Antena Căutare

Hello Chef

Articole Hello Chef, sezon 2, episod 5. Rețeta de creveți cu sparanghel a la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, sezon 2, episod 5. Rețeta de creveți cu sparanghel a la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef sezon 2 a început, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Logo emisiune Duminica, 26.09.2021, 14:30
Hello Chef sezonul 2, 26 septembrie 2021. Roxana Blenche şi Adda pregătesc un desert delicios - Cremă de zahăr ars fără lactoză

Hello Chef sezonul 2, 26 septembrie 2021. Roxana Blenche şi Adda pregătesc un desert delicios - Cremă de zahăr ars fără lactoză

În cea de-a cincea ediție din 26 septembrie 2021, chef Roxana Blenche a avut alături o altă invitată specială, pe ADDA, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, fostă concurentă Asia Express în sezonul 3. Desertul pe care îl...

Logo emisiune Duminica, 26.09.2021, 11:47
Hello Chef sezonul 2, 26 septembrie 2021. Roxana Blenche şi Adda prepară creveți cu sparanghel

Hello Chef sezonul 2, 26 septembrie 2021. Roxana Blenche şi Adda prepară creveți cu sparanghel

În cea de-a cincea ediție din 26 septembrie 2021, chef Roxana Blenche a avut alături o altă invitată specială, pe ADDA, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, fostă concurentă Asia Express în sezonul 3 și fostă concurentă...

Logo emisiune Duminica, 26.09.2021, 11:42
Hello Chef sezonul 2, 19 septembrie 2021. Beneficiile consumului de căpșuni

Hello Chef sezonul 2, 19 septembrie 2021. Beneficiile consumului de căpșuni

Alături de Roxana Blenche și de Maria Popovici, în ediția a patra a fost prezentă și Iuliana Dabija, tehnicianul nutriționist al emisiunii, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Maria a prezentat beneficiile...

Logo emisiune Duminica, 19.09.2021, 13:08
Hello Chef sezonul 2, 19 septembrie 2021. Roxana Blenche și Maria Popovici prepară clătite speciale

Hello Chef sezonul 2, 19 septembrie 2021. Roxana Blenche și Maria Popovici prepară clătite speciale

În a patra ediţie a sezonului 2 Hello Chef, din 19 septembrie 2021, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare, alături de Maria Popovici, câștigătoare iUmor, au pregătit un desert special de clătite. Atât Maria Popovici, cât și Chef...

Logo emisiune Duminica, 19.09.2021, 13:06
Hello Chef sezonul 2, 19 septembrie 2021. Roxana Blenche și Maria Popovici prepară piept de rață cu pară fiartă

Hello Chef sezonul 2, 19 septembrie 2021. Roxana Blenche și Maria Popovici prepară piept de rață cu pară fiartă

În a patra ediţie a sezonului 2 Hello Chef, din 19 septembrie 2021, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare, alături de Maria Popovici, câștigătoare iUmor, au pregătit piept de rață cu pară fiartă. Maria Popovici a spus cât de...

Logo emisiune Duminica, 19.09.2021, 11:06
Hello Chef, sezon 2, episod 4. Rețeta de piept de rață cu pară fiartă a lui Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, sezon 2, episod 4. Rețeta de piept de rață cu pară fiartă a lui Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Noul sezon Hello Chef a revenit la TV, iar Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Logo emisiune Vineri, 17.09.2021, 16:45
Hello Chef, sezon 2, episod 3. Rețeta de "bomboane" de pui servite cu piure și sos de ardei copt. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, sezon 2, episod 3. Rețeta de "bomboane" de pui servite cu piure și sos de ardei copt. Ingrediente și mod de preparare

Noul sezon Hello Chef a revenit la TV, iar Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Logo emisiune Luni, 13.09.2021, 12:33
Hello Chef sezonul 2, 12 septembrie 2021. Roxana Blenche și Nicole Cherry prepară biscuiți cu cacao

Hello Chef sezonul 2, 12 septembrie 2021. Roxana Blenche și Nicole Cherry prepară biscuiți cu cacao

În a treia ediţie al sezonului 2 Hello Chef, din 12 septembrie 2021, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare, alături de Nicole Cherry, a făcut un biscuite cu cacao. Ingredientele folosite au fost unt (200 de grame), cacao (50 de grame), zahăr (100 de grame) și făînă (200 de grame). Un desert delicios și ușor de făcută acasă, în câteva minute.

Logo emisiune Duminica, 12.09.2021, 12:34
Hello Chef sezonul 2, 12 septembrie 2021. Roxana Blenche și Nicole Cherry prepară un mousse de ciocolată

Hello Chef sezonul 2, 12 septembrie 2021. Roxana Blenche și Nicole Cherry prepară un mousse de ciocolată

În a treia ediţie al sezonului 2 Hello Chef, din 12 septembrie 2021, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare, alături de Nicole Cherry, a făcut un mousse de ciocolată. Ciocolată, în special cea neagră, poate să fie considerată un...

Logo emisiune Duminica, 12.09.2021, 12:20
Hello Chef sezonul 2, 12 septembrie 2021. Roxana Blenche și Nicole Cherry prepară o super reteță de pui

Hello Chef sezonul 2, 12 septembrie 2021. Roxana Blenche și Nicole Cherry prepară o super reteță de pui

În a treia ediţie al sezonului 2 Hello Chef, din 12 septembrie 2021, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare, alături de Nicole Cherry, au pregătit un main course delicios,: pui cu piure de cartofi cu sos de ardei copt și chips de...

Logo emisiune Duminica, 12.09.2021, 11:41
Hello Chef, sezon 2, episod 2. Rețeta de tartar cu ton a lui Chef Roxana Blenche. Ingrediente și ponturi de preparare

Hello Chef, sezon 2, episod 2. Rețeta de tartar cu ton a lui Chef Roxana Blenche. Ingrediente și ponturi de preparare

Noul sezon Hello Chef a revenit la TV, iar Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Logo emisiune Duminica, 05.09.2021, 15:00
Hello Chef sezonul 2, 5 septembrie 2021. Roxana Blenche, Keed și Cristian Boca gătesc ananas murat

Hello Chef sezonul 2, 5 septembrie 2021. Roxana Blenche, Keed și Cristian Boca gătesc ananas murat

În a doua ediţie a noului sezon Hello Chef, din 5 septembrie 2021, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare, Keed și Cristian Boca, doi foști concurenți la Chefi la Cuțite, fac o super rețetă de ananas murat.

Logo emisiune Sambata, 04.09.2021, 20:09
Hello Chef sezonul 2, 5 septembrie 2021. Roxana Blenche, Keed și Cristian Boca pregătesc chifteluțe de cartofi

Hello Chef sezonul 2, 5 septembrie 2021. Roxana Blenche, Keed și Cristian Boca pregătesc chifteluțe de cartofi

În a doua ediţie a noului sezon Hello Chef, din 5 septembrie 2021, Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii culinare, Keed și Cristian Boca, doi foști concurenți la Chefi la Cuțite, fac o super rețetă de chifteluțe de cartofi.

Logo emisiune Sambata, 04.09.2021, 19:49
Hello Chef sezonul 2, 5 septembrie 2021. Roxana Blenche, Keed și Cristian Boca fac tartat de ton

Hello Chef sezonul 2, 5 septembrie 2021. Roxana Blenche, Keed și Cristian Boca fac tartat de ton

În a doua ediţie a noului sezon Hello Chef, din 5 septembrie 2021, Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii culinare, Keed și Cristian Boca, doi foști concurenți la Chefi la Cuțite, fac o super rețetă de tartar cu ton.

Logo emisiune Sambata, 04.09.2021, 19:40
Hello Chef, sezon 2, episod 1. Rețeta de cheesecake vegan a lui Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, sezon 2, episod 1. Rețeta de cheesecake vegan a lui Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Astăzi, 29 august 2021, de la ora 14:00, cel mai nou proiect de cooking, Hello Chef, a revenit cu un nou sezon. De data aceasta, săptămânal, alături de gazda emisiunii, chef Roxana Blenche, și invitații ei, o să fie tehnicianul nutriţionist Iuliana Dabija.

Logo emisiune Duminica, 29.08.2021, 15:00
Hello Chef sezonul 2, 29 august 2021. Roxana Blenche şi Cream pregătesc un desert delicios - Cheescake vegan

Hello Chef sezonul 2, 29 august 2021. Roxana Blenche şi Cream pregătesc un desert delicios - Cheescake vegan

În prima ediţie a noului sezon Hello Chef, din 29 august 2021, Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii culinare, și artista Cream, invitatul ei din această ediție, pregătesc un desert delicious denumit Cheescake vegan.

Logo emisiune Sambata, 28.08.2021, 22:40
Hello Chef sezonul 2, 29 august 2021. Roxana Blenche şi Cream prepară chipsuri de legume

Hello Chef sezonul 2, 29 august 2021. Roxana Blenche şi Cream prepară chipsuri de legume

În prima ediţie a noului sezon Hello Chef, din 29 august 2021, Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii culinare, și artista Cream, invitatul ei din această ediție, pregătesc Chipuri de legume.

Logo emisiune Sambata, 28.08.2021, 22:38
Hello Chef sezonul 2, 29 august 2021. Roxana Blenche şi Cream fac piure de păstârnac

Hello Chef sezonul 2, 29 august 2021. Roxana Blenche şi Cream fac piure de păstârnac

În prima ediţie a noului sezon Hello Chef, din 29 august 2021, Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii culinare, și artista Cream, invitatul ei din această ediție, pregătesc o reţetă de "Piure de păstârnac"

Logo emisiune Sambata, 28.08.2021, 22:33
Hello Chef - Sezonul 2

Hello Chef - Sezonul 2

Logo emisiune Vineri, 27.08.2021, 17:00
Hello Chef - Sezonul 2

Hello Chef - Sezonul 2

Logo emisiune Vineri, 27.08.2021, 16:00
Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon. Când începe cel mai nou proiect de cooking

Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon. Când începe cel mai nou proiect de cooking

Duminică, 29 august, de la ora 14:00, cel mai nou proiect de cooking, Hello Chef, revine la Antena 1 cu un nou sezon. De data aceasta, săptămânal, alături de gazda emisiunii, chef Roxana Blenche, va fi tehnicianul nutriţionist Iuliana Dabija, dar şi o vedetă.

Logo emisiune Vineri, 20.08.2021, 10:44
Roxana Blenche și Mihail Pautov pregătesc somonul pentru un preparat delicios

Roxana Blenche și Mihail Pautov pregătesc somonul pentru un preparat delicios

Logo emisiune Vineri, 09.07.2021, 11:34
Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov fac piure de conopidă! Cum arată platingul reţetei "Somon în crustă de măsline"

Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov fac piure de conopidă! Cum arată platingul reţetei "Somon în crustă de măsline"

Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și medicul Mihail Pautov, invitatul ei din această ediție, pregătesc o reţetă de "Somon în crustă de măsline"

Logo emisiune Duminica, 04.07.2021, 12:46
Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov prepară o reţetă de "Somon în crustă de măsline"

Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov prepară o reţetă de "Somon în crustă de măsline"

Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și medicul Mihail Pautov, invitatul ei din această ediție, pregătesc o reţetă de "Somonul în crustă de măsline"

Logo emisiune Duminica, 04.07.2021, 12:45
Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov prepară garnitura de murături pentru "Somonul în crustă de măsline"

Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov prepară garnitura de murături pentru "Somonul în crustă de măsline"

Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și medicul Mihail Pautov, invitatul ei din această ediție, pregătesc garnitura de murături pentru "Somonul în crustă de măsline"

Logo emisiune Duminica, 04.07.2021, 12:41
Hello Chef: Roxana Blenche şi Cătălin Rizea prepară ingredientele pentru un desert delicios

Hello Chef: Roxana Blenche şi Cătălin Rizea prepară ingredientele pentru un desert delicios

Când Roxana Blenche şi Cătălin Rizea se întâlnesc în bucătăria Hello Chef, rezultatul e un preparat delicios.

Logo emisiune Vineri, 02.07.2021, 18:53
Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov pregătesc un desert delicios - Millefeuill

Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov pregătesc un desert delicios - Millefeuill

E momentul pentru desert la Hello Chef, iar Roxana Blenche îl prepară alături de invitatul din această ediţie, medicul Mihail Pautov.

Logo emisiune Vineri, 02.07.2021, 18:42
Hello Chef, episodul 8. Rețeta de millefeuille cu sos de zmeură a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, episodul 8. Rețeta de millefeuille cu sos de zmeură a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, episod 8. În acest ultim episod de Hello Chef, Chef Roxana Blenche a gătit un desert care necesită puțin mai multă atenție decât altele, dar este simplu de făcut: millefeuille cu sos de zmeură. Iată ingredientele și modul de preparare. Invitat în bucătăria Roxanei Blenche a fost medicul chirurg Mihail Pautov.

Logo emisiune Vineri, 02.07.2021, 18:13
Hello Chef, episodul 7. Rețeta de piept de rață servit cu trilogie de sfeclă, zmeură, morcov murați și brânză de capră

Hello Chef, episodul 7. Rețeta de piept de rață servit cu trilogie de sfeclă, zmeură, morcov murați și brânză de capră

În episodul 7 de Hello Chef, chef Roxana Blenche a pregătit piept de rață servit cu trilogie de sfeclă, zmeură, morcov murați și brânză de capră. La desert, Roxana, ajutată de Cătălin Rizea a pregătit moelleux du chocolat sau lava cake.

Logo emisiune Duminica, 27.06.2021, 10:38
Degustare Hello Chef! Preparatele făcute de Roxana Blenche și Cătălin Rizea sunt delicioase

Degustare Hello Chef! Preparatele făcute de Roxana Blenche și Cătălin Rizea sunt delicioase

Momentul adevărului a sosit la Hello Chef. Roxana Blenche și Cătălin Rizea au făcut cele mai frumoase, dar, mai ales, delicioase preparate.

Logo emisiune Duminica, 27.06.2021, 10:14
Roxana Blenche și Cătălin Rizea fac Lava Cake la Hello Chef

Roxana Blenche și Cătălin Rizea fac Lava Cake la Hello Chef

Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și Cătălin Rizea, invitatul ei din această ediție, fac un super Lava Cake

Logo emisiune Duminica, 27.06.2021, 10:14
Roxana Blenche și Cătălin Rizea gătesc piept de rață, la Hello Chef

Roxana Blenche și Cătălin Rizea gătesc piept de rață, la Hello Chef

Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și Cătălin Rizea, invitatul ei din această ediție, gătesc piept de rață.

Logo emisiune Vineri, 25.06.2021, 15:44
Roxana Blenche îl invită pe Răzvan Fodor în bucătăria Hello Chef

Roxana Blenche îl invită pe Răzvan Fodor în bucătăria Hello Chef

Răzvan Fodor a venit la Hello Chef pentru a face echipă cu Roxana Blenche, la o partidă de gătit.

Logo emisiune Joi, 24.06.2021, 16:34
Roxana Blenche şi Cosmin Natanticu gătesc împreună la Hello Chef

Roxana Blenche şi Cosmin Natanticu gătesc împreună la Hello Chef

Emisiunea Hello Chef îl are ca invitat pe Cosmin Natanticu. Hai să vezi ce a preparat împreună cu Roxana Blenche

Logo emisiune Joi, 24.06.2021, 16:31
Romică Ţociu o ajută pe Roxana Blenche în bucătăria Hello Chef

Romică Ţociu o ajută pe Roxana Blenche în bucătăria Hello Chef

Romică Ţociu e invitatul Roxanei Blenche la Hello Chef şi îi dă o mână de ajutor în bucătărie.

Logo emisiune Joi, 24.06.2021, 16:29
Roxana Blenche şi Ramona Olaru fac echipă în bucătărie

Roxana Blenche şi Ramona Olaru fac echipă în bucătărie

Ramona Olaru o asistă pe Roxana Blenche în bucătăria Hello Chef, la realizarea unui preparat delicios.

Logo emisiune Marti, 22.06.2021, 15:41
Cosmin Natanticu și chef Roxana Blenche, rețetă de ceafă de porc la Hello Chef

Cosmin Natanticu și chef Roxana Blenche, rețetă de ceafă de porc la Hello Chef

În episodul 6 de Hello Chef, chef Roxana Blenche, ajutată de Cosmin Natanticu, a pregătit ceafă de porc aromatizată, gătită la cuptor.

Logo emisiune Duminica, 20.06.2021, 11:38
Cosmin Natanticu și chef Roxana Blenche, rețetă de panacotta cu jelly

Cosmin Natanticu și chef Roxana Blenche, rețetă de panacotta cu jelly

În episodul 6 de Hello Chef, chef Roxana Blenche, ajutată de Cosmin Natanticu, a pregătit panacotta cu jelly de căpșuni, fructe, mousse de zmeură și cardamon și pământ comestibil.

Logo emisiune Duminica, 20.06.2021, 11:32
Hello Chef, episodul 6. Rețetă de ceafă de porc aromatizată, servită cu cartofi dulci și dovleac, sălățică de cous-cous cu legume

Hello Chef, episodul 6. Rețetă de ceafă de porc aromatizată, servită cu cartofi dulci și dovleac, sălățică de cous-cous cu legume

În episodul 6 de Hello Chef, chef Roxana Blenche a pregătit ceafă de porc aromatizată, gătită la cuptor, servită cu cartofi dulci și dovleac, sălățică de cous-cous cu legume de sezon și rodie, ou de prepeliță prăjit și sos de hrean cu usturoi. La desert, Roxana, ajutată de Cosmin Natanticu a pregătit panacotta cu jelly de căpșuni, fructe, mousse de zmeură și cardamon și pământ comestibil.

Logo emisiune Vineri, 18.06.2021, 14:00
Hello Chef, episodul 5. Rețeta de arancini dulci cu cremă de ciocolată a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, episodul 5. Rețeta de arancini dulci cu cremă de ciocolată a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

În episodul 5 de la Hello Chef, chef Roxana Blenche a gătit salată Caesar, reinterpretată sub formă de arancini, iar la desert, arancini dulci cu cremă de ciocolată și zmeură leofilizată, pudră de zmeură. Iar bucătăria parcă a fost mai aspectuoasă ca oricând: nu de alta, dar invitată a fost Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Logo emisiune Duminica, 13.06.2021, 14:30
Sos Caesar delicios. Ramona Olaru și chef Roxana Blenche gătesc la Hello Chef

Sos Caesar delicios. Ramona Olaru și chef Roxana Blenche gătesc la Hello Chef

Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitata emisiunii Ramona Olaru, sos Caesar. Iată cum se prepară această rețetă culinară.

Logo emisiune Sambata, 12.06.2021, 22:38
Rețete culinare. Ramona Olaru și chef Roxana Blenche gătesc arancini

Rețete culinare. Ramona Olaru și chef Roxana Blenche gătesc arancini

Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitata emisiunii Ramona Olaru, arancini. Iată cum se prepară acest deliciu culinar.

Logo emisiune Sambata, 12.06.2021, 22:35
Hello Chef, episodul 4. Rețeta de ruladă din piept de pui și piure de ciuperci a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, episodul 4. Rețeta de ruladă din piept de pui și piure de ciuperci a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Încă un episod excepțional Hello Chef, încă un invitat de excepție. Chef Roxana Blenche a pregătit ruladă din piept de pui umplută cu brânză telemea și salvie învelită în prosciutto, servită cu piure de ciuperci sote, conopidă sote, chips de salvie, sos de telemea de capră, iar la desert, tartă cu cremă de lămâie și bezea elvețiană. I-a fost alături Romică Țociu și, cum era de așteptat, s-a lăsat cu veselie în bucătărie.

Logo emisiune Duminica, 06.06.2021, 14:30
Ruladă din piept de pui, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției

Ruladă din piept de pui, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției

Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitatul emisiunii Romică Ţociu, o ruladă din piept de pui.

Logo emisiune Duminica, 06.06.2021, 11:33
Tartă cu cremă de lămâie, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției

Tartă cu cremă de lămâie, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției

Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitatul emisiunii Romică Ţociu, o tartă cu cremă de lămâie.

Logo emisiune Duminica, 06.06.2021, 11:33
Beneficiile ciupercilor și conopidei

Beneficiile ciupercilor și conopidei

Doctor Cezar prezintă în cadul emisiunii Hello Chef care sunt beneficiile ciupercilor și conopidei.

Logo emisiune Duminica, 06.06.2021, 11:26
Hello Chef, episodul 3. Rețeta de pate de casă din ficat de pui a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, episodul 3. Rețeta de pate de casă din ficat de pui a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

În cel de-al treilea episod al show-ului culinar Hello Chef, Roxana Blenche a făcut magie în bucătărie. A pregătit pate de casă din ficat de pui servit cu jelly de măr, chutney de gutui cu măr și pară, zmeură și salsa de mere Granny Smith, iar la desert, foi de plăcintă cu umplutură de măr și cremă de ou. Și dacă în prima emisiune și misiune Hello Chef a fost invitat Răzvan Babană, în cea de-a treia a urmat un alt Răzvan: Răzvan Fodor.

Logo emisiune Duminica, 30.05.2021, 13:30
Beneficiile merelor, gutuilor, ficatului și scorțișoarei

Beneficiile merelor, gutuilor, ficatului și scorțișoarei

Doctor Cezar prezintă în cadul emisiunii Hello Chef care sunt beneficiile merelor, gutuilor, ficatului și scorțișoarei.

Logo emisiune Duminica, 30.05.2021, 03:19
Păcintă cu mere, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Răzvan Fodor, invitatul ediției

Păcintă cu mere, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Răzvan Fodor, invitatul ediției

Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Helloo Chef”, alături de invitatul emisiunii Răzvan Fodor, un desert deosebit care conține mare, foi de plăcintă, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Păcintă cu mere".

Logo emisiune Duminica, 30.05.2021, 03:16
x