În ediția din 29 august 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate cu ocazia zilei de naştere a lui Florin Ristei.
Duminica, 29.08.2021, 10:43O tânără a decis să gătească niște file de pește la cuptor, dar ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte. Imaginile au ajuns pe internet și au făcut rapid înconjurul lumii.
Luni, 16.08.2021, 14:30Episodul cu numărul 10 de "BeautiFood", pe AntenaPlay, rețeta cu numărul 10. Iată preparatul de senzație pe care Chef Roxana Blenche l-a propus ca să ne dăm colegii pe spate: pui cu varză și sparanghel.
Duminica, 08.08.2021, 16:59Roxana Blenche prepară în noul episod BeautiFood piept de pui cu sparanghel, pentru a impresiona colegii de la birou.
Duminica, 08.08.2021, 14:23În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit rețeta Caponata, inspirată din bucătăria italiană.
Miercuri, 21.07.2021, 14:30În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un mic dejun delicios., denumit "Caponata"
Miercuri, 21.07.2021, 08:44În ediția din 15 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit Rețetă de friptură din mușchi file de porc, sub formă de fluture, care conține ceapă roșie, roșii, ardei iute, cartofi, cașcaval afumat, dar și alte ingrediente, denumită "Butterfly".
Joi, 15.07.2021, 18:44În ediția din 15 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit un preparat care conține ceapă roșie, roșii, ardei iute, cartofi, cașcaval afumat, dar și alte ingrediente, denumit "Butterfly".
Joi, 15.07.2021, 08:28Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și medicul Mihail Pautov, invitatul ei din această ediție, pregătesc o reţetă de "Somon în crustă de măsline"
Duminica, 04.07.2021, 12:46Chef Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o delicioasă rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.
Marti, 22.06.2021, 12:16Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.
Marti, 22.06.2021, 08:48Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin macrou, cartofi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Macrou marinat și salată de cartofi”.
Marti, 15.06.2021, 08:24Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza de Weekend o delicioasă și interesantă rețetă de ardei umpluți în sos de roșii, dar și alte preparate la fel de gustoase și interesante.
Luni, 14.06.2021, 15:39Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc și vită, ceapă, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ardei umpluți”.
Duminica, 13.06.2021, 11:10Gătitul este o activitate făcută din plăcere, însă pentru mulți dintre noi, această pasiune ne poate fura mult timp, iar la final există posibilitatea ca rezultatul să nu fie cel dorit. Vlăduț ne spune care este secretul pe care îl are în bucătărie și care îl ajută de cele mai multe ori să realizeze farfurii pline de gust.
Vineri, 11.06.2021, 15:21Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține carne de vită, leuștean, roșii, denumit ”Sărmăluțe cu carne de vită".
Vineri, 11.06.2021, 08:45Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Joi, 10.06.2021, 15:26Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Joi, 10.06.2021, 08:41Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitatul emisiunii Romică Ţociu, o tartă cu cremă de lămâie.
Duminica, 06.06.2021, 11:33Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase.
Duminica, 30.05.2021, 12:50Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Helloo Chef”, alături de invitatul emisiunii Răzvan Fodor, un preparat deosebit care conține ficat de pui, ceapă albă, anason, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pate de casă".
Vineri, 28.05.2021, 20:19Vlăduț, celebrul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, deține secretul unui preparat delicios și ușor de gătit, ce poate fi savurat inclusiv de vegetarieni: sparanghel în sos olandez.
Vineri, 28.05.2021, 11:47Sau in original Pljeskavica, dupa denumirea sarbeasca. Plescavita este un soi de hamburger sarbesc, devenit foarte popular in toata Europa. Exista mai multe variante, unele cu smantana (de fapt cu caimac sau kajmac), altele servite cu un sos din ardei...
Vineri, 28.05.2021, 11:40Chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate, care conțin carne, cartofi, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite toast de tartar și vongole.
Miercuri, 19.05.2021, 13:29Chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate, care conțin carne, cartofi, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite toast de tartar și vongole.
Miercuri, 19.05.2021, 10:09Vlăduț a venit cu o nouă surpriză culinară la Super Neatza cu Răzvan și Dani și anume plăcinta cu pui și cartofi. Ingredientul fără de care bucătarul nu ar fi reușit să aducă în farfurie un gust de-a dreptul savuros a fost Baza pentru mâncăruri lichida cu pui de la Maggi.
Marti, 18.05.2021, 11:16Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține legume, orez, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pilaf sârbesc".
Joi, 13.05.2021, 15:00Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține legume, orez, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pilaf sârbesc".
Joi, 13.05.2021, 08:46Ciorba de miel este nelipsită de pe mesele românilor, mai ales în ziua de Paște. Chef Florin Dumitrescu de la emisiunea „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum se face cea mai bună rețetă de ciorbă de miel cu cartofi și care este secretul pentru un maxim de savoare.
Miercuri, 28.04.2021, 17:43Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține morcov, roșii, ardei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ghiveci de legume”.
Miercuri, 28.04.2021, 09:10Odette Costea, antreprenor și creator de tarte, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva rețete de tarte.
Marti, 27.04.2021, 09:06Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mac, nuca, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pitici dulci, ".
Vineri, 23.04.2021, 08:21Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține sparanghel, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ou cu sparanghel”.
Marti, 20.04.2021, 08:12În ediția a 23-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit stilistul Mircea Bărbulescu și a gătit trei preparate culinare.
Luni, 19.04.2021, 17:54În ediția a 23-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit Carmen Fătu și a gătit un preparat invetat de ea.
Luni, 19.04.2021, 17:15Flori de dovleac pane, umplute cu brânzeturi, este rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani.
Luni, 19.04.2021, 13:06Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține flori de dovleac, brânzeturi, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Flower”.
Luni, 19.04.2021, 08:22În ediția a 19-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit preotul Florin Danu și a gătit ghiveci călugăresc. Rețetă inspirată din bucătăria mănăstirilor de pe Muntele Athos.
Duminica, 11.04.2021, 13:00Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, cartofi, mango dar şi alte ingrediente delicioase.
Duminica, 11.04.2021, 12:12Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține muşchi de poir, morcovi, orez dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Muşchiuleţ de porc în foietaj”.
Marti, 06.04.2021, 08:54Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un o delicioasă prăjitură cu foi de bezea, pandișpan cu căpșuni și o delicioasă cremă de vanilie, pe care a denumit-o ”Prăjitura Ramona”.
Vineri, 02.04.2021, 14:03Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține nucă, ouă, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ramona”.
Vineri, 02.04.2021, 08:46Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat destinat, în special celor mici și anume o rețetă de pui pe sticlă la cuptor cu garnitură de orez și legume,pe care a denumit-o ”Rîzi Bizi cu pui mic”.
Joi, 01.04.2021, 14:02Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține orez, pui, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Rîzi Bizi cu pui mic”.
Joi, 01.04.2021, 08:46Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, ne invata cum se prepara o vanata umpluta.
Miercuri, 31.03.2021, 11:39Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține pește, roșii, lime, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ceviche”.
Miercuri, 31.03.2021, 08:19Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat bogat în ingrediente și anume o rețetă de mousse de dovlecei cu legume de primăvară pe care a denumit-o ”Bucuria din grădină”.
Luni, 29.03.2021, 13:43Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi noi, ceapă verde, varză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Bucuria din grădină”.
Luni, 29.03.2021, 08:21Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani, rețeta celui mai îndrăgit desert și anume o rețetă de gogoși cu iaurt și sos de ciocolată, pe care a denumit-o ”Perluțe de primăvară”.
Vineri, 26.03.2021, 13:18Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține făină, lapte, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Perluțe de primăvară”.
Vineri, 26.03.2021, 08:34