline, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pizza vegană".
Din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o delicioasă rețetă de friptură de vită înăbușită, cu sos de leuștean și garnitură de legume la cuptor.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă pe bază de carne de vită, leuștean, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură de vită cu sos de leuștean".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piersici, zahar, lavanda, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gem de piersici cu flori de lavandă".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține hribi, carne de vită, bacon, pâine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pădurea mea".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat simplu și delicios pe bază de tăiței( spaetzle) și ciuperci, dar și un sos delicios, denumit "Farfurie cu zâmbete".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține salată verde, pere, mure, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată lui Cătălin".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă pe bază de vinete, ciuperci, usturoi, coaste afumate, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Coaste afumate cu legume gratinate".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă delicioasă pe bază de file de ton, ceapa verde, avocado, dar şi alte ingrediente delicioase, rețetă pe care a denumit-o " Ton fructat".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă pe bază de vinete, parmezan, paște, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită " Tăiței cu vinete".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru masa de Paști, pe lângă clasicele preparate din carne de miel, să ne răsfățăm și cu o delicioasă ciorbă de primăvară din amestec de verdețuri, pe care a denumit-o "Grădina fermecată", o ciorba care va echilibra sănătos meniul.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru masa de Paști ca alternativă la friptura de miel, o rețetă de friptură de pui cu un sos delicios și o garnitură simplă, rețetă pe care a denumit-o "Pui festiv ".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit ne propune pentru desertul de weekend, o rețetă specială de clătite - Crepes Suzette.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit ne propune pentru desertul de weekend, o rețetă specială de clătite - Crepes Suzette.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătito minunată rețetă de biscuiți crocanți cu gust dulce-sărat, rețetă pe care a denumit-o "Crănţănele cu semințe de in".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pâine, brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Brânză cu pâine".