Antena Căutare

Articole despre reteta

Chefi la cuțite. Echipa lui Florin Dumitrescu ajunge în marea finală

Chefi la cuțite. Echipa lui Florin Dumitrescu ajunge în marea finală

Chefii au decis ca echipa lui Florin Dumitrescu să ajungă direct în marea finală. Din păcăte, celelalte două echipe vor pleca acasă.

Marti, 04.06.2019, 18:59
Chefii jurizează preparatele famililor de la Chefi la Cuțite: Sunt chiar foarte bune

Chefii jurizează preparatele famililor de la Chefi la Cuțite: Sunt chiar foarte bune

Cei trei chefi jurizează preparatele celor trei echipe. Familiile au trebuit să gătească câte două farfurii, dar fiecare să conțină câte o legumă și un fruct..

Marti, 04.06.2019, 18:56
Echipa lui Sorin Bontea a câștigăt battle-ul de la Chefi la Cuțite!

Echipa lui Sorin Bontea a câștigăt battle-ul de la Chefi la Cuțite!

După multe emoții, cele trei familii află cine este câștigătorul la primul battle din acest sezon. Echipa lui Sorin Bontea câștigă detașat în fața rivalilor.

Marti, 04.06.2019, 18:11
Chef Florin Dumitrescu, pus într-o situație dificilă la Chefi la Cuțite: Nu știam ce se discută, ce se întâmplă!

Chef Florin Dumitrescu, pus într-o situație dificilă la Chefi la Cuțite: Nu știam ce se discută, ce se întâmplă!

Chef Florin Dumitrescu, în timp ce explică preparatul pentru meniul de nuntă de aur, echipa lui a început să vorbească limba rusă.

Marti, 04.06.2019, 17:17
Chefi la Cuțite. Nunta de aur, tema primei probe! Vezi aici ce vor să gătească chefii!

Chefi la Cuțite. Nunta de aur, tema primei probe! Vezi aici ce vor să gătească chefii!

Cele trei familii trebuie să pregătească un preparat alături de mentorul lor, dar și unul în care doar primesc indicații de la căpitan, un meniu potrivit pentru o nuntă de aur.

Marti, 04.06.2019, 16:48
Dulceață de lapte. Cum prepari Dulce de leche, desertul preferat de Papa Francisc

Dulceață de lapte. Cum prepari Dulce de leche, desertul preferat de Papa Francisc

Reteta Dulce de Leche sau Dulceața de lapte. Cum se prepara cesertul iubit de Papa Francisc

Vineri, 31.05.2019, 15:14
Neatza cu Răzvan şi Dani. Desertul lui Vlăduţ de vineri - Pavlova cu frişcă şi căpşuni

Neatza cu Răzvan şi Dani. Desertul lui Vlăduţ de vineri - Pavlova cu frişcă şi căpşuni

Pentru că este vineri, este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit astăzi o reţeta mai specială de "Pavlova".

Vineri, 31.05.2019, 08:57
Neatza cu Răzvan și Dani. Reţeta zilei: Musaca de cartofi

Neatza cu Răzvan și Dani. Reţeta zilei: Musaca de cartofi

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune reţeta Musaca de cartofi preparată altfel decât în modul clasic.

Joi, 30.05.2019, 08:56
Neatza cu Răzvan și Dani. Biscuiții, desertul preferat al copiilor

Neatza cu Răzvan și Dani. Biscuiții, desertul preferat al copiilor

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o cofetărie din București, alături de Adriana, ne prezintă cea mai veche rețeta de biscuiți.

Miercuri, 29.05.2019, 12:01
Varza de Bruxelles, meniul preferat de ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului

Varza de Bruxelles, meniul preferat de ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului

În farfuriile românilor se simte gustul european. În ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului, restaurantele au au avut cerinţe speciale din partea clienţilor. Mai exact au vrut ca mâncarea comandată să fie în ton cu ceea ce au...

Duminica, 26.05.2019, 19:24
E vremea socului şi, bineînţeles, a socatei. Băutura care a îndulcit copilăria multora e cerută chiar şi de românii din străinătate

E vremea socului şi, bineînţeles, a socatei. Băutura care a îndulcit copilăria multora e cerută chiar şi de românii din străinătate

Luna mai are parfum de. soc. E vremea florilor albe din care se prepară socata, o băutură răcoritoare care ne trezeşte amintiri din copilărie. De la reţeta tradiţională respectată întocmai ca pe vremea bunicii, până la siropurile şi...

Joi, 23.05.2019, 19:36
Cea mai bună meserie este în bucătărie. Tot mai mulţi români fac cursuri şi stau ore întregi printre ingrediente cu gândul la meseria de aur a zilelor nostre: chef

Cea mai bună meserie este în bucătărie. Tot mai mulţi români fac cursuri şi stau ore întregi printre ingrediente cu gândul la meseria de aur a zilelor nostre: chef

Tot mai mulţi români vor să fie chefi. Nu la birou, ci în bucătărie. Unii se reprofilează la vârsta a doua, atraşi de salarii, dar şi de numărul mare de locuri de muncă. În România e nevoie de 50 de mii de bucătari. Într-o lună,...

Joi, 23.05.2019, 19:18
Neatza cu Răzvan și Dani. Rețeta zilei. Friptură de vițel cu leuștean

Neatza cu Răzvan și Dani. Rețeta zilei. Friptură de vițel cu leuștean

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit Friptură de vițel cu leuștean, un preparat gustos și simplu de realizat.

Joi, 23.05.2019, 08:29
Haos în bucătăria Chefi la Cuțite! Ana Morodan, Teleșpan, Cocuța și Boantă gătesc mâncare indiană

Haos în bucătăria Chefi la Cuțite! Ana Morodan, Teleșpan, Cocuța și Boantă gătesc mâncare indiană

Cei patru prieteni, Ana Morodan, Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, au venit la "Chefi la Cutite" cu trei preparate indiene tradiționale, în amintirea Asia Express: chicken tikka masala, dal-linte cu curry și paratha-pâinici specifice.

Marti, 21.05.2019, 19:33
Chefi la Cuțite. Familia Cilică a venit cu reţete ardeleneşti ca la mama acasă

Chefi la Cuțite. Familia Cilică a venit cu reţete ardeleneşti ca la mama acasă

Familia Cilică, formată din Florin, Cristina, Oana Matei și Patricia Moldovan, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu un preparat tradițional ardelenesc.

Marti, 21.05.2019, 19:11
Chefi la Cuțite. Familia Bucci i-a cucerit pe jurați cu vocea și preparatul lor

Chefi la Cuțite. Familia Bucci i-a cucerit pe jurați cu vocea și preparatul lor

Familia Bucci, formată din Lino, Felicia, Mayla și Chiara, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu un preparat italian.

Marti, 21.05.2019, 19:04
Chefi la Cuțite. Familia Mangu a gătit desertul copilăriei lor

Chefi la Cuțite. Familia Mangu a gătit desertul copilăriei lor

Familia Mangu, formată din Alesia, Ionuț, Cătălin și Adonis, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu cele mai bune paște cu curry.

Marti, 21.05.2019, 18:30
Chefi la Cuțite. Familia Bănică i-a șocat pe jurați cu poveștile lor: Suntem o familie de nebuni

Chefi la Cuțite. Familia Bănică i-a șocat pe jurați cu poveștile lor: Suntem o familie de nebuni

Mara Bănică, alături de Dima și bunicii lui, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu cel mai bun gulaș din București.

Marti, 21.05.2019, 17:45
Chefi la Cuțite. Dos Santos gătește găluște cu pui în stil brazilian

Chefi la Cuțite. Dos Santos gătește găluște cu pui în stil brazilian

Familia Dos Santos, formată din Mauro, Antonia, Leandro și Daniela, a venit la să câștige marele premiu de la "Chefi la Cuțite" în pași de dans.

Marti, 21.05.2019, 17:22
Chefi la Cuțite. Familia Lazăr a venit cu cel mai bun cheesecake cu zmeură din lume

Chefi la Cuțite. Familia Lazăr a venit cu cel mai bun cheesecake cu zmeură din lume

Familia Lazăr, formată din Maria, David, Alex și Florian, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu cel mai bun cheesecake cu zmeură.

Marti, 21.05.2019, 17:15
Familia Clejanilor gătește la Chefi la Cuțite cel mai tare afrodisiac: Prăjitură înțepată

Familia Clejanilor gătește la Chefi la Cuțite cel mai tare afrodisiac: Prăjitură înțepată

Familia Clejenilor, formată din Marga, Ioniță, Andreea și Viorica, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i vrăjească pe jurați cu cea mai bună prăjitură afrodisiac.

Marti, 21.05.2019, 16:56
Rețeta zilei. Croque madame, un mic dejun cu multe ingrediente

Rețeta zilei. Croque madame, un mic dejun cu multe ingrediente

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta pentru rețeta Croque madame, niște sandvișuri gratinate, cu piept de pui, șuncă de Praga, unt aromatizat, dar şi alte ingrediente delicioase.

Luni, 20.05.2019, 08:47
Rubarba, o afacere profitabilă. Cine investeşte în această plantă poate câştiga de zece ori mai mult

Rubarba, o afacere profitabilă. Cine investeşte în această plantă poate câştiga de zece ori mai mult

Planta-minune care dă gust reţetelor săseşti câştigă tot mai mult teren. Pentru o plantaţie de rubarbă profitul poate fi şi de 10 ori mai mare decât investiţiile. Planta a ajuns şi în meniurilor multor restaurante din Transilvania. Gustul...

Vineri, 17.05.2019, 19:42
Românii redescoperă gusturile copilăriei. Cum au reinventat bucătarii de top mămăliga

Românii redescoperă gusturile copilăriei. Cum au reinventat bucătarii de top mămăliga

Gusturile copilăriei nu se uită niciodată. La cererea clienţilor, tot mai mulţi bucătari reinterpretează mâncărurile de pe vremea bunicii. Aşa se face că în meniurile restaurantelor au apărut mămăliga toponită, laptele de pasăre sau...

Joi, 16.05.2019, 20:11
Rețeta zilei! Vlăduț ne gătește Pulpe de rață fructate și caramelizate

Rețeta zilei! Vlăduț ne gătește Pulpe de rață fructate și caramelizate

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa rețetă ”Pulpe de rață fructate și caramelizate", perfectă pentru mesele de prânz luate în familie.

Joi, 16.05.2019, 08:32
Rețeta Plăcintă cu carne și salată de ardei copți

Rețeta Plăcintă cu carne și salată de ardei copți

Plăcintă cu carne și salată de ardei copți, este genul de preparat din care mănânci până nu mai poți.

Marti, 14.05.2019, 20:47
Sorin Bontea a terminat de gătit celebra rețetă, Chili con carne: Mâncarea, astăzi, este cadou!

Sorin Bontea a terminat de gătit celebra rețetă, Chili con carne: Mâncarea, astăzi, este cadou!

Sorin Bontea a gătit chili con carne, celebra lui rețetă cu multă carne. Toți membrii echipei așteaptă să fie serviți cu această delicatesă.

Marti, 14.05.2019, 19:39
Rețetă ieftină, care iese din prima! Cum se face cea mai bună supă cremă de linte, în stil oriental

Rețetă ieftină, care iese din prima! Cum se face cea mai bună supă cremă de linte, în stil oriental

Daca vrei să te bucuri de un preparat cu adevărat ieftin si gustos, atunci supa cremă de linte e perfectă pentru tine. Nici nu trebuie să te pricepi la gătit, fiindcă iese gustoasă din prima!

Marti, 14.05.2019, 11:36
Reţeta Zilei: Cremă de linte orientală - o supă delicioasă

Reţeta Zilei: Cremă de linte orientală - o supă delicioasă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de supă cremă de linte pe care a denumit-o ”Cremă de linte orientală”.

Marti, 14.05.2019, 08:20
Burgerii au luat locul chiftelelor pe mesele românilor

Burgerii au luat locul chiftelelor pe mesele românilor

Burgerii au luat locul chiftelelor pe mesele românilor. Simbolul gastonomiei americane are de ceva timp chiar şi un festival pe tărâmurile noastre. Bucătarii au adaptat însă reţetele gusturilor locale: aşa au apărut burgărul cu brânză de...

Sambata, 11.05.2019, 19:20
Carmen Grebenişan a intrat în bucătărie şi s-a apucat de gătit o tartă delicioasă

Carmen Grebenişan a intrat în bucătărie şi s-a apucat de gătit o tartă delicioasă

Carmen Grebenişan a intrat în bucătărie şi s-a apucat de gătit o tartă delicioasă! Frumoasa bloggeriță ne-a demonstrat că este o foarte bună gospodină.

Sambata, 11.05.2019, 10:39
O reţetă din moşi-strămoşi continuă să fie de actualitate! Borşul de verze, specifică judeţului Bacău, este simplu de pregătit şi plină de vitamine

O reţetă din moşi-strămoşi continuă să fie de actualitate! Borşul de verze, specifică judeţului Bacău, este simplu de pregătit şi plină de vitamine

O reţetă din moşi-strămoşi continuă să fie de actualitate! Asta pentru că borşul de verze, specifică judeţului Bacău, este simplu de pregătit şi plină de vitamine, datorită ingredientelor. Moldovencele spun că, cine ajunge pe Valea...

Vineri, 10.05.2019, 16:34
Cea mai gustoasă rețetă de cupcakes

Cea mai gustoasă rețetă de cupcakes

Ioana Romanescu, patiser, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani una dintre cele mai gustoase rețete de cupcakes, cel mai trendy desert. Această projitură este de origine americană.

Vineri, 10.05.2019, 10:15
Coaste de porc cu sos barbeque și cartofi crocanți! Un deliciu gata în doar 20 de minute!

Coaste de porc cu sos barbeque și cartofi crocanți! Un deliciu gata în doar 20 de minute!

CSe spune că o friptură delicioasă este întotdeauna însoțită de un sos echilibrat, ce întregește aroma cărnii făcută la grătar. De data aceasta îți arătăm cum poți pregăti un grătar delicios de porc, cu sos de barbeque!

Joi, 09.05.2019, 16:03
Rețeta zilei. Vinete domnești cu brânză

Rețeta zilei. Vinete domnești cu brânză

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vinete, ulei de masline, roșii, brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vinete domnești”.

Joi, 09.05.2019, 08:21
Colţunaşii, de la simplitate la fantezie

Colţunaşii, de la simplitate la fantezie

De la brânză dulce, la foie gras şi trufe. Imaginaţia bucătarilor nu cunoaşte limite când vine vorba de reţetele tradiţionale reinventate. N-au scăpat nici colţunaşii, un preparat al copilăriei pentru mulţi români. Din bucătăria...

Miercuri, 08.05.2019, 19:40
Rețeta zilei. Aripioare rusești cu un sos excelent și cartofi dulci

Rețeta zilei. Aripioare rusești cu un sos excelent și cartofi dulci

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripioare de pui, cartofi dulci, iaurt, maioneză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Aripioare rusești”.

Miercuri, 08.05.2019, 08:39
Haos în bucătărie! Surorile Crudu își încearcă norocul la Chefi la Cuțite

Haos în bucătărie! Surorile Crudu își încearcă norocul la Chefi la Cuțite

O nouă rundă de jurizări pe nevăzute din sezonul special al show-ului Chefi la Cuțite va pune în lumină familii talentate, ce sunt hotărâte să le demonstreze juraților că au cele necesare pentru a obține toate cele trei cuțite. Printre...

Marti, 07.05.2019, 21:40
Romano Hamos a venit să promoveze comunitatea rromă la Chefi la Cuțite

Romano Hamos a venit să promoveze comunitatea rromă la Chefi la Cuțite

Romano Hamos, membrii comunitati rrome, a venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu o tocăniță de berbecuț.

Marti, 07.05.2019, 21:14
Rețeta zilei. Salată cu pupici.Salată cu fructe și brânzeturi

Rețeta zilei. Salată cu pupici.Salată cu fructe și brânzeturi

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne răsfățăm papilele cu o delicioasă salată cu fructe și brânzeturi, pe care a denumit-o ”Salată cu pupici”.

Marti, 07.05.2019, 08:28
Cocktail-uri fără alcool - cele mai interesante și gustoase rețete

Cocktail-uri fără alcool - cele mai interesante și gustoase rețete

Doi barmani cunoscuți au prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva rețete de cocktail-uri fără alcool.

Luni, 06.05.2019, 11:24
Rețeta zilei. Sparanghel vesel cu sos olandez și cartofi noi

Rețeta zilei. Sparanghel vesel cu sos olandez și cartofi noi

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune, acum în plin sezon al sparanghelului, o delicioasă rețetă de sparanghel cu sos olandez și cartofi noi, pe care a denumit-o ”Sparanghel vesel”.

Luni, 06.05.2019, 08:43
Rețeta zilei. Vecine dulci. O delicioasă combinație între clătite, orez  cu lapte și caramel

Rețeta zilei. Vecine dulci. O delicioasă combinație între clătite, orez cu lapte și caramel

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Razvan si Dani, a pregătit o delicioasă combinație între clătite, orez  cu lapte și caramel, rețetă pe care a denumit-o ”Vecine dulci”.

Vineri, 03.05.2019, 08:38
Marian Duță, la clătite înainte! Cele mai bune clătite din Parcul Național

Marian Duță, la clătite înainte! Cele mai bune clătite din Parcul Național

Marian Duță, reporter Neatza, în direct, din Parcul National, a aflat secretul clatitei perfecte.

Joi, 02.05.2019, 11:09
Rețeta zilei. Plăcintă cu vârtej - o delicioasă plăcintă cu brânză sărată și iaurt

Rețeta zilei. Plăcintă cu vârtej - o delicioasă plăcintă cu brânză sărată și iaurt

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit  o delicioasă rețetă de plăcintă aperitiv, cu brânză și iaurt, dar și alte ingrediente ce completează gustul, pe care a denumit-o ”Plăcintă cu vârtej”.

Joi, 02.05.2019, 08:28
Familia Băitoi îi pune în încurcătură pe chefi cu un preparat rusesc: Chef Florin Dumitrescu: Stai așa, că nu-i așa. Nu înțeleg cu ce să încep...

Familia Băitoi îi pune în încurcătură pe chefi cu un preparat rusesc: Chef Florin Dumitrescu: Stai așa, că nu-i așa. Nu înțeleg cu ce să încep...

Familia Băitoi, venită tocmai din Chișinău, îi pune în mare încurcătură pe jurații Chefi la Cuțite cu un preparat rusesc. ”Stai așa, că nu-i așa. Nu înțeleg cu ce să încep...”, a spus chef Florin Dumitrescu, vizibil surprins de...

Marti, 30.04.2019, 22:13
Emilia Iucinu a făcut ultimele pregătiri pentru masa de Paşte

Emilia Iucinu a făcut ultimele pregătiri pentru masa de Paşte

Emilia Iucinu a făcut ultimele pregătiri pentru masa de Paşte. Mama lui Andrei Tinu ne-a primit în bucătăria ei şi ne-a arătat cea mai simplă reţetă de pască. Însă, ne-a spus şi cine este ajutorul ei de nădejde.

Sambata, 27.04.2019, 17:32
Bătălia gusturilor: ciorba de miel

Bătălia gusturilor: ciorba de miel

Care este secretul ciorbei de miel perfecte? Răspunsul diferă de la o regiune la alta a ţării. Ardeiul şi lămâia, spun dobrogenii. Ba smântâna, vine răspunsul din nordul ţării. Ca să nu mai vorbim de verdeaţa specială, folosită de...

Vineri, 26.04.2019, 19:27
Rețetă de Paște. Veșmintele Domnului, mâncarea tradițională din Vinerea Mare

Rețetă de Paște. Veșmintele Domnului, mâncarea tradițională din Vinerea Mare

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conţine arpacaș, nucă, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Veșmintele Domnului".

Vineri, 26.04.2019, 08:21
Unde se găteşte cel mai bine carnea de miel, în România

Unde se găteşte cel mai bine carnea de miel, în România

De la cotletul frăgezit în vin alb, din Moldova şi până la pulpa împănată cu usturoi din Maramureş. Fiecare regiune are propria reţetă când vine vorba despre gătirea mielului.

Joi, 25.04.2019, 19:28
x