Antena Căutare

Articole despre reteta concurent

Tocăniță din pipote de pui, cu mămăliguță

Tocăniță din pipote de pui, cu mămăliguță

Ingrediente 1 kg pipote de pui 1 kg ceapă roșie 4 ardei grași, roșii 1 kg suc de roșii 1 pliculeț foi de dafin  sare piper delicat cu gust de găina   Pentru mămăliguță: 400 g mălai...

Marti, 28.02.2017, 14:10
Supă cremă de gulii cu lipie de casă

Supă cremă de gulii cu lipie de casă

Ingrediente 3 gulii 2 morcovi 3 fire ceapă verde 3 cartofi 200 g smântână de gătit 1 legătură pătrunjel verde 1 legătură mărar verde sare piper ulei de măsline foi de dafin...

Luni, 27.02.2017, 17:46
Mucicaliță cu piept de pui și orez

Mucicaliță cu piept de pui și orez

Ingrediente 600 g piept de pui dezosat 150 g ceapă 300 g ardei verde 300bg roșii 30 g muștar dulce 4 căței de usturoi 10 g boia dulce 1 ardei iute, proaspăt 300 g orez prefiert (bob lung) 50g unt...

Luni, 27.02.2017, 16:57
Piept de rață cu pire de păstârnac și sos de mure

Piept de rață cu pire de păstârnac și sos de mure

Ingrediente 4 buc. piept de rață 800 g cavolo nero 4 buc ceapă shallots 400 ml vin roșu 200 g zahăr brun 1 l stock de vițel 300-600 g păstârnac 250 g mure sare piper usturoi 200-300 g...

Luni, 27.02.2017, 16:46
Ciurigăi - un fel de minciunele delicioase, servite cu un sos de căpșuni sau alte fructe

Ciurigăi - un fel de minciunele delicioase, servite cu un sos de căpșuni sau alte fructe

Ingrediente 1 kg făină albă 2 ouă 200 g iaurt 200 g smântână dulce 100 g unt 10 g bicarbonat de sodiu 1 l de ulei de floarea soarelui 200 g zahăr pudră 100 g zahăr tos 2 lămâi...

Luni, 27.02.2017, 16:37
Tochitura țăranului

Tochitura țăranului

Ingrediente 400 g slănină afumată 300 g ceafă de porc 300 g pulpă de porc 300 g fleică de porc 1 inimă de porc 300 g ficat de porc 200 g costiță afumată de porc 300 g cârnat afumat 5 oua...

Luni, 20.02.2017, 16:23
Mamaligă umplută sau mămăligă cu surprize

Mamaligă umplută sau mămăligă cu surprize

Ingrediente Pentru mămăligă: 400 g mălai grisat  60 g brânză de burduf 1,5 legături pătrunjel verde 2 crenguțe cimbru verde Pentru umplutura: 400 g ciuperci champignon  2-3 linguri...

Luni, 20.02.2017, 16:09
Tartă de mere

Tartă de mere

Ingrediente Aluat fraged:  370 g făină 170 g zahar 1 pachet praf de copt 1 ou mare Umplutura:  4 mere mari roșii 4 linguri apă 80 g zahăr brun ½ lămâie scorțișoară...

Joi, 16.02.2017, 19:54
Chana Masala

Chana Masala

Ingrediente 4 căței de usturoi, medii, zdrobiți 1 baton de ghimbir, decojit,  1 până la 6 ardei verzi 2 linguri (30 ml) zeamă de lămâie sare 2 linguri (30 ml) ulei vegetal sau ghee 2 lingurițe...

Luni, 13.02.2017, 09:44
Saint Jacques cu Foie Gras

Saint Jacques cu Foie Gras

Ingrediente 800 g dovleac  600 g unt 150 g Physalis 400 g foie gras 8 scoici Saint Jacques 200 g usturoi negru 500 ml vin alb sec 400 ml ulei de măsline 100 ml ulei de trufe 1 lime sau...

Luni, 13.02.2017, 08:51
Risotto Con Prosciutto

Risotto Con Prosciutto

Ingrediente 100 ml ulei măsline 150 gr ceapă alba 200 gr  prosciutto crudo 480 gr orez Arborio 100 ml Alexandrion 5 * 1 buc. radicchio 15 ml ulei de trufe 50 gr parmezan, scale 100 gr unt 5 gr...

Luni, 13.02.2017, 08:40
Coroană de miel cu sos de piper și piure de mazăre

Coroană de miel cu sos de piper și piure de mazăre

Ingrediente: 2 buc. a câte 7-8 oase, coroană de miel sare piper nucșoară măcinată 1 căpățână usturoi 1 l ulei de floarea soarelui 5 crenguțe rozmarin fresh 1 l stock de vită 20 gr...

Joi, 13.10.2016, 09:10
Mousse de cafea cu zmeură, căpșuni și caramel  sărat

Mousse de cafea cu zmeură, căpșuni și caramel sărat

Ingrediente: Mousse de ciocolată: 1 lingură ness 1 foaie gelatină 100 ml lapte 3 gălbenușuri 50 g zahăr 200 ml frișcă 150 g ciocolată neagră Mousse de fructe: 150 g piure de zmeură 150 g...

Marti, 11.10.2016, 19:09
Scoici Saint-Jaques cu piure de conopidă, antricot de vită, garnitură de sfeclă roșie, conopidă pane și mnisalată

Scoici Saint-Jaques cu piure de conopidă, antricot de vită, garnitură de sfeclă roșie, conopidă pane și mnisalată

Ingrediente: 8-10 scoci 100 ml ulei măsline 20 gr pudră de curry 20 gr ghimbir 1 limetă 1 lămâie Pentru piureul de conopidă: o conopidă potrivită 800 ml lapte 3,5% grăsimi un pachet de unt...

Marti, 11.10.2016, 12:52
Varză cu costiță afumată

Varză cu costiță afumată

Ingrediente: 500 gr costițe afumate 1 varză albă 2 buc. ceapă 2 frunze dafin pătrunjel 50 ml ulei sare piper smântână 2 morcovi 1 dovlecel 1ardei 1 cutie de roșii tăiate...

Marti, 11.10.2016, 10:16
Somon cu piure de țelină și broccoli

Somon cu piure de țelină și broccoli

Ingrediente Pentru 4 portii : 1 kg somon 200 g unt 2 lămâi 2 buc. broccoli 1 buc. țelină mare 1 L lapte 1 l smântână dulce(32% ) 1 borcan muștar dijon boabe, dulce 200 ml ulei de...

Luni, 10.10.2016, 16:58
Alivancă bucovineană

Alivancă bucovineană

Ingrediente: 4 ouă 500 ml iaurt 150 g făină albă 150 g mălai 150 g gris 150 g zahăr 50 ml ulei 1 praf de copt 250 g brânză vaci 3 zahăr vanilat 100 g zahăr 200 g...

Luni, 10.10.2016, 16:34
Porumbel cu sote de urzici

Porumbel cu sote de urzici

Ingrediente: 4 buc. porumbel 1 kg urzici 2 buc morcovi 100 gr țelină 1 l bere neagră nefiltrată 100 gr slănină 20 gr usturoi 200 gr unt 100 gr făină 200 gr zahăr brun 200 ml ulei de măsline...

Luni, 10.10.2016, 15:09
Haciapuri de Adjaria

Haciapuri de Adjaria

Ingrediente: Pentru aluat 300 ml apă călduță 1000 g făină 5 g drojdie uscată 10 g sare 10 g zahăr 50 ml lapte Pentru umplutură: 400g cașcaval 400 g mozzarela 5 ouă 200 g unt 500 g...

Duminica, 09.10.2016, 11:14
Tigaie picanta gatita in stil iranian | Zereshk polo ba morgh

Tigaie picanta gatita in stil iranian | Zereshk polo ba morgh

Ingrediente: 1 kg pulpe pui fără os 1 kg ceapă 100 g castraveți 2 buc. avocado 1 kg iaurt cedra 20 g petale de trandafir uscate 20 g mentă uscată 1 l ulei floarea soarelui sare 50 g boia iute...

Miercuri, 05.10.2016, 19:23
Piept de rață cu ficat de gâscă, mere caramelizate, piure de cartofi și sos de zmeură

Piept de rață cu ficat de gâscă, mere caramelizate, piure de cartofi și sos de zmeură

Ingrediente: 4 buc. piept de rață 200 g ficat de gâscă 1 kg cartofi 300 g zmeură 150 g unt 1 kg mere 1 l lapte 30 g miere 300 g ulei 300 g zahăr boia dulce usturoi sare...

Miercuri, 05.10.2016, 19:15
Piept de pui dragon

Piept de pui dragon

Ingrediente: 1250 gr piept pui dezosat(4portii ) 300-500gr făină 4-5 linguri boia ardei dulce roșu 200 gr amidon 3-4 lingurițe sare 1 linguriță piper 1,5 l ulei de palmier 1satata iceberg 300-400 gr orez...

Miercuri, 05.10.2016, 19:07
Păstrav în smântână și mămăligă

Păstrav în smântână și mămăligă

Ingrediente: 800 gr păstrav 400 gr hribi 150 gr unt 400 ml smântână sare piper pătrunjel verde frunze de busuioc 500 făină de porumb Mod de preparare Păstrăvul, după ce se...

Miercuri, 05.10.2016, 18:59
Prepeliță afumată, în vin cu piure de păstrârnac și țelină

Prepeliță afumată, în vin cu piure de păstrârnac și țelină

Ingrediente: 4 prepelițe 3 morcovi 2 ceapă roșie 2 buc anason 2-3 foi de dafin 250 ml ulei de măsline 400 ml vin roșu 25 ml coniac 2 bulbi de fenicul 1 ţelină, măriciă 3 bucăţi de...

Marti, 04.10.2016, 17:36
Trabuc cu mousse de ciocolată albă

Trabuc cu mousse de ciocolată albă

Ingrediente: 400 gr ciocolată albă 200 gr unt 10 oua 1 l frișcă lichidă 500 gr zahăr 1 cutie mentă 100 gr migdale 150 gr căpșuni 40 gr gelatină 500 gr făină 500 ml lapte 50 gr cacao...

Marti, 04.10.2016, 15:45
Beef Wellington deconstructed

Beef Wellington deconstructed

Ingrediente: 1 kg muschi file vită 500 gr ciuperci champignion 500 gr ciuperci Enoki / Shiitake 200 gr ceapă shalotte 100 gr usturoi 20 gr cimbrișor (proaspăt) 200 gr aluat de foetaj 5 ouă 500 gr morcovi...

Luni, 03.10.2016, 10:48
„Prinde Lacusta” - Mousse de matcha cu avocado  și biscute de lăcustă

„Prinde Lacusta” - Mousse de matcha cu avocado și biscute de lăcustă

Ingrediente: 2 buc. avocado 50 g ulei de cocos 100g miere 1/2 lingură matcha 1 pepene galben 6 buc frunze mentă 2 buc. lime 200 g panko 300 g zahăr pudră  225 g unt flori comestibile...

Joi, 29.09.2016, 09:50

Ultimele știri

x