Ioana Moroșanu, proprietar băcănie, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cele mai gustoase mâncăruri tradiționale dobrogene.
Corina Ioniță, manager, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de milkshake de ciocolată.
Bogdan Stanoevici este un actor și-un bucătar de excepție. Acesta ne-a pregătit „Salată cu anșoa, capere și pui” și ”Paste cu parmezan și ciuperci de pădure” și ne-a povestit și care este rolul lui în serialul „Sacrificiul”,...
Miercuri, 11.09.2019, 13:09
Alexandru Sasu are 25 de ani şi vine din Bucuresti. Concurentul a pregătit o reţetă de muşchiuleţ de porc cu cremă de mămăligă şi sos de ciuperci.
Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, a luat startul! Printre concurenţii de la audiţiile pe nevăzute s-a aflat şi Sorana Darclee, fosta componentă a trupei ASIA. Interpreta a gătit scoici în sos de vin cu unt şi pituci
Amalia Bellantoni este o fostă stewardesă şi soţie de bucătar! Concurenta a gătit o cassata siciliană - regina dulciurilor din vestita insulă italiană.
Miranda Phan are 25 de ani şi vine din Vietnam! Iubitul ei este român, iar gătitul este un hobby pentru frumoasa asiatică! Concurenta le-a pregătit cheilor o reţetă tradiţionala vietnameză: pastă de creveţi pe beţigaşe de lemongrass.
Dan Florea este un pensionar din Bucureşti, colonel în rezervă şi doctor în ştiinţe militare! Concurentul a gătit la Chefi la cuţite o reţetă de ficat de porc la grătar cu garnitură de fasole verde!
Robert Dioseghi e bucătar şi are un blog pe care prezintă diverse concepte. Concurentul s-a prezentat în faţa chefilor cu o reţetă de lapte de pasăre la mic dejun!
A venit şi momentul reîntâlnirii cu cei trei maeştri într-ale gătitului! Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, ia startul în această seară. Cu reguli noi, un număr record de concurenţi la audiţiile pe nevăzute,...
A venit şi momentul reîntâlnirii cu cei trei maeştri într-ale gătitului! Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, ia startul în această seară. Cu reguli noi, un număr record de concurenţi la audiţiile pe nevăzute, multe preparate delicioase şi cu provocări cu totul şi cu totul noi.
A venit şi momentul reîntâlnirii cu cei trei maeştri într-ale gătitului! Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, ia startul în această seară. Cu reguli noi, un număr record de concurenţi la audiţiile pe nevăzute,...
Luni, 09.09.2019, 16:32
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, propune o reţetă de sezon ce se prepară în doar cinci minunte denumită sugestiv Smochine fermecate.
Deși este septembrie, multe persoane se află, însă, la malul mării. Totuși, dacă nu mai ai concediu te poți relaxa savurând niște scoici ori creveți în sos de unt și pătrunjel, pe care le poți pregătit chiar tu, acasă la tine.
Chef Radu Ștefan Tudor ne învață cum să pregătim o reţetă nemaipomenită de creveţi cu sos de unt cu pătrunjel şi peperoncino. Chef Cătălin Scărlătescu ne prezintă și el o rețetă de Scoici în sos de vin. Voi ce alegeți?
Miercuri, 04.09.2019, 12:24
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o reţetă de sezon cu două tipuri de pepene denumită sugestiv "Doi frați"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o combinație foarte interesantă, tot din seria preparatelor italiene de tip aperitiv - rețeta Prosciutto melone.
Aromele din farfurie vin şi din stropii de băutură! Chefii s-au întors la moda reţetelor cât mai simple. Iar pentru un gust desăvârşit apelează la. alcool. Nutriţioniştii chiar recomandă folosirea acestuia ca ingredient, în timp ce...
Marti, 27.08.2019, 19:41
Cine nu a ţinut măcar o dată dietă înainte să meargă în concediu la mare? Sau nu s-a înfometat din dorinţa de a arăta perfect în costumul de baie? Şi, când a ajuns pe plajă, a uitat de tot şi s-a înfruptat din delicioasele preparate de...
Vineri, 23.08.2019, 08:49
A sosit momentul jurizării. Iată ce note a primit Alexandru Stanciu de la ceilalți concurenți din emisiunea Gazda Perfectă.
A început etapă degustări preparatelor pregătite de Alexandru Stanciu. Cei patru invitați sunt dezamăgiți de aperituv și somon.
Alexandru Stanciu, fizioterapeut si nutritionist, este ”Gazda Perfectă” pentru Diana Popa, Radu Iacob, Ioana Anghelesc și Camelia Balaban. Prin meserie, amfitrionul duce un stil de viață sănătos și tocmai acest lucru l-a propus și invitaților săi. "Am pregătit pentru oaspeți mâncare sănătoasă", mărturisește bărbatul.
Alexandru Stanciu, fizioterapeut si nutritionist, este ”Gazda Perfectă” pentru Diana Popa, Radu Iacob, Ioana Anghelesc și Camelia Balaban.
Talentul poate transforma o legumă banală precum cartoful într-un adevărat festin! Au demonstrat-o nişte bucătari amatori din Miercurea Ciuc. Nu s-au limitat doar la a-şi prezenta preparate, s-au şi luat la întrecere. Zeci de echipe s-au...
Luni, 05.08.2019, 16:37
La clătite înainte! A fost deviza turiştilor care au ieşit la plimbare, în acest weekend, prin ţinuturile Harghitei. Zeci de gospodine s-au pus pe treabă, ca să-i îndulcească. Şi au avut mare succes.
Luni, 05.08.2019, 07:00
Bucătăria tradiţională revine în preferinţele românilor, iar restaurantele fac tot posibilul să pună în farfurii gustul de odinioară. Reţete din inima Banatului sau a Ardealului sunt pregătite în bucătării moderne şi sunt apreciate nu...
Duminica, 04.08.2019, 19:38
La clătite, înainte! Doar nu credeaţi că Anna Lesko este sexy şi atât! Ei bine, nu! Este o gospodină adevărată şi deşi pare că ar sta doar în saloanele de înfrumuseţare, artista stă mai mult în bucătărie atunci când nu este plecată...
Duminica, 04.08.2019, 12:41
Roadele pământului şi cele ale mării se întâlnesc şi se îmbină armonios într-o reţetă plină de savoare! Surf and Turf, căci despre această reţetă vorbim, este o îmbinare dintre carnea de vită şi fructele de mare. Nou apărută în...
Marti, 30.07.2019, 16:38
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine pere, brânză de oaie, brânză de capra, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Steaua Nordului".
"După nuntă m-am îngrăşat, şi m-am urcat într-o dimineaţă pe cântar şi am văzut că am 71 de kg, am zis că nu se poate .Am naşă şi nu aveam cu ce să mă îmbrac, şi am zis gata, 2 săptămâni dieta asta, că n-oi muri. Şi n-am murit...
Joi, 25.07.2019, 14:47
În plin anotimp estival, când temperaturile urcă pe timpul zilei considerabil în termometre, unul dintre alimentele preferate de români este înghețata. Cel mai des, cea cumpărată din comerț, însă există și alternative mult mai sănătoase.
Desert sănătos şi răcoros de vară! Iată o reţetă pentru acasă de preparare a îngheţatei, fără zahăr şi lactoză.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o reţetă de sezon cu pepene roșu şi fructe exotice, pe care a senumit-o ”Exotic dream”.
Chef Ana pregăteşte cel mai bun mic dejun la Star Matinal
Marti, 23.07.2019, 10:16
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de vară pe bază de pepene roșu și fructe de pădure, un cocktail delicios asamblat în coaja pepenelui verde, pe care l-a denumit ”Cupa de sanatate".
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, dintr-o cherhana din Olimp, ne prezintă cel mai delicios platou pescăresc.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de vară, pe bază de pepene roșu, pepene galben, brânză telemea, frișcă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pepene roșu cu înghețată de brânză".
Amplă reţea de falsificatori de bancnote anihilată de poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate. S-a întâmplat în Caraş - Severin, unde patru persoane au fost reţinute pentru că au cumpărat cai de la tărani cu bani falşi.
Sambata, 20.07.2019, 08:55
Brânza de vaci este un produs lactat ce nu ar trebui să lipsească din alimentația unui copil și unui adult. Oferă corpului minerarele de care are nevoie, fiind o sursă importantă de calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc și seleniu care joacă un rol vital în multe dintre funcțiile corpului!
Vineri, 19.07.2019, 16:07
Ingredientele necesate pentru a prepara „Placintă cu foi, brânză dulce și caise” sunt: 1 pachet de foi de plăcintă, 12 caise, 800 gr brânză dulce, 2 ouă, 250 gr zahăr, vanilie dupa gust, o ceașcă de ulei cu care vom unge foile, 2-3...
Vineri, 19.07.2019, 09:04
Rețetă culinară în America de Sud. Dani, colegul nostru de la Neatza a încercat să dea şi el o mână de ajutor în bucătărie
Vineri, 12.07.2019, 12:50
Raw Food, practic, este alimentaţia fără proteină animală, nepreparată termic. Nutriţioniştii spun că poţi alege să mănânci exclusiv astfel de alimente numai după ce ţi-ai pregătit organismul în prealabil.
Joi, 11.07.2019, 14:45
Cum putem pregăti un preparat vegan. Reţetă asiatică de noodels cu legume
Joi, 11.07.2019, 12:43
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ouă, macro afumat, somon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pate de macrou".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ouă, macro afumat, somon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pate de macrou".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă delicioasă cu legume de de vară pe care a denumit-o ”Dovlecei crocanți cu sos de vară".
Rețete igenioase de vară. Cum ne pregătim o salată fresh
Luni, 08.07.2019, 14:15
Rețeta de castraveți murați de vară te va ajuta să completezi grătarele cu prietenii. Nicio gospodină nu poate rezista legumelor proaspete pe care le găsește la piață vară, gândindu-se la conservele pentru iarnă. Iată cum poți obține cei mai buni castraveți murați.
Invitat la Star Matinal chef Ioan Crihan pregătește o supă ramen, iar Zizika o tartă cu caise și amaretti.
Vineri, 05.07.2019, 10:31