In ultima vreme exista o preocupare din ce in ce mai mare in ceea ce priveste atat alimentatia copiilor nostri, cat si propria noastra alimentatie. Cu totii dorim sa mancam cat se poate de natural si sanatos, sa ajutam organismul sa functioneze bine si sa avem un sistem imunitar care sa raspunda prompt. Iar grasimile sunt extrem de importante pentru organism. Fara grasimi nu putem functiona la capacitate intreaga, iar creierul copiilor nu se dezvolta la parametri normali fara o cantitate corecta de grasimi.
Vineri, 29.04.2011, 00:00Chef Cezar pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o un desert pe cat de simplu, pe atat de aspectuos: foietaj cu fructe caramelizate.
Joi, 21.04.2011, 00:00O reteta gustoasa si rafinata, a carei preparare necesita numai 15 minute.
Miercuri, 13.04.2011, 00:00Margarina sau unt? In post, e de inteles. In rest, e o intrebare grea la care nu reusesc sa raspunda transant nici specialistii. In lupta pentru scaderea colesterolului, tot mai multi nutritionisti recomanda consumul de margarina, in defavoarea...
Sambata, 12.03.2011, 09:18Margarina sau unt? In post, este de inteles. In rest, e o intrebare grea la care nu reusesc sa raspunda transant nici macar specialistii.
Sambata, 12.03.2011, 00:00Margarina sau unt? In post, e de inteles. In rest, e o intrebare grea la care nu reusesc sa raspunda transant nici specialistii. In lupta pentru scaderea colesterolului, tot mai multi nutritionisti recomanda consumul de margarina, in defavoarea...
Vineri, 11.03.2011, 19:46Ouale fierte in sos de smantana sunt o variatiune pe aceeasi tema, mai eleganta si cu un gust mai complex. Daca nu-ti place branza de capra, foloseste alt tip de branza grasa, care se va topi imediat la cuptor. Si nu uita de grisine, mai ales daca ai invitati la brunch.
Sambata, 26.02.2011, 00:00Nicolai a pregatit la Euforia TV o reteta usoara, excelenta pentru masa de pranz sau cea de seara: file de peste alb alaturi de garnitura de spanac proaspat si alte legume.
Vineri, 25.02.2011, 00:00Chef Cezar si Vasile Leu au pregatit in studioul emisiunii Euforia Cuisine o reteta pe baza de carne: cotlete de berbecut la tigaie.
Joi, 24.02.2011, 00:00Nicolai a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV o reteta de paste gratinate la cuptor, pentru care a folosit penne.
Duminica, 20.02.2011, 00:00Muschi de vita in sos meunier - un preparat realizat in decorul natural al Cheilor Gradistei special pentru canalul Euforia TV.
Vineri, 18.02.2011, 00:00Chef Cezar pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta italiana de paste cu trei tipuri de branza si smantana lichida.
Luni, 14.02.2011, 00:00Mariana Matei, bucatar in cadrul Complexului Riviera, a pregatit pentru emisiunea Euforia Cuisine un desert clasic si gustos, cherry cake, pe baza de ciocolata si dulceata de visine.
Vineri, 11.02.2011, 00:00Don Mariano a pregatit o reteta de stavrid prajit, cu unt picant si legume, o reteta pregatita special pentru emisiunea "Euforia Cuisine", de pe canalul Euforia TV.
Luni, 17.01.2011, 00:00Un desert gustos, special si care nu necesita un timp indelungat de preparare: rulouri cu banane si scortisoara.
Joi, 06.01.2011, 00:00Cercetatorii britanici au realizat recent un studiu care arata ca leacul cel mai bun pentru mahmureală il reprezinta painea cu unt si cu miere, alaturi de un ceai fierbinte.
Marti, 28.12.2010, 00:00Strudel cu ciuperci si carne - un preparat pregatit de Dragos Bercea si Istvan, bucatari, in studioul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV.
Miercuri, 22.12.2010, 00:00Naciye, bucatar al Ambasadei Turciei in Romania, pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de desert traditional turcesc.
Sambata, 04.12.2010, 00:00Afla cum se gateste in bistorurile pariziene, localurile responsabile pentru mancarea rapida, prin intermediul emisiunii "Arome Mediteraneene", de pe Euforia tv. Thierry Revillon, proprietarul localului "Le Bistro de la Tour" a pregatit o reteta pe baza de muschi de vita.
Duminica, 14.11.2010, 00:00Vladut a pregatit in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" o reteta pe cat de sanatoasa, pe atat de vesela si aspectuoasa.
Miercuri, 15.09.2010, 00:00Sosul bechamel este un clasic al bucatariei franceze, dar si mondiale. E folosit si ca sos de sine statator, dar e util si ca baza pentru alte zeci de sosuri derivate sau preparate ale bucatariei franceze.
Miercuri, 01.09.2010, 00:00Ce poate fi mai bun decat un biscuite de casa, cald si fraged, in care gustul suav si undulcit de unt sa predomine? Astazi afli cum poti sa faci in casa ta, pentru copiii tai sau chiar pentru propriul rasfat, biscuiti fragezi de unt.
Luni, 30.08.2010, 00:00Ingrediente: clatite suc de portocale coaja de portocale zahar unt rom Mod de preparare: - se adauga pe rand intr-o tigaie: suc de portocale, zahar, coaja de portocala, clatite, unt, rom Pofta buna!
Miercuri, 21.07.2010, 18:10Ingrediente: 6 scoici verzi 6 creveti blak tiger decorticati 3-4 calmari tub ulei de masline usturoi sare, piper patrunjel lamiae, lime unt Mod de preparare: - fructele de mare se decongeleaza prin soc termic - camarul se spala bine...
Miercuri, 21.07.2010, 17:09Ingrediente: 160g piept de pui 60g ciuperci din conserva 80g smantana dulce 50g unt 1 pahar de vin alb 3 linguri de sos Winchester sare si piper Mod de preparare: - untul se pune in tigaie fara ca aceasta sa fie incinsa in prealabil -...
Miercuri, 21.07.2010, 15:26Ingrediente: oua. faina, praf de copt, lapte, zahar, ciocolata neagra, cacao, unt, vanilie, nuci, fructe de padure Preparare: se amesteca ouale si zaharulpana se obtine o spuma. Se adauga faina si se amesteca bine. Se pun doua lingurite de cacao. Se...
Sambata, 17.07.2010, 20:26Preparare: se taie pe din doua si se curata de oase un stavrid, apoi se marineaza cu zeama de lamaie, sare de mare si piper si se unge apoi cu ulei de masline. Se pun apoi fileurile la prajit, intr-o tigaie incinsa, fara a mai adauga si alt ulei. Se...
Vineri, 16.07.2010, 00:40Ingrediente: lup de mare, prosciutto, morcov, ceapa, ghimbir, porumb, parmezano, malai, unt, vin alb, oregano, marar, salata rosie, chivas, lamaie, grapefruit, sare, piper. Preparare: pestele se face file, se pune la cuptor, pe un pat de legume,...
Luni, 12.07.2010, 17:46Ingrediente: piept de pui, somon afumat, creveti, mozzarella, smantana, vinete, oregano, ceapa, unt, ulei, faina, sare, piper Preparare: pieptul de pui se prajeste putin in ulei, dat prin faina. Crevetii se soteaza si ei un pic, se adauga apoi...
Luni, 12.07.2010, 16:35Ingrediente: rechin, ciuperci, sunca, ceapa, usturoi, smantana, unt, marar, vin alb, lamaie, ulei, sare si piper. Preparare: se face intai marinarea rechinului albastru din Marea Neagra, in sos de lamaie, sare de lamaie, piper, apoi se prajeste putin...
Luni, 12.07.2010, 16:26Ingrediente: amigdale de vitel, creveti, mazare, ulei, unt, ceapa, telina, dovlecei, cimbru, rozmarin, cuisoare, nucsoara, toast, supa de vitel, sare, piper Preparare: amigdalele de vitel se fierb, feliile de paine se taie cubulete si se amesteca cu...
Sambata, 10.07.2010, 10:24O reteta de prajitura cub forma de cubulete. Ingrediente: lapte condensat, biscuiti digestivi, unt, Biscutii se faramiteaza, impreuna cu laptele, apoi se amesteca impreuna cu un topit, dupa care se intinde intr-o tava compozitia. Deasupra se pun...
Vineri, 09.07.2010, 14:18Vladutz a pregatit un sandwich special.
Joi, 08.07.2010, 10:12Potrivit unui cunoscut chirurg cardiolog din Marea Britanie, untul ar trebui interzis in alimentatie pentru a proteja sanatatea oamenilor, informeaza dailymail.co.uk.
Miercuri, 05.05.2010, 00:00Ingrediente pentru Salata Mozaic: 500g paste scurte 250g mazare fiarta din conserva 250g porumb din conserva 2-3 felii gogosar rosu in otet 200g Sos de maioneza din soia Inedit Mod de preparare: Pastele se fierb si se scurg, apoi se lasa...
Miercuri, 10.03.2010, 10:16Ingrediente pentru ciolan cu varza stil german: ciolan afumat varza murata foi dafin ceapa cartofi lapte unt smantana dulce vin alb demisec ciolanul afumat se fierbe si se da la cuptor 30min se caleste ceapa se adauga varza murata taiata...
Miercuri, 27.01.2010, 10:24