Iata o reteta delicioasa potrivita celor care doresc sa aiba un meniu vegetarian!
Vineri, 14.10.2011, 00:00Aceasta reteta este foarte folositoare. Poate servi ca antreu sau ca fel principal, ca parte din meniul unui bufet de vara sau poate fi impachetat pentru picnic.
Miercuri, 05.10.2011, 00:00O reteta usoara, cu doar 250 de calorii, aromata, datorita ierburilor mediteraneene si delicioasa prin parmezan si prosciutto. Pofta buna!
Luni, 12.09.2011, 00:00Reteta zilei de duminica este una care poate fi savurata cu toata familia: salata de dovlecei cu carne de pui, o gustare foarte sanatoasa. Pofta buna!
Duminica, 21.08.2011, 00:00Trei tipuri de parmezan aveau nevoie de un ambalaj nou si atractiv, usor de manevrat si care sa include si sugestii de portionare.
Marti, 16.08.2011, 00:00Reteta zilei de miercuri este un clasica: pui parmigiana. Astazi vei afla si tu cum sa faci acasa unul din cele mai cunoscute retete din bucataria mondiala. Pofta buna!
Miercuri, 03.08.2011, 00:00Pastele merg oricand si cu orice - sunt usoare, gustoase si daca se consuma in combinatia corecta, nici nu ingrasa. Si ce poate fi mai gustos in toiul verii, decat paste cu aroma de menta?
Marti, 19.07.2011, 00:00Reteta zilei de luni aduce in prim-plan anghinarea, o leguma mai putin cunoscuta sau folosita in Romania, dar care poate fi gasita in marile supermagazine. Reteta este de provenienta italieneasca. Pofta buna!
Luni, 18.07.2011, 00:00Reteta zilei de miercuri vine tot din Italia, ca si cea de ieri, si este destinata mesei de pranz sau de seara. Este o reteta fara carne, insa nu vegetariana. Pofta buna!
Miercuri, 13.07.2011, 00:00Prima reteta a saptamanii vine din zona mediteraneeana, locul preparatelor sanatoase si gustoase. Si cum italienii sunt mari experti in prepararea vinetelor astazi va prezentam o reteta din Napoli. Pofta buna!
Luni, 11.07.2011, 00:00Spanacul este unul din cele mai sanatoase alimente naturale: plin de fier si de alti nutrienti obligatorii pentru organism. Poate fi consumat si crud, in special in salate sau in sandvisuri, insa deobicei este preparat termic.
Joi, 23.06.2011, 00:00Reteta zilei de marti este una de inspiratie italieneasca: paste (tagliatelle in acest caz) cu sos alb, pe baza de unt, parmezan si usturoi. Pofta buna!
Marti, 21.06.2011, 00:00Spanacul este folosit in prea putine feluri de mancare in bucataria romaneasca si este pacat: da un gust special, este foarte sanatos si ofera si un aspect viu, colorat, oricarui tip de mancare. Iar in combinatie cu pastele, spanacul poate deveni atragator si pentru copii.
Marti, 17.05.2011, 00:00Sosul carbonara este facut de obicei cu bacon, oua si branza. Insa daca vrei sa ii dai o textura mai cremoasa, incearca aceasta reteta care contine si putina smantana dulce lichida.
Miercuri, 11.05.2011, 00:00orez cu orez rotund telina- tulpina parmezan scweitzer ceapa verde dovlecei marar rucola rosii cherry
Marti, 26.04.2011, 09:04Iulia Creanga si Mihai Nastase au pregatit la Euforia TV o reteta de inspiratie italienesca, filetto al cioccolato - muschi de vita in sos maroniu, fara insa nici o legatura cu ciocolata.
Duminica, 27.03.2011, 00:00Fie ca preferam branza telemea romaneasca, sau, dimpotriva, suntem iubitori de branzeturi fine frantuzesti, sub o forma sau alta o folosim in alimentatie sau macar ne ajutam de ea la prepararea salatelor, a legumelor gratinate, ori a cunoscutelor macaroane cu branza.
Vineri, 11.03.2011, 00:00Chef bucatar Balan Viorel Dragos este invitatul lui Nicolai si pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV o reteta de risotto cu sepie.
Miercuri, 09.03.2011, 00:00Stavros, de la restaurantul Palladium din Capitala, a pregatit la Euforia TV o reteta de paste gnocchi (facute din cartofi) servite alaturi de branzeturi.
Miercuri, 02.03.2011, 00:00Irina Deleanu, fosta campioana la gimnastica ritmica, a prezentat la Euforia TV o reteta de paste cu sos pesto. Pofta buna!
Vineri, 25.02.2011, 00:00Nicolai si Cristi, bucatar la restaurantul Bellini, au pregatit la Euforia Cuisine o reteta gustoasa de somon cu sos de menta.
Joi, 17.02.2011, 00:00Nicolai a pregatit la Euforia TV o reteta cu influente frantuzesti, sparanghel cu ou posat, o metoda prin care oul este fiert in apa cu otet, fara coaja.
Vineri, 11.02.2011, 00:00Laura Calder a pregatit o tarta cu spanac si branza, cu un aluat facut de la zero. O reteta de gustare prezentata in cadrul emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe canalul Euforia TV.
Marti, 21.12.2010, 00:00Marian, bucatar-sef la restaurantul Michele din Bacau, a pregatit o reteta de file de pangasius cu parmezan si salata de cartofi, pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV.
Luni, 06.12.2010, 00:00Se numara printre cele mai apreciate delicatese ale marilor restaurante, servite atat proaspete in boluri cu gheata, cat si gatite in cele mai ingenioase feluri. Midii, scoici amandine, stridii, vietati de apa dulce sau sarata...
Duminica, 31.10.2010, 00:00Vladutz gateste: "Tagliatelle cu sos de samnatana si parmezan" Mod de preparare: Fierbeti pastele putin, in apa cu sare si putin ulei, conform indicatiilor de pe ambalaj. Fiind paste proaspete ele se fierb mai repede, deci atentie la indicatii....
Luni, 11.10.2010, 10:03Se pune putin ulei de masline la incins, intr-o tigaie, apoi se ia o bucata mare de fileu de pangasius si se taie in fasii de 2 cm latime. Acestea se pun apoi la prajit in tigaie. Se taie apoi doua rosii mici in sferturi si se maruntesc doi catei de...
Vineri, 01.10.2010, 17:27Ingrediente: lup de mare, prosciutto, morcov, ceapa, ghimbir, porumb, parmezano, malai, unt, vin alb, oregano, marar, salata rosie, chivas, lamaie, grapefruit, sare, piper. Preparare: pestele se face file, se pune la cuptor, pe un pat de legume,...
Luni, 12.07.2010, 17:46Ingrediente: orez arborio, ceapa, sofran unt, vin alb, supa de legume, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Preparare: se prajeste ceapa in ulei de masline, dar doar putin. Se adauga sofranul apoi orezul. Se adauga supa de pui si se lasa 18 minute....
Luni, 12.07.2010, 16:30Ingrediente: creveti, sepie, orez, legume, supa de pui, parmezan, ulei de masline, sare, piper Preparare: Intai se prepara risotto-ul, se pune piper, se adauga cerneala de sepie si se amesteca. Apoi, crevetii se fac in ulei de masline, cimbru, sare si...
Sambata, 10.07.2010, 10:29Vladut a pregatit pentru inceputul de saptamana o delicioasa lasagna cu branzeturi.
Luni, 10.05.2010, 00:00Ingrediente pentru: lasagna cu tenta de primavara carne tocata de vitel telina morcovi ceaapa pasta rosii foi lasagna sos bechamel parmezan cascaval branza telemea spanac Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Luni, 15.02.2010, 11:00