Antena Căutare

Articole despre reteta

Star Matinal. Andreea Bănică, o gospodină desăvârşită

Star Matinal. Andreea Bănică, o gospodină desăvârşită

Pe lângă faptul că este un artist complex, Andreea Bănică este o mămică grijulie, o soţie devotată şi o gospodină foarte bună. Ce să mai, femeia perfectă! Cum a ajuns acasă de la sală, vedeta a început să gătească conopidă, dar şi...

Sambata, 23.11.2019, 11:53
Star Matinal. Chef Munti pregătește o rețeta italienească: Rasol de vită cu legume

Star Matinal. Chef Munti pregătește o rețeta italienească: Rasol de vită cu legume

Chef Munti , bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine morcov, ceapă, usturoi, vită, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rasol de vită cu legume".

Sambata, 23.11.2019, 11:36
Maratonul meniurilor de nuntă a pus pentru câteva zile Sibiul pe harta culinară mondială

Maratonul meniurilor de nuntă a pus pentru câteva zile Sibiul pe harta culinară mondială

Bucătarii din Oltenia au avut de înfruntat măiestria chefilor din Malaezia au Mexic. Un schimb de experienţă la finalul căruia maeştrii în arta culinară s-au prins într-o horă românească.

Miercuri, 20.11.2019, 19:37
Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Pădurea cu mistere, un prepartat gustos cu hribi, alune și paste

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Pădurea cu mistere, un prepartat gustos cu hribi, alune și paste

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine hribi, paste, alune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pădurea cu mistere”.

Miercuri, 20.11.2019, 08:15
Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Pilaf sârbesc cu pui

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Pilaf sârbesc cu pui

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine orez, carne de pui, ardei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pilaf sârbesc cu pui”.

Marti, 19.11.2019, 08:07
Cartofi la tigaie, crocanți și aurii, cu puține calorii! O rețetă simplă și rapidă

Cartofi la tigaie, crocanți și aurii, cu puține calorii! O rețetă simplă și rapidă

Dacă te-ai săturat de clasicii cartofi fierți sau prăjiți în oală, atunci află că există zeci de rețete delicioase pe care le poți pregăti cu această legumă. Cum faci cartofi la tigaie, plini de aromă, dar cu ulei și calorii mai puține?

Vineri, 15.11.2019, 20:23
Cum să pregătim un meniu cu patru rețete arăbești

Cum să pregătim un meniu cu patru rețete arăbești

Chef Munți , bucătarul de la Star Matinal, a pregătit mai multe preparate delicioase, pe care le-a denumit "1000 de nopți arăbești".

Vineri, 15.11.2019, 14:45
Star Matinal. Chef Munti pregătește o rețetă inedită - 1000 de nopți arăbești

Star Matinal. Chef Munti pregătește o rețetă inedită - 1000 de nopți arăbești

Chef Munți , bucătarul de la Star Matinal, a pregătitmai multe preparate delicioase, pe care le-a denumit "1000 de nopți arăbești".

Vineri, 15.11.2019, 08:49
Cum se prepară cei mai delicioși biscuiţi de casă cu sos de vișine

Cum se prepară cei mai delicioși biscuiţi de casă cu sos de vișine

Chef Berry a pregătit la Star matinal o reţetă de biscuţi de casă cu vișine.

Joi, 14.11.2019, 11:21
Reţeta de la Star matinal! Chef Berry pregăteşte biscuiţi de casă

Reţeta de la Star matinal! Chef Berry pregăteşte biscuiţi de casă

Chef Berry a pregătit la Star matinal o reţetă de biscuţi de casă

Joi, 14.11.2019, 09:33
Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Pilze - un preparat ușor de făcut

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Pilze - un preparat ușor de făcut

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine ciuperci, castane, ceapa, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pilze ".

Joi, 14.11.2019, 08:21
Cum se prepară rețeta Tafelspitz. O delicioasă rețetă de rasol alb de vițel cu supă din coadă de vițel și legume

Cum se prepară rețeta Tafelspitz. O delicioasă rețetă de rasol alb de vițel cu supă din coadă de vițel și legume

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi o reţetă germană denumită "Tafelspitz" un rasol cu supă şi legume din două tipuri de carne.

Miercuri, 13.11.2019, 13:57
Rețeta Zilei - Star Matinal. Chef Berry pregătește mușchiuleț de porc învelit în bacon cu piure de mazăre

Rețeta Zilei - Star Matinal. Chef Berry pregătește mușchiuleț de porc învelit în bacon cu piure de mazăre

Chef Berry, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine ardei roșu, mazăre, ceapă, mentă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț de porc cu bacon".

Miercuri, 13.11.2019, 09:25
Reţeta lui Vlăduţ - Tafelspitz - rasol cu supă şi legume

Reţeta lui Vlăduţ - Tafelspitz - rasol cu supă şi legume

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi o reţetă germană denumită "Tafelspitz" un rasol cu supă şi legume din două tipuri de carne.

Miercuri, 13.11.2019, 08:42
Panică totală la Chefi la cuţite! Două echipe sunt obligate să prepare ciorbă fără apă!

Panică totală la Chefi la cuţite! Două echipe sunt obligate să prepare ciorbă fără apă!

Chef Bontea lovește cu o amuletă și obligă echipele rivale să pregătească ciorbă fără apă! Este panică totală în bucătăria Chefi la cuţite.

Marti, 12.11.2019, 18:14
Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Gâscă veselă, un preparat nemțesc

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Gâscă veselă, un preparat nemțesc

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine pulpe de gâscă, varză roșie, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gâscă veselă".

Marti, 12.11.2019, 08:20
Rețeta Zilei - Pui cu smântână, o rețetă tradițională

Rețeta Zilei - Pui cu smântână, o rețetă tradițională

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine carne de pui, ceapă, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pui cu smântână".

Luni, 11.11.2019, 09:27
Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Pui cu smântână, o rețetă tradițională

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Pui cu smântână, o rețetă tradițională

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit delicioasa rețetă tradițională Pui cu smântână, pe care n-ai cum s-o refuzi, mai ales servită cu mămăliguță.

Luni, 11.11.2019, 08:26
Cum prepari cea mai bună pastrama de berbecuţ: secretele rețetei originale

Cum prepari cea mai bună pastrama de berbecuţ: secretele rețetei originale

Cum Pastrama de berbecuţ câştigă teren în faţa fripturii de porc

Joi, 07.11.2019, 16:59
Pastrama de berbecuţ câştigă teren în faţa fripturii de porc

Pastrama de berbecuţ câştigă teren în faţa fripturii de porc

Pastrama de berbecuţ câştigă teren în faţa fripturii de porc, mai ales toamna, când se combină mult mai bine cu tulburelul! Totuşi, pregătirea pastramei nu este atât de simplă precum credeţi. Dacă vreţi să vi se topească în gură,...

Joi, 07.11.2019, 16:35
Gustul perfect de grătar! Cum se face cea mai bună ceafă de porc din lume!

Gustul perfect de grătar! Cum se face cea mai bună ceafă de porc din lume!

Când vrei să savurezi o friptură delicioasă parcă nimic nu se compară cu gustul inconfundabil de grătar! Dar cum poți obține un deliciu de zile mari fără cărbuni sau lemne? Iată cum se face cea mai bună rețetă de ceafă de porc din lume!

Joi, 31.10.2019, 12:02
Răsfăţ cu mere şi caramel într-o zi ploioasă de toamnă!

Răsfăţ cu mere şi caramel într-o zi ploioasă de toamnă!

Cea mai bună reţetă într-o zi ploioasă de toamnă! Răsfăţ cu mere şi caramel!

Joi, 31.10.2019, 11:22
Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Vlăduț a gătit Ratatouille

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Vlăduț a gătit Ratatouille

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă cu multe legume pline de culoare și vitamine: Ratatouille.

Joi, 31.10.2019, 08:27
Neatza cu Răzvan şi Dani. Rețeta zilei: Pâine cu dovleac

Neatza cu Răzvan şi Dani. Rețeta zilei: Pâine cu dovleac

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi o delicioasă rețetă de Pâine cu dovleac!

Luni, 28.10.2019, 08:30
Rețeta File de păstrav cu tapenada de măsline si sos de morcov cu țelină

Rețeta File de păstrav cu tapenada de măsline si sos de morcov cu țelină

Pentru că, din când în când trebuie să mai servim și câte o masă cu pește, poate găsiți inspirație în delicioasa rețetă File de păstrav cu tapenada de măsline si sos de morcov cu țelină.

Vineri, 25.10.2019, 15:16
Într-un sat din Mureş, doamna Emilia face săpun de casă după o reţetă păstrată din generaţie în generaţie. Iată care este secretul!

Într-un sat din Mureş, doamna Emilia face săpun de casă după o reţetă păstrată din generaţie în generaţie. Iată care este secretul!

În anii în care piaţa e sufocată de produse cosmetice şi de igienă cu fel de fel de arome, culori şi texturi, o tradiţie veche ce aminteşte de traiul bunicilor încă se mai păstrează în câteva comunităţi din Transilvania. Într-un sat...

Joi, 24.10.2019, 07:57
De pe mesele dacilor, în farfuriile chefilor! O veche reţetă ciobănească a câştigat teren în bucătăria românească

De pe mesele dacilor, în farfuriile chefilor! O veche reţetă ciobănească a câştigat teren în bucătăria românească

Tradiţiile culinare ciobăneşti au devenit o inspiraţie şi pentru bucătarii cu diplomă. Au descoperit că din ingredientele puţine pe care ciobanii le au la dispoziţie în vârf de munte se pot face minuni în bucătărie. Sloiul de oaie este...

Marti, 22.10.2019, 19:33
Star News. Mădălina Apostol, rețete de sucit mințile bărbaților. Adevărata avere a iubitei lui Nick Rădoi

Star News. Mădălina Apostol, rețete de sucit mințile bărbaților. Adevărata avere a iubitei lui Nick Rădoi

Iubită de milionar, dar cu cămara plină. Şi umplută cu mânuţele ei! Mădălina Apostol ne-a dezvăluit secretele bucătăriei cu care a sucit minţile tuturor bărbaţilor din viaţa ei.

Marti, 22.10.2019, 14:40
Adrian Stan e specialist în relaţii publice la o cofetărie, dar nu-i plac dulciurile

Adrian Stan e specialist în relaţii publice la o cofetărie, dar nu-i plac dulciurile

Adrian Stan are 33 de ani şi vine din Bucureşti! E specialist în relaţii publice, asta după ce timp ce 16 de ani a fost antrenor de dans sportiv! A gătit - Salata de farfale si somon

Luni, 21.10.2019, 18:41
Călătorie culinară în Paris. Care sunt secretele unui preparat franțuzesc delicios

Călătorie culinară în Paris. Care sunt secretele unui preparat franțuzesc delicios

Mâncarea franţuzească ne face pe toţi să oftăm de poftă. Andreea Gherasim este ghidul nostru în materie de mâncăruri fine și s-a întors de la Paris cu savoarea capitalei Franţei, dar și cu câteva secrete pentru prepararea unei rețete...

Luni, 21.10.2019, 12:28
Neatza cu Răzvan și Dani. Ciocolata, desertul preferat al amatorilor de dulciuri. Rețete de torturi și cupcakes cu ciocolată

Neatza cu Răzvan și Dani. Ciocolata, desertul preferat al amatorilor de dulciuri. Rețete de torturi și cupcakes cu ciocolată

Ciocolata este desertul preferat al amatorilor de dulciuri, iar reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani a prezentat câteva rețete de torturi delicioase.

Luni, 21.10.2019, 11:47
Cum se pune corect varza pentru murat. Trucuri pentru o saramură perfectă.

Cum se pune corect varza pentru murat. Trucuri pentru o saramură perfectă.

Este sezonul de pus varză la murat, dar ne întrebăm deseori care este rețeta perfectă, sau cum se pune corect varza pentru murat și care sunt trucurile pentru o saramură perfectă și limpede.

Luni, 21.10.2019, 11:31
Neatza cu Răzvan și Dani. Cea mai bună rețetă de varză murată

Neatza cu Răzvan și Dani. Cea mai bună rețetă de varză murată

Marian Duță alături de un cunoscut chef prezintă la Neatza cu Răzvan și Dani cum alegem și cum se pune corect varza la murat.

Luni, 21.10.2019, 11:10
Pui cu legume și alune! E gata în 20 de minute, are puține calorii și nici nu costă mult!

Pui cu legume și alune! E gata în 20 de minute, are puține calorii și nici nu costă mult!

Cine a zis că mâncarea sănătoasă nu este și gustoasă? Cu o tigaie bună și câteva ingrediente banale poți face un deliciu de zile mari, cu gust din plin și calorii puține! Cum se pregătește cea mai bună rețetă de pui cu legume și alune?

Vineri, 18.10.2019, 23:58
Reţeta zilei: Prăjitura Brumărel, o prăjitură fructată, cu arome deosebite

Reţeta zilei: Prăjitura Brumărel, o prăjitură fructată, cu arome deosebite

Pentru că este vineri este zi de desert! Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit o rețetă de prăjitură fructată, cu arome deosebite, denumită Prăjitura Brumărel.

Vineri, 18.10.2019, 08:09
Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Baba ganoush fermecat - salată de vinete orientală

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Baba ganoush fermecat - salată de vinete orientală

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de vinete preparate în stil oriental denumită "Baba ganoush fermecat”.

Joi, 17.10.2019, 09:40
Neatza cu Răzvan și Dani. Reţeta zilei: Pădurea mea - o combinaţie de ciuperci cu paste

Neatza cu Răzvan și Dani. Reţeta zilei: Pădurea mea - o combinaţie de ciuperci cu paste

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit astăzi o reţetă denumită: "Pădurea mea" - o combinaţie de ciuperci cu paste!

Miercuri, 16.10.2019, 08:34
Chefi la Cuțite. Chefii, greu de impresionat: Sorin Bontea: Astea arată a coloane romane

Chefi la Cuțite. Chefii, greu de impresionat: Sorin Bontea: Astea arată a coloane romane

Elimonări pe bandă rulantă. Cei trei jurați din emisuinea Chefi la Cuțite sunt greu de impresionat.

Marti, 15.10.2019, 20:27
Chefi la Cuțite. Mama Deliei a preparat rețeta favorită a celebrei artiste: V-am pus gând rău. Vă dau afară pe toți!

Chefi la Cuțite. Mama Deliei a preparat rețeta favorită a celebrei artiste: V-am pus gând rău. Vă dau afară pe toți!

Cunoscuta cântăreață Gina Matache a venit în fața juraților Chefi la Cuțite cu un preparat special. ”V-am pus gând rău. Vă dau afară pe toți!”, le-a transmis artista juraților.

Marti, 15.10.2019, 19:23
Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Macrou îmbujorat - o gustare delicioasă

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Macrou îmbujorat - o gustare delicioasă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine macrou afumat, mere, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Macrou îmbujorat”.

Marti, 15.10.2019, 08:36
Chefi la cuțite. Mădălin Arsene îi surprinde pe chefi: Îmi bate inima ca la iepure

Chefi la cuțite. Mădălin Arsene îi surprinde pe chefi: Îmi bate inima ca la iepure

Mădălin Arsene are 31 de ani, este de profesie bucătar și este din Brașov. ”Îmi bate inima ca la iepure”, a declarat concurentul.

Luni, 14.10.2019, 21:03
Chefi la cuţite, lupta pentru amuleta ștafetă. Iată care dintre chefi a fost declarat câştigător

Chefi la cuţite, lupta pentru amuleta ștafetă. Iată care dintre chefi a fost declarat câştigător

Amuleta ștafetă are puterea, ca în orice moment, în timpul probei, să oblige celălalte două echipe să facă schimb de bancuri și să-și preia preparatele de unde au fost lăsate. Iată care dintre chefi a fost declarat câştigător.

Luni, 14.10.2019, 19:20
Breaking news pentru pasionații de carne! Cum se fac cele mai bune coaste de porc cu cidru!

Breaking news pentru pasionații de carne! Cum se fac cele mai bune coaste de porc cu cidru!

Dacă vrei să savurezi o friptură cu adevărat delicioasă, atunci coastele de porc cu cidru sunt perfecte pentru orice ocazie! Se fac simplu și rapid, cu ingrediente banale, iar rezultatul întrece orice așteptare! Care este secretul pentru a face cea mai bună rețetă de coaste de porc?

Vineri, 11.10.2019, 20:13
Cea mai bună rețetă de mici din lume, scrisă în 1920, a fost dezvăluită! O poți face chiar tu! „Rog a nu trăda secretul nostru...”

Cea mai bună rețetă de mici din lume, scrisă în 1920, a fost dezvăluită! O poți face chiar tu! „Rog a nu trăda secretul nostru...”

Nu mai este o noutate pentru fanii emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani faptul că simpaticul nostru Cătălin Oprișan e un mare iubitor și fin cunoscător al acestui preparat de o mare importanță națională! Care este cea mai bună rețetă de mici din lume, scrisă în anul 1920, și ce ingrediente se folosesc?

Vineri, 11.10.2019, 11:43
Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Greșeala gramaticală de pe pagina Primăriei orașului Pantelimon și rețeta de mici din anul 1920

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Greșeala gramaticală de pe pagina Primăriei orașului Pantelimon și rețeta de mici din anul 1920

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", două clipuri inedite.

Vineri, 11.10.2019, 09:02
După ce a luat Cuţitul de Aur, Carmen Brumă ghiceşte ingredientul secret în platoul lui Morar!

După ce a luat Cuţitul de Aur, Carmen Brumă ghiceşte ingredientul secret în platoul lui Morar!

Invitată la "Răi Da Buni", Carmen Brumă a fost provocată de Mihai Morar să ghicească ingredientul secret din diferite preparate.

Joi, 10.10.2019, 22:26
Cornel Palade și fiica au gătit împreună cel mai gustos preparat! "Măi tati, nu vrei tu să gătești coastele alea bune, de vițel?"

Cornel Palade și fiica au gătit împreună cel mai gustos preparat! "Măi tati, nu vrei tu să gătești coastele alea bune, de vițel?"

Doamnelor și domnilor, Cornel Palade și fiica ei, Ada au gătit pentru dumneavoastră coaste de vițel la cuptor. O rețeta delicioasă, care cu siguranță vă va trimite direct la piaţă, iar mai apoi, în bucătărie.

Joi, 10.10.2019, 18:03
Acces Direct. Cornel Palade și fiica Ada, secrete în bucătărie!

Acces Direct. Cornel Palade și fiica Ada, secrete în bucătărie!

Doamnelor și domnilor, Cornel Palade și fiica ei, Ada au gătit pentru dumneavoastră coaste de vițel la cuptor. O rețeta delicioasă, care cu siguranță vă va trimite direct la piaţă, iar mai apoi, în bucătărie.

Joi, 10.10.2019, 17:18
Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Vlăduț a pregătit "Sarmale răsfățate"

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Vlăduț a pregătit "Sarmale răsfățate"

Vlăduț a gătit la Neatza cu Răzvan şi Dani o reţetă de "Sarmale răsfățate"

Joi, 10.10.2019, 08:41
Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se gătește caracatița. Delicatesele mediteraneene, tot mai apreciate de români

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se gătește caracatița. Delicatesele mediteraneene, tot mai apreciate de români

Cei mai buni bucătari explică cum se poate găti caracatița, dar și cum trebuie aleasă. Delicatesele mediteraneene sunt tot mai apreciate de români.

Marti, 08.10.2019, 12:42
x