Antena Căutare

Articole despre nicolai tand

Cartofi dauphinoise cu piept de raţă – recomandarea lui Daniel Grosu

Cartofi dauphinoise cu piept de raţă – recomandarea lui Daniel Grosu

Pieptul de rață este dificil de preparat. Cu această rețetă însă va fi floare la ureche.

Luni, 16.12.2013, 15:47
Iepure în sos de bere – rețeta lui Mihai Irimia

Iepure în sos de bere – rețeta lui Mihai Irimia

Un preparat delicios dintr-o carne pretențioasă.

Luni, 16.12.2013, 15:44
Mini burgeri cu bacon crocant – preparați de Daniel Grosu

Mini burgeri cu bacon crocant – preparați de Daniel Grosu

Atunci când ai chef de niște burgeri delicioși, încearcă să îi prepari conform acestei rețete.

Luni, 16.12.2013, 15:42
“Baba al rum” – preparatul lui Alex Iacob

“Baba al rum” – preparatul lui Alex Iacob

Un desert ce-ți va încânta papilele gustative.

Luni, 16.12.2013, 15:38
Daniel Grosu - Hamburger

Daniel Grosu - Hamburger

Daniel Grosu a preparat un hamburger care l-a impresionat pe chef Nicolai Tand.

Luni, 16.12.2013, 09:40
Concurenţi de la Top Chef vor cânta, duminică, la X Factor

Concurenţi de la Top Chef vor cânta, duminică, la X Factor

În prag de Moş Nicolae, Chef Nicolai Tand împreună cu Alexandru Iacob şi Veres Istvan, concurenţi la Top Chef, au mers în casa talentaţilor de la X Factor pentru a le face o surpriză „gustoasă”

Duminica, 08.12.2013, 18:25
Concurenţi de la Top Chef vor cânta, duminică, la X Factor

Concurenţi de la Top Chef vor cânta, duminică, la X Factor

În prag de Moş Nicolae, Chef Nicolai Tand împreună cu Alexandru Iacob şi Veres Istvan, concurenţi la Top Chef, au mers în casa talentaţilor de la X Factor pentru a le face o surpriză „gustoasă”.

Sambata, 07.12.2013, 16:08
Concurenţii de la Top Chef vor cânta, duminică, la X Factor!

Concurenţii de la Top Chef vor cânta, duminică, la X Factor!

În prag de Moş Nicolae, Chef Nicolai Tand împreună cu Alexandru Iacob şi Veres Istvan, concurenţi la Top Chef, au mers în casa talentaţilor de la X Factor pentru a le face o surpriză „gustoasă”

Sambata, 07.12.2013, 15:00
Nicolai Tand dă o super petrecere de ziua fiicei lui

Nicolai Tand dă o super petrecere de ziua fiicei lui

„Ilona a venit pe lume chiar după Moş Nicolae, astfel că, noi sărbătorim de două ori în familie”

Vineri, 06.12.2013, 20:51
Nicolai Tand dă o super petrecere de ziua fiicei lui

Nicolai Tand dă o super petrecere de ziua fiicei lui

Nicolai Tand, unul dintre membrii juriului show-ului culinar „Top Chef”, va da o super petrecere de ziua fiicei sale, Ilona, care împlineşte trei ani pe 7 decembrie: „Ilona a venit pe lume chiar după Moş Nicolae, astfel că, noi sărbătorim de două ori în familie”, mărturiseşte Nicolai.

Vineri, 06.12.2013, 19:20
Chef Nicolai Tand îşi sărbătoreşte onomastica gătind

Chef Nicolai Tand îşi sărbătoreşte onomastica gătind

Nicolai Tand şi-a petrecut ziua onomastică gătind bunătăţi pentru cei mai puţin fericiţi.

Vineri, 06.12.2013, 15:07
Nicolai Tand îşi sărbătoreşte onomastica gătind

Nicolai Tand îşi sărbătoreşte onomastica gătind

Nicolai Tand şi-a petrecut ziua onomastică gătind bunătăţi pentru cei mai puţin fericiţi.

Vineri, 06.12.2013, 14:45
Tudor Constantinescu: "El mă învaţă cum să fac hamburgeri şi eu îl învăţ cum să facă ciocolată”

Tudor Constantinescu: "El mă învaţă cum să fac hamburgeri şi eu îl învăţ cum să facă ciocolată”

În competiţia „Top Chef” au rămas doar şapte concurenţi care au fost provocaţi să gătească un meniu de picnic pentru patru persoane, doi copii şi doi adulţi, în următoarea ediţie ce va putea fi urmărită la Antena1. Lucrurile au devenit complicate când bucătarii au aflat că vor fi nevoiţi să se încadreze în bugetul de 100 de lei.

Vineri, 06.12.2013, 14:41

Muşchi de vită cu mămăligă la grătar, piure de conopidă cu brânză de capră şi sos demi glace – gătit de Alex Iacob

Atuncă când vrei să mănânci mușchi de vită gătit într-un fel special, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 02.12.2013, 12:53
Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu

Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu

Un desert fin și cremos.

Luni, 02.12.2013, 12:48

Salată capresse cu influenţe “Thai” - recomandarea Mirelei Ivașcu

O salată ușoară și delicioasă, cu ingrediente simple.

Luni, 02.12.2013, 12:34
Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu

Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu

Un preparat cu note exotice.

Luni, 02.12.2013, 12:30
Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

PONT! O reţetă care are ca şi ingredient de bază, iaurtul. Este un cheese cake reinventat, cu cremă de brânză şi iaurt, ale cărui aspect şi gust au fost valorificate de sosul de căpşuni.

Luni, 25.11.2013, 22:45
Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

PONT! O reţetă improvizată, care are ca şi ingredient "vedetă", iaurtul, un ingredient destul de "limitat" şi greu de folosit pentru a crea un preparat "pretenţios". Un deşert magnific, gustos şi extrem de aspectuos!

Luni, 25.11.2013, 22:44

Tort Pandişpan cu mere, bezea italiană şi sos de vanilie - recomandat de echipa lui Daniel Grosu

O rețetă pretențioasă pentru papile gustative delicate.

Luni, 25.11.2013, 22:43

Tort de ciocolată cu gem de caise preparat de Alex Iacob

Un tort delicios pentru toți cei cărora le place ciocolata.

Luni, 25.11.2013, 22:42

George Crăciun prepară supă cremă de dovleac

Când iarna bate la ușă, o supă cremă de dovleac este tot ceea ce îți trebuie.

Luni, 25.11.2013, 22:40
Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

O rețetă specială pentru cei ce adoră gustul suav mării și cel îndrăzneț al fructelor de pădure.

Luni, 25.11.2013, 22:30

Mușchiuleț de porc cu andive, Saint Jacques, caju şi piure de cartof dulce pregătit de echipa lui Grosu

Atunci când vrei să prepari mușchiuleț de porc, trebuie să încerci această rețetă savuroasă.

Luni, 25.11.2013, 22:20
Zeci de vedete s-au alăturat campaniei “"Mi-e poftă să fac bine"!

Zeci de vedete s-au alăturat campaniei “"Mi-e poftă să fac bine"!

"Mi-e poftă să fac bine"! Asta şi-au spus zeci de vedete care au acceptat provocarea să vândă, pentru o zi, într-un fast-food din capitală. Banii strâşi vor fi folosiţi pentru un scop nobil: dotarea celui mai vechi spital de copii din...

Luni, 25.11.2013, 16:43
Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Cel mai lăudat preparat al episodului al cincilea. Originar din Franţa, preparatul i-a adus Mirelei Ivaşcu câştigarea duelului!

Luni, 18.11.2013, 17:28

Scoici Saint-Jacques cu piure de ţelină

Dacă îți plac scoicile Saint-Jaques, aceasta este rețeta pe care trebuie să o guști.

Luni, 18.11.2013, 12:46
Toast cu legume confiate

Toast cu legume confiate

Un amouse-bouche de legume ce îți lasă gura apă.

Luni, 18.11.2013, 12:43

Bezea "mi-cuit" cu fructe de pădure

O bezea delicios de fructată.

Luni, 18.11.2013, 12:41
Tarte cu ganache au chocolate

Tarte cu ganache au chocolate

O tarta speciala pentru papile gustative speciale.

Luni, 18.11.2013, 12:37
O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O rețetă delicios de dulce.

Luni, 18.11.2013, 12:36

Cremă de lămâie pe biscuiţi de vanilie

Un rețetă de top.

Luni, 18.11.2013, 12:31

Cruton cu somon fume şi caviar keta

Un amuse-bouche delicios de pretențios.

Luni, 18.11.2013, 12:29

Scoici Saint-Jacques cu spumă de cartofi

Dacă îți plac scoicile Saint-Jacques și vrei să le gătești într-un mod special, iată o rețetă specială.

Luni, 18.11.2013, 12:25

Rulou cu tofu şi legume în foaie de ridiche daikon

O rețetă cu un fel de brânză și o legumă specială.

Luni, 18.11.2013, 12:24
Pui Satay

Pui Satay

Un fel de mâncare delicios și aromat.

Luni, 18.11.2013, 12:22
Bomboane de foie gras

Bomboane de foie gras

Obrazul fin cu bomboane de foie gras se ține.

Luni, 18.11.2013, 12:20
Cele mai sexy mămici de la Neatza au fost răsfățate de Nicolai Tand

Cele mai sexy mămici de la Neatza au fost răsfățate de Nicolai Tand

Cele cinci finaliste ale concursului ”Cea mai sexy mămică” de la Neatza cu Răzvan și Dani, Clara, Andreea, Adelina, Andreea și Mirela, au fost răsfățate de maestrul bucătar Nicolai Tand, jurat la emisiunea”Top Chef”.

Vineri, 15.11.2013, 08:39
Iată finalistele concursului ”Cea mai sexy mămică”!

Iată finalistele concursului ”Cea mai sexy mămică”!

În această dimineață, în platoul emisiunii, și-au făcut apariția cele cinci mămici care se luptă pentru trofeul de ”Cea mai sexy mămică din România”!

Vineri, 15.11.2013, 08:35
Finalistele ”Cea mai sexy mămică”, răsfățate de Nicolai Tand, jurat ”Top Chef”

Finalistele ”Cea mai sexy mămică”, răsfățate de Nicolai Tand, jurat ”Top Chef”

Cele cinci finaliste ale concursului ”Cea mai sexy mămică”, Clara, Andreea, Andreea, Adelina și Mirela, au fost răsfățate de maestrul bucătar Nicolai Tand, jurat la emisiunea”Top Chef”.

Vineri, 15.11.2013, 08:21
Chef Nicolai Tand a gătit pentru cele mai sexy mămici din România

Chef Nicolai Tand a gătit pentru cele mai sexy mămici din România

Maestrul bucătar Nicolai Tand, jurat la cooking-show-ul „Top Chef” , le-a gătit candidatelor de la ”Cea mai sexy mămică din România”.

Vineri, 15.11.2013, 08:08
Prinţesa Polonic, Anca Lungu, “fură” reţete de la Chef Nicolai

Prinţesa Polonic, Anca Lungu, “fură” reţete de la Chef Nicolai

Prezintă Observatorul orei 19.00 din week-end, însă, în timpul liber, este Prinţesa Polonic. Anca Lungu este pasionată de bucătărie. De fapt, am putea spune că este o adevărată profesionistă în gastronomie.

Marti, 12.11.2013, 13:45
Nicolai Tand, despre primii paşi în bucătăria franceză (ediţia 1)

Nicolai Tand, despre primii paşi în bucătăria franceză (ediţia 1)

Nicolai Tand povesteşte despre începuturile carierei sale

Marti, 12.11.2013, 11:52

Sarmale cu carne de porc şi vită

Dacă aștepți oaspeți aleși și vrei să ai pe masă niște sarmale delicioase, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 11.11.2013, 15:45

Melcișori traditionali cu mere

A fost cel mai lăudat desert al episodului, deoarece aluatul rulat ingenios (in formă de melcișori), dar si pentru umplutura extrem de gustoasă imbinată cu nucă și scorțișoară.

Luni, 11.11.2013, 15:15

Paté de casă cu carne de raţă şi măr – rețeta lui Veres Istvan

Un preparat special și delicios, perfect pentru o masă în familie.

Luni, 11.11.2013, 13:18

Pastrav la aburi cu sos de mămăligă și mix de ardei copți cu capere – recomandarea lui Alexandru Iacob

Un preparat sofisticat pentru ocazii speciale.

Luni, 11.11.2013, 13:08

Carpaccio de piersică cu blat de migdale: reteta Mirelei Ivaşcu

O rețetă rafinată pentru gusturi fine.

Luni, 11.11.2013, 12:47

Florentina Lazăr ne recomandă găluşte cu prune proaspete

O rețetă savuroasă ce ne amintește de copilărie.

Luni, 11.11.2013, 12:42

Salată de conopidă cu maioneză de casă preparată de Alexandru Iacob

Dacă îți dorești o salată ușoară, dar gustoasă, încearcă acest preparat.

Luni, 11.11.2013, 12:34
x