Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă delicioasă pe bază de ciuperci, ceapă, usturoi, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită ”Pădurea mea”.
Joi, 19.09.2019, 08:13Pentru un prânz delicios servit în familie, merge de minune Rețeta Piept de rață cu piure de castanet și sos de coacăze.
Marti, 17.09.2019, 21:12Alexandru Popa are 28 de ani, este din București, iar de profesie este bucătar. ”Am făcut un desert pe care chefii îl vor ține minte”, a declarat acesta.
Luni, 16.09.2019, 21:22Într-o lume a divorţurilor, ea îşi creşte singură trei copii! Mădălina Apostol vorbeşte, în direct, despre greutăţile pe care le-a întâmplinat în rolul de mamă.
Luni, 16.09.2019, 12:09Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de friptură cu parfum de toamnă din ceafă de porc cu garnitura de legume.
Luni, 16.09.2019, 09:00Fuego a găsit o cale chiar mai rapidă şi se pare că dă rezultate! Cum a slăbit artistul 18 kilograme şi în ce constă stilul său de viaţă ne spune chiar el!
Sambata, 14.09.2019, 12:30De la o familia de gospodari din comuna Horia, Dobrogea, echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani află povești, dar și rețete tradiționale românești.
Vineri, 13.09.2019, 09:44Cezar Antonie, manager, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva idei de mic dejun sănătos pentru întreaga familie.
Vineri, 13.09.2019, 09:17Pieptul de pui poate să fie destul de fad la gust și doar un bucătar priceput știe cum trebuie gătit ca să aibă o textură fină și un gust delicios! Ai încercat vreodată rețeta de pui Margherita, cu sos pesto, roșii și mozzarella?
Joi, 12.09.2019, 15:00Ioana Moroșanu, proprietar băcănie, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cele mai gustoase preparate tradiționale dobrogene.
Joi, 12.09.2019, 12:55Ioana Moroșanu, proprietar băcănie, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cele mai gustoase mâncăruri tradiționale dobrogene.
Joi, 12.09.2019, 11:53Corina Ioniță, manager, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de milkshake de ciocolată.
Joi, 12.09.2019, 11:41Bogdan Stanoevici este un actor și-un bucătar de excepție. Acesta ne-a pregătit „Salată cu anșoa, capere și pui” și ”Paste cu parmezan și ciuperci de pădure” și ne-a povestit și care este rolul lui în serialul „Sacrificiul”,...
Miercuri, 11.09.2019, 13:09Alexandru Sasu are 25 de ani şi vine din Bucuresti. Concurentul a pregătit o reţetă de muşchiuleţ de porc cu cremă de mămăligă şi sos de ciuperci.
Marti, 10.09.2019, 18:31Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, a luat startul! Printre concurenţii de la audiţiile pe nevăzute s-a aflat şi Sorana Darclee, fosta componentă a trupei ASIA. Interpreta a gătit scoici în sos de vin cu unt şi pituci
Luni, 09.09.2019, 21:06Amalia Bellantoni este o fostă stewardesă şi soţie de bucătar! Concurenta a gătit o cassata siciliană - regina dulciurilor din vestita insulă italiană.
Luni, 09.09.2019, 20:48Miranda Phan are 25 de ani şi vine din Vietnam! Iubitul ei este român, iar gătitul este un hobby pentru frumoasa asiatică! Concurenta le-a pregătit cheilor o reţetă tradiţionala vietnameză: pastă de creveţi pe beţigaşe de lemongrass.
Luni, 09.09.2019, 20:41Dan Florea este un pensionar din Bucureşti, colonel în rezervă şi doctor în ştiinţe militare! Concurentul a gătit la Chefi la cuţite o reţetă de ficat de porc la grătar cu garnitură de fasole verde!
Luni, 09.09.2019, 20:00Robert Dioseghi e bucătar şi are un blog pe care prezintă diverse concepte. Concurentul s-a prezentat în faţa chefilor cu o reţetă de lapte de pasăre la mic dejun!
Luni, 09.09.2019, 19:31A venit şi momentul reîntâlnirii cu cei trei maeştri într-ale gătitului! Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, ia startul în această seară. Cu reguli noi, un număr record de concurenţi la audiţiile pe nevăzute,...
Luni, 09.09.2019, 18:35A venit şi momentul reîntâlnirii cu cei trei maeştri într-ale gătitului! Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, ia startul în această seară. Cu reguli noi, un număr record de concurenţi la audiţiile pe nevăzute, multe preparate delicioase şi cu provocări cu totul şi cu totul noi.
Luni, 09.09.2019, 16:41A venit şi momentul reîntâlnirii cu cei trei maeştri într-ale gătitului! Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, ia startul în această seară. Cu reguli noi, un număr record de concurenţi la audiţiile pe nevăzute,...
Luni, 09.09.2019, 16:32Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, propune o reţetă de sezon ce se prepară în doar cinci minunte denumită sugestiv Smochine fermecate.
Joi, 05.09.2019, 08:31Deși este septembrie, multe persoane se află, însă, la malul mării. Totuși, dacă nu mai ai concediu te poți relaxa savurând niște scoici ori creveți în sos de unt și pătrunjel, pe care le poți pregătit chiar tu, acasă la tine.
Miercuri, 04.09.2019, 13:47Chef Radu Ștefan Tudor ne învață cum să pregătim o reţetă nemaipomenită de creveţi cu sos de unt cu pătrunjel şi peperoncino. Chef Cătălin Scărlătescu ne prezintă și el o rețetă de Scoici în sos de vin. Voi ce alegeți?
Miercuri, 04.09.2019, 12:24Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o reţetă de sezon cu două tipuri de pepene denumită sugestiv "Doi frați"
Miercuri, 04.09.2019, 08:40Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o combinație foarte interesantă, tot din seria preparatelor italiene de tip aperitiv - rețeta Prosciutto melone.
Luni, 02.09.2019, 08:22Aromele din farfurie vin şi din stropii de băutură! Chefii s-au întors la moda reţetelor cât mai simple. Iar pentru un gust desăvârşit apelează la. alcool. Nutriţioniştii chiar recomandă folosirea acestuia ca ingredient, în timp ce...
Marti, 27.08.2019, 19:41Cine nu a ţinut măcar o dată dietă înainte să meargă în concediu la mare? Sau nu s-a înfometat din dorinţa de a arăta perfect în costumul de baie? Şi, când a ajuns pe plajă, a uitat de tot şi s-a înfruptat din delicioasele preparate de...
Vineri, 23.08.2019, 08:49A sosit momentul jurizării. Iată ce note a primit Alexandru Stanciu de la ceilalți concurenți din emisiunea Gazda Perfectă.
Joi, 22.08.2019, 18:57A început etapă degustări preparatelor pregătite de Alexandru Stanciu. Cei patru invitați sunt dezamăgiți de aperituv și somon.
Joi, 22.08.2019, 18:11Alexandru Stanciu, fizioterapeut si nutritionist, este ”Gazda Perfectă” pentru Diana Popa, Radu Iacob, Ioana Anghelesc și Camelia Balaban. Prin meserie, amfitrionul duce un stil de viață sănătos și tocmai acest lucru l-a propus și invitaților săi. "Am pregătit pentru oaspeți mâncare sănătoasă", mărturisește bărbatul.
Joi, 22.08.2019, 18:03Alexandru Stanciu, fizioterapeut si nutritionist, este ”Gazda Perfectă” pentru Diana Popa, Radu Iacob, Ioana Anghelesc și Camelia Balaban.
Joi, 22.08.2019, 17:20Talentul poate transforma o legumă banală precum cartoful într-un adevărat festin! Au demonstrat-o nişte bucătari amatori din Miercurea Ciuc. Nu s-au limitat doar la a-şi prezenta preparate, s-au şi luat la întrecere. Zeci de echipe s-au...
Luni, 05.08.2019, 16:37La clătite înainte! A fost deviza turiştilor care au ieşit la plimbare, în acest weekend, prin ţinuturile Harghitei. Zeci de gospodine s-au pus pe treabă, ca să-i îndulcească. Şi au avut mare succes.
Luni, 05.08.2019, 07:00Bucătăria tradiţională revine în preferinţele românilor, iar restaurantele fac tot posibilul să pună în farfurii gustul de odinioară. Reţete din inima Banatului sau a Ardealului sunt pregătite în bucătării moderne şi sunt apreciate nu...
Duminica, 04.08.2019, 19:38La clătite, înainte! Doar nu credeaţi că Anna Lesko este sexy şi atât! Ei bine, nu! Este o gospodină adevărată şi deşi pare că ar sta doar în saloanele de înfrumuseţare, artista stă mai mult în bucătărie atunci când nu este plecată...
Duminica, 04.08.2019, 12:41Roadele pământului şi cele ale mării se întâlnesc şi se îmbină armonios într-o reţetă plină de savoare! Surf and Turf, căci despre această reţetă vorbim, este o îmbinare dintre carnea de vită şi fructele de mare. Nou apărută în...
Marti, 30.07.2019, 16:38Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine pere, brânză de oaie, brânză de capra, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Steaua Nordului".
Vineri, 26.07.2019, 09:01"După nuntă m-am îngrăşat, şi m-am urcat într-o dimineaţă pe cântar şi am văzut că am 71 de kg, am zis că nu se poate .Am naşă şi nu aveam cu ce să mă îmbrac, şi am zis gata, 2 săptămâni dieta asta, că n-oi muri. Şi n-am murit...
Joi, 25.07.2019, 14:47În plin anotimp estival, când temperaturile urcă pe timpul zilei considerabil în termometre, unul dintre alimentele preferate de români este înghețata. Cel mai des, cea cumpărată din comerț, însă există și alternative mult mai sănătoase.
Joi, 25.07.2019, 13:17Desert sănătos şi răcoros de vară! Iată o reţetă pentru acasă de preparare a îngheţatei, fără zahăr şi lactoză.
Joi, 25.07.2019, 12:15Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o reţetă de sezon cu pepene roșu şi fructe exotice, pe care a senumit-o ”Exotic dream”.
Joi, 25.07.2019, 08:21Chef Ana pregăteşte cel mai bun mic dejun la Star Matinal
Marti, 23.07.2019, 10:16Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de vară pe bază de pepene roșu și fructe de pădure, un cocktail delicios asamblat în coaja pepenelui verde, pe care l-a denumit ”Cupa de sanatate".
Marti, 23.07.2019, 08:34Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, dintr-o cherhana din Olimp, ne prezintă cel mai delicios platou pescăresc.
Luni, 22.07.2019, 12:18Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de vară, pe bază de pepene roșu, pepene galben, brânză telemea, frișcă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pepene roșu cu înghețată de brânză".
Luni, 22.07.2019, 08:33Amplă reţea de falsificatori de bancnote anihilată de poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate. S-a întâmplat în Caraş - Severin, unde patru persoane au fost reţinute pentru că au cumpărat cai de la tărani cu bani falşi.
Sambata, 20.07.2019, 08:55Brânza de vaci este un produs lactat ce nu ar trebui să lipsească din alimentația unui copil și unui adult. Oferă corpului minerarele de care are nevoie, fiind o sursă importantă de calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc și seleniu care joacă un rol vital în multe dintre funcțiile corpului!
Vineri, 19.07.2019, 16:07