Chef Horia Vîrlan se numără printre cei mai apreciați și îndrăgiți bucătari din țară, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă acum după ce a renunțat la luminile reflectoarelor. Iată din ce își câștigă banii acum.
Vineri, 21.04.2023, 18:01Joseph Hadad şi Horia Vîrlan, doi dintre cei mai iubiţi şi admiraţi bucătari din România, au acceptat invitaţia lui Dan Negru de a veni în emisiunea sa, „Te pui cu blondele?”, ca să răspundă provocărilor concurentelor, dar şi testelor de cultură generală.
Marti, 15.07.2014, 11:13Invitaţi în emisiunea de miercuri seara a lui Dan Negru, „Te pui cu blondele?”, Horia Vîrlan şi Joseph Hadad au acceptat încântaţi provocarea de a răspunde testelor lansate de blonde, dar şi întrebărilor de cultură generală
Marti, 15.07.2014, 10:561 iunie este o ocazie pentru toţi cei care au iubit perioada copilăriei să-şi amintească de ea. Horia Vîrlan, juratul „Junior Chef”, povesteşte că primii ani din viaţă i-a petrecut atât în Bucureşti alături de părinţii săi, cât şi la bunicii din Ardeal, loc în care a învăţat extrem de multe lucruri care l-au ajutat mai departe în carieră
Duminica, 01.06.2014, 21:361 iunie este o ocazie pentru toţi cei care au iubit perioada copilăriei să-şi amintească de ea. Horia Vîrlan, juratul „Junior Chef”, povesteşte că primii ani din viaţă i-a petrecut atât în Bucureşti alături de părinţii săi, cât şi la bunicii din Ardeal, loc în care a învăţat extrem de multe lucruri care l-au ajutat mai departe în carieră
Duminica, 01.06.2014, 18:261 iunie este o ocazie pentru toţi cei care au iubit perioada copilăriei să-şi amintească de ea. Horia Vîrlan, juratul „Junior Chef”, povesteşte că primii ani din viaţă i-a petrecut atât în Bucureşti alături de părinţii săi, cât şi la bunicii din Ardeal, loc în care a învăţat extrem de multe lucruri care l-au ajutat mai departe în carieră.
Duminica, 01.06.2014, 17:58Eu nu-mi fac giji că am 15 minute mai puțin. Ei și ce?! Eu sunt de 15 mii de ori mai bun decât ei.
Luni, 26.05.2014, 21:45“Astăzi am gătit cocoșel sfeclit cu mămăligă!"
Luni, 26.05.2014, 21:40Concurenții simt deja amenințările. Fiecare vrea să dovedească faptul că este cel mai bun şi că merită trofeul. Pentru a putea alege candidatul ideal la titlul de Junior Chef, juraţii s-au gândit să îi pună în dificultate pe micii bucătari.
Luni, 26.05.2014, 21:35N-am emoții! Nimeni nu se descurcă cu emoții. E mai greu ca la tenis. Ea știe ce înseamnă să câștigi un trofeu încă înainte să vină la Junior Chef. E o foarte bună jucătoare de tenis, așa că nu duce lipsă de premii. Însă un trofeu în plus nu strică niciodată.
Luni, 19.05.2014, 21:30“Cred că eu și Christofor vom fi doi dintre cei care primesc DA, pentru că suntem singurii antrenați și acasă. El îl are pe tatăl lui – fost concurrent de la Top Chef și eu o am pe Florentina Lazăr – fostă concurentă la Top Chef.
Luni, 19.05.2014, 21:20Iată că a venit rândul și celor din echipa lui Vizante.
Luni, 19.05.2014, 21:15Toți concurenții sunt agitați. Emoția le curge prin vene.
Luni, 19.05.2014, 21:05Primii 12 concurenți din echipa lui Vîrlan au trecut prin proba eliminatorie. Doar patru dintre ei merg în semifinală!
Luni, 12.05.2014, 22:54Primii 12 concurenți din echipa lui Vîrlan au trecut prin proba eliminatorie. Doar patru dintre ei merg în semifinală!
Luni, 12.05.2014, 22:39Au vizitat fabrica de lactate, apoi au luat lecții de la Horia Vîrlan și de la Mirela Ivașcu. Gata cu distracția! Primii 12 concurenți din echipa lui Vîrlan intră în proba eliminatorie!
Luni, 12.05.2014, 22:10Expertul bucătar Horia Vîrlan, membru în juriul „Junior Chef”, le-a pregătit o surpriză prichindeilor din echipa sa şi i-a dus în excursie la o fabrică de iaurt pentru a vedea cum se fabrică acest preparat necesar în alimentaţia lor
Luni, 12.05.2014, 08:11Preselecţiile „Junior Chef” s-au terminat, iar la finalul lor, juraţii au tras linie şi au rămas cu cei mai buni concurenţi, dar şi cu cele mai frumoase amintiri, încărcaţi de energie pentru etapele următoare din concurs: bootcamp-urile surpriză şi semifinalele.
Joi, 08.05.2014, 13:30Mai este o singură ediţie de preselecţii la unicul show culinar cu copii din România, „Junior Chef”, iar cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, se luptă cu cele mai aprige arme pentru a-i câştiga pe ultimii concurenţi care râvnesc la trofeu şi la premiul de 15 000 de euro.
Miercuri, 30.04.2014, 15:49Mai este o singură ediţie de preselecţii la unicul show culinar cu copii din România, „Junior Chef”, iar cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, se luptă cu cele mai aprige arme pentru a-i câştiga pe ultimii concurenţi care râvnesc la trofeu şi la premiul de 15 000 de euro.
Miercuri, 30.04.2014, 15:47Cei mai mulţi dintre concurenţii care au venit la preselecţiile „Junior Chef”, show difiuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, au mărturisit că de Horia Vîrlan le este cel mai frică dintre cei trei juraţi, Anca Lungu, Vizante şi expertul bucătar. Experienţa sa în arta gastronomică, dar şi prezenţa sa impozantă pare că îi intimidează la prima vedere pe micii bucătari.
Duminica, 27.04.2014, 11:32Cei mai mulţi dintre concurenţii care au venit la preselecţiile „Junior Chef”, show difiuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, au mărturisit că de Horia Vîrlan le este cel mai frică dintre cei trei juraţi, Anca Lungu, Vizante şi expertul bucătar. Experienţa sa în arta gastronomică, dar şi prezenţa sa impozantă pare că îi intimidează la prima vedere pe micii bucătari
Duminica, 27.04.2014, 11:30Duminică, în prima zi de Paşte, la “Dincolo de aparenţe”, de la ora 13.00, telespectatorii Antenei Stars sunt invitaţi să urmărească un interviu savuros despre mâncare, viaţă, dragoste şi familie cu simpaticul jurat al show-ului “Junior Chef”, Horia Vîrlan.
Vineri, 18.04.2014, 14:42Duminică, în prima zi de Paşte, la “Dincolo de aparenţe”, de la ora 13.00, telespectatorii Antenei Stars sunt invitaţi să urmărească un interviu savuros despre mâncare, viaţă, dragoste şi familie cu simpaticul jurat al show-ului “Junior Chef”, Horia Vîrlan.
Vineri, 18.04.2014, 14:40Horia Vîrlan, expertul jurat de la unicul show culinar cu copii, „Junior Chef” le recomandă românilor o reţetă specială de drob, diferită faţă de cea clasică, dar extrem de gustoasă. Juratul mărturiseşte că este întrebat frecvent care sunt preparatele potrivite pentru masa de Paşte, care să nu fie clasice, dar să aibă, totuşi, ceva tradiţional. Horia spune că nu ai cum să dai greş cu drobul de pasăre în aluat, la masa de Paşte.
Vineri, 18.04.2014, 13:54Horia Vîrlan, expertul jurat de la unicul show culinar cu copii, „Junior Chef” le recomandă românilor o reţetă specială de drob, diferită faţă de cea clasică, dar extrem de gustoasă. Juratul mărturiseşte că este întrebat frecvent care sunt preparatele potrivite pentru masa de Paşte, care să nu fie clasice, dar să aibă, totuşi, ceva tradiţional. Horia spune că nu ai cum să dai greş cu drobul de pasăre în aluat, la masa de Paşte
Vineri, 18.04.2014, 11:47Ingrediente 1 conopidă 500 g mazăre 3 roșii 1 linguriță ghimbir ras 1 linguriță șofran 4 căței de usturoi 3 linguriulei de măsline 1 cană supă de pui 1 legătură coriandru sare piper Mod de preparare Usturoiul și...
Vineri, 11.04.2014, 12:05Cum păstrezi ouăle până le consumi? În frigider? Şi nici nu vrei să le depozitezi altfel? Da, ouăle se păstrează în frigider mai mult în America. În Europa, ele se ţin la temperatura camerei.
Vineri, 11.04.2014, 12:03Oamenii de ştiinţă francezi au dovedit absurditatea păstrării roşiilor proaspete în frigider sau în depozite frigorifice. Ei au explicat că la temperaturi de sub 10 grade Celsius, în tomate are loc un proces de fracturare la nivel celular.
Vineri, 11.04.2014, 12:01Ingrediente 50 g unt 35 g făină 350 ml lapte nucşoară sare piper 500 g cartofi 3 ouă 75 g parmezan 3 linguri ulei de măsline 150 g leurdă 1 ceapă 150 g smântână grasă Mod de preparare Cartofii se curăţă şi se fierb la...
Vineri, 11.04.2014, 11:59O reţetă delicioasă de post.
Vineri, 11.04.2014, 11:56Jurații competiției noastre au dat în mintea copiilor și au intrat în jocul Dariei Danu, care visează să devină reporteriță
Marti, 08.04.2014, 10:50După ce Matei Silișteanu a ales echipa sa, Vizante parcă a intrat în priză
Luni, 07.04.2014, 23:15Jurații competiției noastre au dat în mintea copiilor și au intrat în jocul Dariei Danu, care visează să devină reporteriță
Luni, 07.04.2014, 23:05“Deci trebuie să fiu și concentrată, am și emoții, sunt și agitată. Trebuie să mă calmez cumva. Inspiră, expiră. Încerc să mă calmez, dar pur și simplu nu pot.”
Luni, 07.04.2014, 22:35Intrat primul pe poarta Juniorilor, micuțul este cel puțin încântat. “Eu mă bazez pe mâncare și pe încredere. Am o rețetă care n-a mai gătit-o nimeni. Este din Liban.”
Luni, 07.04.2014, 22:20Cu emoții în glas, Marius Vizante vine în fața lui Horia și a Ancăi cu o tartă cu mere caramelizate și o reducție de fructe de pădure.
Luni, 07.04.2014, 22:10Eden: “Eu am pasiunea de gătit de la mama. De fiecare dată când intru în bucătărie mă gândesc că trebuie să fac ceva neapărat, că nu degeaba am intrat. Îi zic mamei că fac și mama zice: Bine. Vorbește foarte deschis cu mine. ”
Luni, 07.04.2014, 22:10"Păi, pe mine m-a înscris mama, pentru că a vrut să meargă și ea la un show tv, dar n-a apucat. Să stea și ea în spectacol, să se vadă la tv, să vadă și ea că este acolo. Măcar în public."
Luni, 07.04.2014, 22:00Un nou bucătar este gata să-i impresioneze pe jurați.
Luni, 07.04.2014, 21:50Preparatele concurenţilor veniţi la preselecţiile „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, sunt savuroase, iar cei trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante, au şansa să guste bucatele celor mai pasionaţi copiii de gastronomie.
Vineri, 04.04.2014, 16:27Filmările „Junior Chef” sunt în toi, iar cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, sunt prinşi de dimineaţă până seara cu departajarea preparatelor celor mai talentaţi prichindei în gastronomie.
Joi, 03.04.2014, 13:28Până acum, pe parcursul preselecţiilor „Junior Chef”, expertul bucătar Horia Vîrlan le-a promis copiilor pe care voia să-i câştige în echipa sa că îi va învăţa toate trucurile din gastronomie
Sambata, 29.03.2014, 12:17Deși în viața privată sunt buni prieteni, jurații noștri nu știu cum să se mai "faulteze", în încercarea de a face echipă cu cei mai talentați prichindei
Luni, 24.03.2014, 21:00Glumele nu au ezitat să apară în platoul Junior Chef, Prințesa Polonic și Marius Vizante încercând să destindă atmosfera cu câteva glume la adresa lui Horia
Luni, 24.03.2014, 20:51După cum primele două ediţii de preselecţii au demonstrat, copiii de la „Junior Chef” sunt talentaţi în gastronomie, simpatici, amuzanţi şi, mai ales, dornici să câştige trofeul şi marele premiu pus la bătaie
Miercuri, 19.03.2014, 14:13Actorul este atacat voalat de colegii lui de emisiune Horia Vîrlan şi Anca Lungu
Luni, 17.03.2014, 21:36Responsabil cu seriozitatea și tehnica, Horia este luat puțin în glumă de către colegii săi, care de fiecare dată când sunt în dificultate îi trimit pe concurenți să i se adreseze maestrului
Luni, 17.03.2014, 21:16În încercarea de a-și forma o echipă pe sufletul său, prințesa noastră se lovește de cei doi zmei-jurați, care nu îi dau pace
Luni, 17.03.2014, 20:45Preselecţiile „Junior Chef” au adunat cei mai talentaţi copii în gastronomie, cei mai amuzanţi, simpatici şi spontani prichindei care îi lasă, de multe ori, pe cei trei juraţi fără replică, în unicul concurs culinar din România destinat copiilor.
Vineri, 14.03.2014, 12:59