Sote de vițel cu chorizo si mamaligă din făină de castane, o combinație pe care n-ai cum s-o refuzi. Ingrediente 800 gr carne macră de vițel 120 gr chorizo 1 ceapă 2 căței de usturoi 8 gr boia de ardei dulce...
Somon cu salsa de căpșuni și piure de mango, o rețetă inedită cu o combinație de gusturi total diferite. Ingrediente 500 g căpșuni 200 g ceapă roșie 400 g castraveți fabio 150 g busuioc proaspăt 100 g...
Splendoare și culoare în farfurie, așa ar putea fi descrisăaceastă rețetă de piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare. Ingrediente 800 g piept de rață 2 buc medii de țelină 1...
Penne siciliene al forno, o rețetă de paste gustoasă, cu multe ingrediente care-și întrepătrund gusturile delicios. Ingrediente 700 gr penne rigate, barilla 50 gr busuioc proaspăt 400 gr piept de pui 10...
Gulyas de vită, un preparat gustos, în care paprika și ceapa sunt vedete. Ingrediente 1 kg ceapă 1,200 kg rasol de vită, fără os 3 ardei grași 4 roșii mari 1 foaie de dafin Chimen măcinat 150 ml...
Pastele carbonara, pe cât de simplu de preparat, pe atât de bune.
O rețetă interesantă de cartofi gratinați, inspirată din bucătaria franceză. Ingrediente 1,5 kg cartofi 1,5 l creme fresh 300 gr ceapă albă 400 gr lardons fumme nucșoară sare piper 500 gr...
O combinație deosebită între gustul dulce amărui și acrișor al merelor caramelizate și gustul sângeretelui ușor picant. Ingrediente 3 cârnați sângerete 4 mere Golden 50 g unt, 2...
Armonie, culoare și sățietate într-o rețetă de pui indian cu garnitură de orez. Ingrediente 1 kg piept de pui dezosat 250 gr orez cu bob lung, basmati 10 gr șofran pudră 2 buc. ardei gras,...
O armonie perfectă de preparate ce acompaniază o friptură din mușchi de vită într-o crustă deosebită de ciuperci. Ingrediente 1 kg mușchi de vită 300 gr ciuperci uscate 100 gr muștar dijon folie de...
O rețetă de gazpacho clasic, dar servit la cupă, combinat cu o cremă de avocado și niște frigărui, pentru contrast de culoare și savoare. Ingrediente Pentru Gazpacho: 1 kg roșii proaspete 1 ceapă 1...
O altfel de pizza, reinterpretată, mai suculentă și în același timp cu aluat crocant. Ingrediente 30 felii de cașcaval, de 2 mm grosime 1 kg ciuperci champignon 500 g carne tocată amestec( vită + porc)...
O friptură fragedă și bună, cu un sos pe măsură. Ingrediente 20 pulpe de prepeliță 10 tulpini sparanghel 32 căței de usturoi (8 pe farfurie) 24 de cartofi medii 4 chives 10-15 petale de trandafir roșu...
Gustoasă și sățioasă, poate ține loc de orice masă, această plăcintă cu porumb. Ingrediente 250 g bacon 5 legături ceapă verde 5 fire rozmarin 2 conserve porumb chilli Bonduelle 400 g carne tocată 100 g...
O combinație deosebită între pieptul de rață, legume și fructe de pădure. Ingrediente 4 buc. piept de rata sare piper 200 ml brandy 500 g fructe de padure( zmeura, fragi, mure) 100 ml vin roșu 100 g...
Ingrediente 4-5 portii de pește Sea bass 500 gr kumkuat 200 g unt nesărat 2 buc. fenicul baby morcovi de mai multe culori( albi, mov, portocalii) 400 g ceapa esalot 100 g creson Barbarea Verna 100 g...
O rețetă inedită de pârjoale reinterpretate, cu pește în loc de carne. Ingrediente 500 gr pește proasăt(carp sau tostolob) 2 cartofi 1 morcov 4 ouă 2 cepe 500 gr pesmet uscat pentru pârjoale...
Hencleș este o prăjitură tradițional săsească, foarte gustoasă, cu aluat dospit și cremă de gălbenușuri cu smântână. Ingrediente Aluat: 1,5 kg făină 50 g drojdie proaspătă 750 ml lapte...
Ingrediente 4 buc. Dorada 2 kg mazăre 15 buc sparanghel 15 roșii cherry cu codițe 4 zucchinni 5 morcovi 200 ml ulei de măsline Sare Piper 500 ml vin alb, demisec 200 g unt 200 ml sos de...
Chiar dacă nu a impresionat juriul cu acest preparat, combinația a părut tare interesantă. Ingrediente 600 g foie gras 500 g zahăr 500 ml coniac 2 păstăi de vanilie 3 mango 100 g amidon 400 ml...
Ingrediente 4 buc. piept de pui 400 ml smântână de gătit 250 g gorgonzola 100 g unt 100 ml ulei 400 gr parmezan 3 căței de usturoi sare piper ceapă verde 500 g paste, penne...
Simplă și bună, cu o combinație delicioasă de ingrediente, iar porționată pe rotund, va avea un aspect și mai plăcut. Ingrediente 400 g nucă măcinată 2 g sare 6 ouă 500 g mascarpone 400 g ciocolată albă...
Ingrediente 5 buc. piept de rață 400 g miere de salcâm 2 kg piersici 100 ghimbir 2 kg zahăr 400 g lime 200 ml ulei de masiline sare piper oțet balsamic de modena flori...
Sosurile de brânzeturi, dense și cu gust înțepător, au devenit o alegere perfectă pentru a fi servite cu paste, sau diverse cărnuri. Ingrediente 400 g piept de pui 400 g ceafă sau cotlet de porc 150 g...
Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi, un preparat specific toamnei, gustos și sățios. Ingrediente 12 cartofi medii 1 kg carne tocată, de porc 2 cepe 1 ardei gras, roșu 1 ardei gra,s galben...
Ingrediente Cod file 400 g file de cod Piure de mazăre 300 g de mazăre 1/2 ceapă Ulei de măsline extra virgin 250 ml stock de legume 3 frunze de mentă Sare Edammame 200 g fasole edammame...
O rețetă inedită de ravioli cu ciocolată în aluat, care n-are cum să nu impresioneze și ca gust și ca aspect. Ingrediente 600 g făină albă 200 g ciocolată neagră 10 ouă 400 g creveți decongelați 4...
Ingrediente 1 kg cartofi 1 kg ciolan afumat, dezosat 2 cepe medii 1 morcov 1 ardei roșu 400 g pastă de roșii 2 căței de usturoi sare piper cimbru boia de ardei 150 ml ulei 1 legătură...
Ingrediente 500 g zahăr tos 1 kg făină 5 ml esență de rom 1 l lapte 100 g cacao 500 g mascarpone 300 ml smântână pentru frișcă 3 plicuri ness 300 g fructe de pădure 100 g amidon...
Ingrediente 100 g alge wakame 500 g creveți decorticați 1 kg muschiuleț de vită 200 g hribi proaspeți 150 g unt 50 g ardei iute 100 g lime 200 g piper verde, murat 330 ml cognac Zarea 500 ml...
Ingrediente 1 kg mușchi de porc 1 kg mălai 1 kg cabanoși afumați 5 ouă 1 kg cartofi albi busuioc uscat oregano uscat cimbru uscat ulei Mod de preparare Se taie carnea...
Ingrediente 400 g iaurt 400 g smântână 1 ceapă albă 1 ou 1lingură delikat 1 lingură amidon 4 pulpe superioare, de pui sare piper condimente arăbești Mod de preparare Se...
Ingrediente 100 ml ulei 3 cepe medii 3 morcovi 1 căpățână usturoi 500 g carne tocată, amestec Sare Piper 5 foi de varză murată 200 g costiță afumată 200 ml smântână 1...
Ingrediente 1 kg de mălai 1,5 l apă 500 g fleică de porc afumată 1 kg brânză de oaie 500 g smântână sare piper Mod de preparare Se pune...
Ingrediente 500 ml lapte 3 gălbenușuri 30 g făină 30 g amidon 35 ml fresh de portocale 50 g unt 70 g alune de pădure măcinate 130 g zahăr pudră 2 mere verzi, tari, tăiate rondele 2 batoane de...
Ingrediente 2 kg mușchi file de porc 300 cafea portoricană 100 ienupăr 100 g zahăr 300 g ardei roșu 1 kg ardei galben 1 kg de mămăligă 500 g unt 100 g ulei de măsline extravirgin 100 g sare...
Ingrediente 500 g ciuperci champinion mushroom 3 cepe mari 3 ardei roșii, iuți 1 l ulei 200 g curry 250 g concentrat de supă vegetală Sare Piper Apă 1 lime 1 ceapă roșie 1 buc. ghimbir...
Ingrediente 300-400 g momiţe de viţel 1 kg carne de la gât 800 g ciuperci 1 ardei roşu 1 ardei galben 2 ardei verzi 5-6 cepe 1 morcov Sare Piper Cimbru Boia dulce Pene de usturoi...
Ingrediente 300 g paste barilla 150 g baby spanac, proaspăt 175 g şuncă afumată 2-3 căţei de usturoi 1 ardei iute 100 g ciuperci 250 g roşii chery 3 gălbenuşuri de ou 150 g parmezam Sare...
Ingrediente 250 g burta de porc cu grasime 250 g șuncă de Praga 250 g Scallops 100 g sare 500 ml ulei de susan 500 ml ulei de pește 50 g piper negru 1 kg făină integrală 200 g tuburi de...
Ingrediente 650 g biban de mare( 4 bucăţi file a câte 150 gr) 6 bucăţi ardei capia, roşu, proaspăt 13 roşii 6 bucăţi ardei iute, verde 4 bucăţi ardei iute, roşu 2 căpăţâni de...
Ingrediente 1,5 kg roșii decojite 1 l suc de roșii 3 morcovi 3 1 rădăcină de țelină 2 cepe albe 1 păstârnac 15 g busuioc proaspat 600ml ...
Ingrediente 1 bucată de somon de aproximativ 1 kg 500 ml lapte de cocos la conservă 3 steluțe anason 5 g cardamon 10 g lemongrass, proaspăt 3 lime 1 lămâie 300 g varza de bruxelles,...
Ingrediente 6 gălbenușuri proaspete 6 linguri de zahăr 150 ml vin Marsala sau un vin dulce 500 gr căpșuni 4 frunzulițe de mentă Mod de preparare Se spală căpșunile, se...
Ingrediente 1200 g carne de vită, tocată 4 linguri piper etiopian 2 linguri pastă de tomate 250 ml apă plată 250 g unt 250 g orez 2 lingurițe sare 4 lipii arăbești 1 caserolă chivas 6 ouă...
Ingrediente 4 buc. piept de pui( aprox. 1 kg ) 500 gr compot de piersici uşor îndulcit 600 gr tăieţei de orez, subţiri 200 gr caşcaval de calitate, feliat la 25 de gr buc. 30 gr rozmarin verde 1 lămâie...
Ingrediente 1 kg pulpă de oaie 1 kg piept de oaie impanat 1 kg pulpa de vițel 4 buc ceapă albă 10 legaturi pătrunjel 6 roșii coapte 500 g cous cous 1 l ulei de masline Sare de mare Piper...
Ingrediente 2,5 l apă 1 ceapă medie sau 1 legătură ceapă verde 4-5 linguri oţet 1 morcov mediu sare 2 căţei de...
Ingrediente 15 ouă 100 ml smântână de gătit 1 pachet foi de plăcintă 400 g bacon 1 căpățână de usturoi, 400 g smântână 32% sare piper ulei o legătură de patrunjel...
Ingrediente 1,5 kg coadă de taur( tăiată în bucăți mici) 7 morcovi 1 căpățână usturoi 1 ceapă 500 ml vin roșu 500 ml coniac Sare Piper 4 ardei Foi de dafin 200 g făină 300...