Cătălin Oprişan, redactorul șef de la a1.ro, a prezentat la „Neatza cu Răzvan şi Dani” cum se „bate” aluatul pentru cozonac!
Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat la Neatza cu Răzvan şi Dani, a prezentat cum se frământă aluatul pentru cozonac.
Hrana vie este din ce in ce mai cautata, oferind o varianta sanatoasa a hranei de zi cu zi. Si, cum Sarbatorile se apropie, gospodinele s-au pus pe gatit. Dulciurile sunt in topul preferintelor copiiilor, iar deserturile raw-vegane sunt ideala pentru acestia.
Marti, 11.04.2017, 16:32
Nu există Paște fără cozonac și ouă roșii, iar la mare căutare sunt rețetele clasice, ”ca la mama acasă”. Încearcă și tu și nu vei regreta!
Ouă, pască, cozonac, friptură de miel. Cum slăbim după Paşte? După „orgii” culinare, dieta asta e... MIRACULOASĂ!
Luni, 10.04.2017, 12:13
Brânză dulce și stafide, nuci și cacao, stafide și rahat. Sunt cele mai delicioase combinații de ingrediente folosite în prepararea cozonacilor, iar pentru că nu există Sărbători fără aceste preparate tradiționale, www.a1.ro îți propune să gătești de Sărbători cozonaci pufoși, ce-ți vor delecta simțurile.
Startul muncii este dat în forță de... surpriză, însuși Liviu Vârciu. Echipa lui nea Mărin ajunge într-o patiserie din Câmpulung Moldovenesc, moment numai bun ca acesta să-și aducă aminte de copilărie.
Liviu Vârciu este foarte încântat de munca în fabrica de patiserie. Artistul își aduce aminte de copilărie când bunica sa îl punea să frământe cozonacii
Nu există Crăciun fără cozonacii pufoși care ne îmbie cu savoarea delicioasă. Iar dacă până acum urmai rețeta bunicii, îți propunem să adaugi un ingredient secret, care va transforma total gustul desertului tăi favorit: scorțișoara.
Chef Ralu ne învață cum să pregătim un cozonac bun pentru Crăciun
Joi, 22.12.2016, 10:55
Ce credeţi că ne mai trebuie pentru masa de Crăciun? Toate doamnele gătesc în această perioadă celebrii cozonaci. Cea mai gustoasă reţetă vine din Ardeal
Miercuri, 21.12.2016, 20:37
Ce au în comun mesele de Crăciun ale românilor, canadienilor sau neozeelandezilor? Pe toate se va găsi anul acesta un cozonac! Peste un milion de cozonaci vor pleca din România spre toate colţurile lumii
Miercuri, 21.12.2016, 19:46
Nu miroase a sărbătoare în casă dacă nu miroase şi a cozonac. Iar cozonaci ca la tanti Maria, în tot Sibiul nu găseşti. E greu să frământe zeci de kilograme de aluat cu mâna, dar nu se abate sub niciun chip de la reţeta din caietul...
Marti, 20.12.2016, 20:11
Cozonacii din comerţ sunt o opţiune riscantă, în prag de Crăciun. În timpul unei analize a produselor din magazine, specialiştii de la Asociaţia pentru Protecţia Consumatorului au găsit un cozonac plin cu mucegai.
Marti, 20.12.2016, 19:36
Aproape de sosirea sărbătorile de iarnă, patru echipe de vedete se duelează în bucătărie!
Marti, 20.12.2016, 15:52
Cui îi place cozonacul, chiar şi cel de Post, să dea o fugă în localitatea Sântimbru din Alba. E destul acolo, credeţi-mă pe cuvânt! A fost copt cel mai mare cozonac de post din România. Mega-preparatul are doi metri lungime şi 80 de kilograme.
Joi, 08.12.2016, 14:57
Cui îi place cozonacul, chiar şi cel de Post, să dea o fugă în localitatea Sântimbru din Alba. E destul acolo, credeţi-mă pe cuvânt! A fost copt cel mai mare cozonac de post din România. Mega-preparatul are doi metri lungime şi 80 de kilograme.
Joi, 08.12.2016, 13:37
E agitaţie mare şi-n brutării, în această perioadă. Pentru că nelipsit de pe masa de sărbători e tradiţionalul cozonac. În patiserii, s-au făcut liste de aşteptare. Iar în magazine, rafturile s-au umplut. De la cozonacul proaspăt, copt...
Luni, 05.12.2016, 19:19
Este un preparat românesc, foarte delicios, iar fără el pe masă sărbătorile nu ar mai fi la fel. Mirosul de cozonaci abia scoşi din cuptor este inconfundabil! Iată cum se prepară un cozonac cu nucă, cacao şi stafide!
Pentru că este prima zi după sărbătoarea pascală, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă delicioasă în care toate ingredientele principale sunt formate din ouă și cozonac, rămase de la ospățul de Paște.
Miercuri, 04.05.2016, 09:11
Pentru că este prima zi după sărbătoarea pascală, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă delicioasă în care toate ingredientele principale sunt formate din ouă și cozonac, rămase de la ospățul de Paște.
Anca Alungulesei, specialist în dulciuri raw-vegan și programe terapeutice și de detoxifiere cu sucuri naturale de legume și fructe, a pregătit la ”Neatza” pașcă și cozonac.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, le împărțășește telespectatorilor un secret culinar. Iată cum poți să faci savarine din cozonac vechi
Luni, 02.05.2016, 09:41
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, le împărțășește telespectatorilor un secret culinar. Iată cum poți să faci savarine din cozonac vechi.
Nelipsit de pe masa îmbelșugată a românilor de Paște, tradiționalul cozonac, pufos și rumen, este o adevărată ispită culinară!
Duminica, 01.05.2016, 11:07
Numai de bine: reţetă ingenioasă cu resturi de cozonac
Duminica, 01.05.2016, 09:54
Juriul băieților se reunește: care cozonac va fi cel mai punctat?
În supermarketuri, nimic nu-i abate pe români de la ultimele cumpărături de Paşte. Cozi mari sunt la carmangerii pentru carne de miel, dar şi la rafturile cu cozonaci. Marile magazine sunt deschise şi mâine, cel puţin până la ora 19.
Vineri, 29.04.2016, 16:26
Gospodinele au început deja să trebăluiască prin bucătărie pregătind bucate care mai de care mai speciale pentru cei dragi. Masa de Paşte trebuie să fie îmbelşugată: ouă roşii, miel, cozonac, pască. Dar câţi dintre voi s-au întrebat care este, de exemplu, motivul pentru care se mănâncă pască?! Care este simbolul copturii cu brânză şi de ce este rotundă?
Vineri, 29.04.2016, 10:00
De Paşte, fiecare gospodină are pe masă un cozonac făcut în casă. Tuturor le place să-l mănânce, însă cel mai greu lucru la el este frământatul.
Joi, 28.04.2016, 14:50
Este un preparat românesc, foarte delicios, iar fără el pe masa de Paște, sărbătorile nu ar mai fi la fel. Mirosul de cozonaci abia scoşi din cuptor este inconfundabil! Iată cum se prepară un cozonac cu nucă, cacao şi stafide!
Joi, 28.04.2016, 14:38
De Paşte, fiecare gospodină are pe masă un cozonac făcut în casă. Tuturor le place să-l mănânce, însă cel mai greu lucru la el este frământatul.
Este un preparat românesc, foarte delicios, iar fără el pe masa de Paște, sărbătorile nu ar mai fi la fel. Mirosul de cozonaci abia scoşi din cuptor este inconfundabil! Iată cum se prepară un cozonac cu nucă, cacao şi stafide!
Pentru că este zi de desert, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă delicioasă în care toate ingredientele se îmbină armonios.
Un preparat românesc, foarte delicios, iar fără el pe masa de Paște, sărbătorile nu ar mai fi la fel. Mirosul de cozonaci abia scoşi din cuptor este inconfundabil! Iată cum se prepară un cozonac cu nucă, cacao şi stafide!
Ne-am obişnuit să umplem masa de Paşti cu mai multe porţii decât pot mânca musafirii în câteva zile. Şi, chiar dacă de cele mai multe ori oaspeţii sunt deja sătui după friptura de miel, drob sau salata de beuf, le mai rămân câteva pofte.
Luni, 25.04.2016, 20:24
Ce-ar fi masa de Paște fără ouăle frumos colorate, atât de delicioase, în combinație cu cozonac sau pască?! Pentru că Sărbătoarea Învierii Domnului se apropie cu pași repezi, iar gospodinele vor intra în vrie cu pregătirile, e bine să știți că vopseaua din magazine conține toxine și o puteți evita folosind ingrediente 100% naturale.
Luni, 25.04.2016, 08:42
De la un an la altul, exportăm tot mai mult. Două milioane de cozonaci au luat drumul străinătăţii numai anul trecut. Nu doar europenii îl apreciază, ci şi arabii şi americanii.
Vineri, 22.01.2016, 19:40
În case miroase a mere coapte şi cozonac. E ajunul Crăciunului iar gospodinele dau zor să termine treaba până vin colindătorii.
Joi, 24.12.2015, 13:30
Este rebelă, adoră tatuajele iar în cluburi se simte ca la ea acasă. Dar staţi să vedeţi ce bine frământă cozonacii! Dj Wanda a făcut-o şi pe asta! Bruneta şi-a copt propriul ei cozonac. Cât de bine s-a descurcat, vă lăsăm pe voi să...
Joi, 24.12.2015, 12:59
Cu trei zile înainte de dimineaţa de Crăciun, cozonacii şi nu doar cozonacii au intrat deja în cuptor. Cei mai pricepuţi într-ale prăjituritului sunt în competiţia gustului cu magazinele de specialitate, care vor vânzări cât mai mari în...
Marti, 22.12.2015, 19:41
Cozonac fără gust de cozonac, dar cu un cocktail impresionant de E-uri. Îl găsim pe rafturile magazinelor în preajma sărbătorilor. Şi îl cumpărăm, pentru că nu ştim ce mâncăm.
Miercuri, 09.12.2015, 19:26
A ţinut regim o bună perioadă de timp, dar de data aceasta a cedat! Raluca Bădulescu nu se mai abţine şi mănâncă tot ce vrea. A reuşit să slăbească 65 de kilograme, dar se sărbători, nu are cum că renunţe la micile plăceri ale...
Luni, 07.12.2015, 09:20
Dani, Cătălin Oprișan, Flavia și Andreea fac cozonac contra cronometru. Răzvan este albitrul, iar Vlăduț juratul, acesta din urmă va desemna câștigătorul.
Răzvan și Dani au lansat provocarea cozonacului. Toate vedetele care vin în platou trebuie sa aducă câte un cozonac făcut de ele.
Dacă nu există cozonac pe masa de Paşte, parcă lipseşte ceva. Delicios, pufos, destul de uşor de făcut, acest produs este preferatul românilor. Iată o reţetă simplă!
Duminica, 12.04.2015, 09:20
Cozonacii cu nucă, şi mai nou, cu brânză sunt în topul preferinţelor pentru masa de Paşte. Cofetarii s-au gândit la o reţetă care să îmbine gustul cozonacului clasic cu cel de pască. Şi, judecând după numărul comenzilor, se vede treaba...
Luni, 06.04.2015, 19:27
Află câte blonde au eliminat Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu cu întrebarea - Despre ce persoană se spune că, atunci când i s-a transmis că poporul nu are pâine să mănânce, i-a sfătuit pe ţărani să mănânce cozonac?