Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține vinete, ciuperci, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Clătite sărate și gratinate”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, morcovi, zahăr, făină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tort de morcov".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține foi crocante cu cacao, pandispan, cremă de vanilie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Prăjitura Budapesta”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, ceapă verde, ceapă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pachețele de primăvară”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a preparat de 1 Martie o rețetă de fursecuri umplute cu dulceață de căpșuni, pe care a denumit-o ”Vestitorii primăverii”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține făină, unt, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vestitorii primăverii”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit în platoul emisiunii un minunat chec în straturi cu glazură de ciocolată albă și decor multicolor, în spiritul primăverii.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ciocolată, fructe, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mousse de ciocolată albă”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, nuci, ciocolată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Chec glazurat”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține sfeclă roșie, piept de curcan, cremă de brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de curcan”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un super preparat care conține somon, legume, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase.
La cererea matinalilor, Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta Gravlax.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mere, cozonac, frișcă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pain Perdu”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține somon, fenicul, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Gravlax”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține brânză, spanac, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Plăcintă cu brânză și spanac”.
Cu dor de copilărie și deserturile delicioase din acea perioadă, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a preparat o rețetă de ișlere cu cremă de vanilie și glazură de ciocolată.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține faina, praf de sare, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Isler”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține rată, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Rață crocantă”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține unt, varza, pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Jamaican Jerk Chicken”.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține vin roșu, ouă, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ouă în vin roșu”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care coaste de porc, gem de măceșe, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coaste îndrăgostite".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține fructul pasiunii, , mandarine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Prăjitura Nu mă uita”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, ghebe murate, castraveți murați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ciuperci îndrăgostite”.
Pentru a începe săptămâna în forță, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit în platoul emisiunii, o rețetă de gulaș bavarez, perfectă pentru mesele principale ale zilei.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține rasol de vită, boia de ardei, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gulaș bavarez,".
Pentru că este vineri, este zi de desert la Neatza cu Răzvan și Dani, iar Vlăduț, iscusitul bucătar, a pregătit clasica rețetă de prăjitură tăvălită prin nucă și nucă de cocos, pe care o îndrăgim cu toții din copilărie.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, nucă, ciocolată dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Prăjitură Tăvălită".
Din când în când, la cererea matinalilor, Vlăduț prepară o ruladă aperitiv, din aluat opărit, pe care o combină de fiecare dată altfel, iar de această dată a pregătit o rulada cu cașcaval și sos Chutney pe care a denumit-o "Rulada cu noroc".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține lapte, fructe, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rulada cu noroc".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține cartofi, ouă, andive, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tortilla de patatas”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține orez, piept de rață, portocale, ceapă, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Piept de rață cu sos de portocale”.
Pentru că ne plac în mod deosebit pastele în sos de roșii, dar și pizza cu mult sos dulce-picant, Vlăduț, bucătarul de la neatza cu Răzvan și Dani s-a gândit să ne învețe cum se prepară rețeta celui mai gustos sos de roșii pentru paste sau pizza.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține orez, piept de pui, ou, lapte, faina, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mămăligă pe cartofi și carne la garniță”.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține orez, piept de pui, ou, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Chifteluțe de orez”.
Vlăduț, îndrăgitul bucătar de la neatza cu Răzvan și Dani a preparat azi o delicioasă rețetă de salată cu piept de rață și dressing de portocale, pe care a denumit-o în felul său, caracteristic ”Salată cu zâmbete”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rață, cipuerci, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată cu zâmbete".
Pentru că este sfârșit de săptămână, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un spectaculos tort cu pișcoturi și cremă de frișcă cu portocale, pe care l-a denumit "O felie de bucurie".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține portocale, frișcă naturală, pișcoturi de șampanie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "O felie de bucurie".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, năut, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Floarea Orientului".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de pulpe de pui în crustă crocantă pe care a denumit-o ”Pui în pijama".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de pulpe de pui în crustă crocantă pe care a denumit-o ”Pui în pijamama".
Pentru că este vineri, zi destinată desertului în bucătăria de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlădutz a pregătit o super rețetă de Tort Pavlova cu frișcă și fructe de iarnă, pe care a denumit-o ”Super Pavlova”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține aripioare de blat de bezea, fructul pasiunii, mandarine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Super Pavlova".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit, spre deliciul matinalilor, o minunată rețetă de aripioare picante cu garnitură de cartofi și mere și sos delicios.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține aripioare de pui, mere, cartofi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Aripioare jucăușe".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține iaurt, legume, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Picioci cu mâncare de cartofi”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc, usturoi, varză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Colțunași Gyoza.
Vlăduț, a revenit în forță la Neatza cu Răzvan și Dani și a pregătit o delicioasă rețetă de salată suedeză din piept de curcan cu sos de merișoare.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține piept de curcan, pastârnac, scorțișoară, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată suedeză".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține scorțișoară, portocale, stafide, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Barba lui Moș Crăciun".