Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, verdețuri, brânza, alune de pădure dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Visul pădurarului".
Joi, 29.10.2020, 08:10Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne învață cum se pun muraturi asortate - rețetă pas cu pas, pentru iarnă.
Vineri, 23.10.2020, 17:28Perfectă pentru a răsfăța papilele celor dragi la o masă bogată de toamnă, această rețetă de Rață glazurată cu caramel și cafea pe pat de gutui la cuptor!
Vineri, 23.10.2020, 14:18Din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă din bucătăria olandeză: Supă cremă de praz
Vineri, 23.10.2020, 11:38Cu dor de copilărie și-ale ei deserturi simple și mult îndrăgite, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de orez cu lapte garnisit cu dulceață de gutui.
Vineri, 23.10.2020, 10:57Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține orez, lapte, dulceață, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Orez cu lapte și dulceață de gutui".
Vineri, 23.10.2020, 09:05Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, piept de pui afumat, afine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paradisul merelo".
Joi, 22.10.2020, 08:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține antricot de vită, ardei gras roșu, gogonele, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Zâmbet de toamnă".
Miercuri, 21.10.2020, 08:29Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rață, mere, pere, gutui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Piept de rata pofticios".
Marti, 20.10.2020, 08:30Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne ispitește cu o rețetă plină de savoare și spendoare în culorile toamnei, o delicioasă salată din fructe de toamnă cu legume și brânzeturi.
Luni, 19.10.2020, 16:52Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă delicioasă de Cartofi dulci umpluți cu sfeclă roșie și rasol de vită.
Luni, 19.10.2020, 16:17Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o gustare de toamnă pe bază de ciuperci și castane , absolut delicioasă și ușor de preparat.
Luni, 19.10.2020, 12:14Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține paine, unt, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Toast cu ciuperci".
Luni, 19.10.2020, 08:31Pentru că este vineri, este zi de pregătit desert la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru inspirația de weekend, iar Vlăduţ, a pregătit un desert de zezon, o rețetă de plăcintă cu dovleac, pentru care a oferit și sfaturi utile pentru un deliciu maxim.
Vineri, 16.10.2020, 11:05Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține dovleac, zahăr, ulei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Plăcintă cu dovleac".
Vineri, 16.10.2020, 08:23Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține fasole roșie, fasole albă, ardei gras, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fasole îmbrățișată".
Joi, 15.10.2020, 08:33Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă simplă dar delicioasă, de salată caldă, plină de culoare și savoare pe care a denumit-o "Savoarea toamnei".
Miercuri, 14.10.2020, 09:58Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține dovlecei, ardei capia, conopida, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Savoarea toamnei".
Miercuri, 14.10.2020, 08:38Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătito rețetă pentru cămară, pe bază de vinete, nuci, pătrunjel, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Magdus".
Marti, 13.10.2020, 10:23Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, nuci, pătrunjel, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Magdus".
Marti, 13.10.2020, 08:30Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o altfel de rețetă de ardei umpluți, o rețetă delicioasă de toamnă: Gogoșari umpluți cu salată tabbouleh.
Luni, 12.10.2020, 11:45Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține gogoșari, burguri, pătrunjel, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gogoșari umpluți cu salată tabbouleh".
Luni, 12.10.2020, 08:39Pentru că este vineri, la Neatza cu Răzvan şi Dani, este zi de desert, iar Vlăduţ, a pregătit unul din deserturile preferate ale lui Dani: "Kaiserschmarrn".
Vineri, 09.10.2020, 12:27Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal, o excepțională Salată de toamnă cu conopidă servită pe bruschete aromate.
Vineri, 09.10.2020, 09:52Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, ouă, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Kaiserschmarrn".
Vineri, 09.10.2020, 09:13Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, ceapă, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coșulețul cu ciuperci".
Joi, 08.10.2020, 09:06Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține conopidă, pătrunjel, oțet, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bruschette cu conopidă".
Miercuri, 07.10.2020, 09:17Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de clătite umplute cu carne și ciuperci, celebra rețetă de clătite brașovene.
Marti, 06.10.2020, 11:24Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne tocată, ouă, făină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Clătite brașovene".
Marti, 06.10.2020, 09:47Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține dovleac, pește, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Adiere de toamnă".
Luni, 05.10.2020, 08:41Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani,ne propune o rețetă delicioasă de fondue sau cremă de brânzeturi cu sote de gălbiori, pentru atunci când vrem să ne răsfățăm familia, sau când avem musafiri și vrem să stăm la povești timp îndelungat.
Vineri, 02.10.2020, 09:30Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Gogoși moțate".
Vineri, 02.10.2020, 08:23Din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o delicioasă rețetă de aripioare înăbușite cu garnitură de cartofi mov, perfectă pentru una din mesele principale ale zilei.
Joi, 01.10.2020, 09:48Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține brânză, ciuperci, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fondue de brânzeturi cu gălbiori".
Joi, 01.10.2020, 09:13Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi roșii, unt, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Aripioare violet".
Miercuri, 30.09.2020, 08:55Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, ne propune diverse preparate de sezon, iar pentru azi, o delicioasă și colorată Salată de sfeclă roșie cu rasol de vită.
Miercuri, 30.09.2020, 08:35Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține rasol alb, sfeclă roșie, maioneză și hrean, denumit "Salata muh".
Marti, 29.09.2020, 08:38Plăcintă cu carne tocată, probabil toate gospodinele au preparat, măcar odată, însă Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, are o rețetă mai deosebită, o Rețetă de plăcintă cu carne și brânzeturi.
Vineri, 25.09.2020, 10:47Din ingrediente puține ce combină armonios gusturile: picant, dulce și sărat, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să preparăm o delicioasă rețetă de Ciuperci la grătar cu sos gorgonzola și nuci caramelizate.
Vineri, 25.09.2020, 09:40Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține biscuiți, lapte, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tortul veseliei".
Vineri, 25.09.2020, 08:36Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne, bacon, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Plăcintă cu carne".
Joi, 24.09.2020, 09:11Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, gorgonzola, nuci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciuperci regale".
Miercuri, 23.09.2020, 08:53Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne îmbie cu o rețetă de friptură de pui cu sos de prune și scorțisoară, plină de gust și miresmele toamnei bogater și frumos colorate.
Marti, 22.09.2020, 10:33Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne îmbie cu o rețetă de Cocoșel de munte cu sos de prune, plină de gust și miresmele toamnei bogater și frumos colorate.
Marti, 22.09.2020, 08:44Din bucătăria lui Văduț, bucătarul de la neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă salată de ardei copți cu muștar și miere. Este o salată aperitiv care se poate conserva și pentru iarnă, la borcan.
Luni, 21.09.2020, 10:25Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ardei capia, ulei, miere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Capia îmbujorat".
Luni, 21.09.2020, 09:52În culorile toamnei, dar și cu arome de toamnă, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a preparat o delicioasă plăcintă cu pere și ciocolată, pe care o puteți prepara și voi, răsfățându-i pe cei dragi la sfârșit de săptămână.
Vineri, 18.09.2020, 15:08Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pere, ciocolată, lamâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Plăcintă cu pere și ciocolată".
Vineri, 18.09.2020, 09:55Pentru că salata de vinete este foarte des preparată, mai ales în sezonul vinetelor de grădină, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune să mai diversificăm rețetele și să lăsăm imaginația să se joace cu ingredientele, așa cum a făcut el la această salată de vinete cu gălbiori.
Vineri, 18.09.2020, 09:38Așa cum ne-a obișnuit de ani de zile, Vlăduț, bucătarul de la neatza cu Răzvan și Dani, pregătește diverse rețete de zacuscă, specifice fiecărui sezon. De data aceasta a preparat o rețetă proprie de zacuscă clasică de vinete, pe care o denumește Zacusca 4:3:2:1, după proporțiile ingredientelor.
Joi, 17.09.2020, 12:07