Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține făină, unt, zahăr pudră, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Îngerași dulci".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de rață pe varză, cu ingrediente puține și la îndemâna tuturor.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține varză, roșii, carne de rață, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Rață pe varză".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de bruschete cu pastă de măsline și salată caprese cu avocado, pe care a denumit-o ”Bruschete cochete".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține pâine, roșii, mozzarella, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Bruschete cochete".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, brânză, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pască fără aluat".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține făină, unt, scorțișoară, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Cozonac fâșii, fâșii".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține morcov, roșii, ardei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ghiveci de legume”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține fasole, rosie, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Fasole bătută cu focaccia”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un meniu de Paște care conține ouă, ton, cotlet de berbecuț, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Berbecuț cu salată de crudități și Trufe Pascale”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mac, nuca, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pitici dulci, ".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi violet, morcovi, măcriș, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pește rebel".
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține parizer, roșii, morcovi, pâine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Parizer pane”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține sparanghel, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ou cu sparanghel”.
Flori de dovleac pane, umplute cu brânzeturi, este rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține flori de dovleac, brânzeturi, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Flower”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține dovlecei, ceapă verde, usturoi verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Bobocei de primăvară”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de cașcaval pane cu sos de brânză și hrean, pe care a denumit-o ”Duet de cașcaval cu sos de primăvară”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cașcaval, ouă, pesmet, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Duet de cașcaval cu sos de primăvară”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, cartofi, mango dar şi alte ingrediente delicioase.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un desert pe care cu toții îl adoră și anume: Ciocolată de casă, rețetă din copilărie.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține lapte praf, cacao, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ciocolată de casă”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit două rețete din verdețuri de primăvară și anume, o rețetă de urzici și rețetă de ștevie denumite ”Grădina cu pupici”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține urzici, ștevie, leurdă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Grădina cu pupici”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de miel, cous cous, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Miel în stil marocan”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține muşchi de poir, morcovi, orez dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Muşchiuleţ de porc în foietaj”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o interesantă rețetă pe bază de pește și anume, un burger de somon cu sos de sfeclă roșie și maioneză pe care a denumit-o ”Burger de somon cu sos bronze”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține somon, ouă, mărar, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Burger de somon cu sos bronze”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține creveți, vanata dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vânată umplută cu creveți”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un o delicioasă prăjitură cu foi de bezea, pandișpan cu căpșuni și o delicioasă cremă de vanilie, pe care a denumit-o ”Prăjitura Ramona”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține nucă, ouă, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ramona”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat destinat, în special celor mici și anume o rețetă de pui pe sticlă la cuptor cu garnitură de orez și legume,pe care a denumit-o ”Rîzi Bizi cu pui mic”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține orez, pui, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Rîzi Bizi cu pui mic”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține pește, roșii, lime, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ceviche”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat bogat în ingrediente și anume o rețetă de mousse de dovlecei cu legume de primăvară pe care a denumit-o ”Bucuria din grădină”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă și interesantă rețetă de burger oriental.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține carne tocată, vinete, dovlecei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Burger oriental”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de spaghete cu sos de roșii și ciuperci pane, pe care a denumit-o ”Spaghete cochete”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține paste, roșii, busuioc, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Spaghete cochete”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține paste, ardei gras, ridichi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Paste de pe TikTok”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit, la cererea matinalilor, o rețetă de prăjitură veche din copilărie și anume: Prăjitura de post cu foi de bulion și cremă de griș.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține bulion, lapte, griș, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Prăjitură cu foi de bulion”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă salată de vinete cu multe legume, tocmai bună de savurat ca aperitiv, sau chiar la una dintre mesele principale ale zilei.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, dovlecei, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vinete prietenoase”.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin pesto, orez, creveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Salată de linte” și ”risotto de arpacaș”.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține pui, ceapă, sos de roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui în două sosuri”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de ciorbă deasă din verdețuri de primăvară, pe care a denumit-o ”Grădina fermecată”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține spanac, ouă, ceapă verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Grădina fermecată”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține căpșuni, biscuiți, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Sweet Kiss”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi, ceapă, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată săltăreață”.