În a două ediție Hello Chef, Dorian Popa este invitatul Roxanei Blenche. Ei ne învață cum să pregătim un sos de paste delicios.
În a doua ediție Hello Chef, chef Roxana Blenche și Dorian Popa vor să gătească paste.
În fiecare săptămână, chef Roxana Blenche, alături de invitații ei, încearcă să găsească echilibrul perfect între gust și sănătate prin folosirea celor mai bune ingrediente.
Hello Chef, cel mai nou proiect de cooking care a avut premiera duminica trecută, de la 13:15, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, atât pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi la nivelul publicului din mediul urban.
În primul episod al show-ului culinar Hello Chef, Roxana Blenche și Răzvan Babană au primit misiunea de a pregăti berbecuț, pe care fiecare l-a scos în evidență cum a știut mai bine. Roxana i-a propus lui Babană să învețe o garnitură de cartofi dauphinois, iar aventura lor culinară a început!
În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească Cotlete de berbecuț alături de un Pesmet aromatizat.
În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească și un desert. Pasca fără aluat este alegerea perfectă.
În prima ediție Hello Chef, Chef Roxana Blenche și Răzvan Babană vor să gătească Cartofi Dauphinoise și Cartofi Fondanți.
Duminica aceasta, de la 13:15, Antena 1 lansează un nou proiect de cooking – Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef – Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie – dr. Cezar şi o vedetă.