Antena Căutare

Articole despre reteta concurent

Sote de vițel cu chorizo si mamaligă din făină de castane

Sote de vițel cu chorizo si mamaligă din făină de castane

Sote de vițel cu chorizo si mamaligă din făină de castane, o combinație pe care n-ai cum s-o refuzi. Ingrediente 800 gr carne macră de vițel 120 gr chorizo 1 ceapă 2 căței de usturoi 8 gr boia de ardei dulce...

Luni, 16.10.2017, 19:40
Somon cu salsa de căpșuni și piure de mango

Somon cu salsa de căpșuni și piure de mango

Somon cu salsa de căpșuni și piure de mango, o rețetă inedită cu o combinație de gusturi total diferite. Ingrediente 500 g căpșuni 200 g ceapă roșie 400 g castraveți fabio 150 g busuioc proaspăt 100 g...

Luni, 16.10.2017, 19:27
Piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare

Piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare

Splendoare și culoare în farfurie, așa ar putea fi descrisăaceastă rețetă de piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare.  Ingrediente 800 g piept de rață 2 buc medii de țelină 1...

Luni, 16.10.2017, 19:13
Penne siciliene al forno

Penne siciliene al forno

Penne siciliene al forno, o rețetă de paste gustoasă, cu multe ingrediente care-și întrepătrund gusturile delicios. Ingrediente 700 gr  penne rigate, barilla 50 gr busuioc proaspăt 400 gr piept de pui 10...

Luni, 16.10.2017, 19:01
Gulyas de vită, un preparat unguresc ce a devenit adorat și pe plaiul românesc

Gulyas de vită, un preparat unguresc ce a devenit adorat și pe plaiul românesc

Gulyas de vită, un preparat gustos, în care paprika și ceapa sunt vedete. Ingrediente 1 kg ceapă 1,200 kg rasol de vită, fără os 3 ardei grași 4 roșii mari 1 foaie de dafin Chimen măcinat 150 ml...

Luni, 16.10.2017, 18:43
Paste Carbonara, rețetă italiană simplă și delicioasă

Paste Carbonara, rețetă italiană simplă și delicioasă

Pastele carbonara, pe cât de simplu de preparat, pe atât de bune.

Marti, 10.10.2017, 18:32
Tartiflette - o rețetă tradițional franțuzească

Tartiflette - o rețetă tradițional franțuzească

O rețetă interesantă de cartofi gratinați, inspirată din bucătaria franceză. Ingrediente 1,5 kg cartofi 1,5 l creme fresh 300 gr ceapă albă 400 gr lardons fumme nucșoară sare piper 500 gr...

Marti, 10.10.2017, 18:28
Sângerete pe pat de mere

Sângerete pe pat de mere

O combinație deosebită între gustul dulce amărui și acrișor al merelor caramelizate și gustul sângeretelui ușor picant. Ingrediente 3 cârnați sângerete  4 mere Golden 50 g unt,  2...

Marti, 10.10.2017, 18:00
Pui indian cu orez șofranat

Pui indian cu orez șofranat

Armonie, culoare și sățietate într-o rețetă de pui indian cu garnitură de orez.  Ingrediente 1 kg piept de pui dezosat 250 gr orez cu bob lung, basmati 10 gr șofran pudră 2 buc. ardei gras,...

Luni, 09.10.2017, 19:22
Mușchi de vită în crustă de ciuperci

Mușchi de vită în crustă de ciuperci

O armonie perfectă de preparate ce acompaniază o friptură din mușchi de vită într-o crustă deosebită de ciuperci. Ingrediente 1 kg mușchi de vită 300 gr ciuperci uscate  100 gr muștar dijon folie de...

Luni, 09.10.2017, 19:13
Gazpacho cu crema de avocado și frigărui de creveti și cod

Gazpacho cu crema de avocado și frigărui de creveti și cod

O rețetă de gazpacho clasic, dar servit la cupă, combinat cu o cremă de avocado și niște frigărui, pentru contrast de culoare și savoare. Ingrediente Pentru Gazpacho: 1 kg roșii proaspete 1 ceapă 1...

Luni, 09.10.2017, 19:05
Pizza Retro - o altfel de pizza preparată în vas de lut

Pizza Retro - o altfel de pizza preparată în vas de lut

O altfel de pizza, reinterpretată, mai suculentă și în același timp cu aluat crocant. Ingrediente 30 felii de cașcaval, de 2 mm grosime 1 kg ciuperci champignon  500 g carne tocată amestec( vită + porc)...

Luni, 09.10.2017, 18:51
Prepeliță cu sos de soia

Prepeliță cu sos de soia

O friptură fragedă și bună, cu un sos pe măsură. Ingrediente 20 pulpe de prepeliță 10 tulpini sparanghel 32 căței de usturoi (8 pe farfurie) 24 de cartofi medii 4 chives 10-15 petale de trandafir roșu...

Sambata, 07.10.2017, 11:17
Plăcintă cu Porumb

Plăcintă cu Porumb

Gustoasă și sățioasă, poate ține loc de orice masă, această plăcintă cu porumb. Ingrediente 250 g bacon 5 legături ceapă verde 5 fire rozmarin 2 conserve porumb chilli Bonduelle 400 g carne tocată 100 g...

Sambata, 07.10.2017, 10:38
Piept de rață cu sos din fructe de pădure, cartof fondant și confit bayaldi

Piept de rață cu sos din fructe de pădure, cartof fondant și confit bayaldi

O combinație deosebită între pieptul de rață, legume și fructe de pădure. Ingrediente 4 buc. piept de rata sare piper 200 ml brandy 500 g fructe de padure( zmeura, fragi, mure) 100 ml vin roșu 100 g...

Sambata, 07.10.2017, 10:21
Sea Bass cu piure de kumkuat, baby morcovi și sos de șampanie cu fenicul

Sea Bass cu piure de kumkuat, baby morcovi și sos de șampanie cu fenicul

Ingrediente 4-5 portii  de pește Sea bass 500 gr kumkuat 200 g unt nesărat 2 buc. fenicul baby morcovi de mai multe culori( albi, mov, portocalii) 400 g ceapa esalot 100 g creson Barbarea Verna 100 g...

Vineri, 06.10.2017, 16:28
Pârjoale de pește cu morcoviță

Pârjoale de pește cu morcoviță

O rețetă inedită de pârjoale reinterpretate, cu pește în loc de carne. Ingrediente 500 gr pește proasăt(carp sau tostolob) 2 cartofi 1 morcov 4 ouă 2 cepe 500 gr pesmet uscat pentru pârjoale...

Vineri, 06.10.2017, 15:56
Hencleș, prăjitură tradițional săsească

Hencleș, prăjitură tradițional săsească

Hencleș este o prăjitură tradițional săsească, foarte gustoasă, cu aluat dospit și cremă de gălbenușuri cu smântână. Ingrediente Aluat: 1,5 kg făină 50 g drojdie proaspătă 750 ml lapte...

Vineri, 06.10.2017, 10:33
File de dorada cu piure de mazare și rolou de zucchini cu morcov

File de dorada cu piure de mazare și rolou de zucchini cu morcov

Ingrediente 4 buc. Dorada 2 kg mazăre 15 buc sparanghel 15 roșii cherry cu codițe 4 zucchinni 5 morcovi 200 ml ulei de măsline Sare Piper 500 ml vin alb, demisec 200 g unt 200 ml sos de...

Vineri, 06.10.2017, 09:27
Desert pe bază de foie gras cu piure de mango și cremă de vanilie

Desert pe bază de foie gras cu piure de mango și cremă de vanilie

Chiar dacă nu a impresionat juriul cu acest preparat, combinația a părut tare interesantă. Ingrediente 600 g foie gras 500 g zahăr 500 ml coniac 2 păstăi de vanilie 3 mango 100 g amidon 400 ml...

Vineri, 06.10.2017, 09:08
Pui cu sos de gorgonzola

Pui cu sos de gorgonzola

Ingrediente 4 buc. piept de pui 400 ml smântână de gătit 250 g gorgonzola 100 g unt 100 ml ulei 400 gr parmezan 3 căței de usturoi sare piper ceapă verde 500 g paste, penne...

Joi, 05.10.2017, 07:25
Prăjitura Mini Dacquoise cu cremă de mascarpone și ciocolată albă

Prăjitura Mini Dacquoise cu cremă de mascarpone și ciocolată albă

Simplă și bună, cu o combinație delicioasă de ingrediente, iar porționată pe rotund, va avea un aspect și mai plăcut. Ingrediente 400 g nucă măcinată 2 g sare 6 ouă 500 g mascarpone 400 g ciocolată albă...

Joi, 05.10.2017, 07:08
Piept de rață glasat cu miere de salcâm și sos de piersici cu ghimbir

Piept de rață glasat cu miere de salcâm și sos de piersici cu ghimbir

Ingrediente 5 buc. piept de rață  400 g miere de salcâm 2 kg piersici 100 ghimbir 2 kg zahăr 400 g lime  200 ml ulei de masiline sare piper oțet balsamic de modena flori...

Miercuri, 04.10.2017, 15:40
Gnocchi cu piept de pui și sos de gorgonzola

Gnocchi cu piept de pui și sos de gorgonzola

Sosurile de brânzeturi, dense și cu gust înțepător, au devenit o alegere perfectă pentru a fi servite cu paste, sau diverse cărnuri. Ingrediente 400 g piept de pui 400 g ceafă sau cotlet de porc 150 g...

Miercuri, 04.10.2017, 10:44
Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi

Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi

Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi, un preparat specific toamnei, gustos și sățios. Ingrediente 12 cartofi medii 1 kg carne tocată, de porc  2 cepe 1 ardei gras, roșu 1 ardei gra,s galben...

Miercuri, 04.10.2017, 09:46
Cod alb la cuptor cu baby dovlecel la gratar, edammame și piure de mazare

Cod alb la cuptor cu baby dovlecel la gratar, edammame și piure de mazare

Ingrediente Cod file 400 g file de cod Piure de mazăre 300 g de mazăre 1/2 ceapă Ulei de măsline extra virgin 250 ml stock de legume 3 frunze de mentă Sare Edammame 200 g fasole edammame...

Marti, 03.10.2017, 20:15
Ravioli de ciocolată cu creveți și roșii cherry

Ravioli de ciocolată cu creveți și roșii cherry

O rețetă inedită de ravioli cu ciocolată în aluat, care n-are cum să nu impresioneze și ca gust și ca aspect. Ingrediente 600 g făină albă 200 g ciocolată neagră 10 ouă 400 g creveți decongelați 4...

Luni, 02.10.2017, 21:53
Mâncare de cartofi cu ciolan afumat și salată verde

Mâncare de cartofi cu ciolan afumat și salată verde

Ingrediente 1 kg cartofi 1 kg ciolan afumat, dezosat 2 cepe medii 1 morcov 1 ardei roșu 400 g pastă de roșii 2 căței de usturoi sare piper cimbru boia de ardei 150 ml ulei 1 legătură...

Miercuri, 27.09.2017, 11:19
Clătite cu mascarpone, sos din fructe de pădure și budincă de vanilie

Clătite cu mascarpone, sos din fructe de pădure și budincă de vanilie

Ingrediente 500 g zahăr tos 1 kg făină 5 ml esență de rom 1 l lapte 100 g cacao 500 g mascarpone 300 ml smântână pentru frișcă 3 plicuri ness 300 g fructe de pădure 100 g amidon...

Marti, 26.09.2017, 19:14
Mușchiuleț de vită pe pat de ciuperci și creveți

Mușchiuleț de vită pe pat de ciuperci și creveți

Ingrediente 100 g alge wakame 500 g creveți decorticați 1 kg muschiuleț de vită 200 g hribi proaspeți 150 g unt 50 g ardei iute 100 g lime 200 g piper verde, murat 330 ml cognac Zarea 500 ml...

Marti, 26.09.2017, 19:03
Tochitură cu mămăligă de cartofi

Tochitură cu mămăligă de cartofi

Ingrediente 1 kg mușchi de  porc 1 kg mălai 1 kg cabanoși afumați 5 ouă 1 kg cartofi albi  busuioc uscat  oregano uscat cimbru uscat ulei Mod de preparare Se taie carnea...

Marti, 26.09.2017, 18:58
Sacrie - Supă cu iaurt, smântână și pui

Sacrie - Supă cu iaurt, smântână și pui

Ingrediente 400 g iaurt 400 g smântână 1 ceapă albă 1 ou 1lingură delikat 1 lingură amidon 4 pulpe superioare, de pui sare piper condimente arăbești Mod de preparare Se...

Marti, 26.09.2017, 18:55
Sărmăluțe crocante în foietaj

Sărmăluțe crocante în foietaj

Ingrediente 100 ml ulei 3 cepe medii 3 morcovi 1 căpățână usturoi 500 g carne tocată, amestec Sare Piper 5 foi de varză murată 200 g costiță afumată 200 ml smântână 1...

Marti, 26.09.2017, 18:52
Pături cu brânză

Pături cu brânză

Ingrediente 1 kg de mălai   1,5 l apă   500 g fleică de porc afumată   1 kg brânză de oaie  500 g smântână   sare   piper Mod de preparare Se pune...

Marti, 26.09.2017, 18:50
Noisette cu fructe de pădure, creme patissiere și foi de trabuc

Noisette cu fructe de pădure, creme patissiere și foi de trabuc

Ingrediente 500 ml lapte 3 gălbenușuri 30 g făină 30 g amidon 35 ml fresh de portocale 50 g unt 70 g alune de pădure măcinate 130 g zahăr pudră 2 mere verzi, tari, tăiate rondele 2 batoane de...

Marti, 26.09.2017, 18:42
Mușchi de porc în crustă de cafea

Mușchi de porc în crustă de cafea

Ingrediente 2 kg mușchi file de porc 300 cafea portoricană 100 ienupăr 100 g zahăr 300 g ardei roșu 1 kg ardei galben 1 kg de mămăligă 500 g unt 100 g ulei de măsline extravirgin 100 g sare...

Marti, 26.09.2017, 18:40
Spicy Mushroom Curry Soup

Spicy Mushroom Curry Soup

Ingrediente 500 g ciuperci champinion mushroom 3 cepe mari 3 ardei roșii, iuți 1 l ulei 200 g curry 250 g concentrat de supă vegetală Sare Piper Apă 1 lime 1 ceapă roșie 1 buc. ghimbir...

Luni, 25.09.2017, 18:31
Momițe și gât de vițel cu ciuperci și mămăliguță

Momițe și gât de vițel cu ciuperci și mămăliguță

Ingrediente 300-400 g momiţe de viţel 1 kg carne de la gât 800 g ciuperci 1 ardei roşu 1 ardei galben 2 ardei verzi 5-6 cepe 1 morcov Sare Piper Cimbru Boia dulce Pene de usturoi...

Luni, 25.09.2017, 18:17
Paste carbonara în trei culori

Paste carbonara în trei culori

Ingrediente 300 g paste barilla 150 g baby spanac, proaspăt 175 g şuncă afumată 2-3 căţei de usturoi 1 ardei iute 100 g ciuperci 250 g roşii chery 3 gălbenuşuri de ou 150 g parmezam Sare...

Marti, 19.09.2017, 18:58
Dim sum cu alge, sos de ciuperci urechi de lemn si tuile cu cerneala de calamar

Dim sum cu alge, sos de ciuperci urechi de lemn si tuile cu cerneala de calamar

Ingrediente 250 g burta de porc cu grasime  250 g șuncă de Praga  250 g Scallops 100 g sare 500 ml ulei de susan 500 ml ulei de pește 50 g piper negru 1 kg făină integrală 200 g tuburi de...

Marti, 19.09.2017, 18:48
Saramură de biban

Saramură de biban

Ingrediente 650 g biban de mare( 4 bucăţi file a câte 150 gr) 6 bucăţi  ardei capia, roşu, proaspăt 13 roşii 6 bucăţi ardei iute, verde  4 bucăţi ardei iute, roşu 2 căpăţâni de...

Marti, 19.09.2017, 18:39
Supă cremă de roșii cu pâine de casă cu nuci și busuioc

Supă cremă de roșii cu pâine de casă cu nuci și busuioc

Ingrediente 1,5 kg roșii decojite  1 l  suc de roșii  3 morcovi 3  1 rădăcină de țelină  2 cepe albe  1 păstârnac  15 g  busuioc proaspat  600ml ...

Marti, 19.09.2017, 18:25

Somon poșat

Ingrediente 1 bucată de somon de aproximativ 1 kg 500 ml lapte de cocos la conservă 3 steluțe anason 5 g  cardamon 10 g lemongrass, proaspăt 3 lime 1 lămâie 300 g  varza de bruxelles,...

Marti, 19.09.2017, 18:11
Zabaione

Zabaione

Ingrediente 6 gălbenușuri proaspete  6 linguri de zahăr  150 ml vin Marsala  sau un vin dulce  500 gr căpșuni  4 frunzulițe de mentă Mod de preparare Se spală căpșunile, se...

Marti, 19.09.2017, 18:08
Preparat etiopian - Mimita beef

Preparat etiopian - Mimita beef

Ingrediente 1200 g carne de vită, tocată 4 linguri piper etiopian 2 linguri pastă de tomate 250 ml apă plată 250 g unt 250 g orez 2 lingurițe sare 4 lipii arăbești 1 caserolă chivas 6 ouă...

Marti, 19.09.2017, 18:05
Piept de pui cu piersici, tăieței de orez și sos de fistic cu lămâie

Piept de pui cu piersici, tăieței de orez și sos de fistic cu lămâie

Ingrediente 4 buc. piept de pui( aprox. 1 kg ) 500 gr compot de piersici uşor îndulcit 600 gr tăieţei de orez, subţiri 200 gr caşcaval de calitate, feliat la 25 de gr buc. 30 gr rozmarin verde 1 lămâie...

Marti, 19.09.2017, 17:57
Frigarui kafta cu orez basmati și tabouleh

Frigarui kafta cu orez basmati și tabouleh

Ingrediente 1 kg pulpă de oaie 1 kg piept de oaie impanat 1 kg pulpa de vițel 4 buc  ceapă albă 10 legaturi pătrunjel 6 roșii coapte 500 g cous cous 1 l ulei de masline Sare de mare Piper...

Marti, 19.09.2017, 17:52
Ciorbă pentru mahmureală

Ciorbă pentru mahmureală

Ingrediente 2,5 l apă 1 ceapă medie sau 1 legătură ceapă verde 4-5 linguri oţet 1 morcov mediu           sare 2 căţei de...

Luni, 18.09.2017, 19:30
Egg Roll

Egg Roll

Ingrediente 15 ouă 100 ml smântână de gătit 1 pachet foi de plăcintă 400 g bacon 1 căpățână de usturoi, 400 g smântână 32% sare piper ulei o legătură de patrunjel...

Luni, 18.09.2017, 19:15
Coadă de taur cu roşie falsă

Coadă de taur cu roşie falsă

Ingrediente 1,5 kg coadă de taur( tăiată în bucăți mici) 7 morcovi 1 căpățână usturoi 1 ceapă 500 ml vin roșu 500 ml coniac Sare Piper 4 ardei Foi de dafin 200 g făină 300...

Luni, 18.09.2017, 19:09
x