Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă cu legume de sezon, un altfel de zacuscă cu vinete, ardei, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Zacuscă în vacanță".
Pentru că este sfârșit de săptămână, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne încântă cu o rețetă de desert delicios, pentru orice pofticios, o rețetă cu fructe de sezon pe care a denumit-o ”Suflețel de vară”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne îmbie cu o delicioasă și apetisantă rețetă de friptură de vită cu paste scăldate într-un sos delicios de hribi, rețetă pe care a denumit-o "Trufandale din pădure".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o nebunie de preparat pe bază de hribi cu un sos delicios, paste și antricot de vită, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trufandale din pădure".
Pentru că este sezonul fructelor, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne învață cum să preparăm în cel mai rapid timp o rețetă delicioasă de dulceață din fructe de pădure și cireșe.
Pentru că este sezonul fructelor, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să preparăm o rețetă simplă și rapidă de gem din fructe de pădure și cireșe.
Otilia și Gabi duc mai departe tradiția de a prepara produse tradiționale ca pe vremea bunicilor.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mici, ceapă, burger, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bucuria gurmandului".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă interesantă pe bază de foi de tortillas gratinate cu mozzarela și umplute cu o diversitate de ingrediente delicioase, rețetă pe care a denumit-o "Veselie în farfurie".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, lămâie, tahini, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Baba Ganoush.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține file de păstrăv afumat, mascarpone, bacon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Pateu colorat din păstrăv afumat.
„Le facem ca pe vremea bunicii” este poate cea mai des întâlnită replică pe care o auzim şi o folosim atunci când ne gandim la prăjituri de casă. Sunt însă puţine şanse să ne iasă şi nouă la fel de bine. Sau să avem timp pentru...
Vineri, 12.06.2020, 12:20Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține hribi, carne de vită, bacon, pâine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pădurea mea".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat simplu și delicios pe bază de tăiței( spaetzle) și ciuperci, dar și un sos delicios, denumit "Farfurie cu zâmbete".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o minunată rețetă de aripioare de pui pe care le-a asortat cu o garnitură de cartofi și un delicios sos de iaurt, rețetă pe care a denumit-o "Aripioare de vacanță".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit, ca de început de săptămână o delicioasă rețetă pe bază de mușchiuleț de porc marinat în trei tipuri de vin, dar şi alte ingrediente delicioase, rețetă pe care a denumit-o "Mușchiuleț petrecăreț".
Este o nebunie această dulceață de vișine cu ciocolată neagră, doar gândiți-vă la niște clătite umplute cu ea!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne-a surins într-un mod plăcut cu o interesantă rețetă de dulceață de vișine cu ciocolată neagră.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit, la cererea matinalilor, cea mai delicioasă ciorbă din ciuperci pleurotus.
Preparatele din pui se gătesc foarte ușor și rapid, iar gustul cărnii este extrem de fraged și suculent, dacă știi cum să-l prepari ca la carte.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă pe bază de vinete, ciuperci, usturoi, coaste afumate, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Coaste afumate cu legume gratinate".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit de ziua copiilor rețeta celui mai îndrăgit desert din copilărie, în variantă proprie și anume: rețeta ”Salam de biscuiți".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, așa cum ne-a obișniuit la fiecare sfârșit de săptămână, a pregătit o rețetă de desert, un tort delicios cu multe banane și aanume, renumitul "Tort Banoffee", dar în interpretare proprie.
Cu legume asortate, în cantități egale și o maioneză clasică asortată cu iaurt, vom obține o delicioasă salată, mult mai lejeră decât clasica salată de boeuf, preparată la orice festivitate sau sărbătoare.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține rață, brânză, mere dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rață iubăreață".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de salată pe bază de creveți, salata verde, iaurt, dar şi alte ingrediente delicioase, pe care a denumit-o " Salata pescarului".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține roșii, mozarella, gorgonzola, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Găluște vesele".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune ca de început de săptămână, o rețetă senzațională cu multe legume fierte, coapte, dar și prăjite, după caz și asortate cu coaste de porc și un sos de ciuperci delicios.
Rețetă simplă de curcan cu legume la tigaie
Duminica, 24.05.2020, 10:56Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de desert mult îndrăgită de toată lumea, o rețetă proprie cu iz de copilărie și anume: Ciocolata de casă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat pe bază de mușchi file, ardei gras, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Schmetterling".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține sfeclă, iaurt, pastă de hrean, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Sfeclă sofisticată".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține sparanghel, suncă, cașcaval dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Sparanghel fermecat".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o altfel de salată de vinete cu dovlecei și iaurt, servită în cojile de la vinete, decupate sub formă de balerini.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o altfel de salată de vinete cu dovlecel și iaurt, servită în cojile de la vinete, decupate sub formă de balerini.
Din bucătăria șui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, așa ca pentru răsfățul din weekend, o simplă și delicioasă rețetă de Spumă de căpșuni cu bezea elvețiană.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un desert pe bază de căpșuni, bezea de albușuri elvețiană, dar şi alte ingrediente delicioase și anume: rețeta " Spumă de căpșuni".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă delicioasă pe bază de file de ton, ceapa verde, avocado, dar şi alte ingrediente delicioase, rețetă pe care a denumit-o " Ton fructat".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de coaste la cuptor cu usturoi și cartofi noi, dar și un interesant sos de măsline ce va completa gustul preparatelor.
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de prăjitură cu căpșuni, pe care a denumit-o ”Prăjitură moțată".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de Fasole mexicană cu o combinație delicioasă de ingrediente, perfectă pentru un prânz generos.
Chef Munti a pregătit la Star Matinal lava cake de ciocolată amăruie.
Miercuri, 06.05.2020, 13:53Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pâine, mozarella, unde măsline, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Talpa soacrei".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne, muștar, țelină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Supă cremă de muștar cu inimioare mici".
Rețete pentru copii de făcut acasă
Sambata, 02.05.2020, 10:44Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne de mici, muștar, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "plăcintă cu mici".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o reţetă franţuzească - Quiche Lorraine
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune ca preparat de primăvară, o delicioasă rețetă de plăcintă cu spanac și brânză feta, cunoascuta rețetă grecească Spanakopita, dar în interpretare proprie.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune ca preparat de primăvară, o delicioasă rețetă de plăcintă cu spanac și brânză feta, cunoascuta rețetă grecească Spanakopita, dar în interpretare proprie.
Chef Munti a pregătit la Star Matinal o plăcintă cu piersici şi îngheţată de caramel sărat.
Duminica, 26.04.2020, 11:33