Ruladă din piept de pui, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitatul emisiunii Romică Ţociu, o ruladă din piept de pui.
Duminica, 06.06.2021, 11:33
Tartă cu cremă de lămâie, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitatul emisiunii Romică Ţociu, o tartă cu cremă de lămâie.
Duminica, 06.06.2021, 11:33
Hello Chef, episodul 3. Rețeta de pate de casă din ficat de pui a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare
În cel de-al treilea episod al show-ului culinar Hello Chef, Roxana Blenche a făcut magie în bucătărie. A pregătit pate de casă din ficat de pui servit cu jelly de măr, chutney de gutui cu măr și pară, zmeură și salsa de mere Granny Smith, iar la desert, foi de plăcintă cu umplutură de măr și cremă de ou. Și dacă în prima emisiune și misiune Hello Chef a fost invitat Răzvan Babană, în cea de-a treia a urmat un alt Răzvan: Răzvan Fodor.
Duminica, 30.05.2021, 13:30
Beneficiile merelor, gutuilor, ficatului și scorțișoarei
Doctor Cezar prezintă în cadul emisiunii Hello Chef care sunt beneficiile merelor, gutuilor, ficatului și scorțișoarei.
Duminica, 30.05.2021, 03:19
Păcintă cu mere, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Răzvan Fodor, invitatul ediției
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Helloo Chef”, alături de invitatul emisiunii Răzvan Fodor, un desert deosebit care conține mare, foi de plăcintă, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Păcintă cu mere".
Duminica, 30.05.2021, 03:16
Pate de casă, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Răzvan Fodor, invitatul ediției
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Helloo Chef”, alături de invitatul emisiunii Răzvan Fodor, un preparat deosebit care conține ficat de pui, ceapă albă, anason, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pate de casă".
Vineri, 28.05.2021, 20:19
Hello Chef, episodul 2. Rețeta de ravioli quatro formaggi, cu salvie și ciuperci a Roxanei Blenche. Ingrediente și preparare
În fiecare săptămână, chef Roxana Blenche, alături de invitații ei, încearcă să găsească echilibrul perfect între gust și sănătate prin folosirea celor mai bune ingrediente.
Vineri, 21.05.2021, 13:30
Premiera Hello Chef, lider de audienţă
Hello Chef, cel mai nou proiect de cooking care a avut premiera duminica trecută, de la 13:15, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, atât pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi la nivelul publicului din mediul urban.
Luni, 17.05.2021, 13:19
Hello Chef, episodul 1. Rețeta de cartofi dauphinois a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare
În primul episod al show-ului culinar Hello Chef, Roxana Blenche și Răzvan Babană au primit misiunea de a pregăti berbecuț, pe care fiecare l-a scos în evidență cum a știut mai bine. Roxana i-a propus lui Babană să învețe o garnitură de cartofi dauphinois, iar aventura lor culinară a început!
Duminica, 16.05.2021, 13:30
Antena 1 lansează un nou show de cooking - Hello Chef
Duminica aceasta, de la 13:15, Antena 1 lansează un nou proiect de cooking – Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef – Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie – dr. Cezar şi o vedetă.
Miercuri, 12.05.2021, 13:32