Chefii s-au calmat, și-au reluat locurile pe scaune și au așteptat cu nerăbdare să guste din preparatele primei probe individuale care s-a dat între jumătate dintre echipele roșie și neagră și întreaga echipă neagră.
Luni, 17.10.2016, 20:33Prietenia dintre ei trei chefi e înlocuită acum cu strategii menite să îi facă învingători. După prima confruntare, se naște un scandal monstru între chefi, după ce proba este câștigată de echipa argintie, jumătate din celelalte două echipe întrând la duel.
Luni, 17.10.2016, 20:32Mâncare tradițională românească reinterpretată, aceasta a fost tema primei probe. Farfuriile sunt gata și ajung în fața unui juriul format din angajați în transporturi, muncitori ai RATB și Metrorex.
Luni, 17.10.2016, 20:31Etapa confruntărilor ia startul cu o probă care pare, la prima vedere, destul de simplă, dar care dă multe bătăi de cap echipelor.
Luni, 17.10.2016, 20:30”Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28CM":
Luni, 17.10.2016, 19:24Gina Pistol, frumoasa prezentatoare de la „Chefi la cuțite”, face ce face și ajunge iar să își uimească fanii.
Luni, 17.10.2016, 12:51Odată echipele formate, „Chefi la cuțite” intră în etapa confruntărilor. Cea mai aprigă și plină de suspans, cea mai explozivă și presărată cu momente tensionate, această etapă care debutează de luni, 17 octombrie, de la 20.30, ascute și mai mult cuțitele între jurați.
Duminica, 16.10.2016, 11:40O rețetă simplă de cartofi boierești, potriviți pentru a fi serviți chiar și la o masă festivă, ca garnitură la o friptură, dar și ca salată de vară, gustoasă și ușoară.
Sambata, 15.10.2016, 20:35Este prim bucătar într-un restaurant italienesc, primele lui preparate au fost ”pizzele” și a venit să-și încerce norocul la „Chefi la cuțite”. Iar norocul i-a surâs!
Vineri, 14.10.2016, 12:15”Băi, cât de nebun să fii să vii cu salată de fasole în farfurie?”, a fost întrebarea alături de care Cristian Sorin Podosu a primit mult doritul cuțit la preselecții.
Vineri, 14.10.2016, 12:02Ingrediente: 600 gr de Burbot 1 varză Kale sau chinezească 50 gr de usturoi verde 50 gr migdale 1 praz 500 gr de cartofi...
Joi, 13.10.2016, 17:34Ingrediente: 200 gr ciocolată neagră (55 %) 200 gr unt 4 ouă 110 gr zahăr vanilat 2 lgte cacao 35 gr făină sare Mod de...
Joi, 13.10.2016, 17:22Ingrediente: 2 iepuri întregi 1 kg ciuperci asortate (hribe, trumpet, bureți galbeni și ciuperci albe) 20 felii prosciutto 1 kg spanac 3 dovlecei verzi (mai...
Joi, 13.10.2016, 17:17Ingrediente: 4 buc. de ton (120 gr/buc) 100 ml ulei de măsline 2 linguri muștar Dijon 1 linguriță miere limpede 2 lingurițe sos de soia 6-8 linguri...
Joi, 13.10.2016, 16:48Ingrediente: 1 file somon 2 buc file halibut 1 lămâie ierburi aromatice proaspete(cimbrișor,pătrunjel, rozmarin) 1 ou 1 ardei gras...
Joi, 13.10.2016, 15:12A venit la preselecții extrem de sigur de el. Nimeni n-a bănuit că ascunde o poveste care are să-l facă pe cel mai dur dintre jurați să lăcrimeze.
Joi, 13.10.2016, 13:36Ionela Mureşan are 31 de ani şi vine din Cluj Napoca. Are un laborator propriu de cofetărie, iar la preselecții i-a dat pe spate pe chefi cu un mousse de ciocolată cu zmeură.
Joi, 13.10.2016, 10:46Are 52 de ani şi este antrenor de box! Nea Cocoș i-a cucerit pe chefi la preselecții cu un sufle de ciocolată, ca mai apoi să-și câștige un bine meritat loc în echipa lui Sorin Bontea.
Joi, 13.10.2016, 10:28Ingrediente: 1 kg fasole verde păstăi fine și lungi 400 gr roșii cherry mici 400 gr năut fiert conservă 300 gr măsline negre fără sâmburi ...
Joi, 13.10.2016, 10:12Ingrediente: 2 buc. a câte 7-8 oase, coroană de miel sare piper nucșoară măcinată 1 căpățână usturoi 1 l ulei de floarea soarelui 5 crenguțe rozmarin fresh 1 l stock de vită 20 gr...
Joi, 13.10.2016, 09:10Antena 1 pregătește o ediție specială „Chefi la cuțite” cu vedete. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu primesc provocarea de a se întrece în bucătărie cu trei echipe formate de data aceasta din vedete.
Miercuri, 12.10.2016, 14:04Ediția „Chefi la cuțite” de marți seară a adus ultima etapă de testări și eliminări, iar cei trei chefi și-au format la finalul serii echipele cu care de săptămâna viitoare vor intra la confruntări
Miercuri, 12.10.2016, 12:51Cristina Ioniță vine din Focșani, are 36 de ani, de 13 profesează ca bucătar, iar marea ei pasiune sunt tatuajele. Are un șarpe pe picior, despre care spune că o reprezintă.
Miercuri, 12.10.2016, 10:01De la o probă de testare la alta, rândurile se strâng și unii dintre concurenți vor pleca acasă, în vreme ce alții vor simți din ce în ce mai acut apropierea de momentul formării echipelor.
Marti, 11.10.2016, 23:26Au fost 90, au rămas 18! Competiția a fost grea, plină de emoție, tensiune, dar definitorie pentru ceea ce urmează să se întâmple în marea confruntare ”Chefi la cuțite”. Probele eliminatorii s-au încheiat și avem în față cei 18...
Marti, 11.10.2016, 22:32Unii dintre concurenți au plecat acasă, alții sunt liniștiți pentru puțin timp, până când vor începe confruntările, însă pentru cei rămași ultima probă le poate aduce un loc în una dintre cele trei echipe.
Marti, 11.10.2016, 22:15După degustare, începem jurizarea! Sunt trei variante pentru concurenți, unii merg direct în echipe, alții merg către o nouă probă, iar pentru cei rămași, concursul se sfârșește aici!
Marti, 11.10.2016, 22:06La auzul provocării, unii dintre concurenți s-au panicat, în timp ce altora mințile le-au sclipit instant. Ingredientele adiționale sunt la liber, însă vedeta trebuie să fie oul. Start probă, start impresii!
Marti, 11.10.2016, 21:48O nouă probă eliminatorie ia startul! Ideea îi aparține lui chef Dumitrescu și are la bază un ingredient banal: Oul! Și, nu în ultimul rând, un timp limitat: 20 de minute!
Marti, 11.10.2016, 21:32Pentru unii dintre concurenți, emoțiile au fost puse pe pauză, asta pentru că au fost aleși de chefi să intre direct în echipele lor, la Confruntări.
Marti, 11.10.2016, 21:20Așteptarea este grea, iar emoțiile sunt uriașe. După degustare, urmează jurizarea. Nici pentru chefi nu este ușor, căci să alegi atât de repede presupune o responsabilitate foarte mare.
Marti, 11.10.2016, 21:09Au fost 90, au rămas 18! Competiția a fost grea, plină de emoție, tensiune, dar definitorie pentru ceea ce urmează să se întâmple în marea confruntare ”Chefi la cuțite”. Probele eliminatorii s-au încheiat și avem în față cei 18 concurenți care formează cele trei echipe.
Marti, 11.10.2016, 21:00Mamă, ce emoții am!”, așa începe degustarea mult râvnitei salate de boeuf. Unele sunt mai arătoase, altele mai gustoase. Însă acest preparat va face diferența între cei pentru care provocarea ”Chefi la cuțite” se oprește aici și cei...
Marti, 11.10.2016, 20:46Unii dintre concurenți au plecat acasă, alții sunt liniștiți pentru puțin timp, până când vor începe confruntările, însă pentru cei rămași ultima probă le poate aduce un loc în una dintre cele trei echipe.
Marti, 11.10.2016, 20:34O nouă probă eliminatorie ia startul! Ideea îi aparține lui chef Dumitrescu și are la bază un ingredient banal: Oul! Și, nu în ultimul rând, un timp limitat: 20 de minute!
Marti, 11.10.2016, 20:32Pentru unii dintre concurenți, emoțiile au fost puse pe pauză, asta pentru că au fost aleși de chefi să intre direct în echipele lor, la Confruntări.
Marti, 11.10.2016, 20:31Mamă, ce emoții am!”, așa începe degustarea mult râvnitei salate de boeuf. Unele sunt mai arătoase, altele mai gustoase. Însă acest preparat va face diferența între cei pentru care provocarea ”Chefi la cuțite” se oprește aici și cei cărora li se oferă încă o șansă de a ajunge în una dintre cele trei echipe.
Marti, 11.10.2016, 20:30Ingrediente: Mousse de ciocolată: 1 lingură ness 1 foaie gelatină 100 ml lapte 3 gălbenușuri 50 g zahăr 200 ml frișcă 150 g ciocolată neagră Mousse de fructe: 150 g piure de zmeură 150 g...
Marti, 11.10.2016, 19:09Ai poftă de niște paste, dar te-ai săturat de clasicele rețete? Atunci ce zici de o rețetă extrem de savuroasă, ce se face ușor și rapid?
Marti, 11.10.2016, 14:33Degustarea pe nevăzute s-a încheiat la „Chefi la cuțite”, iar luni seară jurații au dat startul etapei testării – Bootcampul.
Marti, 11.10.2016, 13:06Ingrediente: 8-10 scoci 100 ml ulei măsline 20 gr pudră de curry 20 gr ghimbir 1 limetă 1 lămâie Pentru piureul de conopidă: o conopidă potrivită 800 ml lapte 3,5% grăsimi un pachet de unt...
Marti, 11.10.2016, 12:52Ingrediente: 500 gr costițe afumate 1 varză albă 2 buc. ceapă 2 frunze dafin pătrunjel 50 ml ulei sare piper smântână 2 morcovi 1 dovlecel 1ardei 1 cutie de roșii tăiate...
Marti, 11.10.2016, 10:16Când spui salată de boeuf te gândești la gustul copilăriei, la platourile tradiționale asezonate cu gărgărițe din gogoșari și măsline și multă maioneză! De data asta, „fine daining-ul” a transformat o probă aparent banală într-una...
Luni, 10.10.2016, 22:33O nouă probă care le va testa și mai mult abilitățile de bucătari concurenților rămași. Precizie, rapiditate, eficiență, tehnică, gust, acestea sunt doar câteva dintre calitățile pe care chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescule...
Luni, 10.10.2016, 22:18Salata de fructe le-a dat bătăi de cap și de cuțite celor 90 de concurenți, iar chefii au fost neînduplecați! Jumătate a plecat acasă!
Luni, 10.10.2016, 22:00Părea o probă la îndemâna oricui, dar, vai, câte capcane! Salata de fructe a fost prima provocare majoră pentru concurenți, una cu năbădăi!
Luni, 10.10.2016, 21:40Pentru că ziua lui Chef Florin Dumitrescu, nu putea trece fără un moment emoționant, fetițele și soția lui au venit în studioul „Chefi la cuțite” pentru a-i fi aproape de ziua lui. „La mulți ani, tati, ne-a fost dor de tine!”, a fost...
Luni, 10.10.2016, 21:23„Salata de fructe”, o provocare aparent simplă, dar cu multe capcane! „Când pare ceva simplu, nu e niciodată!”, a anticipat corect o concurentă. Chef Bontea știe precis ce vrea: nicio urmă de coajă pe vreun fruct! Cel care va greși, va...
Luni, 10.10.2016, 21:22Pentru că ziua lui Chef Florin Dumitrescu, nu putea trece fără un moment emoționant, fosta echipă a lui a venit în studioul „Chefi la cuțite” pentru a-i fi aproape de ziua lui. „La mulți ani!”, a fost mesajul pe care foștii concurenți, deveniți o mare familie, l-a transmis mentorului lor.
Luni, 10.10.2016, 21:15Jurații Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au revenit în competiția culinară mult mai determinați să câștige. După ce trofeul primului sezon a fost adjudecat de echipa Bontea, ceilalți doi vor revanșa. Iar cuțitele sunt mai ascuțite ca oricând, trierea e mai drastică ca niciodată!
Luni, 10.10.2016, 21:08