Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține rață, brânză, mere dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rață iubăreață".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de salată pe bază de creveți, salata verde, iaurt, dar şi alte ingrediente delicioase, pe care a denumit-o " Salata pescarului".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține roșii, mozarella, gorgonzola, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Găluște vesele".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune ca de început de săptămână, o rețetă senzațională cu multe legume fierte, coapte, dar și prăjite, după caz și asortate cu coaste de porc și un sos de ciuperci delicios.
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de desert mult îndrăgită de toată lumea, o rețetă proprie cu iz de copilărie și anume: Ciocolata de casă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat pe bază de mușchi file, ardei gras, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Schmetterling".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține sfeclă, iaurt, pastă de hrean, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Sfeclă sofisticată".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține sparanghel, suncă, cașcaval dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Sparanghel fermecat".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o altfel de salată de vinete cu dovlecei și iaurt, servită în cojile de la vinete, decupate sub formă de balerini.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o altfel de salată de vinete cu dovlecel și iaurt, servită în cojile de la vinete, decupate sub formă de balerini.
Din bucătăria șui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, așa ca pentru răsfățul din weekend, o simplă și delicioasă rețetă de Spumă de căpșuni cu bezea elvețiană.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un desert pe bază de căpșuni, bezea de albușuri elvețiană, dar şi alte ingrediente delicioase și anume: rețeta " Spumă de căpșuni".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să încercăm o rețetă de salată de dovlecei cu iaurt și mărar verde, despre care se spune că este mai gustoasă și mai light decât salata de vinete.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să încercăm o rețetă de salată de dovlecei, despre care se spune că este mai gustoasă și mai light decât salata de vinete.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă delicioasă pe bază de file de ton, ceapa verde, avocado, dar şi alte ingrediente delicioase, rețetă pe care a denumit-o " Ton fructat".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă pe bază de vinete, parmezan, paște, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită " Tăiței cu vinete".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de coaste la cuptor cu usturoi și cartofi noi, dar și un interesant sos de măsline ce va completa gustul preparatelor.
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de prăjitură cu căpșuni, pe care a denumit-o ”Prăjitură moțată".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de Fasole mexicană cu o combinație delicioasă de ingrediente, perfectă pentru un prânz generos.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pâine, mozarella, unde măsline, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Talpa soacrei".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne, muștar, țelină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Supă cremă de muștar cu inimioare mici".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de paste cu sos delicios de brânzeturi și anume: Rețeta Penne Quattro Formaggi.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne de mici, muștar, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "plăcintă cu mici".
Direct din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o Reţetă de tartă franțuzească cu bacon și praz. Rețeta Quiche Lorraine.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o reţetă franţuzească - Quiche Lorraine
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune ca preparat de primăvară, o delicioasă rețetă de plăcintă cu spanac și brânză feta, cunoascuta rețetă grecească Spanakopita, dar în interpretare proprie.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune ca preparat de primăvară, o delicioasă rețetă de plăcintă cu spanac și brânză feta, cunoascuta rețetă grecească Spanakopita, dar în interpretare proprie.
Pentru că este vineri, așa cum ne-a obișnuit, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani prepară o rețetă de desert, și anume, o delicioasă rețetă de Cheesecake cu afine.
Pentru că este vineri, așa cum ne-a obișnuit, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani prepară o rețetă de desert, și anume, o delicioasă rețetă de Cheesecake cu afine.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit în cadrul matinalului, cel mai delicios ciolan afumat cu sos și piure de cartofi cremos.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține lapte, smântănă, mărar, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Ciolan Sărbătorit".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru mic dejun, sau gustare, o delicioasă și sănătoasă budincă de chia cu banane și zmeură, dar și cu alte ingrediente ce-i desăvârșesc gustul.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține fructe, ciocolată, banane, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Lingură cu vârf".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune ca după mesele de sărbători, o rețetă de Salată de primăvară servită cu minciunele picante.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține lăptuci, mazăre, fasole, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Adevăr și Minciunele".
Direct din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă tradițională de Paște, care se prepară în Vinerea Mare: Rețeta Veşmintele Domnului.
Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, în Vinerea Mare, Vlăduţ prepară o rețetă specifică acestei zile și anume: Rețeta Veşmintele Domnului.
Din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă specială de Cozonac sub formă de coroniță cu umplutură de ciocolată și glazură icing. Un desert ușor realizabil, dar și delicios și foarte aspectuos.
Vlăduţ a gătit la Neatza cu Răzvan şi Dani un produs de patiserie delicios denumit Piticii cu nasul roşu
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru masa de Paști, pe lângă clasicele preparate din carne de miel, să ne răsfățăm și cu o delicioasă ciorbă de primăvară din amestec de verdețuri, pe care a denumit-o "Grădina fermecată", o ciorba care va echilibra sănătos meniul.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru masa de Paști ca alternativă la friptura de miel, o rețetă de friptură de pui cu un sos delicios și o garnitură simplă, rețetă pe care a denumit-o "Pui festiv ".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, şi Cătălin Oprişan, realizatorul rubricii Smiley News, şi-au unit forţele în bucătărie şi s-au pus pe făcut mici după o reţetă proprie.
Pentru că este vineri, iar Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, obișnuiește să ne surprindă cu un desert special pentru deliciul de weekend, de data aceasta a preparat o rețetă delicioasă de clătite cu vișine și frișcă, cunoscuta Rețetă Cușma lui Guguță.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat dulce care conține ouă, cartofi, mușchiuleț de porc, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptura jupânului."
Cu arome de primăvară, dar și cu ceva afumătură de porc, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a inundat platoul emisiunii, preparând delicioasă rețetă de ciorbă țărănească de spanac cu afumătură.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat dulce care conține ouă, spanac, ceapă verde , dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorbă țărănească de spanac."
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru perioada sărbătorilor pascale, o Rețetă de Salată aperitiv de ouă fierte.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, maioneză, muștar dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată de ouă"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne învață cum să preparăm granola acasă, mult mai sănătoasă și foarte gustoasă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de mic dejun, gustoasă, sănătoasă și foarte hrănitoare, o Rețetă de Granola.