Antena Căutare

Chefi la Cuțite

Articole „Sunteți două hahalere, o să vă iau eu o cameră dacă tot vă iubiți atât de mult” Bontea s-a enervat cumplit, dar tot i-a dat verdictul lui Alin!

„Sunteți două hahalere, o să vă iau eu o cameră dacă tot vă iubiți atât de mult” Bontea s-a enervat cumplit, dar tot i-a dat verdictul lui Alin!

Sava Alin Gabriel este bucătar în Anglia și a decis să vină la emisiune ca să demonstreze că se pricepe de minune la gătit!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 21:46
„Asta e o sarma reinterpretată, îți zic eu, fără carne și cu mămăligă înăuntru” Cum arată rețeta pregătită de Cornelia pentru chefi?

„Asta e o sarma reinterpretată, îți zic eu, fără carne și cu mămăligă înăuntru” Cum arată rețeta pregătită de Cornelia pentru chefi?

Cornelia Diac a venit din Neamț pentru a demonstra celor trei chefi că tot preparatele tradiționale românești sunt cele mai bune din lume!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 21:44
De la spălător de vase la bucătar, Cristian Vasile Bota a marcat încă o victorie în carieră!

De la spălător de vase la bucătar, Cristian Vasile Bota a marcat încă o victorie în carieră!

Cristian Vasile Bota este bucătar și a venit tocmai din Irlanda pentru a concura la emisiunea „Chefi la cuțite” și pentru a demonstra că își merită titlul de „chef”!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 21:38
Giani Kiriță s-a dezlănțuit total la „Chefi la cuțite”! „Hai, shaormarule! Dacă n-ai cuțit acolo jur că sar și îți dau un capac”

Giani Kiriță s-a dezlănțuit total la „Chefi la cuțite”! „Hai, shaormarule! Dacă n-ai cuțit acolo jur că sar și îți dau un capac”

Una dintre marile surprize ale serii a fost atunci când la emisiune a venit celebrul Giani Chiriță, alături de frumoasa sa fiică!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 21:28
Ionela Rădița a încercat să facă spectacol, dar a plecat plângând de zor!

Ionela Rădița a încercat să facă spectacol, dar a plecat plângând de zor!

Ionela Rădița este din Teleorman și spune că a vrut să vină mai de demult la emisiunea „Chefi la cuțite”, dar nu a avut curaj!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 21:22
„E coadă de cracadil?! E bragadiru crocodilul!” Grecul Elias a ascuns în farfurie o surpriză de zile mari pentru chefi!

„E coadă de cracadil?! E bragadiru crocodilul!” Grecul Elias a ascuns în farfurie o surpriză de zile mari pentru chefi!

Elias Liagkosa este producător de ulei de măsline și a venit la emisiune alături de Șerban Copoț, cel pe care l-a găzduit la emisiunea „Aventură cu 4 stele”!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 21:19
„După ce am devenit bucătar îmi spuneau Cruella” Maricica a făcut instrucție în bucătărie cu englezii și acum e pregătită să facă spectacol la „Chefi la cuțite”

„După ce am devenit bucătar îmi spuneau Cruella” Maricica a făcut instrucție în bucătărie cu englezii și acum e pregătită să facă spectacol la „Chefi la cuțite”

Todirașcu Maricica este din Iași și este bucătar de mai bine de 14 ani! A venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are stofă de maestru!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 21:13
Chelia lui chef Scărlătescu, greu de întreținut!. Chef Bontea ”Ăsta este singurul lui fir de păr și i l-a dat cu fixativ!”

Chelia lui chef Scărlătescu, greu de întreținut!. Chef Bontea ”Ăsta este singurul lui fir de păr și i l-a dat cu fixativ!”

Chef Cătălin Scărlătescu are mare grijă de singurul lui fir de par de pe cap! ”Ăsta este singurul lui fir de păr și i l-a dat cu fixativ!”, a spus amuzat chef Bontea.

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 21:08
Chef Florin i-a chinuit pe colegii săi cu cel mai enervant sunet din Univers! De la spălător de vase la bucătar, Cristian a marcat încă o victorie în carieră!

Chef Florin i-a chinuit pe colegii săi cu cel mai enervant sunet din Univers! De la spălător de vase la bucătar, Cristian a marcat încă o victorie în carieră!

Cristian Vasile Bota este bucătar și a venit tocmai din Irlanda pentru a concura la emisiunea „Chefi la cuțite” și pentru a demonstra că își merită titlul de „chef”!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 21:01
CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM "! Demonstrează că ești maestru în bucătărie!

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM "! Demonstrează că ești maestru în bucătărie!

„Chefi la cuțite” te invită să iei și tu parte la cel mai tare concurs al momentului, ca să arăți că şi tu poţi găti repede şi bine, ca orice alt concurent al emisiunii! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 21:00
”L-a lovit, pur și simplu, bucătăria în cap! Au făcut mișto de el tot anul, așa că a revenit la Chef la Cuție!

”L-a lovit, pur și simplu, bucătăria în cap! Au făcut mișto de el tot anul, așa că a revenit la Chef la Cuție!

Ionuț Mangu a revenit la ”Chefi la cuțite” după ce fratele lui și vărul lui l-au provocat. Iată decizia juraților.

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 20:51
„Eu dacă stau puțin serioasă crede lumea că sunt supărată” Ionela a încercat să facă spectacol, dar a plecat plângând de zor!

„Eu dacă stau puțin serioasă crede lumea că sunt supărată” Ionela a încercat să facă spectacol, dar a plecat plângând de zor!

Ionela Rădița este din Teleorman și spune că a vrut să vină mai de demult la emisiunea „Chefi la cuțite”, dar nu a avut curaj!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 20:49
Bătălia familiei Mangu. Ionuț s-a întors la „Chefi la cuțite” împreună cu rudele. Familia are de ce să fie mândră: doi i-au convins pe chefi

Bătălia familiei Mangu. Ionuț s-a întors la „Chefi la cuțite” împreună cu rudele. Familia are de ce să fie mândră: doi i-au convins pe chefi

Eșecul nu l-a făcut să renunțe, ba dimpotrivă. Ionuț Mangu a revenit în fața chefilor decis să-i convingă că merită șorțul. Numai că de data asta a decis să nu vină cu mâna goală. Și-a adus fratele și vărul pentru a-l stimula. Până la urmă strategia a avut efectul scontat și rezultatele pe măsură

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 20:43
Păduraru Dalia a ajuns acum să aibă super afaceri, dar visează să intre în bucătărie. Jurații: ”Asta este o pizza întoarsă!”

Păduraru Dalia a ajuns acum să aibă super afaceri, dar visează să intre în bucătărie. Jurații: ”Asta este o pizza întoarsă!”

Păduraru Dalia a venit tocmai de la Pașcani pentru a demonstra că, deși se pricepe de minune la afaceri, are totodată și talent în bucătărie!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 20:40
„E coadă de cracadil?! E bragadiru crocodilul!” Grecul Elias a ascuns în farfurie o surpriză de zile mari pentru chefi!

„E coadă de cracadil?! E bragadiru crocodilul!” Grecul Elias a ascuns în farfurie o surpriză de zile mari pentru chefi!

Elias Liagkosa este producător de ulei de măsline și a venit la emisiune alături de Șerban Copoț, cel pe care l-a găzduit la emisiunea „Aventură cu 4 stele”!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 20:22
Ionuț Zamfir este pompierul care a făcut o „intervenție” în farfurie. Jurații: ”Nu ți-e frică de foc și ți-e frică de noi?!”

Ionuț Zamfir este pompierul care a făcut o „intervenție” în farfurie. Jurații: ”Nu ți-e frică de foc și ți-e frică de noi?!”

Ionuț Zamfir este pompier în Bacău și meseria lui este să salveze vieții. Acum, tânărul a venit să demonstreză că nu îi e teamă nici de focurile...bucătăriei!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 20:18
„Am început de jos. Făceam singură pantalonași și mergeam pe la ușile oamenilor să-i rog să cumpere!” Dalia a ajuns acum să aibă super afaceri, dar visează să intre în bucătărie!

„Am început de jos. Făceam singură pantalonași și mergeam pe la ușile oamenilor să-i rog să cumpere!” Dalia a ajuns acum să aibă super afaceri, dar visează să intre în bucătărie!

Păduraru Dalia a venit tocmai de la Pașcani pentru a demonstra că, deși se pricepe de minune la afaceri, are totodată și talent în bucătărie!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 20:15
De la focurile incendiului la focurile...bucătăriei! Ionuț e pompierul care a făcut o „intervenție” în farfurie ca să își îndeplinească misiunea!

De la focurile incendiului la focurile...bucătăriei! Ionuț e pompierul care a făcut o „intervenție” în farfurie ca să își îndeplinească misiunea!

Ionuț Zamfir este pompier în Bacău și meseria lui este să salveze vieții. Acum, tânărul a venit să demonstreză că nu îi e teamă nici de focurile...bucătăriei!

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 20:00
Saint Jacques cu pesto de busuioc și piure de conopidă

Saint Jacques cu pesto de busuioc și piure de conopidă

O combinație gustoasă între saint jacques și pesto de busuioc preparat cu șunculiță afumată, alături de un piure cremos de conopidă. Ingrediente 8 buc Saint Jacques 1 conopidă 2 cartofi 2 cepe 400 ml vin...

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 19:56
Cheesecake strawberry jelly, un desert gustos și aspectuos

Cheesecake strawberry jelly, un desert gustos și aspectuos

Un desert delicios și aspectuos, având ca bazăp un strat crocant de biscuiți, cu cremă de brânză și jeleu de fructe. Ingrediente 350 gr zahăr  500 ml frișcă lichidă 500 gr cremă de brânză...

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 19:45
Sarmale cu păsat și jumări

Sarmale cu păsat și jumări

O reteta inedita de sarmale in care carnea tocată este ănlocuita cu jumari, iar păsatul adăugat, poate înlocui clasica mămăliguță. Ingrediente 200 g jumări 200 g păsat 60 g orez 150 g ceapă 1 morcov...

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 19:35
Paste cu sos de usturoi și parmezan cu creveți

Paste cu sos de usturoi și parmezan cu creveți

O rețetă simplă, dar gustoasă, cu paste în sos de usturoi și creveți. Ingrediente 200 g unt  1 căpățână usturoi 500 g spaghetti nr 5 Barilla 1 legătură pătrunjel 300 g creveți...

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 19:30
Pui indian cu orez șofranat

Pui indian cu orez șofranat

Armonie, culoare și sățietate într-o rețetă de pui indian cu garnitură de orez.  Ingrediente 1 kg piept de pui dezosat 250 gr orez cu bob lung, basmati 10 gr șofran pudră 2 buc. ardei gras,...

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 19:22
Mușchi de vită în crustă de ciuperci

Mușchi de vită în crustă de ciuperci

O armonie perfectă de preparate ce acompaniază o friptură din mușchi de vită într-o crustă deosebită de ciuperci. Ingrediente 1 kg mușchi de vită 300 gr ciuperci uscate  100 gr muștar dijon folie de...

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 19:13
Gazpacho cu crema de avocado și frigărui de creveti și cod

Gazpacho cu crema de avocado și frigărui de creveti și cod

O rețetă de gazpacho clasic, dar servit la cupă, combinat cu o cremă de avocado și niște frigărui, pentru contrast de culoare și savoare. Ingrediente Pentru Gazpacho: 1 kg roșii proaspete 1 ceapă 1...

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 19:05
Friptură de crocodil cu sos grecesc

Friptură de crocodil cu sos grecesc

O combinație reușită între o rețetă australiană de friptură din carne de crocodil și un delicios sos grecesc. Ingrediente 1 kg carne de crocodil 100 g caviar negru 250 g frunze de spanac 1 lingură muștar...

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 18:59
Pizza Retro - o altfel de pizza preparată în vas de lut

Pizza Retro - o altfel de pizza preparată în vas de lut

O altfel de pizza, reinterpretată, mai suculentă și în același timp cu aluat crocant. Ingrediente 30 felii de cașcaval, de 2 mm grosime 1 kg ciuperci champignon  500 g carne tocată amestec( vită + porc)...

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 18:51
Piept de rață cu sos de portocale, sos de dovlecel, piure de ciuperci cu usturoi si piure de cartofi

Piept de rață cu sos de portocale, sos de dovlecel, piure de ciuperci cu usturoi si piure de cartofi

Un preparat complex, cu trei feluri de piureuri să împace toate gusturile, iar elementul de bază fiind un piept de rață foarte reușit. Ingrediente 1 kg piept de rață 3 dovlecei 500 g ciuperci 1 kg cartofi...

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 18:37
O nouă blondă îi pune capac și nu, nu e Gina! Chef Scărlătescu este cerut în căsătorie la „Chefi la cuțite”

O nouă blondă îi pune capac și nu, nu e Gina! Chef Scărlătescu este cerut în căsătorie la „Chefi la cuțite”

Surprizele se țin lanț la fiecare ediție a jurizărilor pe nevăzute, însă savoarea farfuriilor și întâlnirea cu concurentul din spatele ușilor nu sunt singurele modalități prin care jurații ,,Chefi la cuțite” pot trece prin momente neprevăzute.

Logo emisiune Luni, 09.10.2017, 12:40
Piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras

Piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras

Cu ingrediente puține, oricând puteți încropi un preparat simplu și gustos, cum este acest piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras. Ingrediente 1 kg spanac verde 6 ouă 100 g parmezan ras...

Logo emisiune Duminica, 08.10.2017, 12:21
Toată lumea îl știe pe Giani Kiriță, dar puțini o cunosc pe fiica sa! Frumoasa domnișoară vine împreună cu tatăl său la „Chefi la cuțite”

Toată lumea îl știe pe Giani Kiriță, dar puțini o cunosc pe fiica sa! Frumoasa domnișoară vine împreună cu tatăl său la „Chefi la cuțite”

Printre farfurii excepționale, concurenți talentați și pariuri pierdute la masa de jurizare care sfârșesc în cele mai amuzante pedepse, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea parte mâine, într-o nouă ediție...

Logo emisiune Duminica, 08.10.2017, 11:48
Chef Cătălin Scărlătescu își dezvăluie secretele. Gurmanzii vor avea surprize la Festivalul Gustului Românesc

Chef Cătălin Scărlătescu își dezvăluie secretele. Gurmanzii vor avea surprize la Festivalul Gustului Românesc

Toamna aceasta are un gust românesc autentic.

Logo emisiune Sambata, 07.10.2017, 12:47
Prepeliță cu sos de soia

Prepeliță cu sos de soia

O friptură fragedă și bună, cu un sos pe măsură. Ingrediente 20 pulpe de prepeliță 10 tulpini sparanghel 32 căței de usturoi (8 pe farfurie) 24 de cartofi medii 4 chives 10-15 petale de trandafir roșu...

Logo emisiune Sambata, 07.10.2017, 11:17
Prăjitura Soacrei

Prăjitura Soacrei

O prăjitură simplă și bună pentru a cuceri o soacră tot bună.

Logo emisiune Sambata, 07.10.2017, 10:58
Plăcintă cu Porumb

Plăcintă cu Porumb

Gustoasă și sățioasă, poate ține loc de orice masă, această plăcintă cu porumb. Ingrediente 250 g bacon 5 legături ceapă verde 5 fire rozmarin 2 conserve porumb chilli Bonduelle 400 g carne tocată 100 g...

Logo emisiune Sambata, 07.10.2017, 10:38
Piept de rață cu sos din fructe de pădure, cartof fondant și confit bayaldi

Piept de rață cu sos din fructe de pădure, cartof fondant și confit bayaldi

O combinație deosebită între pieptul de rață, legume și fructe de pădure. Ingrediente 4 buc. piept de rata sare piper 200 ml brandy 500 g fructe de padure( zmeura, fragi, mure) 100 ml vin roșu 100 g...

Logo emisiune Sambata, 07.10.2017, 10:21
Sea Bass cu piure de kumkuat, baby morcovi și sos de șampanie cu fenicul

Sea Bass cu piure de kumkuat, baby morcovi și sos de șampanie cu fenicul

Ingrediente 4-5 portii  de pește Sea bass 500 gr kumkuat 200 g unt nesărat 2 buc. fenicul baby morcovi de mai multe culori( albi, mov, portocalii) 400 g ceapa esalot 100 g creson Barbarea Verna 100 g...

Logo emisiune Vineri, 06.10.2017, 16:28
Pastiţada cu pulpe de pui

Pastiţada cu pulpe de pui

Un meniu gustos și sățios cu friptură de pui cu sos de ceapă caramelizată, asezonat cu multe condimente, iar ca garnitură linguini cu brânză. Ingrediente 8 bucăţi pulpe inferioare de pui 2 cepe 2-3...

Logo emisiune Vineri, 06.10.2017, 16:20
Pârjoale de pește cu morcoviță

Pârjoale de pește cu morcoviță

O rețetă inedită de pârjoale reinterpretate, cu pește în loc de carne. Ingrediente 500 gr pește proasăt(carp sau tostolob) 2 cartofi 1 morcov 4 ouă 2 cepe 500 gr pesmet uscat pentru pârjoale...

Logo emisiune Vineri, 06.10.2017, 15:56
Minitortuleț dulce-acrișor

Minitortuleț dulce-acrișor

Un desert dulce-acrișor, cu multă ciocolată și vișine, căruia cu greu îi reziști. Ingrediente 9  ouă 300 gr zahăr 500 ml  lapte 75 gr  fîină 50 gr amidon de cartofi 50 gr cacao...

Logo emisiune Vineri, 06.10.2017, 15:39
Cel mai neaşteptat anunţ! Chef Florin Dumitrescu a publicat un mesaj ce i-a luat prin surprindere pe fani!

Cel mai neaşteptat anunţ! Chef Florin Dumitrescu a publicat un mesaj ce i-a luat prin surprindere pe fani!

Recent, chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ce i-a cam luat prin surprindere pe admiratorii celebrului jurat al emisiunii "Chefi la cuţite".

Logo emisiune Vineri, 06.10.2017, 13:50
Hencleș, prăjitură tradițional săsească

Hencleș, prăjitură tradițional săsească

Hencleș este o prăjitură tradițional săsească, foarte gustoasă, cu aluat dospit și cremă de gălbenușuri cu smântână. Ingrediente Aluat: 1,5 kg făină 50 g drojdie proaspătă 750 ml lapte...

Logo emisiune Vineri, 06.10.2017, 10:33
Dakos - salată grecească din Creta, reinterpretată

Dakos - salată grecească din Creta, reinterpretată

Ingrediente 150 gr sau 2 bucăți,  dakos grecesc 80 gr mytzitra 200 ml ulei de măsline extravirgin 500 ml apă plată 1 portocală mare 40 ml oțet balsamic 4 lingurițe de sare 2 lingurițe piper...

Logo emisiune Vineri, 06.10.2017, 09:51
File de dorada cu piure de mazare și rolou de zucchini cu morcov

File de dorada cu piure de mazare și rolou de zucchini cu morcov

Ingrediente 4 buc. Dorada 2 kg mazăre 15 buc sparanghel 15 roșii cherry cu codițe 4 zucchinni 5 morcovi 200 ml ulei de măsline Sare Piper 500 ml vin alb, demisec 200 g unt 200 ml sos de...

Logo emisiune Vineri, 06.10.2017, 09:27
Paste cu sos pesto şi ton, o reţetă bună pentru orice sezon! Faci o minune de mâncare în doar trei paşi simpli!

Paste cu sos pesto şi ton, o reţetă bună pentru orice sezon! Faci o minune de mâncare în doar trei paşi simpli!

Dacă te-ai săturat de rețetele clasice de paste, atunci poate că ar trebui să încerci ceva nou și cu adevărat gustos.

Logo emisiune Vineri, 06.10.2017, 09:23
Desert pe bază de foie gras cu piure de mango și cremă de vanilie

Desert pe bază de foie gras cu piure de mango și cremă de vanilie

Chiar dacă nu a impresionat juriul cu acest preparat, combinația a părut tare interesantă. Ingrediente 600 g foie gras 500 g zahăr 500 ml coniac 2 păstăi de vanilie 3 mango 100 g amidon 400 ml...

Logo emisiune Vineri, 06.10.2017, 09:08
Zuppa inglese, un desert tradițional italian

Zuppa inglese, un desert tradițional italian

Zuppa inglese este un desert italian tradițional preparat dintr-un pandișpan pufos ca un burete, bine însiropat cu lichior și o cremă clasică de vanilie cu lămâie și ciocolată. Ingrediente Pentru pandișpan: 3...

Logo emisiune Vineri, 06.10.2017, 08:40
Vitello Tonnato alla moda antica - o friptură clasică de vițel, servită cu un sos cremos, din diverse ingrediente conservate

Vitello Tonnato alla moda antica - o friptură clasică de vițel, servită cu un sos cremos, din diverse ingrediente conservate

O rețetă italienească de friptură din carne de vițel fraged, scăldată într-un sos cremos de ton, anșoa,capere și alte ingrediente gustoase. Ingrediente 1 kg file de vițel  1 morcov 1 apio 3 - 4 foi de...

Logo emisiune Vineri, 06.10.2017, 08:21
Tocăniţă oltenească de praz cu măsline e pe gustul oricărei gospodine! Regis Stone te provoacă să găteşti minuni culinare într-o clipită!

Tocăniţă oltenească de praz cu măsline e pe gustul oricărei gospodine! Regis Stone te provoacă să găteşti minuni culinare într-o clipită!

Să găteşti bine nu ţine doar de talent, ci şi de priceperea cu care îţi alegi ingredientele şi ustensilele din bucătărie. Află şi tu cum să faci o super tocăniţă oltenească de praz cu măsline, totul pregătit în tigaia Regis Stone Wok!

Logo emisiune Joi, 05.10.2017, 13:07
Tartar de somon, ton și avocado

Tartar de somon, ton și avocado

Culoare și savoare, într-un preparat simplu, gustos și sățios: Tartar de somon, ton și avocado. Ingrediente 200 g somon 200 g ton  2 limete 30 ml sos soia 1 legătură coriandru  2 linguri...

Logo emisiune Joi, 05.10.2017, 07:53
x