Antena Căutare

Articole despre reteta

Neatza de Weekend, 29 august 2021. Ce preparat a pregătit Nicolai Tand de ziua lui Ristei

Neatza de Weekend, 29 august 2021. Ce preparat a pregătit Nicolai Tand de ziua lui Ristei

În ediția din 29 august 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate cu ocazia zilei de naştere a lui Florin Ristei.

Duminica, 29.08.2021, 10:43
O femeie a băgat un file de pește în tava de cuptor, dar ceea ce a urmat i-a dat fiori. Ce a reușit să filmeze cu telefonul

O femeie a băgat un file de pește în tava de cuptor, dar ceea ce a urmat i-a dat fiori. Ce a reușit să filmeze cu telefonul

O tânără a decis să gătească niște file de pește la cuptor, dar ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte. Imaginile au ajuns pe internet și au făcut rapid înconjurul lumii.

Luni, 16.08.2021, 14:30
BeautiFood, episod 10. Pui cu varză și sparanghel. Rețeta de impresionat colegii de muncă, gătită de Roxana Blenche, pe AntenaPlay

BeautiFood, episod 10. Pui cu varză și sparanghel. Rețeta de impresionat colegii de muncă, gătită de Roxana Blenche, pe AntenaPlay

Episodul cu numărul 10 de "BeautiFood", pe AntenaPlay, rețeta cu numărul 10. Iată preparatul de senzație pe care Chef Roxana Blenche l-a propus ca să ne dăm colegii pe spate: pui cu varză și sparanghel.

Duminica, 08.08.2021, 16:59
BeautiFood, episodul 10, 8 august 2021. Roxana Blenche a pregătit piept de pui cu sparanghel

BeautiFood, episodul 10, 8 august 2021. Roxana Blenche a pregătit piept de pui cu sparanghel

Roxana Blenche prepară în noul episod BeautiFood piept de pui cu sparanghel, pentru a impresiona colegii de la birou.

Duminica, 08.08.2021, 14:23
Rețeta zilei la Super Neatza, 21 iulie 2021. Caponata, rețeta lui chef Nicolai Tand

Rețeta zilei la Super Neatza, 21 iulie 2021. Caponata, rețeta lui chef Nicolai Tand

În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit rețeta Caponata, inspirată din bucătăria italiană.

Miercuri, 21.07.2021, 14:30
Super Neatza, 21 iulie 2021. Caponata, rețeta lui chef Nicolai Tand

Super Neatza, 21 iulie 2021. Caponata, rețeta lui chef Nicolai Tand

În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un mic dejun delicios., denumit "Caponata"

Miercuri, 21.07.2021, 08:44
Super Neatza, 15 iulie 2021. Rețetă de friptură din mușchi file de porc, sub formă de fluture, preparată de Vlăduț

Super Neatza, 15 iulie 2021. Rețetă de friptură din mușchi file de porc, sub formă de fluture, preparată de Vlăduț

În ediția din 15 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit Rețetă de friptură din mușchi file de porc, sub formă de fluture, care conține ceapă roșie, roșii, ardei iute, cartofi, cașcaval afumat, dar și alte ingrediente, denumită "Butterfly".

Joi, 15.07.2021, 18:44
Super Neatza, 15 iulie 2021. Butterfly, rețeta lui Vlăduț

Super Neatza, 15 iulie 2021. Butterfly, rețeta lui Vlăduț

În ediția din 15 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit un preparat care conține ceapă roșie, roșii, ardei iute, cartofi, cașcaval afumat, dar și alte ingrediente, denumit "Butterfly".

Joi, 15.07.2021, 08:28
Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov fac piure de conopidă! Cum arată platingul reţetei "Somon în crustă de măsline"

Roxana Blenche şi medicul Mihail Pautov fac piure de conopidă! Cum arată platingul reţetei "Somon în crustă de măsline"

Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și medicul Mihail Pautov, invitatul ei din această ediție, pregătesc o reţetă de "Somon în crustă de măsline"

Duminica, 04.07.2021, 12:46
Rețeta lui Nicolai Tand de la Super Neatza: Foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj

Rețeta lui Nicolai Tand de la Super Neatza: Foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj

Chef Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o delicioasă rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.

Marti, 22.06.2021, 12:16
Rețeta lui Nicolai Tand de la Super Neatza: Foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj

Rețeta lui Nicolai Tand de la Super Neatza: Foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj

Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.

Marti, 22.06.2021, 08:48
Macrou marinat și salată de cartofi, rețetele de la Neatza ale lui chef Nicolai Tand

Macrou marinat și salată de cartofi, rețetele de la Neatza ale lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin macrou, cartofi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Macrou marinat și salată de cartofi”.

Marti, 15.06.2021, 08:24
Rețetă de ardei umpluți în sos de roșii, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza de Weekend

Rețetă de ardei umpluți în sos de roșii, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza de Weekend

Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza de Weekend o delicioasă și interesantă rețetă de ardei umpluți în sos de roșii, dar și alte preparate la fel de gustoase și interesante.

Luni, 14.06.2021, 15:39
Ardei umpluți, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Ardei umpluți, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc și vită, ceapă, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ardei umpluți”.

Duminica, 13.06.2021, 11:10
Care este unul dintre ingredientele preferate ale lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani

Care este unul dintre ingredientele preferate ale lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani

Gătitul este o activitate făcută din plăcere, însă pentru mulți dintre noi, această pasiune ne poate fura mult timp, iar la final există posibilitatea ca rezultatul să nu fie cel dorit. Vlăduț ne spune care este secretul pe care îl are în bucătărie și care îl ajută de cele mai multe ori să realizeze farfurii pline de gust.

Vineri, 11.06.2021, 15:21
Rețeta lui Vlăduț: Sărmăluțe cu carne de vită

Rețeta lui Vlăduț: Sărmăluțe cu carne de vită

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține carne de vită, leuștean, roșii, denumit ”Sărmăluțe cu carne de vită".

Vineri, 11.06.2021, 08:45
Rețeta Shakshuka preparată de Răzvan Simion la Neatza cu Răzvan și Dani

Rețeta Shakshuka preparată de Răzvan Simion la Neatza cu Răzvan și Dani

Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.

Joi, 10.06.2021, 15:26
Shakshuka, rețeta lui chef Răzvan Simion

Shakshuka, rețeta lui chef Răzvan Simion

Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.

Joi, 10.06.2021, 08:41
Tartă cu cremă de lămâie, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției

Tartă cu cremă de lămâie, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției

Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Hello Chef”, alături de invitatul emisiunii Romică Ţociu, o tartă cu cremă de lămâie.

Duminica, 06.06.2021, 11:33
Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă la Neatza de Weekend. Ce au gătit

Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă la Neatza de Weekend. Ce au gătit

Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase.

Duminica, 30.05.2021, 12:50
Pate de casă, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Răzvan Fodor, invitatul ediției

Pate de casă, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Răzvan Fodor, invitatul ediției

Chef Roxana Blenche a pregătit la ”Helloo Chef”, alături de invitatul emisiunii Răzvan Fodor, un preparat deosebit care conține ficat de pui, ceapă albă, anason, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pate de casă".

Vineri, 28.05.2021, 20:19
Rețeta de sparanghel în sos olandez a lui Vlăduț. Se prepară rapid și este absolut delicioasă

Rețeta de sparanghel în sos olandez a lui Vlăduț. Se prepară rapid și este absolut delicioasă

Vlăduț, celebrul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, deține secretul unui preparat delicios și ușor de gătit, ce poate fi savurat inclusiv de vegetarieni: sparanghel în sos olandez.

Vineri, 28.05.2021, 11:47
Totul despre delicioasa plescavița - burgerul sârbesc

Totul despre delicioasa plescavița - burgerul sârbesc

Sau in original Pljeskavica, dupa denumirea sarbeasca. Plescavita este un soi de hamburger sarbesc, devenit foarte popular in toata Europa. Exista mai multe variante, unele cu smantana (de fapt cu caimac sau kajmac), altele servite cu un sos din ardei...

Vineri, 28.05.2021, 11:40
Toast de tartar și vongole, rețetele de la Neatza ale lui chef Nicolai Tand

Toast de tartar și vongole, rețetele de la Neatza ale lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate, care conțin carne, cartofi, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite toast de tartar și vongole.

Miercuri, 19.05.2021, 13:29
Toast de tartar și vongole, rețetele de la Neatza ale lui chef Nicolai Tand

Toast de tartar și vongole, rețetele de la Neatza ale lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate, care conțin carne, cartofi, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite toast de tartar și vongole.

Miercuri, 19.05.2021, 10:09
Cum să prepari o rețetă cu pui delicioasă, ca Vlăduț. Sosul care unește ingredientele „ca într-o îmbrățișare”

Cum să prepari o rețetă cu pui delicioasă, ca Vlăduț. Sosul care unește ingredientele „ca într-o îmbrățișare”

Vlăduț a venit cu o nouă surpriză culinară la Super Neatza cu Răzvan și Dani și anume plăcinta cu pui și cartofi. Ingredientul fără de care bucătarul nu ar fi reușit să aducă în farfurie un gust de-a dreptul savuros a fost Baza pentru mâncăruri lichida cu pui de la Maggi.

Marti, 18.05.2021, 11:16
Rețetă de pilaf sârbesc, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Rețetă de pilaf sârbesc, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține legume, orez, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pilaf sârbesc".

Joi, 13.05.2021, 15:00
Pilaf sârbesc, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani

Pilaf sârbesc, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține legume, orez, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pilaf sârbesc".

Joi, 13.05.2021, 08:46
Ciorbă de miel cu cartofi, rețeta lui Chef Florin Dumitrescu. Trucuri de la juratul „Chefi la cuțite” pentru un plus de savoare

Ciorbă de miel cu cartofi, rețeta lui Chef Florin Dumitrescu. Trucuri de la juratul „Chefi la cuțite” pentru un plus de savoare

Ciorba de miel este nelipsită de pe mesele românilor, mai ales în ziua de Paște. Chef Florin Dumitrescu de la emisiunea „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum se face cea mai bună rețetă de ciorbă de miel cu cartofi și care este secretul pentru un maxim de savoare.

Miercuri, 28.04.2021, 17:43
Ghiveci de legume, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Ghiveci de legume, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține morcov, roșii, ardei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ghiveci de legume”.

Miercuri, 28.04.2021, 09:10
Rețete de tarte speciale

Rețete de tarte speciale

Odette Costea, antreprenor și creator de tarte, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva rețete de tarte.

Marti, 27.04.2021, 09:06
Pitici dulci, rețeta de fursecuri a lui Vlăduț

Pitici dulci, rețeta de fursecuri a lui Vlăduț

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mac, nuca, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pitici dulci, ".

Vineri, 23.04.2021, 08:21
Ou cu sparanghel, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Ou cu sparanghel, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține sparanghel, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ou cu sparanghel”.

Marti, 20.04.2021, 08:12
Mircea Bărbulescu, stilistul emisiunii Chefi la Cuțite, la judecata chefilor. Cum i-a caracterizat pe jurați

Mircea Bărbulescu, stilistul emisiunii Chefi la Cuțite, la judecata chefilor. Cum i-a caracterizat pe jurați

În ediția a 23-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit stilistul Mircea Bărbulescu și a gătit trei preparate culinare.

Luni, 19.04.2021, 17:54
Carmen Fătu, rețetă unică la Chefi la Cuțite. Chef Dumitrescu: Este genul de mâncare la care trebuie neapărat să bei țuică!

Carmen Fătu, rețetă unică la Chefi la Cuțite. Chef Dumitrescu: Este genul de mâncare la care trebuie neapărat să bei țuică!

În ediția a 23-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit Carmen Fătu și a gătit un preparat invetat de ea.

Luni, 19.04.2021, 17:15
Flori de dovleac pane, umplute cu brânzeturi, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Flori de dovleac pane, umplute cu brânzeturi, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Flori de dovleac pane, umplute cu brânzeturi, este rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Luni, 19.04.2021, 13:06
Happy Flower, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Happy Flower, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține flori de dovleac, brânzeturi, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Flower”.

Luni, 19.04.2021, 08:22
Jurații, puși pe gânduri de preotul Florin Danu. Rețetă inspirată din bucătăria mănăstirilor de pe Muntele Athos

Jurații, puși pe gânduri de preotul Florin Danu. Rețetă inspirată din bucătăria mănăstirilor de pe Muntele Athos

În ediția a 19-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit preotul Florin Danu și a gătit ghiveci călugăresc. Rețetă inspirată din bucătăria mănăstirilor de pe Muntele Athos.

Duminica, 11.04.2021, 13:00
Cum se prepară cel mai bun piure. Rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Cum se prepară cel mai bun piure. Rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, cartofi, mango dar şi alte ingrediente delicioase.

Duminica, 11.04.2021, 12:12
Muşchiuleţ de porc în foietaj, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Muşchiuleţ de porc în foietaj, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține muşchi de poir, morcovi, orez dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Muşchiuleţ de porc în foietaj”.

Marti, 06.04.2021, 08:54
Prăjitura Ramona, preparată de Vlăduț la Super Neatza

Prăjitura Ramona, preparată de Vlăduț la Super Neatza

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un o delicioasă prăjitură cu foi de bezea, pandișpan cu căpșuni și o delicioasă cremă de vanilie, pe care a denumit-o ”Prăjitura Ramona”.

Vineri, 02.04.2021, 14:03
Prăjitură Ramona, cel mai delicios deșert de la Super Neatza

Prăjitură Ramona, cel mai delicios deșert de la Super Neatza

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține nucă, ouă, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ramona”.

Vineri, 02.04.2021, 08:46
Pui pe sticlă la cuptor cu garnitură de orez și legume, rețetă pentru copii preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Pui pe sticlă la cuptor cu garnitură de orez și legume, rețetă pentru copii preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat destinat, în special celor mici și anume o rețetă de pui pe sticlă la cuptor cu garnitură de orez și legume,pe care a denumit-o ”Rîzi Bizi cu pui mic”.

Joi, 01.04.2021, 14:02
Rizi Bizi cu pui mic, rețetă pentru cei mici

Rizi Bizi cu pui mic, rețetă pentru cei mici

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține orez, pui, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Rîzi Bizi cu pui mic”.

Joi, 01.04.2021, 08:46
Vânătă umplută, deliciul care mângâie papilele și potolește foamea

Vânătă umplută, deliciul care mângâie papilele și potolește foamea

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, ne invata cum se prepara o vanata umpluta.

Miercuri, 31.03.2021, 11:39
Ceviche, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Ceviche, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține pește, roșii, lime, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ceviche”.

Miercuri, 31.03.2021, 08:19
Mousse de dovlecei cu legume de primăvară, rețetă de post preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Mousse de dovlecei cu legume de primăvară, rețetă de post preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat bogat în ingrediente și anume o rețetă de mousse de dovlecei cu legume de primăvară pe care a denumit-o ”Bucuria din grădină”.

Luni, 29.03.2021, 13:43
Bucuria din grădină, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Bucuria din grădină, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi noi, ceapă verde, varză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Bucuria din grădină”.

Luni, 29.03.2021, 08:21
Rețetă de gogoși cu iaurt și sos de ciocolată, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Rețetă de gogoși cu iaurt și sos de ciocolată, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani, rețeta celui mai îndrăgit desert și anume o rețetă de gogoși cu iaurt și sos de ciocolată, pe care a denumit-o ”Perluțe de primăvară”.

Vineri, 26.03.2021, 13:18
Perluțe de primăvară, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Perluțe de primăvară, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține făină, lapte, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Perluțe de primăvară”.

Vineri, 26.03.2021, 08:34
x