Antena Căutare

Articole despre reteta concurent

Paella valenciană autentică

Paella valenciană autentică

Ingrediente 700 g carne de pui 300 g carne de iepure un praf de boia dulce 5 g șofran 5 roșii proaspete 200 g păstăi de fasole verde 400 g păstăi de fasole galbenă 150 ml ulei de măsline 150 g orez...

Luni, 18.09.2017, 18:59
Piept de rață cu piure de păstârnac, coulis de fructe și morcovi caramelizați

Piept de rață cu piure de păstârnac, coulis de fructe și morcovi caramelizați

Ingrediente 6 jumătăți de piept de rață 50 g sare 50 g piper O legătură cumbru Pentru piure: 800 g rădăcină de păstârnac 2 cartofi albi, medii 2 cepe galbene, medii 50 g sare 200 g unt...

Marti, 12.09.2017, 19:51
Gnocchi nero di sepia cu sos de șofran

Gnocchi nero di sepia cu sos de șofran

Ingrediente 1 kg făină 1 legătură pătrunjel verde 3 ouă 1 kg cartofi roșii 50 g nucșoară 100 g nero di sepia 4 buc. black tiger 250 g creveți decorticați 100 g sare 5 g șofran 100 g piper...

Marti, 12.09.2017, 19:47
Delicii cu clătite

Delicii cu clătite

Ingrediente 7 ouă 500 g zahăr 300 g mascarpone 25 ml esență de migdale 3 pliculețe zahăr vanilat bourbon 200 g făină 5 banane coapte mediu fructe de pădure 300 ml lapte Mod de preparare...

Marti, 12.09.2017, 19:43
Ciorbă cu găluște și afumătură de porc

Ciorbă cu găluște și afumătură de porc

Ingrediente 500 grame coaste porc afumate 2  morcovi 1 pătrunjel 1 rădăcină de păstârnac 1\3 rădăcină de țelină 1 ceapă medie 100 ml ulei 1 ardei gras, roșu 1 legătură leuștean verde...

Marti, 12.09.2017, 19:39
Trufe în coșulețe de ciocolată

Trufe în coșulețe de ciocolată

Ingrediente 250 g ciocolată Nestle Noir 50 g cacao 200 g unt cu peste 80% 200 g zahăr 1 linguriță sare 3 portocale Esență de vanilie Esență de rom 5oo ml apă plată Mod de preparare Se...

Marti, 12.09.2017, 19:36
Ton roșu la grătar cu garnitură de sparanghel și sos Alioli

Ton roșu la grătar cu garnitură de sparanghel și sos Alioli

Ingrediente 1 kg ton roșu( bucată întreagă) 1 kg sparanghel 3 lămâi 100 g sare 50 g piper alb 500 ml lapte dulce 100 g usturoi (2 căpățâni) 100 g ridichi roșii 100 g roșii chery...

Marti, 12.09.2017, 19:32
Burger Jack

Burger Jack

Ingrediente 700  g carne tocată, de vită 300 g carne tocată, de porc 2-3 linguri sos Jack Daniels barbeque 150 ml bere neagă 2 cepe roșii, mari 4 felii de cașcaval Emmentaler 8-10 frunze de salată 12...

Marti, 12.09.2017, 19:28
Fasole cu scăriță

Fasole cu scăriță

Ingrediente 1 kg scăriță afumată 500 g fasole prefiartă, albă 3 cepe 2 ardei 4 morcovi țelină verde sare 10 linguri făină 300 g sos de roșii boia de ardei, dulce 1 varză 30 ml oțet...

Marti, 12.09.2017, 19:26
Budincă de macaroane cu brânză dulce și înghețată

Budincă de macaroane cu brânză dulce și înghețată

Ingrediente 500 g macarone Barilla 1kg brânză poaspătă, de vaci 200 g stafide negre Esență de rom zahăr vanilat 300 g zahar tos 200 g unt 65% 450 g fructe de padure congelate 240 g iaurt grecesc...

Marti, 12.09.2017, 19:18
Cartofi turcești cu burger vegetal

Cartofi turcești cu burger vegetal

Ingrediente 4 cartofi mari 2 cepe albe, mari 100 g roșii cherry o căpățână de usturoi ulei de măsline sare, piper mărar, oregano foi de dafin 1 l iaurt grecesc 200 g mozzarella 300 g...

Marti, 12.09.2017, 19:09
Tochitură sălăjeană

Tochitură sălăjeană

Ingrediente 400 gr mușchiuleț de porc 2 cârnați semiafumați 4 ouă de prepeliță 1  ceapa albă, mare 1 căpățână de usturoi 3-4 foi de dafin cimbru uscat 1 l vin alb, demisec boia de...

Marti, 12.09.2017, 19:05
Mușchiuleț de miel cu caviar de mentă

Mușchiuleț de miel cu caviar de mentă

Ingrediente 750 g mușchiuleț de miel 1 dovleac( aproximativ 2-3 kg) 4-5 bucăți  de sfeclă roșie, nefiartă 400 ml vin alb 1 căpățână mare de usturoi, 200 g sare mare grunjoasă 100 g piper...

Marti, 12.09.2017, 18:52
Boom Shaka Laka  - Burger cu cipsuri de cartofi mov

Boom Shaka Laka - Burger cu cipsuri de cartofi mov

Ingrediente Aluat pentru chifle: 300 ml apă 570 g făină 25 g drojdie proaspătă 30 ml de ulei de măsline 1 gălbenuș de ou mix de semințe sare 100 g piure de cartofi mov 4 ouă adițional...

Luni, 11.09.2017, 21:33
Muschiuleț de porc în mantie de bacon afumat și dulceață de roșii cherry

Muschiuleț de porc în mantie de bacon afumat și dulceață de roșii cherry

Ingrediente 6 cartofi mov, 1 kg mușchiuleț de porc 3 caserole  de bacon fâșii 200 g unt 250 ml lapte sare piper 250 g roșii cherry 2 căței de usturoi 50 ml vin alb 7-8 frunze de...

Luni, 11.09.2017, 21:05
Iaurt cu avocado și lămâie

Iaurt cu avocado și lămâie

Ingrediente 8 linguri sos de căpșuni 8  frunze de mentă 4 felii subțiri de lămâie 2 linguri de zahăr zeama de la 1/2 lămâie 100 g iaurt slab 60 g cremă de brânză 2 avocado copți...

Luni, 11.09.2017, 20:09
Papanași

Papanași

Ingrediente 1 kg brânză de vaci, proaspătă 6 ouă 1 kg făină albă 500 g zahăr  1 plic praf de copt 500 g smântână 250 ml frișcă lichidă 1 l ulei de floarea soarelui   1...

Luni, 11.09.2017, 20:00
Cod cu năut, broccoli și sos de beurre blanc

Cod cu năut, broccoli și sos de beurre blanc

Ingrediente 4 porții de cod negru( 220 g/porție)  600 g năut prefiert 400 g broccoli  100 g lămâie 100 ml ulei de măsline 100 ml vin alb 150 g ceapă charlotte 50 g usturoi 600 g unt...

Luni, 11.09.2017, 19:54
Găluște austriece din cartofi, umplute cu jumări și garnitură de salată orientală

Găluște austriece din cartofi, umplute cu jumări și garnitură de salată orientală

Ingrediente 4 kg cartofi 5 ouă 1 kg făină 1 l ulei sare piper oțet zahăr muștar 250 g smântână 250 g jumări de porc 500 g șuncă afumată frunze de pătrunjel 5 fire...

Luni, 11.09.2017, 19:42
Saramură de păstrăv cu legume la grill, mămăligă, sos de usturoi cu ardei și roșii coapte

Saramură de păstrăv cu legume la grill, mămăligă, sos de usturoi cu ardei și roșii coapte

Ingrediente 4 păstrăvi mărişori, evisceraţi şi curăţaţi 2 l apă plată 6 roşii 6 ardei kapia, roşu 2 buc. lămâie pătrunjel verde sare piper boabe piper negru măcinat 4 cepe albe mari...

Luni, 11.09.2017, 19:35
Tartă creme brulee, cu mango, căpșuni, zmeură, și coacaăze roșii

Tartă creme brulee, cu mango, căpșuni, zmeură, și coacaăze roșii

Ingrediente 500 gr făină 500 gr unt 500 gr zahăr pudră sare 12 ouă de găină 2 păstăi de vanilie 500 ml l frișcă lichidă La Dorna( 24% - 32% grasime) 7 buc. mango coapte 100 gr căpșuni 100 gr...

Luni, 27.03.2017, 19:50
Mini gugulufi cu ciocolată

Mini gugulufi cu ciocolată

Ingrediente Blat: 2 ouă 100 g zahăr tos 100 g unt topit 125 g iaurt gras 1 linguriță bicarbonat 150 g faină 50 g cacao 2 plicuri zahăr vanilat 3 portocale Ganache de  ciocolată:...

Luni, 27.03.2017, 19:42
Ton cu dovlecel și capere

Ton cu dovlecel și capere

Ingrediente 600 g file de ton 60 g capere 60 g măsline negre, fără sâmburi 60 g ceapă roșie: 1 dovlecel verde 1 ridiche 50 g fulgi de migdale 80 ml sos de soia (negru)...

Luni, 27.03.2017, 19:38
Ton în crustă de piper roșu cu piure de cartofi și mazăre

Ton în crustă de piper roșu cu piure de cartofi și mazăre

Ingrediente 1 kg file de ton 100 g piper roșu 500 g cartofi 1 kg mazăre 1 legătură mărar 50 ml sos de soia 100 g miere 50 g muștar 1 rădăcină ghimbir 200 g unt 1 kg portocale 250 g zahăr...

Luni, 27.03.2017, 19:32

Sparanghel cu ou poșat și sos bearnaise

Ingrediente 700 gr sparanghel proaspăt 15 ouă 2 lămâi 400 gr unt 500 gr conopidă 300 gr broccoli 200 gr ceapă shalote 200 ml ulei de măsline 1 kg ardei gras, roșu 50 gr tarhon proaspăt...

Luni, 27.03.2017, 19:28

Prepeliță cu legume asiatice

Ingrediente 4 prepelițe 100 g unt 2 cepe medii 3 căței de usturoi 4 linguri de miere 1 portocală 1 lime sare piper 50 g ghimbir(proaspăt) 3 tulpini de țelină(apio) 1 salată medie pak choy...

Luni, 27.03.2017, 19:26
Pachețele turcești

Pachețele turcești

Ingrediente 300-400 g griș 1 l lapte 800 g zahăr  2 sticluțe esență de vanilie 2 sticluțe esență de rom 800 g fructe de pădure congelate   800 g foi de plăcintă 200 g fistic curățat 400...

Luni, 27.03.2017, 19:23
Întinsoare - o tocăniță din cotlet afumat și cârnați de casă, în sos din brânză de burduf

Întinsoare - o tocăniță din cotlet afumat și cârnați de casă, în sos din brânză de burduf

Ingrediente 300 gr cârnați tradiționali afumați 300 gr cotlet afumat 300 gr coastă afumată 500 gr brânză de burduf 200 gr parmezan ras 500 gr mălai 250 gr unt (80%) 1 iaurt grecesc (min10%)...

Luni, 27.03.2017, 19:15
Tartar de somon cu creveți tiger

Tartar de somon cu creveți tiger

Ingrediente 800 gr file de somon 2 buc. ceapă roșie 3 buc, avocado 2 caserole chives 2 lămâi 2-3 lime  300 gr parmezan sare piper alb 4 creveți tiger 400 gr unt 82% 200 ml ulei de...

Marti, 21.03.2017, 19:39
Snapping Pad Thai

Snapping Pad Thai

Ingrediente 600g file de crocodil 300 g taieței de orez, de 3 mm 1 ardei gras roșu muguri de bambus 2 legături de ceapă verde 2 cepe roșii 200 g mocov 200 g bean sprouts(lăstari de fasole) 2 legaturi de...

Marti, 21.03.2017, 19:36
Carnea măcelarului cu spanac

Carnea măcelarului cu spanac

Ingrediente 1 kg carne de porc 1 kg baby spanac  500 ml smântână lichidă   4 căței de usturoi piper sare 200 ml ulei de măsline  150 gr unt 2 crenguțe de rozmarin  verde...

Marti, 21.03.2017, 19:32
Musaca grecească

Musaca grecească

Ingrediente 3 bucăți ceapă albă 1 kg carne toacată de vită 1 kg cartofi albi românești  2 kg vinete 50 gr pastă de tomate 500 gr conservă de roșii tăiate în cubulețe 2 l lapte dulce...

Marti, 21.03.2017, 19:30
Vargabéles cu afine și sos de mentă

Vargabéles cu afine și sos de mentă

Ingrediente 400 gr tagliatelle 50 gr  sare 200 ml ulei 500 gr brânzăa grasă de vaci 5 ouă5 buc 500 gr zahăr 100 gr zahăr pudră 200 gr stafide aurii 2 lămâi 2 portocale 1 pachet...

Marti, 21.03.2017, 19:23
Ceafă de porc și orez cu alune

Ceafă de porc și orez cu alune

Ingrediente 1200 g ceafă de porc 1-2 legături ceapă verde 50 g alune ghimbir 200 ml sos de soia 50 g zahăr 400 ml vin roșu sec anason 100 ml ulei de floarea soarelui sare piper alb 50 ml ulei...

Luni, 20.03.2017, 19:48
Tocaniță de chorizo cu calamar crocant

Tocaniță de chorizo cu calamar crocant

Ingrediente 2 buc. ceapă albă  4 fire cimbru 3 foi de dafin 100 g pastă de  tomate 1 sticlă vin alb, demisec 4 calamari de mărime medie 4 cârnați chorizo 6 roșii prunișoare, de...

Luni, 20.03.2017, 19:45
Creveți în sos de roșii

Creveți în sos de roșii

Ingrediente piper roșu și verde 300 g țelină apio, tulpină 300 g unt 65% 1 kg făină 000  20-30 creveți decorticați   4 lămâi 30 g drojdie uscată 1 kg roșii proaspete 1 kg...

Luni, 20.03.2017, 19:39
Supă cremă de dovleac cu chefir gras

Supă cremă de dovleac cu chefir gras

Ingrediente 1,5 kg dovleac crud 900 ml chefir gras 2 ardei capia 1 ceapă mare 50 gr unt 50 ml ulei sare piper 50 gr semințe de dovleac 2 linguri pastă de ardei apă pentru fiert dovleacul...

Luni, 20.03.2017, 19:32
Veggie quesadilla cu salsa si guacamole

Veggie quesadilla cu salsa si guacamole

Ingrediente Pentru quesadilla : 8 foi tortilla 2 bucăți ardei gras, roșu 2 bucăți ardei gras, galben 2 bucăți ardei gras, verde 500 gr brânză chedda 1 cutie cremă de brânză 1 conservă de...

Luni, 20.03.2017, 19:00
Sote de morcovi cu ficăței de pui în bacon

Sote de morcovi cu ficăței de pui în bacon

Ingrediente 1 kg morcovi 1 căpățână usturoi 800 gr ficat de pui 500 gr bacon (felii) 100 ml ulei 200 gr unt 25 gr făină o legătură pătrunjel verde sare și piper Mod de preparare...

Luni, 20.03.2017, 18:56
Cartofi umpluți cu ciuperci

Cartofi umpluți cu ciuperci

Ingrediente 9 cartofi mari 100 g hribi 100 ml ulei de măsline 27 felii de pancetta lungi 400 g ciuperci proaspete sau din conservă un ardei gras 2 roșii o legatură...

Luni, 20.03.2017, 18:39

Gulaș de vită

Ingrediente 600 gr  ceapă albă 600 gr ardei kapia roșu 600 gr cartofi 200 gr morvovi 1 kg muschi de vită 8 buc. ardei iute roșu 30 gr chimen semințe 200 gr boia de ardei dulce sare piper...

Luni, 20.03.2017, 18:33

Banjalucki File

Ingrediente 700 g piept de pui dezosat 500 g ciuperci champignon 400 g smântână 30% 2 bucăți ceapă albă 2 bucăți ardei kapia, roșii 100 g castraveți murați 4 felii șuncă presată, de pui 4...

Luni, 20.03.2017, 18:24

File de biban de mare cu vinete

Ingrediente 4 fileuri de biban de mare (seabass), curăţat de solzi.  2 vinete de mărime medie  1căpăţână de usturoi  miere de albine  ulei de măsline  1 portocală  1...

Marti, 14.03.2017, 17:05
Supă cremă de țelină cu gorgonzola și nuci caramelizate

Supă cremă de țelină cu gorgonzola și nuci caramelizate

Ingrediente o ceapă alba, mare 100 ml ulei de măsline o țelină mare puțin mărar 250 ml smântână dulce 200 gr gorgonzola  100 gr nuci 200 gr zahăr o baghetă franțuzească 2...

Marti, 14.03.2017, 16:51
Mini prăjituri cu ananas

Mini prăjituri cu ananas

Ingrediente 1 conserva( 565g ) ananas rondele - Sun Food 120g făină 60g zahăr brut 45 g zahăr alb, tos 4 x 10 g cubulețe cubulețe de unt 1 ou 66 g iaurt 50g nuca de cocos răzuită 35 g unt la...

Luni, 13.03.2017, 19:17
Păstrăv cu piure de păstârnac

Păstrăv cu piure de păstârnac

Ingrediente 3 păstrăvi întregi(400g/ buc.) 1 kg păstârnac 450 g unt(82%) 1 l lapte 500 g făină 1 mănunchi țelină apio 3-4 foi de dafin sare de mare în râșniță piper negru...

Luni, 13.03.2017, 19:10
Vânătă la ulcică cu mozzarella

Vânătă la ulcică cu mozzarella

Ingrediente 1 kg  vinete proaspete 400 gr mozzarella 200 gr parmezan Pentru sos: 700 gr roșii în bulion   150 ml ulei de măsline sare piper busuioc proaspăt 500 gr ceapă albă ...

Luni, 13.03.2017, 18:53
Cod al pil pil cu creveți și anghile pe mămăliguță prăjită

Cod al pil pil cu creveți și anghile pe mămăliguță prăjită

Ingrediente 4 bucăți de cod 1 l ulei de măsline 8 căței de usturoi 1  ardei iute 500 g creveți congelați, fără carcasă 400 g anghile (țipari) 500 g faină de porumb 1 legătură pătrunjel verde...

Luni, 13.03.2017, 18:28

Rissotto cu creveți, lămâie și mentă

Ingrediente 4oo gr orez 700 gr creveți 200gr mentă 5 lămâi unt sare 1 ceapă piper 20 gr parmezan flori comestibile piper roșu, boabe Mod de preparare Se curăță creveții,...

Marti, 07.03.2017, 18:45
Supă cremă de dovleac cu pâine Navajo cu parmezan

Supă cremă de dovleac cu pâine Navajo cu parmezan

Ingrediente Pentru supă cremă: ulei de măsline, 16 frunze proaspete de salvie 2 cepe roșii, tocate 2 tije de țelină, tocate 2 morcovi, tocați 4 căței de usturoi tocați 2 fire de rozmarin...

Marti, 28.02.2017, 20:38
x