Adrian Iancu este pasionat de vlogging și de filme, dar a decis să participe în ediția 6 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să arate că se pricepe la fel de bine și la gătit!
În a șasea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, cei trei chefi au avut parte de o surpriză uriașă atunci când au ridicat cloșurile unui preparat venit pe banda. Cătălin Scărlătescu a avut o reacție de milioane atunci când a văzut despre ce e vorba!
Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și i-a anunțat pe chefi care este amuleta pentru care se luptă în a șasea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțitie”! De data aceasta, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu luptă pentr cea mai controversată amuletă din acest sezon!
În a șasea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întors în bucătărie pentru a se lupta pentru o nouă amuletă prețioasă, ce poate schimba cursul viitoarelor bătălii culinare, la probele pe echipe!
Rita Brailescu, pensionara, a venit la "Chefi la cutite" special pentru chef Cătălin Scărlătescu: "De un deceniu mă ocup de Cătălin Scărlătescu".
Mario Fresh a venit în vizită la chef Bontea, cu două scopuri precise: de a demonstra că se pricepe și la bucătărie și de a-l convinge pe Sorin că poate, la un moment dat, vor face echipă într-un viitor sezon Asia Express.
Andrei Baiceanu, bucătar, a venit la "Chefi la cuțite" cu un preparat șocant.
Piept de pui în crustă de semințe și sos gorgonzola cu coniac, un preparat delicios, cu un gust interesant, mai ales la sos.
Pentru a câștiga cea de-a șasea amuletă, chefii trebuie să prepare un șniţel. Amuleta poate să ofere doua puncte bonus unui concurent după degustarea individuala.
Nu ai cum să nu poftești la așa plăcinte cu brânză sau poale-n brâu moldovenești. O rețetă tradițională pe care n-ai cum să nu o îndrăgești!
Bianca Tică, din Argeș, a venit să-i impresioneze pe jurații "Chefi la cuțite" cu rețeta ei preferată de clătite.
Domenico Bellantoni, 9 ani, din Bucuresti, a venit la "Chefi la cutite" sa-i impresioneze pe jurati cu preparatul sau, "chiftelute de orez".
Adrian Iancu a venit din lumea online să-și testeze calitatitle de bucătar la "Chefi la cuțite": "Poate îmi schimb domeniul".
Nuri Guney, din Turcia, a venit la "Chefi la cuțite" să le dea peste cap chefilor papilele gustative.
Atunci când poftim la un desert rapid și ușor de preparat, fără coacere și fără bătăi de cap, rețetele de tiramisu sunt ideale și extrem de ușoare, încât și un copil le poate prepara.
Pentru iubitorii preparatelor cu fructe de mare, o delicioasă rețetă de Saint Jacques cu sos parmentier și chipsuri de praz, pe care merită s-o încercați. A primit 3 cuțite!
Churros cu sos de ciocolată, un desert tradițional mexican, ușor de preparat și extrem de delicios.
Din bucătăria mexicană, în farfurii românești, o delicioasă supă mexicană de tortilla,preparată ca la mama ei, de o concurentă mexicană, stabilită în România.
Pentru că, în cadrul emisiunii Chefi la cuțite se face și mult spectacol în bucătărie, o concurentă s-a gândit să impresioneze prin parodie, preparând o rețetă inedită de tiramisu. Un tiramisu altfel, care atrage mai mult privirile, decât papilelepe care l-a denumit Pooramisu.
Tot în a cincea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a participat și Andrei Hîncu, zis și Kani! Tânărul de 27 de ani este de meserie frizer, daar a vrut să demonstreze că se pricepe la fel de bine și la gătit.
În a cincea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, o concurentă care a făcut senzație a fost Daniela Grădinaru, impiegat de mișcare la compania de metrou.
În a cincea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au făcut spectacol de zile mari!
În a cincea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, un concurent care a făcut senzație a fost Radu Moldovan, un puști de doar 8 ani!
Revederile emoționante au continuat și în a cincea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! De data aceasta, concurenți au fost Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, de la „Asia Express”!
Mihai Teodorescu are 29 de ani, este de meserie bucătar și a venit în a cincea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” de la Antena 1 ca să demonstreze că are tot ceea ce îi trebuie pentru a merge mai departe, în următoarea etapă!
După ce s-a luat la întrecere cu mama sa în bucătăria „Chefi la cuțite”, Kamila Villegas Millan a așteptat cu sufletul la gură degustarea preparatului său, doar că surpriza a fost mare atunci când s-a descoperit că chef Cătălin Scărlătescu este alergic la unul dintre ingrediente!
Chef Florin Ivan a decis că Sorin Bontea merită să câștige amuleta din ediția a cincea din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, dar se pare că decizia a dat naștere unor certuri aprinse!
Cel mai așteptat moment din ediția a cincea din sezonul 5 „Chefi la cuțite” de la Antena 1! Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au aflat cine a câștigat amuleta pusă în joc de Gina Pistol.
Iată că a venit iar momentul adevărului pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu! Chef Florin Ivan a jurizat preparatele celor trei jurați „Chefi la cuțite”, iar reacțiile lor au fost savuroase.
După ce s-a luat la întrecere cu mama sa în bucătăria „Chefi la cuțite”, Kamila și Carla Villegas Millan au așteptat cu sufletul la gură degustarea preparatelor doar că surpriza a fost mare atunci când au venit farfuriile!
Kamila Villegas Millan are 13 ani și s-a născut în Mexic. Fetița a venit în sezonul 8 „Chefi la cuțite” alături de mama sa, care participă separat!
Pentru proba de amuletă, sarcina nu este una deloc simplă, dar miza uriașă pusă la bătaie de Gina Pistol în această ediție „Chefi la cuțite” îi ambiționează din plin pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.
În a cincea ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a-și măsura forțele, în dorința de-a câștigă o nouă amuletă prețioasă!
În a cincea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția și celebrul personaj Rux Opulenta!
Daniela Grădinaru, 49 de ani, le pregătește un preparat spectaculos celor trei jurați de la Chefi la Cuțite.
La doar opt ani, Radu Moldovan le gătește tiramisu celor trei jurați. Chefii sunt impresionați de măiestria micului cofetar.
După parcursul bun de la Asia Express, Abagiu și Radu au venit să le arate chefilor și talentul lor la gătit.
Mihai Teodorescu, bucătar de profesie, vrea cuțitul de aur doar ca să scape de emoțiile din bootcamp.
Sorin Bontea este cheful care câștigă cea de-a cincea amuletă. Reacțiile celorlalți doi chefi sunt savuroase.
Îi place frumosul vizual, iar fotografia și bucătăria sunt două domenii care se ocupă cu acest lucru. Constantin Popoiu le arată preparatul său celor trei jurați.
Pentru a câștiga cea de-a cincea amuletă, chefii trebuie să prepare în funcție de un buget bine stabilit.
Rux Opulența le arată celor trei jurați de la Chefi la Cuțite cum se face tiramisu de o persoană care știe să numere bani zi de zi.
În a patra ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” și-au făcut apariția, în calitate de concurenți surpriză, Speak și Ștefania! După aventura la „Asia Express”, cei doi au decis să bifeze și o misiune în bucătărie. După show, Speak a postat un mesaj neașteptat pe pagina sa de Instagram.
Perfectă pentru una dintre mesele principale ale zilei, dar perfectă și pentru un show culinar cu preteții, această rețetă: Ruladă de vită cu brânză și spanac și piure cremos de cartofi!
Artista Bella Santiago va fi surpriza dintr-o ediție Chefi la Cuțite. ”Am gătit mâncare filipineză, cu mult ardei iute și lapte de cocos”, a dezvăluit cântăreața.
Seara de luni a fost seara Chefilor la cuțite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul tuturor segmentelor de public.
Poate titlul acestei rețete: „Tocană din gulaș de porc”, nu spune prea multe, însă gustul este deosebit, este ceva ce inspiră nostalgie și iz de copilărie, este o rețetă simplă și delicioasă, ca la bunica acasă!
După cum au apreciat-o cei trei chefi simpatici, în cadrul îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, rețeta italiană de paste cu brânză și piper( Spaghetti cacio e pepe), chiar merită preparată, dacă nu ați încercat-o, încă.
Artista Bella Santiago va fi surpriza dintr-o ediție Chefi la Cuțite. ”Am gătit mâncare filipineză, cu mult ardei iute și lapte de cocos”, a dezvăluit cântăreața.
Dacă iubiți preparatele mexicane cu o armonie de gusturi dulci-picante, atunci nu veți rezista ispitei de a prepara această rețetă de shaorma mexicană cu carne de porc: Tacos al Pastor.