Pe lângă faptul că este un artist complex, Andreea Bănică este o mămică grijulie, o soţie devotată şi o gospodină foarte bună. Ce să mai, femeia perfectă! Cum a ajuns acasă de la sală, vedeta a început să gătească conopidă, dar şi...
Sambata, 23.11.2019, 11:53
Chef Munti , bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine morcov, ceapă, usturoi, vită, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rasol de vită cu legume".
Sambata, 23.11.2019, 11:36
Bucătarii din Oltenia au avut de înfruntat măiestria chefilor din Malaezia au Mexic. Un schimb de experienţă la finalul căruia maeştrii în arta culinară s-au prins într-o horă românească.
Miercuri, 20.11.2019, 19:37
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine hribi, paste, alune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pădurea cu mistere”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine orez, carne de pui, ardei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pilaf sârbesc cu pui”.
Dacă te-ai săturat de clasicii cartofi fierți sau prăjiți în oală, atunci află că există zeci de rețete delicioase pe care le poți pregăti cu această legumă. Cum faci cartofi la tigaie, plini de aromă, dar cu ulei și calorii mai puține?
Chef Munți , bucătarul de la Star Matinal, a pregătit mai multe preparate delicioase, pe care le-a denumit "1000 de nopți arăbești".
Vineri, 15.11.2019, 14:45
Chef Munți , bucătarul de la Star Matinal, a pregătitmai multe preparate delicioase, pe care le-a denumit "1000 de nopți arăbești".
Vineri, 15.11.2019, 08:49
Chef Berry a pregătit la Star matinal o reţetă de biscuţi de casă cu vișine.
Joi, 14.11.2019, 11:21
Chef Berry a pregătit la Star matinal o reţetă de biscuţi de casă
Joi, 14.11.2019, 09:33
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine ciuperci, castane, ceapa, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pilze ".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi o reţetă germană denumită "Tafelspitz" un rasol cu supă şi legume din două tipuri de carne.
Miercuri, 13.11.2019, 13:57
Chef Berry, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine ardei roșu, mazăre, ceapă, mentă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț de porc cu bacon".
Miercuri, 13.11.2019, 09:25
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi o reţetă germană denumită "Tafelspitz" un rasol cu supă şi legume din două tipuri de carne.
Chef Bontea lovește cu o amuletă și obligă echipele rivale să pregătească ciorbă fără apă! Este panică totală în bucătăria Chefi la cuţite.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine pulpe de gâscă, varză roșie, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gâscă veselă".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine carne de pui, ceapă, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pui cu smântână".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit delicioasa rețetă tradițională Pui cu smântână, pe care n-ai cum s-o refuzi, mai ales servită cu mămăliguță.
Cum Pastrama de berbecuţ câştigă teren în faţa fripturii de porc
Joi, 07.11.2019, 16:59
Pastrama de berbecuţ câştigă teren în faţa fripturii de porc, mai ales toamna, când se combină mult mai bine cu tulburelul! Totuşi, pregătirea pastramei nu este atât de simplă precum credeţi. Dacă vreţi să vi se topească în gură,...
Joi, 07.11.2019, 16:35
Când vrei să savurezi o friptură delicioasă parcă nimic nu se compară cu gustul inconfundabil de grătar! Dar cum poți obține un deliciu de zile mari fără cărbuni sau lemne? Iată cum se face cea mai bună rețetă de ceafă de porc din lume!
Cea mai bună reţetă într-o zi ploioasă de toamnă! Răsfăţ cu mere şi caramel!
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă cu multe legume pline de culoare și vitamine: Ratatouille.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi o delicioasă rețetă de Pâine cu dovleac!
Pentru că, din când în când trebuie să mai servim și câte o masă cu pește, poate găsiți inspirație în delicioasa rețetă File de păstrav cu tapenada de măsline si sos de morcov cu țelină.
În anii în care piaţa e sufocată de produse cosmetice şi de igienă cu fel de fel de arome, culori şi texturi, o tradiţie veche ce aminteşte de traiul bunicilor încă se mai păstrează în câteva comunităţi din Transilvania. Într-un sat...
Joi, 24.10.2019, 07:57
Tradiţiile culinare ciobăneşti au devenit o inspiraţie şi pentru bucătarii cu diplomă. Au descoperit că din ingredientele puţine pe care ciobanii le au la dispoziţie în vârf de munte se pot face minuni în bucătărie. Sloiul de oaie este...
Marti, 22.10.2019, 19:33
Iubită de milionar, dar cu cămara plină. Şi umplută cu mânuţele ei! Mădălina Apostol ne-a dezvăluit secretele bucătăriei cu care a sucit minţile tuturor bărbaţilor din viaţa ei.
Marti, 22.10.2019, 14:40
Adrian Stan are 33 de ani şi vine din Bucureşti! E specialist în relaţii publice, asta după ce timp ce 16 de ani a fost antrenor de dans sportiv! A gătit - Salata de farfale si somon
Mâncarea franţuzească ne face pe toţi să oftăm de poftă. Andreea Gherasim este ghidul nostru în materie de mâncăruri fine și s-a întors de la Paris cu savoarea capitalei Franţei, dar și cu câteva secrete pentru prepararea unei rețete...
Luni, 21.10.2019, 12:28
Ciocolata este desertul preferat al amatorilor de dulciuri, iar reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani a prezentat câteva rețete de torturi delicioase.
Este sezonul de pus varză la murat, dar ne întrebăm deseori care este rețeta perfectă, sau cum se pune corect varza pentru murat și care sunt trucurile pentru o saramură perfectă și limpede.
Luni, 21.10.2019, 11:31
Marian Duță alături de un cunoscut chef prezintă la Neatza cu Răzvan și Dani cum alegem și cum se pune corect varza la murat.
Cine a zis că mâncarea sănătoasă nu este și gustoasă? Cu o tigaie bună și câteva ingrediente banale poți face un deliciu de zile mari, cu gust din plin și calorii puține! Cum se pregătește cea mai bună rețetă de pui cu legume și alune?
Pentru că este vineri este zi de desert! Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit o rețetă de prăjitură fructată, cu arome deosebite, denumită Prăjitura Brumărel.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de vinete preparate în stil oriental denumită "Baba ganoush fermecat”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit astăzi o reţetă denumită: "Pădurea mea" - o combinaţie de ciuperci cu paste!
Elimonări pe bandă rulantă. Cei trei jurați din emisuinea Chefi la Cuțite sunt greu de impresionat.
Cunoscuta cântăreață Gina Matache a venit în fața juraților Chefi la Cuțite cu un preparat special. ”V-am pus gând rău. Vă dau afară pe toți!”, le-a transmis artista juraților.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine macrou afumat, mere, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Macrou îmbujorat”.
Mădălin Arsene are 31 de ani, este de profesie bucătar și este din Brașov. ”Îmi bate inima ca la iepure”, a declarat concurentul.
Amuleta ștafetă are puterea, ca în orice moment, în timpul probei, să oblige celălalte două echipe să facă schimb de bancuri și să-și preia preparatele de unde au fost lăsate. Iată care dintre chefi a fost declarat câştigător.
Dacă vrei să savurezi o friptură cu adevărat delicioasă, atunci coastele de porc cu cidru sunt perfecte pentru orice ocazie! Se fac simplu și rapid, cu ingrediente banale, iar rezultatul întrece orice așteptare! Care este secretul pentru a face cea mai bună rețetă de coaste de porc?
Nu mai este o noutate pentru fanii emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani faptul că simpaticul nostru Cătălin Oprișan e un mare iubitor și fin cunoscător al acestui preparat de o mare importanță națională! Care este cea mai bună rețetă de mici din lume, scrisă în anul 1920, și ce ingrediente se folosesc?
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", două clipuri inedite.
Invitată la "Răi Da Buni", Carmen Brumă a fost provocată de Mihai Morar să ghicească ingredientul secret din diferite preparate.
Joi, 10.10.2019, 22:26
Doamnelor și domnilor, Cornel Palade și fiica ei, Ada au gătit pentru dumneavoastră coaste de vițel la cuptor. O rețeta delicioasă, care cu siguranță vă va trimite direct la piaţă, iar mai apoi, în bucătărie.
Doamnelor și domnilor, Cornel Palade și fiica ei, Ada au gătit pentru dumneavoastră coaste de vițel la cuptor. O rețeta delicioasă, care cu siguranță vă va trimite direct la piaţă, iar mai apoi, în bucătărie.
Joi, 10.10.2019, 17:18
Vlăduț a gătit la Neatza cu Răzvan şi Dani o reţetă de "Sarmale răsfățate"
Cei mai buni bucătari explică cum se poate găti caracatița, dar și cum trebuie aleasă. Delicatesele mediteraneene sunt tot mai apreciate de români.