Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit ne propune pentru desertul de weekend, o rețetă specială de clătite - Crepes Suzette.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit ne propune pentru desertul de weekend, o rețetă specială de clătite - Crepes Suzette.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit, la cererea simpaticilor matinali, o minunată reţetă de Prăjitură fragedă cu mac și gust de copilărie.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit, la cererea simpaticilor matinali, o minunată reţetă de Prăjitură fragedă cu mac și gust de copilărie.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătito minunată rețetă de biscuiți crocanți cu gust dulce-sărat, rețetă pe care a denumit-o "Crănţănele cu semințe de in".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pâine, brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Brânză cu pâine".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne recomandă cu toată încrederea o rețetă proprie de Pulpe de rață cu sos de mere și ceapă roșie, dar și cu alte ingrediente ce dau gust deluciosului preparat.
Luni, 30.03.2020, 14:04
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne recomandă cu toată încrederea o rețetă proprie de Friptură de rată cu mere ionatane, dar și cu alte ingrediente ce dau gust deluciosului preparat.
Pentru că este vineri, așa cum ne-a obișnuit, Vlăduț prepară în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă de desert și anume, o Pizza dulce.
Pentru că este vineri, așa cum ne-a obișnuit, Vlăduț prepară în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă de desert și anume, o Pizza dulce.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal, o delicioasă și inedită Rețetă de Tartă aperitiv cu fasole și linte, pe care o putem încerca și noi, că tare bine arată!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține fasole, linte, porumb dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Plăcintă magică".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, brânză, roșii dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Vinete grecești".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit în cadrul matinalului o rețetă de langoși cu brânză sărată și ceapă verde, dintr-un aluat simplu, cu un minim necesar de drojdie.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține faina, brânză, ceapă verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Langoși cu brânză sărată".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține spaghete, linte și conservă de roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Spaghete cochete".
Pentru că este vineri este zi de desert! Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit o budincă portocalată cu portocale!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit, ne propune să încercăm o rețetă de pâine fără drojdie, mult mai rapidă, mai sănătoasă și mai spornică.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piept de porc, castraveți murați, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tocăniță de castraveți murați.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, spaghete, sos de rosii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Spaghete de primavara".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o simplă și delicioasă rețetă de friptură din coaste de vițel cu salată de fasole roșie și salată verde.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă de fasole cu coastă de viţel!
Pentru că este vineri, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit o rețetă de desert și anume, niște fursecuri simple și delicioase, decorate cu flori de primăvară.
Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o rețetă de ciorbă de lobodă roșie cu salată verde, plină de savoare și culoare, dar și de vitamine.
Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o rețetă de ciorbă de primăvară cu multă verdeață, plină de savoare și culoare, dar și de vitamine.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține rodie, hrean și avocado, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Somon îmbrățișat".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, chimen, cartofi dulci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gulaș de ciuperci".
Pentru ziua de 9 martie când se prăznuiesc Sfinţii 40 de Mucenici din Sevastia, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de Mucenici împletiți, sau Mucenici Moldovenești, foarte gustoși și pufoși.
Luni, 09.03.2020, 09:14
Pentru ziua de 9 martie când se prăznuiesc Sfinţii 40 de Mucenici din Sevastia, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de Mucenici împletiți, sau Mucenici Moldovenești, foarte gustoși și pufoși.
Pentru că este vineri şi este o zi dedicată desertului, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reţetă de desert cu influenţe orientale pe care a denumit-o "Oriental dream"
Pentru că este vineri şi este o zi dedicată desertului, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reţetă cu influenţe asiatice denumită "Oriental dream"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să uităm de pateul din comerț și să-lpreparăm în casă, mult mai gustos și mai sănătos cu doar câteva ingrediente.
Joi, 05.03.2020, 13:19
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de pate din ficat de pui. De ce să-l procurăm din comerț dacă ni-l putem prepara acasă mult mai gustos și mai sănătos cu doar câteva ingrediente?
Pentru că a venit primăvara, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune s-o aducem și în bucătărie, preparând o delicioasă rețetă de tartă de primăvară cu spanac și roșii cherry.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține spanac, roșii, ceapă verde, fasole, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tarta cu spanac".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi, ca de începutul postului mare, o reţetă clasică de hummus libanez, pe care a denumit-o Hummus de primăvară.
Luni, 02.03.2020, 13:27
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi, ca de începutul postului mare, o reţetă clasică de hummus libanez, pe care a denumit-o Hummus de primăvară.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit, ca de sfârși de săptămână,o rețetă de desert mult apreciată de toți gurmanzii, rețetă pe care a denumit-o "Mărțișoare dulci".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit, ca de sfârși de săptămână,o rețetă de desert mult apreciată de toți gurmanzii, rețetă pe care a denumit-o "Mărțișoare dulci".
Plină de savoare și culoare este rețeta lui Văduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă din mușchiulet de porc în crustă de susan negru cu legume trase la tigaie și sos de brânzeturi.
Joi, 27.02.2020, 12:10
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă pe bază de mușchi de porc, cartofi, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Medalion perlat".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de salată, mai deosebită, cu un mix de salată verde, brânză feta, căpșuni, dar și puțină cărniță, rețetă pe care a denumit-o "Salata prieteniei".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit în această dimineață o rețetă de clătite americane, sărate, asortate într-un decor primăvăratic cu mozzarella, roșii cherry și spanac, rețetă pe care a denumit-o "Clătite americane cu parfum de primăvară".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit în această dimineață o rețetă de clătite americane, sărate, asortate într-un decor primăvăratic cu mozzarella, roșii cherry și spanac, rețetă pe care a denumit-o "Clătite americane cu parfum de primăvară".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru ziua de Dragobete o rețetă de pui pe sticlă, așa cum se prepara odinioară, cu o garnitură de orez integral și un sos de chefir cu căpșuni, rețetă pe care a denumit-o "Pui iubăreț".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru ziua de Dragobete o rețetă de pui pe sticlă, așa cum se prepara odinioară, cu o garnitură de orez integral și un sos de chefir cu căpșuni, rețetă pe care a denumit-o "Pui iubăreț".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit ca de sfârșit de săptămână un delicios tort de restaurant cu foi de cacao, cremă de mascarpone și cremă de caramel sărat, pe care l-a denumit Tort Carmelo.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un o delicioasă rețetă pe bază de piept de rață, ananas, și sos de zmeură, pe care a denumit-o "Rățușcă exotică".
Joi, 20.02.2020, 09:30
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rată, ananas, ulei de măsline, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rățușcă exotică".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune pentru masa de prânz, o delicioasă rețetă de Supă cremă de sfeclă roşie cu legume coapte.
Miercuri, 19.02.2020, 14:21