În ediția din 13 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă japoneză. Este vorba de rețeta Curry Udon Noodle cu pui și ciuperci, pe care a servit-o în două moduri, cu orez simplu și cu paste din orez fierte în supă de pui.
În ediția din 13 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă japoneză. Udon Este un tip de tăiței groși din făină, popular în mâncarea japoneză. A fost importat în Japonia din China în secolul...
În ediția din 12 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă hispanică de frigărui de vită cu brânză și garnitură de varză de Bruxelles cu gnocchi.
În ediția din 7 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat pizza Margherita. Pentru această rețetă a avut nevoie de următoarele ingrediente: roșii, mozzarella, făină tip 650, sare, zahăr, drojdie, ulei de măsline, usturoi și multe frunze de busuioc.
În ediția din 7 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o pizza margherita. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: roșii, brânză, mozzarella, făină tip 650, sare, zahăr,...
În ediția din 6 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul emisiunii, a preparat un veloute cu mămăligă și ouă. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: porumb fiert, ceapă, castane, ardei,...
În ediția din 5 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă interesantă de pește afumat la rece și marinat în suc de citrice, cu piure din legume de toamnă.
În ediția din 5 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat peste afumat cu piure, găluște cu prune. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: ghimbir, cartof dulce, castravete,...
În ediția din 4 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un antricot de vită. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: antricot de vită cu floare, ceapă roșie, usturoi, smochine, bacon, pesto, unt sărat, rozmarin, ulei de măsline, cașcaval cu pesto, bagheta, dar și alte ingrediente delicioase, denumit “Antricot de vită vesel”.
În ediția din 4 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un antricot de vită. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: antricot de vită cu floare, ceapă roșie, usturoi, smochine,...
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat jumări din piept de rață. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: piept de rață, năut, fistic, pastă de susan,...
În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o Rețetă de omletă cu ceapă verde și cârnați de casă, pe care a denumit-o Omletă de toamnă și pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, lapte sau apă, șuncă.
În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o omletă de toamna. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, apă, șuncă.
În ediția din 28 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, bucătarul îndrăgitului matinal, chef Nicolai Tand, a pregătit o rețetă de paste folosind linguini cu zucchini și parmezan, perfectă pentru masa de prânz sau cină.
În ediția din 28 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă de paste folosint linguini cu zucchini și parmezan.
În ediția din 26 septembrie 2021, de la Neatza de Weekend, nutriționistul Carolina Costin ne arată cum pregătim un aperitiv rapid și delicios. Bruschetele pot fi consumate la orice masă principală sau pe post de gustare. Putem folosi diverse...
În ediția din 26 septembrie 2021, de la Neatza de Weekend, Cătălin Rizea a pregătit o "Tigaie picantă”, Ingredientele pe care le-a folosit fostul concurent de la Chefi la cuțite pentru rețetă au fost pulpa de pui, ardei roșu și ardei...
În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de risotto cu pui și mazăre.
În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de rissoto cu parmezan și carne de pasăre.
În ediția din 13 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat de sezon pe bază de vinete cu carne de porc și vită, roșii, ceapă, usturoi și mult rozmarin, rețetă pe care a denumit-o "Vinete îmbrățișate".
În ediția din 13 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat de sezon care conține vinete, carne de porc și vită, roșii, ceapă, usturoi, iar ingredientul de baza este rozmarinul...
În ediția din 3 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat desert de toamna delicioasă, care conține că ingrediente smochin, struguri roșii, gofre, struguri roze, struguri uscați, sos de vanilie, aluat de clătite, ouă, lapte, făină, sare, zahăr, smântână pentru frișcă, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Strugurii iubesc vanilia".
În ediția din 3 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat desert de toamna delicioasă, care conține că ingrediente smochin, struguri roșii, gofre, struguri roze, struguri uscați, sos de vanilie, aluat de clătite, ouă, lapte, făină, sare, zahăr, smântână pentru frișcă, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Strugurii iubesc vanilia".
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de roșii umplute cu salată de toamnă, care conține că ingrediente brânză din lapte de oaie, brânză măturată, iaurt de oaie, coarne, ceapă roșie, miez de nuca, boabe de struguri, ardei iute, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Regina Roșie".
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o salată de toamna delicioasă, care conține că ingrediente roșii, brânză din lapte de oaie, brânză măturată, iaurt de oaie, coarne,...
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, pe bază de ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde, castraveți murați, maioneză, lipii, iaurt, avocado, gulie, ardei verde, carne de rată, ardei roșu, aripioare de pui, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, care conține ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde,...
În ediția din 29 august 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate cu ocazia zilei de naştere a lui Florin Ristei.
O tânără a decis să gătească niște file de pește la cuptor, dar ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte. Imaginile au ajuns pe internet și au făcut rapid înconjurul lumii.
Luni, 16.08.2021, 14:30
Episodul cu numărul 10 de "BeautiFood", pe AntenaPlay, rețeta cu numărul 10. Iată preparatul de senzație pe care Chef Roxana Blenche l-a propus ca să ne dăm colegii pe spate: pui cu varză și sparanghel.
Duminica, 08.08.2021, 16:59
Roxana Blenche prepară în noul episod BeautiFood piept de pui cu sparanghel, pentru a impresiona colegii de la birou.
Duminica, 08.08.2021, 14:23
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit rețeta Caponata, inspirată din bucătăria italiană.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un mic dejun delicios., denumit "Caponata"
În ediția din 15 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit Rețetă de friptură din mușchi file de porc, sub formă de fluture, care conține ceapă roșie, roșii, ardei iute, cartofi, cașcaval afumat, dar și alte ingrediente, denumită "Butterfly".
În ediția din 15 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit un preparat care conține ceapă roșie, roșii, ardei iute, cartofi, cașcaval afumat, dar și alte ingrediente, denumit "Butterfly".
Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și medicul Mihail Pautov, invitatul ei din această ediție, pregătesc o reţetă de "Somon în crustă de măsline"
Chef Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o delicioasă rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.
Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin macrou, cartofi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Macrou marinat și salată de cartofi”.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza de Weekend o delicioasă și interesantă rețetă de ardei umpluți în sos de roșii, dar și alte preparate la fel de gustoase și interesante.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc și vită, ceapă, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ardei umpluți”.
Gătitul este o activitate făcută din plăcere, însă pentru mulți dintre noi, această pasiune ne poate fura mult timp, iar la final există posibilitatea ca rezultatul să nu fie cel dorit. Vlăduț ne spune care este secretul pe care îl are în bucătărie și care îl ajută de cele mai multe ori să realizeze farfurii pline de gust.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține carne de vită, leuștean, roșii, denumit ”Sărmăluțe cu carne de vită".
Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitatul emisiunii Romică Ţociu, o tartă cu cremă de lămâie.
Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase.
Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Helloo Chef”, alături de invitatul emisiunii Răzvan Fodor, un preparat deosebit care conține ficat de pui, ceapă albă, anason, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pate de casă".
Vlăduț, celebrul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, deține secretul unui preparat delicios și ușor de gătit, ce poate fi savurat inclusiv de vegetarieni: sparanghel în sos olandez.
Sau in original Pljeskavica, dupa denumirea sarbeasca. Plescavita este un soi de hamburger sarbesc, devenit foarte popular in toata Europa. Exista mai multe variante, unele cu smantana (de fapt cu caimac sau kajmac), altele servite cu un sos din ardei...