Crema de zahăr ars este apreciată în toată lumea, pentru că e un desert cu un gust fabulos şi se pregăteşte foarte uşor. Iată o reţetă perfectă!
Cine ar refuza o prăjitură de ciocolată în trei straturi? Este absolut delicios, nu e foarte complicat şi arată bestial. Merită încercat!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, vă propune un preparat dulce care conține morcovi, făină, ouă dar și alte ingrediente delicioase. E cea mai delicioasă rețetă de Tort de morcovi și este simplu de făcut!
Vineri, 03.06.2016, 15:53
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert delicios cu aluat de clătite şi fructe denumit: "Puberele glazurate"
Unora le amintește de copilărie, alții o consumă frecvent și o consideră desertul preferat. Delicioasa cremă de zahăr ars are și ea secretele ei, deși se prepară simplu, cu ingrediente puține.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține cotlet cu cășuni, ouă, banane, zahar, denumit ”Pupici cu căpșunici”. O rețetă delicioasă, care nu are atât de multe calorii și...
Nimic nu se compară cu aroma căpșunilor, indiferent de preparatul în care își fac loc! Iar această panna cotta, este pur și simplu delicioasă și foarte ușor de preparat, cu doar câteva imgrediente.
O prăjitură delicioasă și răcoroasă cu gust dens de portocale.
Vrei să pregăteşti un desert delicios, uşor de făcut, cu un gust special? Încearcă prăjitura "Banoffee"! E o reţetă simplă, pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente şi de coacere.
Pentru mulţi dintre doi, amandina este una dintre cele mai bune prăjituri din lume. Plină de ciocolată, însiropată şi foarte pufoasă, este varianta perfectă pentru cei care au poftă de ceva dulce.
Vrei să îţi surprinzi iubitul cu un desert spectaculos, cu un gust minunat, pe care să îl pregăteşti destul de uşor? Încearcă reţeta următoare!
Ce-ai spune sa te rasfeti cu asa bunatate? Dar ce-ai spune sa afli ca se prepara in 5 minute?
Pentru că este vineri, este zi de desert! Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o prăjitură delicioasă cu mascarpone, biscuiţi şi căpşuni denumită - "Happy"
Vineri, 13.05.2016, 09:38
Pentru că este vineri, este zi de desert! Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o prăjitură delicioasă cu mascarpone, biscuiţi şi căpşuni denumită - "Happy"
Cine nu-și mai amintește de renumitele cuburi cu miere, trase prin ciocolată și tăvalite prin nucă de cocos? Dacă erau la modă cândva, le puteți foarte simplu relansa, preparând din nou rețeta.
Dacă până acum nu ați încercat tortul de morcovi, e timpul sa nu mai stați pe gânduri și să-l preparați. Este aromat, frumos colorat și tare gustos!
Dacă vreți un desert simplu si delicios, această rețetă vă poate fi de folos! Sunt brioșe vanilate, pufoase și parfumate, cu chipsuri de ciocolată innobilate. Mai bune de-atât nu se poate!
Recent, pe internet a apărut pe internet un clip video în care un desert face senzație printre pasionații de senzații tari.
Joi, 28.04.2016, 11:27
Recent, pe internet a apărut pe internet un clip video în care un desert face senzație printre pasionații de senzații tari.
Delicioase, cremoase si gata in 10 minute!
Cum poti pregati asa o minunatie in doar cativa pasi? Nimic mai simplu!
Ne-am obişnuit să umplem masa de Paşti cu mai multe porţii decât pot mânca musafirii în câteva zile. Şi, chiar dacă de cele mai multe ori oaspeţii sunt deja sătui după friptura de miel, drob sau salata de beuf, le mai rămân câteva pofte.
Luni, 25.04.2016, 20:24
Un desert elegant caruia nu ii poti rezista.
După 253 de kilometri prin deşert campania "Aleg să împăduresc" a mai încheiat un capitol. După ce Tănase Vald şi Andrei Roşu au alerga spre Cercul Polar a fost rîndul lui Andrei Gligor să alerge printre dunele sahariene.
Duminica, 24.04.2016, 09:09
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, propune pentru weekend un desert delicios: Prăjitura Nota 10.
Sambata, 23.04.2016, 15:24
Pentru că este zi de desert, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă delicioasă în care toate ingredientele se îmbină armonios.
Prăjitura "Diafană" este o combinaţie delicioasă între vanilie, ciocolată şi cocos. Se pregăteşte foarte rapid şi nu ai nevoie de prea multe ingrediente.
Pentru că este vineri și este și 1 Aprilie, Vlăduț, bucătarul de la Neatza, un desert special în ton cu această zi care se numește sugestiv -"Păcălici"
Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea visează la un desert delicios, din păcate nu au parte de preparatul pe care și-l doresc.
Este tânără, frumoasă şi talentată şi a reuşit să-i facă pe chefi să zâmbească.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi cremşnit bavarez, un desert delicios.
Duminica, 27.03.2016, 05:28
Îţi plac batoanele Bounty, dar nu vrei să le mai cumperi din magazin? Încearcă să le faci chiar la tine acasă. Iată reţeta!
Tiberiu Uşeriu a câştigat această cursă.o cursă dintr-o campanie mai amplă denumită ”Aleg să împăduresc”. La întoarcerea în ţară vor preda ştafeta lui Andrei Gligor care va alege să împădurească alergînd în Sahara.
Sambata, 19.03.2016, 09:20
Te chinui să dai jos câteva kilograme şi ai recurs la o dietă drastică? Mănânci numai la ore fixe şi legume fierte, dar ţi-e tare poftă de ceva dulce?
Gina Pistol și-a luat inima în dinți și a făcut un desert pe care îl adoram cu toții în copilărie: lapte de pasăre.
Luni, 14.03.2016, 09:32
Este clar! Cel mai iubit deşert din toată lumea este îngheţata. Şi cel mai căutat, conform studiilor. Totuşi, puţini sunt cei care ştiu cui trebuie să mulţumim pentru această descoperire... delicioasă
Cu toții iubim desertul dar de cele mai multe ori nu avem timp pentru prăjituri sofisticate, care necesită mult timp pentru preparare. Nimic mai simplu!
Chef Florin Dumitrescu a oferit o reţetă simplă de clătite cu nuci şi miere, ce se face rapid, în doar trei paşi.
În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Bunicuţe dulci", un preparat dulce acrişor.
Pe 5 septembrie 1909, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, nava ”Eduard Bohlen” s-a scufundat pe coastele Namibiei. Curenții au luat-o și au purtat-o spre uscat. Din cauza înaintării deșertului spre Oceanul Atlantic, vaporul de 100 de metri lungime se află astăzi ”parcat” în mijlocul nisipului, la 400 de metri de țărm!
Sambata, 20.02.2016, 10:05
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregătit astăzi un nou desert - Prăjitura "Nota 10"
În această ediție, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară prăjitura numită ”Tortul iubirii”. Desertul prezentat conține frișcă, cafea, ciocolată, biscuiți și alte ingrediente delicioase.
Vineri, 12.02.2016, 09:27
În această ediție, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară prăjitura numită ”Tortul iubirii”. Desertul prezentat conține frișcă, cafea, ciocolată, biscuiți și alte ingrediente delicioase.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă inedită cu ocazia aniversari de 8 ani de Neatza cu Razvan si Dani: Rotiţe dulci.
Vineri, 05.02.2016, 10:05
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă inedită cu ocazia aniversari de 8 ani de Neatza cu Razvan si Dani: Rotiţe dulci.
E vineri şi mulţi sunt deja cu gândul la weekend, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi cu un desert delicios şi anume, "Prinţesa Zăpezii".
Este vineri și este ziua desertului la Neatza! Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit astăzi o rețetă care are în compoziție cocos și frișcă si a fost intitulată sugestiv - "Coco-Neatza"
Un incident bizar a uimit lumea de pretutideni. Ca prin minune, într-un deșert au apărut ca prin minune bucăți de gheață. Unii vorbesc despre semne ale Apocalipsei.
Miercuri, 09.12.2015, 15:42
Ra Paulette, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a impresionat oameni din toate colțurile lumii, căci povestea sa de viață este una cu totul și cu totul spectaculoasă. În urmă cu 25 de ani, acesta a decis să plece departe de civilizație și a ales partea de nord a statului New Mexico, unde se află cel mai întins deșert.
Miercuri, 28.10.2015, 23:24
Plăcinta cu dovleac este un desert delicios şi foarte apreciat, fiind preferat de multe persoane. Cu toate astea, gospodinele fac o anumită greşeală atunci când se apucă să o pregătească.
Miercuri, 28.10.2015, 15:15