Căutare Live
Articole
Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov prepară o reţetă de "Somon în crustă de măsline"
Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov prepară o reţetă de "Somon în crustă de măsline" Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și medicul Mihail Pautov, invitatul ei din această ediție, pregătesc o reţetă de "Somonul în crustă de măsline" Duminica, 04.07.2021, 12:45
Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov prepară garnitura de murături pentru "Somonul în crustă de măsline"
Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov prepară garnitura de murături pentru "Somonul în crustă de măsline" Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și medicul Mihail Pautov, invitatul ei din această ediție, pregătesc garnitura de murături pentru "Somonul în crustă de măsline" Duminica, 04.07.2021, 12:41
Hello Chef: Roxana Blenche şi Cătălin Rizea prepară ingredientele pentru un desert delicios
Hello Chef: Roxana Blenche şi Cătălin Rizea prepară ingredientele pentru un desert delicios Când Roxana Blenche şi Cătălin Rizea se întâlnesc în bucătăria Hello Chef, rezultatul e un preparat delicios. Vineri, 02.07.2021, 18:53
Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov pregătesc un desert delicios - Millefeuill
Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov pregătesc un desert delicios - Millefeuill E momentul pentru desert la Hello Chef, iar Roxana Blenche îl prepară alături de invitatul din această ediţie, medicul Mihail Pautov. Vineri, 02.07.2021, 18:42
Hello Chef, episodul 8. Rețeta de millefeuille cu sos de zmeură a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare
Hello Chef, episodul 8. Rețeta de millefeuille cu sos de zmeură a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare Hello Chef, episod 8. În acest ultim episod de Hello Chef, Chef Roxana Blenche a gătit un desert care necesită puțin mai multă atenție decât altele, dar este simplu de făcut: millefeuille cu sos de zmeură. Iată ingredientele și modul de preparare. Invitat în bucătăria Roxanei Blenche a fost medicul chirurg Mihail Pautov. Vineri, 02.07.2021, 18:13
Hello Chef, episodul 7. Rețeta de piept de rață servit cu trilogie de sfeclă, zmeură, morcov murați și brânză de capră
Hello Chef, episodul 7. Rețeta de piept de rață servit cu trilogie de sfeclă, zmeură, morcov murați și brânză de capră În episodul 7 de Hello Chef, chef Roxana Blenche a pregătit piept de rață servit cu trilogie de sfeclă, zmeură, morcov murați și brânză de capră. La desert, Roxana, ajutată de Cătălin Rizea a pregătit moelleux du chocolat sau lava cake. Duminica, 27.06.2021, 10:38
Degustare Hello Chef! Preparatele făcute de Roxana Blenche și Cătălin Rizea sunt delicioase
Degustare Hello Chef! Preparatele făcute de Roxana Blenche și Cătălin Rizea sunt delicioase Momentul adevărului a sosit la Hello Chef. Roxana Blenche și Cătălin Rizea au făcut cele mai frumoase, dar, mai ales, delicioase preparate. Duminica, 27.06.2021, 10:14
Roxana Blenche și Cătălin Rizea fac Lava Cake la Hello Chef
Roxana Blenche și Cătălin Rizea fac Lava Cake la Hello Chef Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și Cătălin Rizea, invitatul ei din această ediție, fac un super Lava Cake Duminica, 27.06.2021, 10:14
Roxana Blenche și Cătălin Rizea gătesc piept de rață, la Hello Chef
Roxana Blenche și Cătălin Rizea gătesc piept de rață, la Hello Chef Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și Cătălin Rizea, invitatul ei din această ediție, gătesc piept de rață. Vineri, 25.06.2021, 15:44
Roxana Blenche îl invită pe Răzvan Fodor în bucătăria Hello Chef
Roxana Blenche îl invită pe Răzvan Fodor în bucătăria Hello Chef Răzvan Fodor a venit la Hello Chef pentru a face echipă cu Roxana Blenche, la o partidă de gătit. Joi, 24.06.2021, 16:34
Roxana Blenche şi Cosmin Natanticu gătesc împreună la Hello Chef
Roxana Blenche şi Cosmin Natanticu gătesc împreună la Hello Chef Emisiunea Hello Chef îl are ca invitat pe Cosmin Natanticu. Hai să vezi ce a preparat împreună cu Roxana Blenche Joi, 24.06.2021, 16:31
Romică Ţociu o ajută pe Roxana Blenche în bucătăria Hello Chef
Romică Ţociu o ajută pe Roxana Blenche în bucătăria Hello Chef Romică Ţociu e invitatul Roxanei Blenche la Hello Chef şi îi dă o mână de ajutor în bucătărie. Joi, 24.06.2021, 16:29
Roxana Blenche şi Ramona Olaru fac echipă în bucătărie
Roxana Blenche şi Ramona Olaru fac echipă în bucătărie Ramona Olaru o asistă pe Roxana Blenche în bucătăria Hello Chef, la realizarea unui preparat delicios. Marti, 22.06.2021, 15:41
Cosmin Natanticu și chef Roxana Blenche, rețetă de ceafă de porc la Hello Chef
Cosmin Natanticu și chef Roxana Blenche, rețetă de ceafă de porc la Hello Chef În episodul 6 de Hello Chef, chef Roxana Blenche, ajutată de Cosmin Natanticu, a pregătit ceafă de porc aromatizată, gătită la cuptor. Duminica, 20.06.2021, 11:38
Cosmin Natanticu și chef Roxana Blenche, rețetă de panacotta cu jelly
Cosmin Natanticu și chef Roxana Blenche, rețetă de panacotta cu jelly În episodul 6 de Hello Chef, chef Roxana Blenche, ajutată de Cosmin Natanticu, a pregătit panacotta cu jelly de căpșuni, fructe, mousse de zmeură și cardamon și pământ comestibil. Duminica, 20.06.2021, 11:32
Hello Chef, episodul 6. Rețetă de ceafă de porc aromatizată, servită cu cartofi dulci și dovleac, sălățică de cous-cous cu legume
Hello Chef, episodul 6. Rețetă de ceafă de porc aromatizată, servită cu cartofi dulci și dovleac, sălățică de cous-cous cu legume În episodul 6 de Hello Chef, chef Roxana Blenche a pregătit ceafă de porc aromatizată, gătită la cuptor, servită cu cartofi dulci și dovleac, sălățică de cous-cous cu legume de sezon și rodie, ou de prepeliță prăjit și sos de hrean cu usturoi. La desert, Roxana, ajutată de Cosmin Natanticu a pregătit panacotta cu jelly de căpșuni, fructe, mousse de zmeură și cardamon și pământ comestibil. Vineri, 18.06.2021, 14:00
Hello Chef, episodul 5. Rețeta de arancini dulci cu cremă de ciocolată a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare
Hello Chef, episodul 5. Rețeta de arancini dulci cu cremă de ciocolată a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare În episodul 5 de la Hello Chef, chef Roxana Blenche a gătit salată Caesar, reinterpretată sub formă de arancini, iar la desert, arancini dulci cu cremă de ciocolată și zmeură leofilizată, pudră de zmeură. Iar bucătăria parcă a fost mai aspectuoasă ca oricând: nu de alta, dar invitată a fost Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani. Duminica, 13.06.2021, 14:30
Sos Caesar delicios. Ramona Olaru și chef Roxana Blenche gătesc la Hello Chef
Sos Caesar delicios. Ramona Olaru și chef Roxana Blenche gătesc la Hello Chef Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitata emisiunii Ramona Olaru, sos Caesar. Iată cum se prepară această rețetă culinară. Sambata, 12.06.2021, 22:38
Rețete culinare. Ramona Olaru și chef Roxana Blenche gătesc arancini
Rețete culinare. Ramona Olaru și chef Roxana Blenche gătesc arancini Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitata emisiunii Ramona Olaru, arancini. Iată cum se prepară acest deliciu culinar. Sambata, 12.06.2021, 22:35
Hello Chef, episodul 4. Rețeta de ruladă din piept de pui și piure de ciuperci a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare
Hello Chef, episodul 4. Rețeta de ruladă din piept de pui și piure de ciuperci a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare Încă un episod excepțional Hello Chef, încă un invitat de excepție. Chef Roxana Blenche a pregătit ruladă din piept de pui umplută cu brânză telemea și salvie învelită în prosciutto, servită cu piure de ciuperci sote, conopidă sote, chips de salvie, sos de telemea de capră, iar la desert, tartă cu cremă de lămâie și bezea elvețiană. I-a fost alături Romică Țociu și, cum era de așteptat, s-a lăsat cu veselie în bucătărie. Duminica, 06.06.2021, 14:30
Ruladă din piept de pui, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției
Ruladă din piept de pui, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitatul emisiunii Romică Ţociu, o ruladă din piept de pui. Duminica, 06.06.2021, 11:33
Tartă cu cremă de lămâie, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției
Tartă cu cremă de lămâie, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitatul emisiunii Romică Ţociu, o tartă cu cremă de lămâie. Duminica, 06.06.2021, 11:33
Beneficiile ciupercilor și conopidei
Beneficiile ciupercilor și conopidei Doctor Cezar prezintă în cadul emisiunii Hello Chef care sunt beneficiile ciupercilor și conopidei. Duminica, 06.06.2021, 11:26
Hello Chef, episodul 3. Rețeta de pate de casă din ficat de pui a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare
Hello Chef, episodul 3. Rețeta de pate de casă din ficat de pui a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare În cel de-al treilea episod al show-ului culinar Hello Chef, Roxana Blenche a făcut magie în bucătărie. A pregătit pate de casă din ficat de pui servit cu jelly de măr, chutney de gutui cu măr și pară, zmeură și salsa de mere Granny Smith, iar la desert, foi de plăcintă cu umplutură de măr și cremă de ou. Și dacă în prima emisiune și misiune Hello Chef a fost invitat Răzvan Babană, în cea de-a treia a urmat un alt Răzvan: Răzvan Fodor. Duminica, 30.05.2021, 13:30
Beneficiile merelor, gutuilor, ficatului și scorțișoarei
Beneficiile merelor, gutuilor, ficatului și scorțișoarei Doctor Cezar prezintă în cadul emisiunii Hello Chef care sunt beneficiile merelor, gutuilor, ficatului și scorțișoarei. Duminica, 30.05.2021, 03:19
Păcintă cu mere, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Răzvan Fodor, invitatul ediției
Păcintă cu mere, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Răzvan Fodor, invitatul ediției Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Helloo Chef”, alături de invitatul emisiunii Răzvan Fodor, un desert deosebit care conține mare, foi de plăcintă, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Păcintă cu mere". Duminica, 30.05.2021, 03:16
Pate de casă, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Răzvan Fodor, invitatul ediției
Pate de casă, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Răzvan Fodor, invitatul ediției Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Helloo Chef”, alături de invitatul emisiunii Răzvan Fodor, un preparat deosebit care conține ficat de pui, ceapă albă, anason, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pate de casă". Vineri, 28.05.2021, 20:19
Roxana Blenche și invitații ei gătesc alături de partenerul lor de încredere, Electrolux
Roxana Blenche și invitații ei gătesc alături de partenerul lor de încredere, Electrolux Joi, 27.05.2021, 14:09
Dorian Popa prepară un tiramisu la Hello Chef
Dorian Popa prepară un tiramisu la Hello Chef Dacă vrei o rețetă delicioasă de tiramisu, iată ce au preparat chef Roxana Blenche și Dorian Popa în a doua ediție Hello Chef. Duminica, 23.05.2021, 12:38
Dorian Popa te învață să faci sos de paste la Hello Chef
Dorian Popa te învață să faci sos de paste la Hello Chef În a două ediție Hello Chef, Dorian Popa este invitatul Roxanei Blenche. Ei ne învață cum să pregătim un sos de paste delicios. Duminica, 23.05.2021, 12:36
Dorian Popa te învață să faci paste de casă la Hello Chef
Dorian Popa te învață să faci paste de casă la Hello Chef În a doua ediție Hello Chef, chef Roxana Blenche și Dorian Popa vor să gătească paste. Duminica, 23.05.2021, 12:34
Hello Chef, episodul 2. Rețeta de ravioli quatro formaggi, cu salvie și ciuperci a Roxanei Blenche. Ingrediente și preparare
Hello Chef, episodul 2. Rețeta de ravioli quatro formaggi, cu salvie și ciuperci a Roxanei Blenche. Ingrediente și preparare În fiecare săptămână, chef Roxana Blenche, alături de invitații ei, încearcă să găsească echilibrul perfect între gust și sănătate prin folosirea celor mai bune ingrediente. Vineri, 21.05.2021, 13:30
Premiera Hello Chef, lider de audienţă
Premiera Hello Chef, lider de audienţă Hello Chef, cel mai nou proiect de cooking care a avut premiera duminica trecută, de la 13:15, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, atât pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi la nivelul publicului din mediul urban. Luni, 17.05.2021, 13:19
Hello Chef, episodul 1. Rețeta de cartofi dauphinois a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare
Hello Chef, episodul 1. Rețeta de cartofi dauphinois a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare În primul episod al show-ului culinar Hello Chef, Roxana Blenche și Răzvan Babană au primit misiunea de a pregăti berbecuț, pe care fiecare l-a scos în evidență cum a știut mai bine. Roxana i-a propus lui Babană să învețe o garnitură de cartofi dauphinois, iar aventura lor culinară a început! Duminica, 16.05.2021, 13:30
Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană gătesc Cotlete de berbecuț alături de un Pesmet aromatizat
Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană gătesc Cotlete de berbecuț alături de un Pesmet aromatizat În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească Cotlete de berbecuț alături de un Pesmet aromatizat. Duminica, 16.05.2021, 11:50
Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană gătesc Pască fără aluat, în prima ediție Hello Chef
Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană gătesc Pască fără aluat, în prima ediție Hello Chef În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească și un desert. Pasca fără aluat este alegerea perfectă. Duminica, 16.05.2021, 11:50
Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană gătesc Cartofi Dauphinoise și Cartofi Fondanți
Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană gătesc Cartofi Dauphinoise și Cartofi Fondanți În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească Cartofi Dauphinoise și Cartofi Fondanți. Duminica, 16.05.2021, 09:20
Antena 1 lansează un nou show de cooking - Hello Chef
Antena 1 lansează un nou show de cooking - Hello Chef Duminica aceasta, de la 13:15, Antena 1 lansează un nou proiect de cooking – Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef – Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie – dr. Cezar şi o vedetă. Miercuri, 12.05.2021, 13:32
  • 1
  • 2
  • 3

Ultimele știri

x