Cei patru prieteni, Ana Morodan, Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, au venit la "Chefi la Cutite" cu trei preparate indiene tradiționale, în amintirea Asia Express: chicken tikka masala, dal-linte cu curry și paratha-pâinici specifice.
Marti, 21.05.2019, 19:33Familia Cilică, formată din Florin, Cristina, Oana Matei și Patricia Moldovan, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu un preparat tradițional ardelenesc.
Marti, 21.05.2019, 19:11Familia Bucci, formată din Lino, Felicia, Mayla și Chiara, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu un preparat italian.
Marti, 21.05.2019, 19:04Familia Mangu, formată din Alesia, Ionuț, Cătălin și Adonis, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu cele mai bune paște cu curry.
Marti, 21.05.2019, 18:30Mara Bănică, alături de Dima și bunicii lui, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu cel mai bun gulaș din București.
Marti, 21.05.2019, 17:45Familia Dos Santos, formată din Mauro, Antonia, Leandro și Daniela, a venit la să câștige marele premiu de la "Chefi la Cuțite" în pași de dans.
Marti, 21.05.2019, 17:22Familia Lazăr, formată din Maria, David, Alex și Florian, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu cel mai bun cheesecake cu zmeură.
Marti, 21.05.2019, 17:15Familia Clejenilor, formată din Marga, Ioniță, Andreea și Viorica, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i vrăjească pe jurați cu cea mai bună prăjitură afrodisiac.
Marti, 21.05.2019, 16:56Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta pentru rețeta Croque madame, niște sandvișuri gratinate, cu piept de pui, șuncă de Praga, unt aromatizat, dar şi alte ingrediente delicioase.
Luni, 20.05.2019, 08:47Planta-minune care dă gust reţetelor săseşti câştigă tot mai mult teren. Pentru o plantaţie de rubarbă profitul poate fi şi de 10 ori mai mare decât investiţiile. Planta a ajuns şi în meniurilor multor restaurante din Transilvania. Gustul...
Vineri, 17.05.2019, 19:42Gusturile copilăriei nu se uită niciodată. La cererea clienţilor, tot mai mulţi bucătari reinterpretează mâncărurile de pe vremea bunicii. Aşa se face că în meniurile restaurantelor au apărut mămăliga toponită, laptele de pasăre sau...
Joi, 16.05.2019, 20:11Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa rețetă ”Pulpe de rață fructate și caramelizate", perfectă pentru mesele de prânz luate în familie.
Joi, 16.05.2019, 08:32Plăcintă cu carne și salată de ardei copți, este genul de preparat din care mănânci până nu mai poți.
Marti, 14.05.2019, 20:47Sorin Bontea a gătit chili con carne, celebra lui rețetă cu multă carne. Toți membrii echipei așteaptă să fie serviți cu această delicatesă.
Marti, 14.05.2019, 19:39Daca vrei să te bucuri de un preparat cu adevărat ieftin si gustos, atunci supa cremă de linte e perfectă pentru tine. Nici nu trebuie să te pricepi la gătit, fiindcă iese gustoasă din prima!
Marti, 14.05.2019, 11:36Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de supă cremă de linte pe care a denumit-o ”Cremă de linte orientală”.
Marti, 14.05.2019, 08:20Burgerii au luat locul chiftelelor pe mesele românilor. Simbolul gastonomiei americane are de ceva timp chiar şi un festival pe tărâmurile noastre. Bucătarii au adaptat însă reţetele gusturilor locale: aşa au apărut burgărul cu brânză de...
Sambata, 11.05.2019, 19:20Carmen Grebenişan a intrat în bucătărie şi s-a apucat de gătit o tartă delicioasă! Frumoasa bloggeriță ne-a demonstrat că este o foarte bună gospodină.
Sambata, 11.05.2019, 10:39O reţetă din moşi-strămoşi continuă să fie de actualitate! Asta pentru că borşul de verze, specifică judeţului Bacău, este simplu de pregătit şi plină de vitamine, datorită ingredientelor. Moldovencele spun că, cine ajunge pe Valea...
Vineri, 10.05.2019, 16:34Ioana Romanescu, patiser, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani una dintre cele mai gustoase rețete de cupcakes, cel mai trendy desert. Această projitură este de origine americană.
Vineri, 10.05.2019, 10:15CSe spune că o friptură delicioasă este întotdeauna însoțită de un sos echilibrat, ce întregește aroma cărnii făcută la grătar. De data aceasta îți arătăm cum poți pregăti un grătar delicios de porc, cu sos de barbeque!
Joi, 09.05.2019, 16:03Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vinete, ulei de masline, roșii, brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vinete domnești”.
Joi, 09.05.2019, 08:21De la brânză dulce, la foie gras şi trufe. Imaginaţia bucătarilor nu cunoaşte limite când vine vorba de reţetele tradiţionale reinventate. N-au scăpat nici colţunaşii, un preparat al copilăriei pentru mulţi români. Din bucătăria...
Miercuri, 08.05.2019, 19:40Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripioare de pui, cartofi dulci, iaurt, maioneză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Aripioare rusești”.
Miercuri, 08.05.2019, 08:39O nouă rundă de jurizări pe nevăzute din sezonul special al show-ului Chefi la Cuțite va pune în lumină familii talentate, ce sunt hotărâte să le demonstreze juraților că au cele necesare pentru a obține toate cele trei cuțite. Printre...
Marti, 07.05.2019, 21:40Romano Hamos, membrii comunitati rrome, a venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu o tocăniță de berbecuț.
Marti, 07.05.2019, 21:14Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne răsfățăm papilele cu o delicioasă salată cu fructe și brânzeturi, pe care a denumit-o ”Salată cu pupici”.
Marti, 07.05.2019, 08:28Doi barmani cunoscuți au prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva rețete de cocktail-uri fără alcool.
Luni, 06.05.2019, 11:24Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune, acum în plin sezon al sparanghelului, o delicioasă rețetă de sparanghel cu sos olandez și cartofi noi, pe care a denumit-o ”Sparanghel vesel”.
Luni, 06.05.2019, 08:43Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Razvan si Dani, a pregătit o delicioasă combinație între clătite, orez cu lapte și caramel, rețetă pe care a denumit-o ”Vecine dulci”.
Vineri, 03.05.2019, 08:38Marian Duță, reporter Neatza, în direct, din Parcul National, a aflat secretul clatitei perfecte.
Joi, 02.05.2019, 11:09Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de plăcintă aperitiv, cu brânză și iaurt, dar și alte ingrediente ce completează gustul, pe care a denumit-o ”Plăcintă cu vârtej”.
Joi, 02.05.2019, 08:28Familia Băitoi, venită tocmai din Chișinău, îi pune în mare încurcătură pe jurații Chefi la Cuțite cu un preparat rusesc. ”Stai așa, că nu-i așa. Nu înțeleg cu ce să încep...”, a spus chef Florin Dumitrescu, vizibil surprins de...
Marti, 30.04.2019, 22:13Emilia Iucinu a făcut ultimele pregătiri pentru masa de Paşte. Mama lui Andrei Tinu ne-a primit în bucătăria ei şi ne-a arătat cea mai simplă reţetă de pască. Însă, ne-a spus şi cine este ajutorul ei de nădejde.
Sambata, 27.04.2019, 17:32Care este secretul ciorbei de miel perfecte? Răspunsul diferă de la o regiune la alta a ţării. Ardeiul şi lămâia, spun dobrogenii. Ba smântâna, vine răspunsul din nordul ţării. Ca să nu mai vorbim de verdeaţa specială, folosită de...
Vineri, 26.04.2019, 19:27Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conţine arpacaș, nucă, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Veșmintele Domnului".
Vineri, 26.04.2019, 08:21De la cotletul frăgezit în vin alb, din Moldova şi până la pulpa împănată cu usturoi din Maramureş. Fiecare regiune are propria reţetă când vine vorba despre gătirea mielului.
Joi, 25.04.2019, 19:28Din Dobrogea în Banat, din Moldova până în Ardeal, românii se întrec în reţete tradiţionale de Paşte. Drobul, spre exemplu, are aceeaşi formă, dar o mie de gusturi. Iar secretele sunt bine păstrate. Nu şi pentru reporterii Observator care au umblat ţara în lung şi lat pentru a afla unde găsim cel mai bun drob.
Miercuri, 24.04.2019, 19:43Din Dobrogea în Banat, din Moldova până în Ardeal, românii se întrec în reţete tradiţionale de Paşte. Drobul, spre exemplu, are aceeaşi formă, dar o mie de gusturi. Iar secretele sunt bine păstrate.
Miercuri, 24.04.2019, 19:35Nicio casă fără cozonac de Paște. Alina Dulămescu a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta cozonacului perfect pentru toate gusturile.
Miercuri, 24.04.2019, 12:05Colacul de Sântimbru, un cozonac tradiţional care are şi atestat, va lua în aceste zile drumul Chinei. Desertul are câteva secrete: cozonacii sunt făcuţi după o reţetă veche de sute de ani şi sunt copţi în cuptoare de cărămidă nici mai...
Marti, 23.04.2019, 19:33Make-up artistul vedetelor şi-a descoperit o nouă pasiune. Alexandru Abagiu s-a apucat de făcut cozonaci. Şi nu orice fel de cozonaci, ci unii preparaţi după o reţetă specială.
Duminica, 21.04.2019, 15:39Cine mănâncă peşte în ziua de Florii scapă de orice boală. Asta spune tradiţia şi are tot mai mulţi adepţi printre români. Aşa că în aceste zile e forfotă mare în restaurante. Bucătarii se pregătesc pentru a satisface toate poftele. Pentru cei atât de comozi încât şi restaurantul e departe, există o soluţie: peştele vine gata făcut acasă.
Vineri, 19.04.2019, 19:32Cine mănâncă peşte în ziua de Florii scapă de orice boală. Asta spune tradiţia şi are tot mai mulţi adepţi printre români. Aşa că în aceste zile e forfotă mare în restaurante. Bucătarii se pregătesc pentru a satisface toate poftele....
Vineri, 19.04.2019, 19:20Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un nou desert delicios denumit "Pupici de la bunici"
Vineri, 19.04.2019, 08:42Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit rețeta "Tăiței cu varză moțată", un preparat delicios, mai ales servit cu chipsuri de bacon afumat.
Joi, 18.04.2019, 08:29Lucsandra Săndulescu, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un restaurant din București, a aflat de la Chef Marian cum se prepară ouăle Benedict.
Marti, 16.04.2019, 09:50Gospodinele din Ţara Zarandului spun un "Nu!" hotărât cozonacilor de-a gata! Însă, pentru a se asigura că lor vor ieşi perfect, au început deja să-şi exerseze priceperea. Mai ales că, pe masa de Paşte, nu vor pune doar cozonaci. Nici celebrele plăcinte cu brânză dulce nu vor lipsi.
Luni, 15.04.2019, 17:02Să fie bio sau cu fructe, cu grăsimi sau fără. Decizia o ia consumatorul în funcţie de preferinţe sau de dietă. Însă de multe ori, ingredientele de pe etichetă rămân nişte necunoscute.
Luni, 15.04.2019, 16:31Gospodinele din Ţara Zarandului spun un "Nu!" hotărât cozonacilor de-a gata! Însă, pentru a se asigura că lor vor ieşi perfect, au început deja să-şi exerseze priceperea. Mai ales că, pe masa de Paşte, nu vor pune doar cozonaci. Nici...
Luni, 15.04.2019, 16:30