Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine zmeură, afine, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ruladă Pavlova”.
Este ziua Americii, iar nouă, românilor ne place tot ce are iz americănesc. Aşa că, am preluat şi această zi şi cum altfel am putea s-o sărbătorim dacă nu cu mâncare tradiţonală americană. Mai exact cu burgeri! Bine nu orice burgeri ci...
Joi, 04.07.2019, 15:16
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine pepene, șuncă, fistic, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Prosciutto melone”.
Chef Berry, bucătarul de la Star Matinal, pregătește o super rețetă. În această ediție pregătește o supă thai, un preparat provenit din Asia.
Marti, 02.07.2019, 08:32
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert cu totul ieşit din comun - O bombă de îngheţată!
Vlăduț, bucatarul de la Neatza cu Razvan si Dani, ne recomandă o rețetă de ficăței la cuptor, condimentați cu oregano, denumită ”Ficatei fermecati".
Dacă tot suntem în vremea vacanţelor, vă propunem acum o călătorie în inima Ardealului. Şi nu una oarecare, ci una gastronomică. Una dintre specialităţile locale care îmbie în acest sezon este plăcinta creaţă. Dospită atent, umplută...
Duminica, 23.06.2019, 08:15
Ne-am obişnuit să gătim dovleceii în fel şi chip! Însă nu este cazul să ignorăm nici florile de dovleac. Pentru cei care locuiesc în zona mediteranei, acestea sunt un adevărat deliciu. Iar bucătarii români au învăţat, la rând lor, cum...
Sambata, 22.06.2019, 13:14
Elena Gheorghe a fost dată de gol de mama ei! Ca o bubulină, gospodină, artista face mâncare divină!
Joi, 20.06.2019, 15:10
La Lebada Luxury Resort & Spa ești răsfățat complet pe toată durata sejurului tău. Dacă ești iubitor de natură, te poți relaxa la un picnic memorabil de cinci stele, la umbra copacilor verzi.
În Caraorman, satul pescăresc ascuns în inima Deltei Dunării, localnicii pregătesc peștele după rețete numai de ei știute. Iată cum se prepară icrele de crap pe varză ca la mama lor acasă!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza și invitatul special au pregătit două preparate delicioase. Unul dintre mâncăruei se numește Scrumbie de Dunăre cu sos și legume.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, și doi invitați speciali au pregătit două preparate delicioase, în prima zi a matinalilor în Delta Dunării.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza și doi invitați speciali au pregătit două preparate delicioase Calcan cu zeamă de portocală și legume și Sturion cu somn, midii și rapane.
Dacă te-ai săturat de clasica friptură de piept de pui, uscăcioasă și fără o aromă deosebită, atunci trebuie neapărat să încerci o rețetă cu adevărat specială, ce conferă cărnii un gust deosebit!
Afacerile cu trandafiri devin tot mai înfloritoare şi pentru noi, nu doar pentru vecinii bulgari. Şi asta pe măsură ce românii redescoperă gusturile copilăriei: dulceaţa şi siropul de trandafiri. Un agricultor din Mureş a pariat pe un soi de...
Joi, 13.06.2019, 19:47
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat pe bază de mușchiuleț de porc, cu un sos din ceapa, prune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mușchiuleț de porc cu sos de prune”.
Crema de zahăr ars este apreciată în toată lumea, pentru că e un desert cu un gust fabulos şi se pregăteşte foarte uşor. Iată o reţetă perfectă de cremă de zahăr ars!
Tarta nu trebuie să fie întotdeauna dulce pentru a fi bună; aceasta poate avea un gust interesant, care să te te determine să o savurezi de fiecare dată cu plăcere, chiar și preparată din legume proaspete. Așadar, tartele dulci pot fi înlocuite cu succes de cele sărate, cu multe legume, fiind un aperitiv pe cinste în timpul mesei.
Cum se face coliva: reteta maicutelor de la manastire.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o delicioasă reţetă de clătite roșii umplute cu guacamole. Rețeta nu este deloc complicată, dar va avea un mare succes.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine morcovi, zuchinii, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Bucurie în farfurie”.
Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, dintr-un restaurant cu specific portughez din București, a descoperit, de ziua Portugaliei, secretele bucătăriei portugheze.
Omlete, ciorbe, chiftele sau clătite. În mod normal, le găsim pe toate în meniul unui singur restaurant. Însă, moda s-a schimbat. Localurile specializate pe un singur fel de mâncare sunt afacerile momentului şi vedetele Instagramului....
Vineri, 07.06.2019, 19:35
Pilaful sau orez sârbesc este tipul de mâncare gustoasă și sățioasă, ce poate fi savurată cu sau fără carne! Noi te învățăm cum să faci cea mai simplă și rapidă rețetă din lume, fără prea multe bătăi de cap!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat pe bază de vinete, brânză, suc de roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vinete în straturi”.
Miruna, fostul reporter de la Neatza cu Răzvan și Dani, este pasionată de gătit, iar rețetele ei sunt foarte accesate de mâncăcioși.
Chefii au decis ca echipa lui Florin Dumitrescu să ajungă direct în marea finală. Din păcăte, celelalte două echipe vor pleca acasă.
Cei trei chefi jurizează preparatele celor trei echipe. Familiile au trebuit să gătească câte două farfurii, dar fiecare să conțină câte o legumă și un fruct..
După multe emoții, cele trei familii află cine este câștigătorul la primul battle din acest sezon. Echipa lui Sorin Bontea câștigă detașat în fața rivalilor.
Chef Florin Dumitrescu, în timp ce explică preparatul pentru meniul de nuntă de aur, echipa lui a început să vorbească limba rusă.
Cele trei familii trebuie să pregătească un preparat alături de mentorul lor, dar și unul în care doar primesc indicații de la căpitan, un meniu potrivit pentru o nuntă de aur.
Reteta Dulce de Leche sau Dulceața de lapte. Cum se prepara cesertul iubit de Papa Francisc
Pentru că este vineri, este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit astăzi o reţeta mai specială de "Pavlova".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune reţeta Musaca de cartofi preparată altfel decât în modul clasic.
Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o cofetărie din București, alături de Adriana, ne prezintă cea mai veche rețeta de biscuiți.
În farfuriile românilor se simte gustul european. În ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului, restaurantele au au avut cerinţe speciale din partea clienţilor. Mai exact au vrut ca mâncarea comandată să fie în ton cu ceea ce au...
Duminica, 26.05.2019, 19:24
Luna mai are parfum de. soc. E vremea florilor albe din care se prepară socata, o băutură răcoritoare care ne trezeşte amintiri din copilărie. De la reţeta tradiţională respectată întocmai ca pe vremea bunicii, până la siropurile şi...
Joi, 23.05.2019, 19:36
Tot mai mulţi români vor să fie chefi. Nu la birou, ci în bucătărie. Unii se reprofilează la vârsta a doua, atraşi de salarii, dar şi de numărul mare de locuri de muncă. În România e nevoie de 50 de mii de bucătari. Într-o lună,...
Joi, 23.05.2019, 19:18
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit Friptură de vițel cu leuștean, un preparat gustos și simplu de realizat.
Cei patru prieteni, Ana Morodan, Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, au venit la "Chefi la Cutite" cu trei preparate indiene tradiționale, în amintirea Asia Express: chicken tikka masala, dal-linte cu curry și paratha-pâinici specifice.
Familia Cilică, formată din Florin, Cristina, Oana Matei și Patricia Moldovan, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu un preparat tradițional ardelenesc.
Familia Bucci, formată din Lino, Felicia, Mayla și Chiara, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu un preparat italian.
Familia Mangu, formată din Alesia, Ionuț, Cătălin și Adonis, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu cele mai bune paște cu curry.
Mara Bănică, alături de Dima și bunicii lui, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu cel mai bun gulaș din București.
Familia Dos Santos, formată din Mauro, Antonia, Leandro și Daniela, a venit la să câștige marele premiu de la "Chefi la Cuțite" în pași de dans.
Familia Lazăr, formată din Maria, David, Alex și Florian, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu cel mai bun cheesecake cu zmeură.
Familia Clejenilor, formată din Marga, Ioniță, Andreea și Viorica, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i vrăjească pe jurați cu cea mai bună prăjitură afrodisiac.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta pentru rețeta Croque madame, niște sandvișuri gratinate, cu piept de pui, șuncă de Praga, unt aromatizat, dar şi alte ingrediente delicioase.
Planta-minune care dă gust reţetelor săseşti câştigă tot mai mult teren. Pentru o plantaţie de rubarbă profitul poate fi şi de 10 ori mai mare decât investiţiile. Planta a ajuns şi în meniurilor multor restaurante din Transilvania. Gustul...
Vineri, 17.05.2019, 19:42