A cincea confruntare pe echipe din bucătăria ,,Chefi la cuțite” începe cu o provocare pentru concurenții rămași în cursă, căci un chef cu experiență de peste treizeci de ani în domeniul gastronomiei şi-a făcut apariția în această...
,,Chefi la cuțite”, aduce pe platoul emisiunii pe unul dintre chefii care i-a surprins pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în etapa jurizărilor pe nevăzute.
Cuvântul serii: „ÎNFRUNTARE!” Doamnelor și domnilor, cuțitele sunt mai ascuțite ca niciodată! Gina Pistol chiar e îngrijorată: „Au energia asta negativă chefii!”
Creme Brulee este un desert delicios cu textură fină și înveliș crocant, care cucerește instant, orice gurmand.
Tiramisu cu cireșe confiate, este un desert la rece, simplu, rapid și ușor, pe placul tuturor!
Sparanghel cu ou românesc și sos olandez( Hollandaise), o combinație perfectă, mai ales, pentru mic dejun, sau cină!
A cincea confruntare pe echipe din bucătăria ,,Chefi la cuțite” începe cu o provocare pentru concurenții rămași în cursă, căci un chef cu experiență de peste treizeci de ani în domeniul gastronomiei își va face apariția în această seară, începând cu ora 20:00.
Urmează o ediție cu surprize în bucătăria ,,Chefi la cuțite”, căci seara de luni îl va aduce pe platoul emisiunii pe unul dintre chefii care i-a surprins pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în etapa jurizărilor pe nevăzute.
Chef Ralu a decis să prepare o super rețetă de colivă moldovenească! Se face simplu și rapid, iar gustul este senzațional!
Când vremea s-a răcit și toamna ploioasă bate mereu la ușă, ce merge mai bine decât o porție fierbinte de cartofi țărănești cu gogoșari în sos de roșii? Noi te învățăm cum să prepari adevărate delicii culinare cu care să îți răsfeți prietenii și familia!
Una dintre cele mai vechi rețete culinare este GULAȘUL unguresc, iar cine poate să îl prepare mai gustos decât o gospodină destoinică!
Ediția de aseară a fost spectaculoasă, iar în meniul emisiunii culinare s-au regăsit răsturnările de situație, voia bună, farfuriile excepționale și degustarea în ritm de note muzical oferită de Taraful de la Clejani.
Confruntările pe echipe de săptămâna aceasta au adus în fața degustătorilor preparate savuroase care au ridicat nivelul competiției.
Concurenta eliminată în această ediție nu are niciun regret. ”N-am niciun sentiment. Sunt liniștită că plec acasă!”, spune ea, spre surprinderea chefilor.
Deznodământul duelului celei de-a patra confruntări a fost unul trist pentru echipa mov, care pierde primul concurent.
Una dintre cele mai iubite rețete cu pește, este acest gen de saramură de crap cu mămăliguță.
Chefii, clipe de coșmar în timpul jurizării. ”Doar nucile au fost interesante. Am dat doi”, exclamă Scărlătescu, iar chef Bontea spune puțin iritat: ”A trebuit să scuip mâncarea. Mi-a amorțit limba!”.
Chefii, clipe de coșmar în timpul jurizării. ”Doar nucile au fost interesante. Am dat doi”, exclamă Scărlătescu, iar chef Bontea spune puțin iritat: ”A trebuit să scuip mâncarea. Mi-a amorțit limba!”.
A început proba duelului, iar colegii de echipă se transformă în dușmani. ”M-am simțit copleșit de prezența ei. O iubesc din tot sufletul, dar nu știu ce bucătărie face...”, spune sarcastic un concurent.
Păstrăv în crustă de pesmet cu mujdei, mămăliguță și salsa de legume coapte, este combinația perfectă pentru iubitorii de pește.
Explozie în bucătărie! Un capac a explodat, iar cioburile au ajuns într-un preparat gata pentru servit.
A început proba duelului, iar colegii de echipă se transformă în dușmani. ”M-am simțit copleșit de prezența ei. O iubesc din tot sufletul, dar nu știu ce bucătărie face...”, spune sarcastic un concurent.
Tema duelului, paste cu un ingredient ales de un ”coleg” din echipa adversă. Concurenții trebuie să gătească un preparat care se va consuma în viitor.
Tema duelului, paste cu un ingredient ales de un ”coleg” din echipa adversă. Concurenții trebuie să gătească un preparat care se va consuma în viitor.
După înfrângerea zdrobitoare, echipa lui chef Scărlătescu este ținta glumelor colegilor. Până și Bontea, care a intrat la duel cu echipa lui, pare în formă maximă atunci când vine vorba de râs pe seama colegilor ”mov”.
După înfrângerea zdrobitoare, echipa lui chef Scărlătescu este ținta glumelor! ”Stai să iau binoclu, că nu-l mai văd. Așa rușine!”, a spus, suspinând de atâta râs, chef Bontea.
Chef Dumitrescu obține în această ediție o victorie categorică, însă pentru chef Scărlătescu a fost un dezastru total.
Cod negru pane, cu sos alb și cartofi natur, trei preparate perfect asortate și cu bun gust asezonate.
Margherita Clejani nu este fan pește, însă acceptă provocarea ”Chefi la Cuțite”. ”Ultima dată am mâncat pește când aveam 12, 13 ani”, a afirmat cântăreața.
Deși au rămas în trei oameni, concurenții din „portocala mecanică” nu par să își fi pierdut optimismul și da, par că încep să scrie istorie.
Pe final de rundă, chef Sorin Bontea și chef Dumitrescu fac front comun împotriva lui Scărlătescu. ”Nu mă interesează cine câștigă astăzi, important este să plece de la mov”, spune răspicat Bontea.
Deși au rămas în trei oameni, concurenții din „portocala mecanică” nu par să își fi pierdut optimismul și da, par că încep să scrie istorie.
Pe final de rundă, chef Sorin Bontea și chef Dumitrescu fac front comun împotriva lui Scărlătescu. ”Nu mă interesează cine câștigă astăzi, important este să plece de la mov”, spune răspicat Bontea.
Cătălin Scărlătescu este cu ochii pe echipa lui, fiecare mișcare fiind monitorizată atent”. Mămăliga fără sare este ca nunta fără mireasă!”, spune puțin zâmbind Scărlătescu.
La bancul de lucru, echipa verde, învingătoare detașată în ultima confruntare, pornește la drum cu cel mai bun moral. Se anunță o probă epică, fiecare dintre chefi fiind decis să câștige.
Angie are mari probleme cu maioneza. ”Și am început la frecat! Și ce să vezi... s-a tăiat treaba! Ups!”, a spus suspinând concurenta Chefi la Cuțite.
Angie are mari probleme cu maioneza. ”Și am început la frecat! Și ce să vezi... s-a tăiat treaba! Ups!”, a spus suspinând concurenta Chefi la Cuțite.
Chef Bontea face ordine în bucătărie, după ce echipa lui a întâmpinat probleme în prăjitul peștelui. ”Pleacă de aici! Ionuț, vino încoace! Încep să mă enervez”, a replicat dur Bontea.
La bancul de lucru, echipa verde, învingătoare detașată în ultima confruntare, pornește la drum cu cel mai bun moral. Se anunță o probă epică, fiecare dintre chefi fiind decis să câștige.
Deși au rămas în trei oameni, concurenții din „portocala mecanică” nu par să își fi pierdut optimismul și cred că pot rescrie istoria. În această seară, bătălia e epică. Echipele au de gătit pește, ingredientul care a dat tema...
Surpriză uriașă la cea de-a patra confruntare de la „Chefi la cuțite”! Echipele primesc vestea că taraful de la Clejani se află la masa juriului și va stabili cine va câștiga proba.
Deși au rămas în trei oameni, concurenții din „portocala mecanică” nu par să își fi pierdut optimismul și cred că pot rescrie istoria. În această seară, bătălia e epică. Echipele au de gătit pește, ingredientul care a dat tema probei.
Surpriză uriașă la cea de-a patra confruntare de la „Chefi la cuțite”! Echipele primesc vestea că taraful de la Clejani se află la masa juriului și va stabili cine va câștiga proba.
La bancurile de lucru se formează primele alianțe, primele strategii, iar confruntările ce urmează promit un spectacol culinar greu de egalat.
La bancurile de lucru se formează primele alianțe, primele strategii, iar confruntările ce urmează promit un spectacol culinar greu de egalat.
Panna Cotta de iaurt cu pișcoturi și sos de mentă este un desert rafinat, gustos și foarte aromat, potrivit pentru musafirul diplomat.
Dacă doriți un aperitiv cu gust bun și aspect plăcut, demn de mesele festive, încercați această cremă din brănză de capră cu mix de nuci, iar musafirii or să vă mulțumească!
Când ai poftă de un desert rapid care-ți amintește de copilărie, atunci lapte de pasăre să fie!
Cine crede că Chef Cătălin Scărlătescu este pasionat doar de gătit se înşală amarnic. După ce a slăbit spectaculos, cheful şi-a descoperit înclinaţia către modă.
O nouă rundă de confruntări găsește echipele foarte determinate să nu mai piardă niciun coechipier și să înșire pe bandă preparate cât mai savuroase, demne de votul celor care vor degusta.