În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un somn în crustă de foietaj și o supă asiatică cu paste și legume.
În ediția din 20 iulie 2021 a matinalului Super Neatza, rețetele zilei gătite de chef Nicolai Tand au fost trei rețete de supe reci: supă gazpacho, supă minestrone și supă de fasole, toate servite cu o delicioasă pită de mălai.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate de vară care se consumă reci: gazpacho şi supă de fasole.
În ediția din 19 iulie 2012 a matinalului Super Neatza, Chef Nicolai Tand a preparat două rețete pe bază de pui și curry, în combinație cu multe legume proaspete, de sezon.
Cristi Mărgărit, nutriționistul de la Neatza ne spune ce legume trebuie să conțină coșul perfect pentru o supă răcoritoare de vară.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat delicios pe bază de somon, praz, ardei gras, lămâie, dar și alte ingrediente ce-i completează gustul și anume, o rețetă de supă cremă de somon.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de supă cremă de linte cu sos de mentă și bruschete cu legume, perfectă pentru un prânz copios, dar sănătos.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă supă cremă din mai multe tipuri de ciuperci, dat și un cruton din pâine cu cărbune, tartinat cu cremă de brânză și trufe.
Unul dintre cele mai populare preparate din bucătăria asiatică este supa Ramen, dar și Sushi.
Chef Nicolai Tand, a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani o Rețetă de supă Tom Yum, din bucătăria thailandeză.
Bucură-te de mese sănătoase la fiecare prânz și de rețetele preferate de supe cu mult mai puțin efort din partea ta!
Luni, 10.05.2021, 17:04
Ediția 23 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” Ioana Cutugno a gătit Supă cremă siciliană de roșii și Penne quattro formaggi cu roșii uscate și spanac, două rețete delicioase ce au primit punctraj maxim.
În ediția a 23-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit Ioana Cutugno și a preparat paste 4 formaggi și supă cremă de roșii.
În episodul 18 al sezonului 9 Chefi la Cuțite, George Petcu s-a prezentat în fața celor trei chefi cu o supă inedită. El a mizat pe combinațiile de gusturi și arome și a sperat că îi va convinge pe jurați să-l treaca în etapa următoare.
Cea mai surprinzătoare concurentă din ediția 11 din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite” a fost Beauty Alexandrescu, din Ploiești.
Trei cuțite cu felicitări, pentru o supă cremă din ardei copți cu sfere crocante din brânză și tarhon, preparată de Ciprian Antone la Chefi la cuțite în sezonul 9.
Una dintre cele mai inedite și mai interesante rețete prezentate în fața celor trei jurați în ediția 5 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost rețeta de supă cremă de porumb în două culori cu popcorn afumat și spumă de coriandru, gătită de Khalil Saer.
Un alt concurent care a decis să își încerce norocul în ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Saer Andrei Khalil.
Cu multe verdețuri de primăvară și multe alte ingrediente, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza de weekend o delicioasă supă cremă de verdețuri cu ravioli și crutoane.
Elvira Petre, soția celebrului dansator Mihai Petre, vrea să-i impresioneze pe cei trei chefi cu preparatul ei specific din Polonia.
Perfectă pentru sezonul rece această rețetă de supă cremă de brânzeturi cu usturoi,delicioasă și foarte consistentă.
Supele creme sunt perfecte în sezonul rece și sunt îndrăgite chiar și de copii, deci merită să ne delectăm cu o supă cremă de praz cu crutoane de pâine prăjită și condimentată.
Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani mai multe rețete de preparate culinare, printre care și această delicioasă rețetă de Supă cremă de cartofi cu praz.
Pentru una dintre mesele principale ale zilei merge de minune această rețetă de post: Supă cremă de linte servită cu grisine și creveți.
Joi, 19.11.2020, 19:12
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete de tarte cu mere, dar și o rețetă de supă cremă de dovleac copt.
Chef Nicolai Tand noul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne învață cum se prepară celebra rețetă de supă japoneză Ramen.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ceapă verde, ouă, carne de porc, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supa ramen".
O explozie de gusturi și culori într-un preparat gipsy, preparat din bucătăria țigănească: Supă din fructe de mare.
Răzvan Simion vorbește la Neatza cu Răzvan și Dani despre cum era răsfățat bunică: ”Îmi strecura supa. Dacă nu-mi plăcea mâncarea, îmi făcea altceva”, a declarat prezentatorul matinalului de la Antena 1.
Supa cremă de roșii este preferata tuturor, mai ales în plin sezon al roșiilor de grădină, dar se poate prepara chiar și cu roșii conservate, așa cum s-a văzut în emisiunea ”Chefi la cuțite”, unde un concurent a prezentat supă cremă de roșii preparată în trei moduri.
Chef Nicolai Tand, a pregătit la Neatza cu Răzvan şi Dani un preparat care conține ceapă, oase, pâine, brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supă de ceapă".
După ce a pregătit trei tipuri de supă de roșii, din regiuni diferite ale României, Caius Ovidiu Merșa a așteptat cu sufletul al gură degustarea și jurizarea de la „Chefi la cuțite”!
Din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă din bucătăria olandeză: Supă cremă de praz
Pentru iubitorii preparatelor cu pește și în special cu pește dorada, o rețetă foarte gustoasă cu o combinație armonioasă de ingrediente: Dorada cu supă cremă de dovleac și chipsuri de topinambur cu salată de fenicul.
Pentru că adesea ne tentează să încercăm rețete de preparate din bucătăriile altor țări, avem o rțetă de supă cu semințe din bucătăria nigeriană, rețeta Egusi soup, preparată în cadrul emisiunii culinare ”Chefi la cuțite” de către un concurent nigerian.
După ce a pregătit o supă egusi, o mâncare africană, concurentul Okpata Godspower Morris din ediția 19 a sezonululi 8 „Chefi la cuțite” a urmărit cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
Laurențiu Zediu are 33 de ani, vine din Polonia și organizează evenimente culinare. Concurentul a pregătit pentru cei trei jurați de la Chefi la Cuție file de doradă și supă cremă de dovlecel a la Asia.
Okpata Godspower Morris are 25 de ani, locuiește în București și este student. Concurentul a preparat mâncare africană, și anume supă egusi.
Accident şocant, seara trecută, în Baia Mare. Un bebeluş de doar 6 luni a fost transferat de urgenţă în Capitală cu un avion SMURD, după ce a suferit arsuri pe 30 la sută din corp. Fetiţa era în premergător când s-a lovit de o oală cu...
Joi, 17.09.2020, 19:13
Din bucătăria mexicană, în farfurii românești, o delicioasă supă mexicană de tortilla,preparată ca la mama ei, de o concurentă mexicană, stabilită în România.
Atunci când pasiunea pentru gătit este mare, nu contează funcția pe care o ai, faci cum faci și aloci din timpul liber pentru a te răsfăta cu preparate delicioase și sănătoase.
Din ingrediente puține și la îndemâna oricui, ne putem răsfăța și hidrata, în acelaș timp cu o delicioasă și fresh Supă rece de castraveți cu mentă, gata în 30 de secunde.
Marti, 01.09.2020, 09:48
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține castraveți, mentă, cuburi de gheață, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Supă cremă de castraveți".
Perfectă pentru un prânz simplu,sau o cină lejeră, această delicioasă Supă cremă de roșii coapte cu dovlecei crocanți!
Cu multe roșii de grădină bine coapte, cu usturoi și frunze de busuioc, iar la final cu parmezan răzuit, va fi un adevărat răsfăț culinar această supă de roșii cu usturoi și parmezan, inspirată din bucătăria italienească.
Luni, 24.08.2020, 09:40
Rețetele de supe creme au devenit preferatele tuturor, iar această rețetă de supă cremă de dovlecei copți cu usturoi copt, este deosebită, atât ca gust cât și ca textură și merită preparată, mai ales vara, în plin sezon al dovleceilor de grădină.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține cocoș de munte, castraveți murați, morcov , dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorbă de cocoș".
Cu roșii de grădină, bine coapte, cu puțină fidea și o ceapă, într-un timp foarte scurt, putem prepara cea mai simplă, dar delicioasă supă de roșii cu fidea. Rețeta simplă de răcorire a românilor pentru căldura de afară.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne, muștar, țelină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Supă cremă de muștar cu inimioare mici".
Din categoria rețetelor simple și gustoase, de post, Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit o Reţetă simplă de post: Supă cremă de roșii cu ardei copți.