Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de aripioare picante cu sos exotic.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca carne de pui, ananas și cocos denumit ”Aripioare exotice".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de supă cremă de linte cu sos de mentă și bruschete cu legume, perfectă pentru un prânz copios, dar sănătos.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține linte, morcovi, ceapă, ardei gras, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Cremă de linte cu adiere de vară".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un ștrudel delicios cu mere, stafide, scorțișoară, pe care l-a servit cu înghețată și sos de vanilie.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca ingrediente: mere, stafide, scorțișoară, denumit ”Ștrudel de mere cu sos și înghețată de vanilie".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal, o delicioasă rețetă de friptură de vită în sos de roșii cu măsline și legume coapte.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca ingrediente, vrăbioară de vită, ceapă roșie, porumb, denumit ”Vrăbioară cu legume coapte".
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin macrou, cartofi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Macrou marinat și salată de cartofi”.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza de Weekend o delicioasă și interesantă rețetă de ardei umpluți în sos de roșii, dar și alte preparate la fel de gustoase și interesante.
Pentru că este sezonul vinetelor, iar piața abundă de aceste legume, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit o rețetă de vinete pane sub formă de evantai, servite cu două sosuri delicioase.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca ingrediente, vinete, castraveți, oregano, denumit ”Vinete evantai".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc și vită, ceapă, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ardei umpluți”.
Pentru că este sezonul frunzelor de viță de vie, ajunse la maturitate, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit o delicioasă rețetă de sarmale din carne de vită în foi de viță.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține carne de vită, leuștean, roșii, denumit ”Sărmăluțe cu carne de vită".
Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca paste, muschi de vită şi fasole verde, denumit ”Spaghete cu zâmbete"
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca paste, muschi de vită şi fasole verde, denumit ”Spaghete cu zâmbete"
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă supă cremă din mai multe tipuri de ciuperci, dat și un cruton din pâine cu cărbune, tartinat cu cremă de brânză și trufe.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca ingrediente, cremă de brânză,ceapă, usturoi, ciuperci și trufe, denumit ”Cremă nobilă de ciuperci".
Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase.
Vlăduț, iscusitul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un desert senzațional de sezon, o rețetă orientală de budincă de orez cu piure de căpșuni.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține căpșuni, făină de orez, lapte, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Budincă orientală".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un spectaculos preparat care conține aripioare de pui, pulpe de pui, ardei gras, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui cu parfum de vară".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține aripioare de pui, pulpe de pui, ardei gras, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui cu parfum de vară".
Vlăduț,iscusitul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat de sezon și anume, o rețetă de mâncare scăzută de fasole galbenă cu sos de roșii și usturoi, perfectă pentru una dintre mesele principale ale zilei.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține fasole galbenă, roșii, usturoi, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Fasole veselă".
Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase.
Vlăduț, îndrăgitul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de desert spectaculoasă, rețeta Kaiserscmarrn cu sos de căpșuni, din bucătăria austriacă.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține capsuni, , denumit ”Kaiserscmarrn".
Astăzi, nativii din zodia Fecioară nu mai văd o persoană dragă cu aceeași ochi, fie o pun pe un piedestal, fie nu ți se mai pare la fel de interesantă. Un lucru este cert: viața lor sentimentală este în ceață
Nicolai Tand a gătit "Pită umplută" la Neatza cu Răzvan şi Dani!
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat spectaculos pe bază de cartofi noi, coaste de porc, mango, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Coaste fructate".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi, coaste de porc, mango, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Coaste fructate".
Vinerea este zi de desert la Neatza cu Răzvan și Dani, iar Vlăduț, îndrăgitul bucătar al matinalului a pregătit un desert delicios pe bază de căpșuni și anume: ”Coșulețe cu spumă de căpșuni".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține oua, căpșuni, zahăr pudră, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Coșulețe cu spumă de căpșuni".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit în cadrul matinalului o delicioasă rețetă de aripioare cu garnitură de cartofi noi și sos de iaurt.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi, aripiaore de pui, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Aripioare boierești".
Chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate, care conțin carne, cartofi, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite toast de tartar și vongole.
Chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate, care conțin carne, cartofi, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite toast de tartar și vongole.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de vită, ceapă, cartofi , dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tartar de vită”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un început de săptămână, un preparat consistent și extrem de delicios și anume, o plăcintă cu pui și cartofi noi.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi, pui, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pilaf sârbesc".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține legume, orez, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pilaf sârbesc".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține legume, orez, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pilaf sârbesc".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține creveti, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tom Yum,”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de papricaș de pui cu găluște, folosind câteva ingrediente mai speciale, pentru un gust optim.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care carne de pui, denumit "Paricaș de pui"
Pentru că este vineri, început de weekend, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un desert delicios și spectaculos, adică o rețetă de fursecuri cu fistic și glazură de ciocolată albă cu cocos, pe care a denumit-o ”Îngerași dulci".