Seara de marți, 21 februarie, a fost tot a celor trei chefi: emisiunea „Chefi la cuțite” a fost din nou lider de audiență pe toate categoriile de vârstă, iar în minutul de aur de la 21.10 peste 2 milioane de români erau cu ochii pe Antena 1.
După ce primele farfurii din sezonul al treilea au ajuns pe masa juriului, conflictele între chefi au explodat.
Un concurent de la „Chefi la cuțite" și-a propus să-i cucerească pe cei trei jurați nu numai cu bucate tradiționale, ci și cu versuri compuse chiar de el
Continuă războiul psihologic dintre chefi Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu!
Ion Florin Emilian lucrează ca bucătar şi a venit la "Chefi la cuţite" pentru a arăta că poate să câştige competiţia culinară
După o dezamăgire în dragoste, s-a retras în bucătărie şi bine a făcut pentru că ceea ce reuşeşte să facă este dincolo de orice aşteptări
Un joc aparent banal iniţiat de chef Bontea aduce ţipete de disperare la masa juraţilor "Chefi la cuţite"
David Melascău are 42 de ani şi este bucătar raw-vegan. În această seară a venit pentru a demonstra că alimentele nepreparate termic pot fi la fel de bune ca cele gatite
Vrânceanu Florina este bucătar şi a venit la "Chefi la cuţite" pentru a-şi face fiica mândră. Dacă va reuşi rămâne de văzut!
Ingrediente 4 pulpe inferioare de curcan 200 g miere albine 200 ml sos soia 200 ml vin alb demisec 200 ml sos Pantai 2-3 căţei usturoi sare piper 8 buc. gulii mici şi tinere 400 g iaurt grecesc...
Un concurent de la „Chefi la cuțite" și-a propus să-i cucerească pe cei trei jurați nu numai cu bucate tradiționale, ci și cu versuri compuse chiar de el
Ion Florin Emilian lucrează ca bucătar şi a venit la "Chefi la cuţite" pentru a arăta că poate să câştige competiţia culinară
După o dezamăgire în dragoste, s-a retras în bucătărie şi bine a făcut pentru că ceea ce reuşeşte să facă este dincolo de orice aşteptări
Iulian Mitea are 25 de ani şi lucrează în Londra ca sous-chef. Visul său, însă, este să îşi deschidă un restaurant în România
Un joc aparent banal iniţiat de chef Bontea aduce ţipete de disperare la masa juraţilor "Chefi la cuţite"
David Melascău are 42 de ani şi este bucătar raw-vegan. În această seară a venit pentru a demonstra că alimentele nepreparate termic pot fi la fel de bune ca cele gatite
Vrânceanu Florina este bucătar şi a venit la "Chefi la cuţite" pentru a-şi face fiica mândră. Dacă va reuşi rămâne de văzut!
Deşi nu toţi concurenţii din clipul de mai sus nu au reuşit să primească suficiente cuţite pentru a trece în etapa următoare, nu putem să îi uităm
Iulian Mitea are 25 de ani şi lucrează în Londra ca sous-chef. Visul său, însă, este să îşi deschidă un restaurant în România
Ce pedeapsă a primit chef Sorin Bontea, după ce a pierdut la cărţi
A lucrat ca bucătar în Franţa, însă marea dorinţă este să reuşească şi în România! Pentru a-şi dovedi că poate face asta, concurenţa a venit la "Chefi la cuţite"
Deşi nu toţi concurenţii din clipul de mai sus nu au reuşit să primească suficiente cuţite pentru a trece în etapa următoare, nu putem să îi uităm
Apostol Bogdan este un tip cu experienţă, dar cu prea multe emoţii. A venit la "Chefi la cuţite" îndemnat de fiul său de doar 6 ani şi spera să nu îl dezamăgească
A lucrat ca bucătar în Franţa, însă marea dorinţă este să reuşească şi în România! Pentru a-şi dovedi că poate face asta, concurenta a venit la "Chefi la cuţite"
Ruxandra Urse are 27 de ani şi nu este străină gătitului! După un accident care i-a pus viaţa în pericol, concurenta a decis să renunţe la bucătărie, însă emisiunea “Chefi la cuţite” i-a dat curaj să meargă mai departe.
Apostol Bogdan este un tip cu experienţă, dar cu prea multe emoţii. A venit la "Chefi la cuţite" îndemnat de fiul său de doar 6 ani şi spera să nu îl dezamăgească
Ingrediente 500 gr cartofi albi medii 5-6 frunze de busuioc 1 mână de rucola 1 ou 150 gr făină 100 gr făină pentru modelat 2 linguri sare fină 200 gr bacon 100 gr zahăr 100 ml...
Farfuria concurentei din Iran a iscat controverse la masa juraţilor. Chef Scărlătescu i-a oferit un cuţit, însă nu crede că ceea ce a realizat în această seară este o artă
Sanaz Zahedfar venit în România după soţul ei, are o fetiţă şi a decis să rămână aici. Şi da, venit la Chefi la cuţite pentru a demonstra că bucătăria iraniană este o artă!
Ruxandra Urse are 27 de ani şi nu este străină gătitului! După un accident care i-a pus viaţa în pericol, concurenta a decis să renunţe la bucătărie, însă emisiunea “Chefi la cuţite” i-a dat curaj să meargă mai departe
Farfuria concurentei noastre din Iran a iscat controverse la masa juraţilor. Chef Scărlătescu i-a oferit un cuţit, însă nu crede că ceea ce a realizat în această seară este o artă
A venit în România după soţul ei, are o fetiţă şi a decis să rămână aici. Şi da, venit la Chefi la cuţite pentru a demonstra că bucătăria iraniană este o artă
O nouă săptămână, noi provocări în farfurie pentru jurații de la „Chefi la cuțite”. Obișnuiți să fie mereu surprinși de alegerile concurenților, chefii sunt mereu pregătiți să deguste preparate dintre cele mai diferite.
Ingrediente 1500 g pulpă de porc 500 g slănină de porc 50 ml ulei sare piper boia de ardei 400 g mălai grisat 1 l apă 100 g unt Mod de preparare Pulpa de porc și slănina se taie în...
Ingrediente 2 piepturi de rață întregi(250 g fiecare), în vid și cu piele 4 cepe medii de Tropea 300g miere de mană 300ml oțet balsamic 300 g dovleac 2 sfecle roșii coapte 100 g ghimbir 50 g...
Ingrediente Pentru tocană: 1 - 2 cepe galbene mari, tocate 3 căni unt nesărat 3 linguri ulei de măsline 5 linguri de melasă de rodie 2 căni de nuci, jumătăți( 500 gr) 4 bucăți piept de...
Ingrediente 2 pepeni galbeni 3 castraveți 5 roșii tabasco 50 g ulei de măsline 1 legatură de busuioc 1 ceapă 500 ml de apă plată 500 g french beans 4 nectarine 1 pachet de unt 100 g de...
Ingrediente 10 buc. monkfish file 1 kg orez risotto 1 plic sofran 20 felii parmaham feliat 1 pungă baby spanac 3 buc. sfeclă roșie...
Ingrediente 800 – 900 gr file de ton roșu 500 gr susan alb 500 gr susan negru 1 rădăcină ghimbir 1 căpățână usturoi 1 l sos soia 400 gr zahăr 100 ml ulei de măsline 1-1,5 kg...
Ți-e poftă de un sandviș cu adevărat gustos? Atunci aceasta este rețeta ideală pentru tine!
Mâncarea bună merge de minune acompaniată de muzică! Asta și-a spus un concurent de la „Chefi la cuțite” care și-a propus să-i cucerească pe cei trei jurați nu numai cu bucate tradițioanle, ci și cu versuri compuse chiar de el.
Românii și-au făcut deja un obicei din a urmări în fiecare luni și marți „Chefi la cuțite”. Emisiunea a fost din nou lider de piață absolut, pe toate categoriile de public, iar la nivelul punctelor de rating a înregistrat și un record.
În cel de-al treilea sezon, bătălia se dă și altfel decât în ”cuțite”. După ce chef Scărlătescu a devenit idolul celor mai multe doamne care au trecut pragul platoului, a venit rândul și celorlalți chefi să-și dea carisma pe față.
Printre zecile de farfurii pe care le degustă pe nevăzute la „Chefi la cuțite”, jurații se țin în continuare de glume în pauzele de filmare.
Antigona Thalia Orleanda Goia şi vine din Oradea. Şi-a dorit să fie bucătar, însă viaţa i-a pregătit altceva. În această seară, însă, speră să învingă destinul şi să demonstreze că poate lucra într-un restaurant
Concurenţi surpriză la "Chefi la cuţite" în ediţia din această seară! Cine a călcat pragul competiţiei culinare?
Filip Ruxandra Sofia este din Costineşti şi a venit la “Chefi la cuţite” pentru că fratele ei, Alex Filip, a inspirat-o
Antigona Thalia Orleanda Goia şi vine din Oradea. Şi-a dorit să fie bucătar, însă viaţa i-a pregătit altceva. În această seară, însă, speră să învingă destinul şi să demonstreze că poate lucra într-un restaurant
Gheorghe Ionuţ vine din Rahova să îi dea gata pe juraţi. Ce-i drept ştie cu ce se mănâncă treaba asta pentru că e bucătar. Interesant este că i se spune Chucky, păpuşa ucigaşă. Motivul nu l-am aflat, încă…
Marius Bogin vine din Sebeş, este constructor şi a tăiat porcul special pentru cei trei juraţi. Aşa cum vă imaginaţi, a pregătit un platou tradiţional românesc