Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mascarpone, frișcă, zmeură, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cannoli".
Vineri, 18.12.2020, 09:07Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de salată fructată cu piept de curcan și maioneză, pe care a denumit-o "Curcan catifelat".
Joi, 17.12.2020, 13:33Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține piept de curcan, cașcaval, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Curcan catifelat".
Joi, 17.12.2020, 08:39Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal o interesantă și delicioasă rețetă bavareză de gâscă cu varză roșie.
Luni, 14.12.2020, 14:23Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține carne de gâscă, varza roșie, măr copt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură bavareză de gâscă".
Luni, 14.12.2020, 08:25Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de prăjitură festivă, care se prepară în preajma sărbătorilor de iarnă și anume: "Prăjitura Esterhazy".
Vineri, 11.12.2020, 11:29Rețeta Zilei: Prăjitura Esterhazy
Vineri, 11.12.2020, 08:39Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de antricot de vițel cu ceapă și sos de rodie, pe care a denumit-o "Antricot îmbujorat".
Joi, 10.12.2020, 14:22Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține roșie, ceapă, antricot de vițel, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Antricot îmbujorat".
Joi, 10.12.2020, 08:53Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin legume, linte, somon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite bruschete cu picioci pârgăluiți și slănină & somon cu linte.
Miercuri, 09.12.2020, 08:38Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin paste, spanac, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite pește cu spanac și tartă cu pere.
Marti, 08.12.2020, 08:26Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit pentru matinali, dar și pentru inspirația telespectatorilor, o rețetă de friptură de rață cu sos de portocale.
Luni, 07.12.2020, 12:23Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține portocale, piept de rață, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rață cu portocală".
Luni, 07.12.2020, 09:03Pentru că este sfârșit de săptămână, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a preparat la cererea îndrăgiților matinali rețeta "Lapte de pasăre".
Vineri, 04.12.2020, 11:29Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, lapte, vanilie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Lapte de pasăre".
Vineri, 04.12.2020, 08:28Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune pentru una dintre mesele principale de sărbători și nu numai, o rețetă de mușchiuleț umplut cu sos de ceapă și piure de cartofi dulci cu păstârnac și mere coapte, rețetă pe care a denumit-o "Săniuța Moșului".
Joi, 03.12.2020, 14:45Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi dulci, mușchiuleț de porc, mere roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Săniuța Moșului".
Joi, 03.12.2020, 08:18Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține cartofi, ciuperci, praz, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Cremă de cartofi cu praz".
Miercuri, 02.12.2020, 08:18Pentru că se apropie 1 decembrie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit una dintre cele mai îndrăgite rețete tradiționale, specifice acestei zile și anume: Rețeta tradițională de fasole cu ciolan afumat.
Luni, 30.11.2020, 10:54Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține fasole, ciolan, bicarbonat de sodiu, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fasole cu ciolan".
Luni, 30.11.2020, 08:36Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un în cadrul îndrăgitului matinal, o delicioasă și spectaculoasă rețetă de tort cu cremă de ciocolată albă și glazură de ciocolată cu lapte, pe care a denumit-o ”Tort Paloma”
Vineri, 27.11.2020, 13:21Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține biscuiți, unt, ciocolată albă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tort Paloma".
Vineri, 27.11.2020, 08:28Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă Salată de vinete cu influențe orientale, pe care a servit-o pe lipii libaneze aromatizate cu usturoi și alte condimente.
Joi, 26.11.2020, 13:28Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, tahini, alune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Vinete fermecate".
Joi, 26.11.2020, 08:29Vlăduț, iscusitul bucătar de la neatza cu Răzvan și Dani, ne propune să ne delectăm în bucătărie, preparând o rețetă plină de culoare și savoare. o rețetă de pâine tricoloră cu mousse de avocado.
Luni, 23.11.2020, 12:43Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține dovlecei, avocado, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pâine în trei culori cu mousse de avocado".
Luni, 23.11.2020, 08:17Pentru că este vineri, la Neatza este zi de desert, iar Vlăduț a preparat o rețetă de pandișpan cu mac și bezea caramelizată.
Vineri, 20.11.2020, 13:43Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mac, lapte, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pandișpan bănățean".
Vineri, 20.11.2020, 08:30Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, pe care a denumit-o "Mușchiuleț zgribulit".
Joi, 19.11.2020, 14:22Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mușchi de porc, brânză, sfeclă roție, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț zgribulit".
Joi, 19.11.2020, 08:24Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în platoul de la neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă reţetă de clătite cu sfeclă roșie și umplutură de guacamole.
Marti, 17.11.2020, 17:50Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit ca de început de post, o rețetă de fasole bătută cu legume coapte și murături, pe care nici un gurmand n-o va refuza.
Luni, 16.11.2020, 15:55Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține fasole, ceapă, ghebe dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fasolică veselă".
Luni, 16.11.2020, 08:23Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de salată din trei feluri de pește afumat, cu maioneză de post, cu rodie, dar şi alte ingrediente delicioase, pe care a denumit-o "Trio de pește afumat".
Joi, 12.11.2020, 11:24Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține rodie, somon afumat, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trio de peste afumat".
Joi, 12.11.2020, 08:13Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mere, zahar, lapte, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tarte cu mere".
Miercuri, 11.11.2020, 08:18Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ceapă verde, ouă, carne de porc, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supa ramen".
Marti, 10.11.2020, 08:32Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat delicios o rețetă de cotlete de porc cu varză acră
Luni, 09.11.2020, 13:31Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm cu o rețeta de friptură din piept de rață cu portocale și cartofi dulci, o combinație ce cucerește orice gurmand.
Luni, 09.11.2020, 11:16Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne propune o rețetă delicioasă de toamnă, o apetisantă friptură de gâscă cu dulceață de mere și sfeclă roșie.
Luni, 09.11.2020, 09:49Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține varză murată, cotlet, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cotlet grațios cu varză elegantă".
Luni, 09.11.2020, 08:26Ca la fiecare sfârșit de săptămână, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o rețetă de desert, iar de data aceasta ne învață cum putem prepara un trio desert de ciocolată, desert pe care l-a denumit "Ciocolată persană".
Vineri, 06.11.2020, 12:40Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ciocolată, apă din flori de portocală, boboci de trandafiri, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciocolată persană".
Vineri, 06.11.2020, 08:21Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă specială de toamnă și anume: Friptură din mușchi de vită cu sos de mandarine și dovleac copt.
Joi, 05.11.2020, 14:46Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mușchi de vită, dovleac, prune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchi de vită în coșuleț de bostan".
Joi, 05.11.2020, 08:21Pentru că este sezonul gutuilor aromate și frumos colorate, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune rețeta: Pulpe de gâscă cu gutui în sos caramel.
Marti, 03.11.2020, 09:06Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pulpe de gâscă, gutui, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gâșcă și gutui - fură inima oricui".
Luni, 02.11.2020, 08:48Ca de obicei, vinerea Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, pregătește desert, iar de data aceasta a optat pentru un ștrudel cu fructe de toamnă, pe care l-a denumit " Ștrudel magic".
Vineri, 30.10.2020, 12:30Pentru că este toamnă, iar ciupercile de toate tipurile își fac loc, cu succes, în preparatele noastre,Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să ne răsfățăm cu o delicioasă tartă cu ciuperci și alune de pădure, pe care a denumit-o "Visul pădurarului".
Vineri, 30.10.2020, 10:23Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține aluat, prune, dulceață de gutui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Ștrudel magic".
Vineri, 30.10.2020, 08:37