Antena Căutare

Articole despre nicolai tand

Nicolai Tand are doi ucenici. Andrei Leonte se apuca de gatit

Nicolai Tand are doi ucenici. Andrei Leonte se apuca de gatit

Incepand de astazi, Nicolai Tand are doi ucenici in ceea ce priveste tainele bucatariei. Maramureseanul ii va invata sa gateasca pe Andrei Leonte, dar si pe bloggerul Andrei Cismaru.

Vineri, 24.05.2013, 13:16
Andrei Leonte s-a apucat de gatit!

Andrei Leonte s-a apucat de gatit!

Andrei Leonte, castigatorul „X Factor“, si Nicolai Tand, unul dintre juratii de la "Top Chef", au venit la Neatza sa gateasca.

Vineri, 24.05.2013, 10:29
VIDEO SPECTACULOS! Razi cu lacrimi!!! Razvan i-a imitat pe juratii de la "Top Chef", la Neatza

VIDEO SPECTACULOS! Razi cu lacrimi!!! Razvan i-a imitat pe juratii de la "Top Chef", la Neatza

Razvan i-a imitat la Neatza pe cei trei jurati de la Top Chef, Nicolai Tand, Josep Hadad si Tudor Constantinescu. A fost spectaculos, spumos, faimos!

Vineri, 19.04.2013, 12:56
S-a dat startul campaniei "Hai sa mancam impreuna!"

S-a dat startul campaniei "Hai sa mancam impreuna!"

Unul dintre cele mai frumoase obiceiuri este pe cale de disparitie. Sase din zece mese nu se mai iau in familie, ci pe canapea, in fata televizorului.

Sambata, 13.04.2013, 19:47
La multi ani, Nicolai Tand!

La multi ani, Nicolai Tand!

Astazi Nicolai Tand implineste 39 de ani. Juratul Top Chef si, mai nou, blogerul Nicolai se aniverseaza astazi alaturi de cei dragi. Singurul plan al vedetei este de a fi alaturi de familie.

Vineri, 12.04.2013, 12:05
Nicolai Tand a ajuns la 39 de primaveri. La multi ani!

Nicolai Tand a ajuns la 39 de primaveri. La multi ani!

Astazi Nicolai Tand implineste 39 de ani. Juratul Top Chef si, mai nou, blogerul Nicolai se aniverseaza astazi alaturi de cei dragi. Singurul plan al vedetei este de a fi alaturi de familie.

Vineri, 12.04.2013, 11:38
Georges Christen: "Nu mananc deloc carne"

Georges Christen: "Nu mananc deloc carne"

Nicolai Tand, juratul de la "Top Chef", ii pregateste o masca speciala lui Georges Christen, cel mai puternic om din lume.

Marti, 26.03.2013, 18:00
Nicolai Tand, juratul de la "Top Chef": "Am plans trei ore pana am reusit sa mulg vaca prima data"

Nicolai Tand, juratul de la "Top Chef": "Am plans trei ore pana am reusit sa mulg vaca prima data"

Invitat de Andrei Duban si Vica Blochina la "Telefonul de la miezul noptii", juratul "Top Chef" Nicolai Tand si-a amintit un moment interesant din copilaria petrecuta la Rozavlea, in Maramures. Mama lui Nicolai a plecat de acasa, i-a lasat gospodaria in grija si l-a pus in situatia de a invata cum e sa mulga vaca.

Marti, 26.03.2013, 16:41
Nicolai Tand, juratul de la "Top Chef", despre fumatul in restaurante: "E dezagreabil ca langa mancare sa stea scrumiera cu chistoace"

Nicolai Tand, juratul de la "Top Chef", despre fumatul in restaurante: "E dezagreabil ca langa mancare sa stea scrumiera cu chistoace"

Cu totii, nefumatori fiind, am fost nevoiti sa suportam fumul de tigara atunci cand am mers intr-o locatie mixta, asta pentru ca, desi ar trebui sa existe locuri special amenajate pentru ambele parti, acest lucru este uitat de cele mai multe ori.

Marti, 26.03.2013, 14:20
Nicolai Tand a gatit o reteta rapida si delicioasa la Acces Direct!

Nicolai Tand a gatit o reteta rapida si delicioasa la Acces Direct!

Dupa ce a jurizat cel mai tare cooking show, Top Chef, bucatarul Nicolai Tand a facut o reprezentatie si in platoul de la Acces Direct! A gatit ceva rapid si delicios la Acces Direct!

Joi, 28.02.2013, 18:15
Nicolai Tand a devenit tata: "Am un baietel de 14 zile!"

Nicolai Tand a devenit tata: "Am un baietel de 14 zile!"

Dupa ce a jurizat cel mai tare cooking show, Nicolai Tand, a mai dus la un sfarsit un nou proiect in viata sa: a devenit tata.

Joi, 28.02.2013, 18:15
Vinegreta + salata = LOVE... Nicolai Tand a facut minuni la Neatza!

Vinegreta + salata = LOVE... Nicolai Tand a facut minuni la Neatza!

Dimineata delicioasa la Neatza.... Maestrul Nicolai Tand, jurat la Top Chef, a adus in platou un sos de minune, vinegreta, numai bun de aruncat peste o salata proaspata. Atentie, imagini interzise pofticiosilor!

Miercuri, 27.02.2013, 11:43
Maestrul bucatar Nicolai Tand, la Neatza!

Maestrul bucatar Nicolai Tand, la Neatza!

Maestrul bucatar Nicolai Tand, jurat la cooking-show-ul „Top Chef” , a venit la Neatza cu un sos special pentru orice salata

Miercuri, 27.02.2013, 09:14
Anca Rusu a testat retetele lui Nicolai Tand: NOTA 10!

Anca Rusu a testat retetele lui Nicolai Tand: NOTA 10!

Dupa experienta Top Chef, Nicolai Tand a mai facut un pas in cariera. Si-a deschis un blog, unde posteaza retete dintre cele mai frumoase. Si gustoase! Anca Rusu o poate confirma... :D

Luni, 25.02.2013, 15:48
Nicolai Tand impartaseste ingredientul secret al retetelor sale. Juratul Top Chef si-a lansat astazi blogul

Nicolai Tand impartaseste ingredientul secret al retetelor sale. Juratul Top Chef si-a lansat astazi blogul

Nicolai Tand lanseaza “Retetele lui Nicolai” www.reteteleluinicolai.ro -  blogul personal de cooking si nu numai. Incepand de pe 24 februarie Nicolai este prezent in blogosfera romaneasca, impartasindu-le tuturor, ingredientul secret al retetelor sale: dragostea.

Luni, 25.02.2013, 11:17
Desertul Top Chef: Castigatorul este Giovanni Piselli

Desertul Top Chef: Castigatorul este Giovanni Piselli

Castigatorul primei editii Top Chef din Romania este Giovanni Piselli. Cursa a fost lunga iar ultima proba - decisiva!

Sambata, 02.02.2013, 22:50
Felul principal ii aduce pe bucatari la egalitate

Felul principal ii aduce pe bucatari la egalitate

 Am vazut cine este "romanul " Giovanni Piselli si cum un singur preparat poate reface pariurile. Nico Lontras a ales sa combine doua tipuri de peste Giovanni Piselli a ales sa repete o parte din ingredientele primei...

Sambata, 02.02.2013, 22:35
Prima degustare: Nico Lontras castiga!

Prima degustare: Nico Lontras castiga!

Mancarurile pe care Lonstras si Piselli le pregatesc, sunt unele inedite, iar ingredientele pe care le folosesc nu sunt din cele pe care le gustam in fiecare zi, doar este MAREA FINALA! Cei doi finalisti au fost atenti la fiecare detaliu pentru ca gustul sa fie perfect. Pentru a impresiona juratii cu un preparat de top, trebuie sa fie simplu, dar in acelasi timp spectaculos, discret, dar totodata plin de culoare.

Sambata, 02.02.2013, 22:30
A inceput lupta pentru Marele Premiu

A inceput lupta pentru Marele Premiu

Emotiile depasesc orice limite. Daca ar fi liniste, s-ar putea auzi ticaitul inimilor lor. Acum, mai mult ca niciodata, ei trebuie sa-si dovedeasca experienta si experienta.

Sambata, 02.02.2013, 21:20
Ei sunt finalistii Top Chef

Ei sunt finalistii Top Chef

La inceput au fost 24 de bucatari. Fiecare a luptat pentru a-i impresiona pe cei trei jurati si a ramane in competitie Nu a fost usor. Excelenta se obtine prin: vionta, daruire, talent, imaginatie si multa munca. Cei trei jurati au avut o misiune extrem de dificila, dar in cele din urma i-au selectionat pe cei mai buni: Nico Lontras si Giovanni Piselli. Ei se vor infrunta astazi in MAREA FINALA. Premiul: 50.000 de euro si un curs de bucatar la un restaurant cu stele Michelin din Franta.

Sambata, 02.02.2013, 21:01
Nicolai Tand, pe post de Gioconda cu un polonic in mana, la FamiliaDA

Nicolai Tand, pe post de Gioconda cu un polonic in mana, la FamiliaDA

Mirela Boureanu Vaida si Nicolai Tand sunt invitatii speciali ai show-ului FamiliaDA, difuzat sambata seara, de la ora 19,45. Cei doi sustinut familii obisnuite si au incercat sa vestige jackpot-ul de 10.000 lei.

Vineri, 01.02.2013, 12:47
Doar doi pot ajunge in finala!

Doar doi pot ajunge in finala!

Din 24 de concurenti care s-au avantat in lupta la prima emsiune Top Chef Romania, in valul final si-au ridicat capetele doar trei: Nico Lontras, Giovanni Piselli si Dragos Bercea. Duelul final insa, se va da intre cei mai buni doi chefi. Deci unul din cei trei urmeaza a fi eliminat.

Duminica, 27.01.2013, 00:31
Ionut Lupu vs. Dragos Bercea

Ionut Lupu vs. Dragos Bercea

Suntem in platoul Top Chef, dar concurentii inca asteapta decizia juratilor pentru proba precedenta. Finala e aproape. Emotiile sunt maxime. Cu totii au gatit un meniu regal pentru Marele Bal. Primul Top Chef al Romaniei este unul dintre cei patru bucatari ramasi acum in lupta: Nico Lontras, Giovanni Piselli, Ionut Lupu si Dragos Bercea.

Sambata, 26.01.2013, 23:59
Trei preparate pentru 4 bucatari

Trei preparate pentru 4 bucatari

Proba de foc a dat de furca multor concurenti. Este inevitabil, insa unul dintre cei patru bucatari ramasi in lupta va ajunge la duel la finalul acesteia. A fost dificil pana acum? Ei bine, greul de-abia acum incepe.

Sambata, 26.01.2013, 23:10
Intoarcerea la origini

Intoarcerea la origini

In lupta pentru titlul de Top Chef au mai ramas doar patru bucatari: Nico Lontras, Ionut Lupu, Giovanni Piselli si Dragos Bercea. Va fi o cursa dura. Oare prieteniile se vor destrama ori se vor lega si mai bine?

Sambata, 26.01.2013, 22:37
In drum spre MAREA FINALA

In drum spre MAREA FINALA

Incepe DUELUL! Miza pentru cei trei concureti este uriasa: un loc in FINALA. Cutitele pe care sunt trecute ingredientele cu care acestia vor gati se extrag rand pe rand.

Vineri, 18.01.2013, 11:44
Paste si napaste

Paste si napaste

Asa cum ne-am obisnuit, cea de-a patra proba are loc in platoul Top Chef. Concurentii au parte de un moment special: Tudor Constantinescu cu Nicolai Tand. Tudor prepara cozonacii care l-au facut celebru, iar Nicolai va demostra cum un fel de mancare traditional poate sa se transforme intr-o delicatesa in mainile unui bucatar de top.

Vineri, 18.01.2013, 11:34
In echipa si nu prea

In echipa si nu prea

Este o proba grea in care concurentii vor trebui sa munceasca in echipa, cot la cot, sa inventeze si sa creeze preparate speciale, aratoase si gustoase. De data aceasta, echipele se aleg repede, sigure si nenultumirile incep sa apara.

Vineri, 18.01.2013, 11:26
Preparate traditionale si maiestrie de Top Chef

Preparate traditionale si maiestrie de Top Chef

Concurentii nu scapa atat de usor pe cum se asteptau. Daca prima proba a inceput si s-a desfasurat intr-o atmosfera de poveste, la aceasta a doua proba ne intoarcem in competitie. Fiecaruia i se da o bucata de carne de porc si una de curcan pentru a pregati un preparat traditional. Timpul pe care-l au la dispozitie este de 1 ora si 30 de minute.

Vineri, 18.01.2013, 11:16
Sa ducem traditia mai departe

Sa ducem traditia mai departe

Competitia Top Chef se apropie de final. In aceasta seara concurentii ramasi arunca in lupta toate aromele. La drum au pornit 24, dar sita juratilor i-a cernut pe rand. La final va ramane doar unul: primul Top Chef al Romaniei. La aceasta proba, cei sase bucatari ramasi in lupta vor trece prin parjolul focului. Ei vor trebui sa imbine stravechile obiceiuri romanesti cu maiestria de chefi de top si sa parleasca un porc pentru a scoate sorici de top. Totul in doar 45 de minute.

Vineri, 18.01.2013, 11:04
Chef Hadad - demonstratie culinara de top

Chef Hadad - demonstratie culinara de top

Echipa lui Nico Lontras a pierdut proba precedenta. Ei trebuie acum sa gateasca si fiecare sa incerce sa-i convinga pe jurati ca merita sa ramana in competitie.

Sambata, 12.01.2013, 23:55
Cu mainile legate: Lontras vs. Susala

Cu mainile legate: Lontras vs. Susala

Tensiunea creste si o noua proba este gata sa inceapa. Oare la ce s-au gandit de aceasta data juratii? pentru ca tema emisiunii este Comunismul, greutatile nu vor lipsi ici de aceasta data.

Sambata, 12.01.2013, 23:30
Tacamuri pentru prima proba

Tacamuri pentru prima proba

Sapte chefi continua lupta pentru titlul suprem de Top Chef al Romaniei. Competitia intra pe ultima suta de metri, iar concurentii arunca in lupta tot ce au mai bun pentru a le dovedi celor trei jurati ca merita sa ajunga in marea finala. Pe castigator il asteapta un premiu in valoare de 50.000 de euro si un curs la un restaurant cu stele Michelin din Franta.

Sambata, 12.01.2013, 22:36
Duel la puterea a patra

Duel la puterea a patra

Vedeta probei este zaharul. Concurentii trebuie sa faca un desert care sa se asorteze cu vinul trecut pe cutitul fiecaruia.

Luni, 07.01.2013, 00:30
Cocosul galic in bucataria frantuzeasca

Cocosul galic in bucataria frantuzeasca

La proba numarul trei, proba pe echipe, concurentii au de gatit ceva la care nu se asteptau niciodata: cocosi! Intr-o ora si 30 de minute ei vor trebui sa prepare pe baza carnii de cocos cateva feluri de mancare cu iz frantuzesc.

Sambata, 05.01.2013, 23:20
Mic dejun frantuzesc

Mic dejun frantuzesc

Pornind de la doua croissante, concurentii trebuie sa dovedeasca ca pot fi cei mai buni, facand in 45 de minute un mic dejun frantuzesc, dulce ori sarat, hranitor si gustos.

Sambata, 05.01.2013, 23:07
De la Gastronomie la Pictura

De la Gastronomie la Pictura

Reci sau calde, multe sosuri au fost inventate, innobilate si adorate de francezi. Pentru prima proba, concurentii ramasi in lupta au de pregatit la alegere, doua sosuri. Cu acestea vor trebui sa isi demonstreze calitatile de decoratori si sa deseneze pe o farfurie, un simbol al Frantei.

Sambata, 05.01.2013, 22:55
Nicolai Tand sustinut la filmari de iubita sa Monica si micuta Ilona

Nicolai Tand sustinut la filmari de iubita sa Monica si micuta Ilona

Aflat la filmarile pentru cel de-al noualea episod Top Chef, in Piata Charles de Gaulle, juratul Nicolai Tand a avut parte de o surpriza de proportii. Printre lumea care ii urmarea cu interes de pe margine, a recunoscut doua persoane foarte dragi lui: iubita sa Monica si fiica lor Ilona au venit sa il vada in actiune. La doar doi anisori, micuta Ilona a demonstrat ca mosteneste pasiunea tatalui sau: a degustat inaintea lui platourile concurentilor. Nu ratati sambata aceasta, de la 22:30, un nou episod Top Chef, la Antena 1!

Joi, 03.01.2013, 15:13
Pe muchie de cutit cu 5 tipuri de dovleac

Pe muchie de cutit cu 5 tipuri de dovleac

Din cinci tipuri de carne si un dovleac, concurentii acestei probe - Pe muchie de cutit - trebuie sa faca un super-fel principal si un super-desert. Totul intr-o singura ora.

Duminica, 30.12.2012, 00:45
Ziua Recoltei la TopChef

Ziua Recoltei la TopChef

Aceasta proba este, asa cum stim deja, una destul de dificila. Capitanii de echipa au misiunea de a decide meniul si de a coordona echipa, astfel incat sa o conduca spre victorie.

Sambata, 29.12.2012, 23:45
Fast Food-ul trimite primul concurent la duel

Fast Food-ul trimite primul concurent la duel

Cea de-a doua proba se desfasoara in aceeasi locatie ca si prima - Piata Obor. Concurentilor li se pune la dispozitie carne tocata pentru realizarea unui preparat culinar fast-food de top. Timpul pe care-l au la dispozitie – 30 de minute.

Sambata, 29.12.2012, 23:15
Cocktail de Top Chef din legume si fructe cersite in piata

Cocktail de Top Chef din legume si fructe cersite in piata

Cei ramasi in competita pentru cel mai bun Top Chef al Romaniei au de-a face de fiecare data cu tot felul de probe trasnite.

Sambata, 29.12.2012, 22:55
Gastronomia e ridicata la altitudine

Gastronomia e ridicata la altitudine

Din cei 24 de concurenti care au intrat initial in competitia Top Chef, au mai ramas acum doar 15. Cei ramasi stiu ca fiecare proba ii aduce mai aproape de premiul de 50.000 de euro.

Sambata, 22.12.2012, 22:55
Vezi aici LiveVIDEO, de la 22:30, TOP CHEF: Alina Puscas, sculptata in ciocolata!

Vezi aici LiveVIDEO, de la 22:30, TOP CHEF: Alina Puscas, sculptata in ciocolata!

Cea de-a saptea editie a celui mai taios show de cooking din Romania debuteaza la bordul unui avion. Un inceput spectaculos, pentru probe pe masura. Concurentii vor fi nevoiti sa duca la capat o proba intr-un timp record. Surprizele nu se opresc aici, caci bucatarii profesionisti au de pregatit un preparat special la intrarea in platou. Intr-o ora, trebuie sa gateasca folosind un ingredient principal, un fel de carne, pe care sa il combine cu ciocolata. Aceasta este preferata invitatului special, ciocolatierul belgian Herman Van Dender. Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu si Nicolai Tand vor sta cu ochii pe concurenti, de la 22:30, numai pe Antena 1.

Sambata, 22.12.2012, 22:04
Cadouri de lux pentru Craciun

Cadouri de lux pentru Craciun

Cine vrea lux pe masa de Sarbatori, nu trebuie sa treaca granita. Gaseste tot ce-i trebuie in magazinele cu produse rafinate. De acest lucru s-a convins si Nicolai Tand, juratul de la Top Chef, care a platit pentru un cadou gastronomic peste 2 mii de lei.

Marti, 18.12.2012, 19:34
Editia sase: calatorie in jurul Asiei, cu serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

Editia sase: calatorie in jurul Asiei, cu serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

A sasea editie a adus o calatorie pe taramul Asiei, in specificurile diferite din Sri Lanka, Nepal, Cambodgia, China, Japonia si altele. Nu au lipsit serpii, doi dragoni impunatori, raspurnarile de situatie si probabil cel mai socant duel de pana acum!

Luni, 10.12.2012, 23:10
Bercea versus Bogatu - dragon versus pasiune

Bercea versus Bogatu - dragon versus pasiune

Unul dintre cele mai spectaculoase dueluri din competitia Top Chef a avut loc la sfarsitul editiei cu numarul sase! La duel au intrat doi dintre cei mai apreciati bucatari aflati in concurs: Dan Bogatu si Dragos Bercea.

Luni, 10.12.2012, 22:55
O gheisa, un sarpe si o calatorie in jurul Asiei. Cele mai exotice preparate Top Chef

O gheisa, un sarpe si o calatorie in jurul Asiei. Cele mai exotice preparate Top Chef

Proba de foc i-a purtat pe concurentii Top Chef pe "tarmurile" Asiei, unde fiecare a trebuit sa gateasca cate un preparat specific unei anumite tari orientale.

Luni, 10.12.2012, 21:51
O sculptura demna de un Top Chef

O sculptura demna de un Top Chef

Chefii sunt maestri ai bucatariei si trebuie sa se descurce in absolut orice situatie. Pentru lovitura de cutit, concurentii au avut sansa sa isi demonstreze aptitudinile artistice si sa sculpteze logo-ul Top Chef intr-un pepene.

Luni, 10.12.2012, 20:45
TOP CHEF, editia sase: calatorie in jurul Asiei, cu serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

TOP CHEF, editia sase: calatorie in jurul Asiei, cu serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

Au fost 24, insa dupa mai multe editii extrem de dificile, in competitia Top Chef au ramas doar 15. Fiecare detaliu conteaza. In cautarea celui mai bun dintre cei mai buni, juratii Tudor Constantinescu, Nicolai Tand si Joseph Hadad nu iarta nimic. Astazi, vom avea parte de o incursiune in bucataria asiatica, una din cele mai sanatoase si complexe din lume.

Luni, 10.12.2012, 20:40
x