Adriana Cazacu, bucătar în Popești-Leordeni, și soțul ei, IT-ist, sunt departe de fetița lor de doi ani. Cariera îi ține la distanță de cea mică.
Ileana Voicu, jurnalist la Radio Zu, a venit cu un look și un preparat cu totul inedite! Unul futurist, altul nostalgic, rezultatul a fost...spectaculos!
Timp de 19 ani, a lucrat ca învățătoare. Dorind să îi ofere copilului ei o viață mai bună, Simona Prisecaru și soțul ei au lăsat totul în urmă și au plecat în Italia.
O explozie de gusturi la pahar, pentru a-ți impresiona musafirii și familia: Cocktail de creveți cu avocado!
Schimbăm tonul, cu un domn cu ținuta întreținută, din câte se pare, de mult umor și o siguranță de antrenor! Doru Ungureanu, profesor de educație fizică, s-a prezentat în fața chefilor cu preparatul național al Braziliei. Iată că românii și brazilienii au ceva în comun: fasolea cu cârnați!
Doina Ciuban este producător de plante aromatice. Concurenta vrea să fie din ce în ce mai bună, în fiecare zi. Se inspiră din basme, povești și vise, apoi le pune în realitate. Concurenta vrea să ia cele trei cuțite de la jurați.
Rețeta Budincă de legume cu plante aromate și sos de tarhon, poate fi inclusă printre rețetele de aperitive sau de mic dejun.
Pentru că ne place să ne inspirăm și din bucătăriile altor țări, să testăm Rețeta Feijoada - o delicioasă tocană braziliană cu fasole.
Diamanta Stănescu, soție de bulibașă, a gătit alături de fiica ei, Ana-Maria, gulaș țigănesc. Concurenta susține că are un palat cu 22 de camere, dar locuiesc doar trei persoane în el. Motivul? Vom afla!
Marian Petre este bucătar și are o viziunea aparte atunci când vine vorba de estetica unui preparat. Pentru concurent, impactul vizual este esențial. I-a ieșit, într-o oarecare măsură, farfuria pregătită de el creând o mică revoluție la masa chefilor!
Pentru o masă delicioasă ce combină gustul sărat cu cel dulce-fructat, încercați rețeta Gnocchi umpluți cu brânză trași la tigaie în unt aromatizat cu levănțică și pere fierte în vin!
Cu așa o combinație de ingrediente, lupta pentru amuleta cu numărul 15 nu va fi deloc ușoară. Să fie fel principal? Să fie desert? Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au luat locurile la bancurile de lucru și s-au pus pe treabă. Câștigător poate fi doar unul, iar decizia este în mâinile lui chef Ricardo Deus.
Daniel Arariței lucrează în Londra de șapte ani. În fața chefilor a venit cu un preparat specific italienesc. Concurentul a mai participat și alte competiții în Marea Britanie unde a luat locul întâi.
Nu poate fi decât foarte gustoasă, rețeta Piept de pui cu creveți și piure de cartofi aromatizat, cu așa combinație de ingrediente!
Flori Cornea a petrecut 12 ani departe de țară, în Italia, însă prăjitura ei i-a dus pe chefi cu gândul la Michael Jackson!
O combinație mai mult decât delicioasă între legume, pește și fructe de mare, asortate cu un sos curry deosebit: Curry cu biban de mare, fructe de mare și legume.
Cu o combinație delicioasă de ingrediente, Prăjitura cu ciocolată și biluțe de brânză cu cocos, este perfectă pentru a-i impresiona pe cei dragi!
”Salut, România”! Carismaticul Marwin Heis a venit tocmai din Brazilia pentru a-și încerca norocul în cel de-al șaptelea sezon al show-ul ”Chefi la cuțite”. Concurentul este fotograf și producător video, dar cum se descurcă în bucătărie?
O nouă luptă culinară începe, în câteva minute, la Antena 1. Chefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu îşi ascut cuţitele pentru penultima amuletă din acest sezon. Nici concurenţii nu se lasă mai prejos. Astăzi, aromele braziliene...
Luni, 28.10.2019, 19:43Ileana Voicu, jurnalist, vine în fața chefilor cu un preparat din anii '60. Concurenta le pregătește juraților cocktail de creveți.
Eliminări pe bandă rulantă. Cei trei jurați din emisuinea Chefi la Cuțite sunt greu de impresionat.
În urmă cu 20 de ani, Simona Prisecaru, a lăsat meseria de învățătoare și a plecat în Italia, pentru o viață mai bună. În scurt timp, bucătăria a devenit centrul universului ei.
Doru Ungureanu, profesor de educație fizică, vine în fața chefilor cu preparatul național al Braziliei. În limba română, preparatul este tradus ca fasole cu cârnați.
Doina Ciuban vrea să fie din ce în ce mai bună, în fiecare zi. Se inspiră din basme, povești și vise, apoi le pune în realitate. Concurenta vrea să ia cele trei cuțite de la jurați.
Diamanta Stănescu, soție de bulibașă, gătește alături de fiica ei, Ana-Maria, gulaș țigănesc. Concurenta susține că are un palat cu 22 de camere, dar locuiesc doar trei persoane în el pentru că ceilalți copii sunt la casele lor.
Petre Marian, bucătar de nouă ani, se consideră un bun profesionist. Prietenii îi spun vikingul pentru că îl aseamănă cu un personaj celebru dintr-un serial.
Daniel Arariței lucrează în Londra de șapte ani. În fața chefilor a venit cu un preparat specific italienesc. Concurentul a mai participat și alte competiții în Marea Britanie unde a luat locul întâi.
După ce a locuit 12 ani în Italia, împreună cu familia, Flori Cornea a revenit în țară, iar în fața chefilor s-a prezentat cu o prăjitură delicioasă.
Marvin din Brazilia a venit la Chefi la cuțite să-și arate iscusința din bucătărie. Concurentul le gătește juraților o budincă cu lapte în stil brazilian.
Seara aceasta îi va provoca pe cei trei maeștri ai gastronomiei la o nouă luptă culinară, difuzată de la 20:00, pe Antena 1, la Chefi la cuțite.
Florin Dumitrescu, jurat al emisiunii ”Chefi la cuțite”, se mândrește cu o carieră impresionantă, însă nu a visat dintotdeauna să devină bucătar. A ales această meserie la vârsta de 14 ani, când avea nevoie de bani pentru o vacanță la mare cu băieții, dar și pentru că în timp ce se uita la televizor a fost impresionat de o farfurie cu spanac gătită de un chef italian.
Foarte bine s-au combitat toate gusturile ingredientelor de la Rețeta Creveți cu paste și sos de usturoi cu piper verde! Și se prepară foarte ușor!
Dacă îți plac calamarii și ești în pană de idei ce rețetă să pregătești cu ei, iată cum se prepară cea mai delicioasă rețetă de calamari umpluți!
Luni, jurații de la Chefi la cuțite vor avea parte de o infuzie de mâncare exotică pregătită de concurenți care au venit din afara granițelor și sunt hotărâți să obțină votul de încredere al chefilor. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întâlni luni seara de la 20.00 cu un brazilian veritabil, care va avea în emisiune o apariție savuroasă.
Inspirate din bucătăria ucraineană și regăsite la orice restaurant din localitățile dobrogene, rețetele de storceag au devenit cele mai apreciate. Una dintre acestea este rețeta Storceag de somn, gustoasă și simplu de preparat.
Pieptul de pui este genul de aliment ce nu prea lipsește de pe mesele românilor, dar puțini sunt cei care știu ce rețetă pot pregăti pentru ca acesta să nu mai fie atât de fad. Iată cum se face rețeta de piept de pui cu ciuperci în vin, un deliciu potrivit pentru prânz sau cină!
Săptâmâna aceasta a strâns mulți concurenți talentați în bucătăria celui mai iubit show culinar, inspirați să gătească rețete ce au cucerit definitiv papilele gustative ale chefilor.
Iulian Olaru a plecat ilegal din România la vârsta de 17 ani şi s-a stabilit în Italia! A avut ghinionul să fie lovit de o maşină, însă un ghinion transformat apoi în noroc, pentru că după acel eveniment nefericit i-a fost deschis viitorul, chiar de cel care-l accidentase!
Eroi ai propriilor vieți cu trăiri la limita credibilității și peparate de excepție în a 14-a ediție Chefi la cuțite
Mirela Banias, fosta concurentă de la "Insula iubirii", şi tatăl ei, au venit să-şi demonstreze talentul în bucătărie la Chefi la cuţite! Tânăra şi-a testat iubirea cu Ionuț Gojman, a trecut prin adevărate clipe de coșmar, după ce în urmă cu mai mulţi ani a fost închisă pentru fraudă bancară
Elena Coste are 66 de ani şi bucătar de sezon! Doamna a avut parte de o surpriză atunci când a fost înscrisă la Chefi la cuţite, chiar de nepotul ei! Din pacate acesta are probleme mari de sănătate şi la vârsta de 14 ani nu se poate deplasa!
Robert (Bobby) Savoiu a revenit pentru a treia oară la Chefi la cuţite! "În ultimele luni am făcut numai gustărici ca să pot ajunge în echipe"
Răzvan Babana are 24 de ani şi este organizator de evenimente în Timişoara! A început să lucreze de la vârsta de 15 ani pentru a le demonstra părinţilor săi că se poate întreţine singur!
Cu așa gust fructat și răcoritor, de la sosul de ananas nu ai cum să nu adori rețeta Pulpe de rață în sos de ananas cu garnitură de orez!
Miss Lu sau Alyanna Lu, singura cântăreață Otaku din România, este la fel de uimitoare în viața privată cum este în muzică. Artista a acceptat provocarea de la Chefi la cuţite şi le-a pregătit juraţilor o poţiune specială!
Daniel Budai, 24 de ani, este antreprenor şi vine din Maramureş! Are o încredere în sine de nedoborât și vrea cu orice preț să obțină un loc în calitate de concurent în emisiune!
O explozie de arome, gusturi și culori într-o delicioasă rețetă, pe care o veți îndrăgi instant: Piept de rață cu piure de varză roșie și sos de citrice.
Simplu și gustos, pentru omul pofticios: Piept de pui cu sos de vișine și cartofi acordeon!
Victor Jacot are 20 de ani, este sous chef şi vine din Chişinău! Concurentul le-a pregătit chefilor torteloni de sfeclă cu creveţi şi somon
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au reluat locurile la bancurile de lucru în lupta pentru o nouă amuletă. Chef Ştefan Paraschiv a jurizat lupta din bucătărie pentru cea de-a 14-a amuletă!