Antena Căutare

Hello Chef

Articole Ruladă din piept de pui, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției

Ruladă din piept de pui, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției

Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitatul emisiunii Romică Ţociu, o ruladă din piept de pui.

Logo emisiune Duminica, 06.06.2021, 11:33
Tartă cu cremă de lămâie, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției

Tartă cu cremă de lămâie, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției

Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitatul emisiunii Romică Ţociu, o tartă cu cremă de lămâie.

Logo emisiune Duminica, 06.06.2021, 11:33
Beneficiile ciupercilor și conopidei

Beneficiile ciupercilor și conopidei

Doctor Cezar prezintă în cadul emisiunii Hello Chef care sunt beneficiile ciupercilor și conopidei.

Logo emisiune Duminica, 06.06.2021, 11:26
Hello Chef, episodul 3. Rețeta de pate de casă din ficat de pui a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, episodul 3. Rețeta de pate de casă din ficat de pui a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

În cel de-al treilea episod al show-ului culinar Hello Chef, Roxana Blenche a făcut magie în bucătărie. A pregătit pate de casă din ficat de pui servit cu jelly de măr, chutney de gutui cu măr și pară, zmeură și salsa de mere Granny Smith, iar la desert, foi de plăcintă cu umplutură de măr și cremă de ou. Și dacă în prima emisiune și misiune Hello Chef a fost invitat Răzvan Babană, în cea de-a treia a urmat un alt Răzvan: Răzvan Fodor.

Logo emisiune Duminica, 30.05.2021, 13:30
Beneficiile merelor, gutuilor, ficatului și scorțișoarei

Beneficiile merelor, gutuilor, ficatului și scorțișoarei

Doctor Cezar prezintă în cadul emisiunii Hello Chef care sunt beneficiile merelor, gutuilor, ficatului și scorțișoarei.

Logo emisiune Duminica, 30.05.2021, 03:19
Păcintă cu mere, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Răzvan Fodor, invitatul ediției

Păcintă cu mere, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Răzvan Fodor, invitatul ediției

Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Helloo Chef”, alături de invitatul emisiunii Răzvan Fodor, un desert deosebit care conține mare, foi de plăcintă, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Păcintă cu mere".

Logo emisiune Duminica, 30.05.2021, 03:16
Pate de casă, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Răzvan Fodor, invitatul ediției

Pate de casă, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Răzvan Fodor, invitatul ediției

Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Helloo Chef”, alături de invitatul emisiunii Răzvan Fodor, un preparat deosebit care conține ficat de pui, ceapă albă, anason, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pate de casă".

Logo emisiune Vineri, 28.05.2021, 20:19
Roxana Blenche și invitații ei gătesc alături de partenerul lor de încredere, Electrolux

Roxana Blenche și invitații ei gătesc alături de partenerul lor de încredere, Electrolux

Logo emisiune Joi, 27.05.2021, 14:09
Dorian Popa prepară un tiramisu la Hello Chef

Dorian Popa prepară un tiramisu la Hello Chef

Dacă vrei o rețetă delicioasă de tiramisu, iată ce au preparat chef Roxana Blenche și Dorian Popa în a doua ediție Hello Chef.

Logo emisiune Duminica, 23.05.2021, 12:38
Dorian Popa te învață să faci sos de paste la Hello Chef

Dorian Popa te învață să faci sos de paste la Hello Chef

În a două ediție Hello Chef, Dorian Popa este invitatul Roxanei Blenche. Ei ne învață cum să pregătim un sos de paste delicios.

Logo emisiune Duminica, 23.05.2021, 12:36
Dorian Popa te învață să faci paste de casă la Hello Chef

Dorian Popa te învață să faci paste de casă la Hello Chef

În a doua ediție Hello Chef, chef Roxana Blenche și Dorian Popa vor să gătească paste.

Logo emisiune Duminica, 23.05.2021, 12:34
Hello Chef, episodul 2. Rețeta de ravioli quatro formaggi, cu salvie și ciuperci a Roxanei Blenche. Ingrediente și preparare

Hello Chef, episodul 2. Rețeta de ravioli quatro formaggi, cu salvie și ciuperci a Roxanei Blenche. Ingrediente și preparare

În fiecare săptămână, chef Roxana Blenche, alături de invitații ei, încearcă să găsească echilibrul perfect între gust și sănătate prin folosirea celor mai bune ingrediente.

Logo emisiune Vineri, 21.05.2021, 13:30
Premiera Hello Chef, lider de audienţă

Premiera Hello Chef, lider de audienţă

Hello Chef, cel mai nou proiect de cooking care a avut premiera duminica trecută, de la 13:15, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, atât pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi la nivelul publicului din mediul urban.

Logo emisiune Luni, 17.05.2021, 13:19
Hello Chef, episodul 1. Rețeta de cartofi dauphinois a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, episodul 1. Rețeta de cartofi dauphinois a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

În primul episod al show-ului culinar Hello Chef, Roxana Blenche și Răzvan Babană au primit misiunea de a pregăti berbecuț, pe care fiecare l-a scos în evidență cum a știut mai bine. Roxana i-a propus lui Babană să învețe o garnitură de cartofi dauphinois, iar aventura lor culinară a început!

Logo emisiune Duminica, 16.05.2021, 13:30
Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană gătesc Cotlete de berbecuț alături de un Pesmet aromatizat

Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană gătesc Cotlete de berbecuț alături de un Pesmet aromatizat

În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească Cotlete de berbecuț alături de un Pesmet aromatizat.

Logo emisiune Duminica, 16.05.2021, 11:50
Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană gătesc Pască fără aluat, în prima ediție Hello Chef

Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană gătesc Pască fără aluat, în prima ediție Hello Chef

În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească și un desert. Pasca fără aluat este alegerea perfectă.

Logo emisiune Duminica, 16.05.2021, 11:50
Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană gătesc Cartofi Dauphinoise și Cartofi Fondanți

Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană gătesc Cartofi Dauphinoise și Cartofi Fondanți

În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească Cartofi Dauphinoise și Cartofi Fondanți.

Logo emisiune Duminica, 16.05.2021, 09:20
Antena 1 lansează un nou show de cooking - Hello Chef

Antena 1 lansează un nou show de cooking - Hello Chef

Duminica aceasta, de la 13:15, Antena 1 lansează un nou proiect de cooking – Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef – Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie – dr. Cezar şi o vedetă.

Logo emisiune Miercuri, 12.05.2021, 13:32
x