Antena Căutare

Articole despre chefi la cutite

Ton rumenit cu sote de andive roșii

Ton rumenit cu sote de andive roșii

Ingrediente:  4 buc. de ton (120 gr/buc)   100 ml ulei de măsline   2 linguri muștar Dijon   1 linguriță miere limpede    2 lingurițe sos de soia   6-8 linguri...

Joi, 13.10.2016, 16:48
Prăjitură din somon și halibut cu alge de mare și broccoli

Prăjitură din somon și halibut cu alge de mare și broccoli

 Ingrediente:  1 file somon    2 buc file halibut   1 lămâie    ierburi aromatice proaspete(cimbrișor,pătrunjel, rozmarin)   1 ou   1 ardei gras...

Joi, 13.10.2016, 15:12
Concurentul care l-a făcut pe Scărlătescu să lăcrimeze a ajuns în echipă la Bontea! Bogdan Neacșu și-a descoperit pasiunea pentru gătit după ce i-a murit sora

Concurentul care l-a făcut pe Scărlătescu să lăcrimeze a ajuns în echipă la Bontea! Bogdan Neacșu și-a descoperit pasiunea pentru gătit după ce i-a murit sora

A venit la preselecții extrem de sigur de el. Nimeni n-a bănuit că ascunde o poveste care are să-l facă pe cel mai dur dintre jurați să lăcrimeze.

Joi, 13.10.2016, 13:36
Tânăra speranță a deserturilor e în echipa lui Chef Scărlătescu! Ionela Mureșan a luat trei cuțite la preselecții și e gata să câștige trofeul

Tânăra speranță a deserturilor e în echipa lui Chef Scărlătescu! Ionela Mureșan a luat trei cuțite la preselecții și e gata să câștige trofeul

Ionela Mureşan are 31 de ani şi vine din Cluj Napoca. Are un laborator propriu de cofetărie, iar la preselecții i-a dat pe spate pe chefi cu un mousse de ciocolată cu zmeură.

Joi, 13.10.2016, 10:46
Durul Nea Cocoș gătește... cu pumnii! E antrenor de box, dar a plâns când a aflat că intră în echipa roșie a lui Chef Bontea

Durul Nea Cocoș gătește... cu pumnii! E antrenor de box, dar a plâns când a aflat că intră în echipa roșie a lui Chef Bontea

Are 52 de ani şi este antrenor de box! Nea Cocoș i-a cucerit pe chefi la preselecții cu un sufle de ciocolată, ca mai apoi să-și câștige un bine meritat loc în echipa lui Sorin Bontea.

Joi, 13.10.2016, 10:28
Salată Jack pe vrejul de fasole

Salată Jack pe vrejul de fasole

Ingrediente:  1 kg fasole verde păstăi fine și lungi    400 gr roșii cherry mici     400 gr năut fiert conservă    300 gr măsline negre fără sâmburi   ...

Joi, 13.10.2016, 10:12
Coroană de miel cu sos de piper și piure de mazăre

Coroană de miel cu sos de piper și piure de mazăre

Ingrediente: 2 buc. a câte 7-8 oase, coroană de miel sare piper nucșoară măcinată 1 căpățână usturoi 1 l ulei de floarea soarelui 5 crenguțe rozmarin fresh 1 l stock de vită 20 gr...

Joi, 13.10.2016, 09:10
Antena 1 pregătește o ediție specială „Chefi la cuțite”! Cele mai îndrăgite vedete, în postura de concurenți

Antena 1 pregătește o ediție specială „Chefi la cuțite”! Cele mai îndrăgite vedete, în postura de concurenți

Antena 1 pregătește o ediție specială „Chefi la cuțite” cu vedete. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu primesc provocarea de a se întrece în bucătărie cu trei echipe formate de data aceasta din vedete.

Miercuri, 12.10.2016, 14:04
„Chefi la cuțite”, din nou lider de audiență: chefii și-au format echipele

„Chefi la cuțite”, din nou lider de audiență: chefii și-au format echipele

Ediția „Chefi la cuțite” de marți seară a adus ultima etapă de testări și eliminări, iar cei trei chefi și-au format la finalul serii echipele cu care de săptămâna viitoare vor intra la confruntări

Miercuri, 12.10.2016, 12:51
Bun venit în echipa Dumitrescu! Cristina Ioniță, concurenta cu tatuaje care a gătit caltaboș moldovenesc, l-a impresionat din nou pe chef

Bun venit în echipa Dumitrescu! Cristina Ioniță, concurenta cu tatuaje care a gătit caltaboș moldovenesc, l-a impresionat din nou pe chef

Cristina Ioniță vine din Focșani, are 36 de ani, de 13 profesează ca bucătar, iar marea ei pasiune sunt tatuajele. Are un șarpe pe picior, despre care spune că o reprezintă.

Miercuri, 12.10.2016, 10:01
Greul abia acum începe! Chefii și-au ales concurenții care vor forma cele trei echipe. Urmează CONFRUNTĂRILE! (LIVE TEXT)

Greul abia acum începe! Chefii și-au ales concurenții care vor forma cele trei echipe. Urmează CONFRUNTĂRILE! (LIVE TEXT)

De la o probă de testare la alta, rândurile se strâng și unii dintre concurenți vor pleca acasă, în vreme ce alții vor simți din ce în ce mai acut apropierea de momentul formării echipelor.

Marti, 11.10.2016, 23:26
Ei sunt concurenții care formează cele trei echipe! Roșie, chef Bontea! Argintie, chef Dumitrescu! Neagră, chef Scărlătescu!

Ei sunt concurenții care formează cele trei echipe! Roșie, chef Bontea! Argintie, chef Dumitrescu! Neagră, chef Scărlătescu!

Au fost 90, au rămas 18! Competiția a fost grea, plină de emoție, tensiune, dar definitorie pentru ceea ce urmează să se întâmple în marea confruntare ”Chefi la cuțite”. Probele eliminatorii s-au încheiat și avem în față cei 18...

Marti, 11.10.2016, 22:32
Tensiune maximă la ultima probă eliminatorie! 15 minute pentru un Biftec Tartar: ”Sunt nebuni! Înțeleg că ne pun la încercare, dar au exagerat”

Tensiune maximă la ultima probă eliminatorie! 15 minute pentru un Biftec Tartar: ”Sunt nebuni! Înțeleg că ne pun la încercare, dar au exagerat”

Unii dintre concurenți au plecat acasă, alții sunt liniștiți pentru puțin timp, până când vor începe confruntările, însă pentru cei rămași ultima probă le poate aduce un loc în una dintre cele trei echipe.

Marti, 11.10.2016, 22:15
Cele trei echipe, roșie, argintie și neagră, încep să prindă contur

Cele trei echipe, roșie, argintie și neagră, încep să prindă contur

După degustare, începem jurizarea! Sunt trei variante pentru concurenți, unii merg direct în echipe, alții merg către o nouă probă, iar pentru cei rămași, concursul se sfârșește aici!

Marti, 11.10.2016, 22:06
Proba oului s-a încheiat, cei trei chefi dau verdictul

Proba oului s-a încheiat, cei trei chefi dau verdictul

La auzul provocării, unii dintre concurenți s-au panicat, în timp ce altora mințile le-au sclipit instant. Ingredientele adiționale sunt la liber, însă vedeta trebuie să fie oul. Start probă, start impresii!

Marti, 11.10.2016, 21:48
Probă sub cronometru! Ce poți face cu un ou în 20 de minute? Poți ajunge direct în echipe, poți merge la următoarea probă sau... ACASĂ!

Probă sub cronometru! Ce poți face cu un ou în 20 de minute? Poți ajunge direct în echipe, poți merge la următoarea probă sau... ACASĂ!

O nouă probă eliminatorie ia startul! Ideea îi aparține lui chef Dumitrescu și are la bază un ingredient banal: Oul! Și, nu în ultimul rând, un timp limitat: 20 de minute!

Marti, 11.10.2016, 21:32
Chef Scărlătescu, singurul pe care nu l-a convins nimeni! Încă! Primele nume care merg la Confruntări au fost rostite!

Chef Scărlătescu, singurul pe care nu l-a convins nimeni! Încă! Primele nume care merg la Confruntări au fost rostite!

Pentru unii dintre concurenți, emoțiile au fost puse pe pauză, asta pentru că au fost aleși de chefi să intre direct în echipele lor, la Confruntări.

Marti, 11.10.2016, 21:20
Salata de boeuf, definitorie pentru concurenții de la "Chefi la cuțite"

Salata de boeuf, definitorie pentru concurenții de la "Chefi la cuțite"

Așteptarea este grea, iar emoțiile sunt uriașe. După degustare, urmează jurizarea. Nici pentru chefi nu este ușor, căci să alegi atât de repede presupune o responsabilitate foarte mare.

Marti, 11.10.2016, 21:09
Ei sunt concurenții care formează CELE TREI ECHIPE! Roșie, chef Bontea! Argintie, chef Dumitrescu! Neagră, chef Scărlătescu!

Ei sunt concurenții care formează CELE TREI ECHIPE! Roșie, chef Bontea! Argintie, chef Dumitrescu! Neagră, chef Scărlătescu!

Au fost 90, au rămas 18! Competiția a fost grea, plină de emoție, tensiune, dar definitorie pentru ceea ce urmează să se întâmple în marea confruntare ”Chefi la cuțite”. Probele eliminatorii s-au încheiat și avem în față cei 18 concurenți care formează cele trei echipe.

Marti, 11.10.2016, 21:00
Cei trei chefi degustă salatele de boeuf ale concurenților

Cei trei chefi degustă salatele de boeuf ale concurenților

Mamă, ce emoții am!”, așa începe degustarea mult râvnitei salate de boeuf. Unele sunt mai arătoase, altele mai gustoase. Însă acest preparat va face diferența între cei pentru care provocarea ”Chefi la cuțite” se oprește aici și cei...

Marti, 11.10.2016, 20:46
Tensiune maximă la ultima probă eliminatorie! 15 minute pentru un Biftec Tartar: ”Sunt nebuni! Înțeleg că ne pun la încercare, dar au exagerat”

Tensiune maximă la ultima probă eliminatorie! 15 minute pentru un Biftec Tartar: ”Sunt nebuni! Înțeleg că ne pun la încercare, dar au exagerat”

Unii dintre concurenți au plecat acasă, alții sunt liniștiți pentru puțin timp, până când vor începe confruntările, însă pentru cei rămași ultima probă le poate aduce un loc în una dintre cele trei echipe.

Marti, 11.10.2016, 20:34
Sub cronometru! Ce poți face cu un ou în 20 de minute? Poți ajunge direct în echipe, poți merge la următoarea probă sau... ACASĂ!

Sub cronometru! Ce poți face cu un ou în 20 de minute? Poți ajunge direct în echipe, poți merge la următoarea probă sau... ACASĂ!

O nouă probă eliminatorie ia startul! Ideea îi aparține lui chef Dumitrescu și are la bază un ingredient banal: Oul! Și, nu în ultimul rând, un timp limitat: 20 de minute! 

Marti, 11.10.2016, 20:32
Chef Scărlătescu, singurul pe care nu l-a convins nimeni! Încă! Primele nume care merg la Confruntări au fost rostite!

Chef Scărlătescu, singurul pe care nu l-a convins nimeni! Încă! Primele nume care merg la Confruntări au fost rostite!

Pentru unii dintre concurenți, emoțiile au fost puse pe pauză, asta pentru că au fost aleși de chefi să intre direct în echipele lor, la Confruntări.

Marti, 11.10.2016, 20:31
Salatele de boeuf, unele trofeu, altele văleleu! Pentru cei mai buni dintre cei buni urmează noi probe: ”Greul abia acum începe!”

Salatele de boeuf, unele trofeu, altele văleleu! Pentru cei mai buni dintre cei buni urmează noi probe: ”Greul abia acum începe!”

Mamă, ce emoții am!”, așa începe degustarea mult râvnitei salate de boeuf. Unele sunt mai arătoase, altele mai gustoase. Însă acest preparat va face diferența între cei pentru care provocarea ”Chefi la cuțite” se oprește aici și cei cărora li se oferă încă o șansă de a ajunge în una dintre cele trei echipe.

Marti, 11.10.2016, 20:30
Mousse de cafea cu zmeură, căpșuni și caramel  sărat

Mousse de cafea cu zmeură, căpșuni și caramel sărat

Ingrediente: Mousse de ciocolată: 1 lingură ness 1 foaie gelatină 100 ml lapte 3 gălbenușuri 50 g zahăr 200 ml frișcă 150 g ciocolată neagră Mousse de fructe: 150 g piure de zmeură 150 g...

Marti, 11.10.2016, 19:09
Paste chinezești cu sos, un deliciu savuros! Sunt gata în doar câteva minute!

Paste chinezești cu sos, un deliciu savuros! Sunt gata în doar câteva minute!

Ai poftă de niște paste, dar te-ai săturat de clasicele rețete? Atunci ce zici de o rețetă extrem de savuroasă, ce se face ușor și rapid?

Marti, 11.10.2016, 14:33
Etapa testărilor la „Chefi la cuțite” a atras cei mai mulți români:  show-ul a fost iar lider de piață cu aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul țării

Etapa testărilor la „Chefi la cuțite” a atras cei mai mulți români: show-ul a fost iar lider de piață cu aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul țării

Degustarea pe nevăzute s-a încheiat la „Chefi la cuțite”, iar luni seară jurații au dat startul etapei testării – Bootcampul.

Marti, 11.10.2016, 13:06
Scoici Saint-Jaques cu piure de conopidă, antricot de vită, garnitură de sfeclă roșie, conopidă pane și mnisalată

Scoici Saint-Jaques cu piure de conopidă, antricot de vită, garnitură de sfeclă roșie, conopidă pane și mnisalată

Ingrediente: 8-10 scoci 100 ml ulei măsline 20 gr pudră de curry 20 gr ghimbir 1 limetă 1 lămâie Pentru piureul de conopidă: o conopidă potrivită 800 ml lapte 3,5% grăsimi un pachet de unt...

Marti, 11.10.2016, 12:52
Varză cu costiță afumată

Varză cu costiță afumată

Ingrediente: 500 gr costițe afumate 1 varză albă 2 buc. ceapă 2 frunze dafin pătrunjel 50 ml ulei sare piper smântână 2 morcovi 1 dovlecel 1ardei 1 cutie de roșii tăiate...

Marti, 11.10.2016, 10:16
Maioneza: sosul care le-a garantat multor concurenți „tăierea de pe listă”!

Maioneza: sosul care le-a garantat multor concurenți „tăierea de pe listă”!

Când spui salată de boeuf te gândești la gustul copilăriei, la platourile tradiționale asezonate cu gărgărițe din gogoșari și măsline și multă maioneză! De data asta, „fine daining-ul” a transformat o probă aparent banală într-una...

Luni, 10.10.2016, 22:33
Salata de boeuf, o nouă probă de foc pentru cei 45 de concurenți rămași în competiție

Salata de boeuf, o nouă probă de foc pentru cei 45 de concurenți rămași în competiție

O nouă probă care le va testa și mai mult abilitățile de bucătari concurenților rămași. Precizie, rapiditate, eficiență, tehnică, gust, acestea sunt doar câteva dintre calitățile pe care chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescule...

Luni, 10.10.2016, 22:18
Din 90 de concurenți, 45 de învingători. Restul - acasă! Trierea a fost drastică, cei mai buni au rămas în cursă!

Din 90 de concurenți, 45 de învingători. Restul - acasă! Trierea a fost drastică, cei mai buni au rămas în cursă!

Salata de fructe le-a dat bătăi de cap și de cuțite celor 90 de concurenți, iar chefii au fost neînduplecați! Jumătate a plecat acasă!

Luni, 10.10.2016, 22:00
Prea dulce ca „de diabet”, prea acră și cu prea multă scorțișoară. Proba salatei de fructe le-a pus capac concurenților! Unii au fost salvați de poezie!

Prea dulce ca „de diabet”, prea acră și cu prea multă scorțișoară. Proba salatei de fructe le-a pus capac concurenților! Unii au fost salvați de poezie!

Părea o probă la îndemâna oricui, dar, vai, câte capcane! Salata de fructe a fost prima provocare majoră pentru concurenți, una cu năbădăi!

Luni, 10.10.2016, 21:40
Chef Dumitrescu, în lacrimi de fericire! „La mulți ani, tati, ne-a fost dor de tine!”

Chef Dumitrescu, în lacrimi de fericire! „La mulți ani, tati, ne-a fost dor de tine!”

Pentru că ziua lui Chef Florin Dumitrescu, nu putea trece fără un moment emoționant, fetițele și soția lui au venit în studioul „Chefi la cuțite” pentru a-i fi aproape de ziua lui. „La mulți ani, tati, ne-a fost dor de tine!”, a fost...

Luni, 10.10.2016, 21:23
Concurenții sunt obligați să taie fructele în dimensiunile specificate de cei trei chefi

Concurenții sunt obligați să taie fructele în dimensiunile specificate de cei trei chefi

„Salata de fructe”, o provocare aparent simplă, dar cu multe capcane! „Când pare ceva simplu, nu e niciodată!”, a anticipat corect o concurentă. Chef Bontea știe precis ce vrea: nicio urmă de coajă pe vreun fruct! Cel care va greși, va...

Luni, 10.10.2016, 21:22
Chef Florin Dumitrescu, sărbătorit de către foștii și actualii concurenți. „La mulți aaaaaaaaaaaaaani!”

Chef Florin Dumitrescu, sărbătorit de către foștii și actualii concurenți. „La mulți aaaaaaaaaaaaaani!”

Pentru că ziua lui Chef Florin Dumitrescu, nu putea trece fără un moment emoționant, fosta echipă a lui a venit în studioul „Chefi la cuțite” pentru a-i fi aproape de ziua lui.  „La mulți ani!”, a fost mesajul pe care foștii concurenți, deveniți o mare familie, l-a transmis mentorului lor.

Luni, 10.10.2016, 21:15
Cuțitele au fost tot mai ascuțite, jurații tot mai hotărâți să câștige! "Chefi la cuţite", bogat în salate și momente savuroase! (LIVE TEXT)

Cuțitele au fost tot mai ascuțite, jurații tot mai hotărâți să câștige! "Chefi la cuţite", bogat în salate și momente savuroase! (LIVE TEXT)

Jurații Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au revenit în competiția culinară mult mai determinați să câștige. După ce trofeul primului sezon a fost adjudecat de echipa Bontea, ceilalți doi vor revanșa. Iar cuțitele sunt mai ascuțite ca oricând, trierea e mai drastică ca niciodată! 

Luni, 10.10.2016, 21:08
Proba „salatei de fructe”, aparent simplă, însă dificilă

Proba „salatei de fructe”, aparent simplă, însă dificilă

Cel de-al zecilea episod din noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” este unul plin de adrenalină și revanșe de luat! De data aceasta, aventura culinară a început în forță cu o primă probă pentru cei 90 de concurenți.

Luni, 10.10.2016, 21:04
CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE GRIDDLE PAN". Gătește ca un maestru bucătar!

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE GRIDDLE PAN". Gătește ca un maestru bucătar!

Și tu poți avea una urmând numai trei pași:

Luni, 10.10.2016, 20:18
Maioneza: sosul care l-a garantat multor concurenți „tăierea de pe listă”! S-a lăsat cu regrete: „Sunt foarte dezamăgit de mine!”

Maioneza: sosul care l-a garantat multor concurenți „tăierea de pe listă”! S-a lăsat cu regrete: „Sunt foarte dezamăgit de mine!”

Când spui salată de boeuf te gândești la gustul copilăriei, la platourile tradiționale asezonate cu gărgărițe din gogoșari și măsline. Și muuuultă maioneză! De data asta, „fine daining-ul” a transformat o probă aparent banală într-una de foc!

Luni, 10.10.2016, 20:08
Un nou test de departajare: „Râdeți din nou, râdeți, că așa ați râs și data trecută!” Salata de boeuf FINE DINING, o nouă probă de foc!

Un nou test de departajare: „Râdeți din nou, râdeți, că așa ați râs și data trecută!” Salata de boeuf FINE DINING, o nouă probă de foc!

O nouă probă de foc, emoții la maximum și trei chefi mai pretențioși ca niciodată! De data asta, salata de boeuf fine dining a făcut diferența! 

Luni, 10.10.2016, 19:43
Din 90 de concurenți, 45 de învingători. Restul - acasă! Trierea a fost drastică, cei mai buni au rămas în cursă!

Din 90 de concurenți, 45 de învingători. Restul - acasă! Trierea a fost drastică, cei mai buni au rămas în cursă!

Salata de fructe le-a dat bătăi de cap și de cuțite celor 90 de concurenți, iar chefii au fost neînduplecați! Jumătate a plecat acasă! 

Luni, 10.10.2016, 19:28
Prea dulce ca „de diabet”, prea acră și cu prea multă scorțișoară. Proba salatei de fructe le-a pus capac concurenților! Unii au fost salvați de poezie!

Prea dulce ca „de diabet”, prea acră și cu prea multă scorțișoară. Proba salatei de fructe le-a pus capac concurenților! Unii au fost salvați de poezie!

Părea o probă la îndemâna oricui, dar, vai, câte capcane! Salata de fructe a fost prima provocare majoră pentru concurenți, una cu năbădăi!

Luni, 10.10.2016, 18:55
Chef Dumitrescu, în lacrimi... de fericire! „La mulți ani, tati, ne-a fost dor de tine!”

Chef Dumitrescu, în lacrimi... de fericire! „La mulți ani, tati, ne-a fost dor de tine!”

Pentru că ziua lui Chef Florin Dumitrescu, nu putea trece fără un moment emoționant, fetițele și soția lui au venit în studioul „Chefi la cuțite” pentru a-i fi aproape de ziua lui.  „La mulți ani, tati, ne-a fost dor de tine!”, a fost mesajul pe care cele două fetițe adorabile l-au transmis tatălui lor.

Luni, 10.10.2016, 18:11
Jurat Scărlătescu: „Noi trei, chefii, nu vom mai fi prieteni!”. Proba „salatei de fructe”, aparent simplă, însă dificilă

Jurat Scărlătescu: „Noi trei, chefii, nu vom mai fi prieteni!”. Proba „salatei de fructe”, aparent simplă, însă dificilă

Cel de-al unsprezecelea episod din noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” este unul plin de adrenalină și revanșe de luat! De data aceasta, aventura culinară a început în forță cu o primă probă pentru cei 90 de concurenți.

Luni, 10.10.2016, 17:26
Somon cu piure de țelină și broccoli

Somon cu piure de țelină și broccoli

Ingrediente Pentru 4 portii : 1 kg somon 200 g unt 2 lămâi 2 buc. broccoli 1 buc. țelină mare 1 L lapte 1 l smântână dulce(32% ) 1 borcan muștar dijon boabe, dulce 200 ml ulei de...

Luni, 10.10.2016, 16:58
Alivancă bucovineană

Alivancă bucovineană

Ingrediente: 4 ouă 500 ml iaurt 150 g făină albă 150 g mălai 150 g gris 150 g zahăr 50 ml ulei 1 praf de copt 250 g brânză vaci 3 zahăr vanilat 100 g zahăr 200 g...

Luni, 10.10.2016, 16:34
Pâinea usturoiată pentru gospodina talentată! Se face imediat, iar gustul e divin! (VIDEO)

Pâinea usturoiată pentru gospodina talentată! Se face imediat, iar gustul e divin! (VIDEO)

Ți-e poftă de ceva bun și extrem de ușor de făcut? Ce zici de cea mai tare rețetă de pâine aromată cu usturoi și cașcaval?

Luni, 10.10.2016, 15:27
Porumbel cu sote de urzici

Porumbel cu sote de urzici

Ingrediente: 4 buc. porumbel 1 kg urzici 2 buc morcovi 100 gr țelină 1 l bere neagră nefiltrată 100 gr slănină 20 gr usturoi 200 gr unt 100 gr făină 200 gr zahăr brun 200 ml ulei de măsline...

Luni, 10.10.2016, 15:09
Cu cuțitele ascuțite pentru probele eliminatorii! Chef Scărlătescu vă așteaptă cu grătarul încins!

Cu cuțitele ascuțite pentru probele eliminatorii! Chef Scărlătescu vă așteaptă cu grătarul încins!

Chefii își ascut cuțitele și, după o serie plină de farfurii savuroase, momente comice, dar și antitalente în bucătărie, urmează să rămână cei mai buni dintre cei buni.

Luni, 10.10.2016, 12:56
x