Marian Duță a devenit chef bucătar pentru o zi. Reporterul de la Neatza a aflat rețeta celor mai delicioși cârnați tradiționali.
Joi, 17.12.2020, 10:52Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani, spre deliciul îndrăgiților matinali, Rețeta italiană Porchetta.
Miercuri, 16.12.2020, 13:15Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc, piper, ardei iute, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Porchetta.
Miercuri, 16.12.2020, 08:42Cu puține ingrediente și într-un timp relativ scurt, putem pregăti un preparat gustos și sățios, pentru masa de prânz, sau pentru cină și anume:Rețeta Beef Stronganoff preparată ca la restaurantele rusești.
Marti, 15.12.2020, 16:22Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține varză, paste, nuci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Paste cu varză.
Marti, 15.12.2020, 08:53Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal o interesantă și delicioasă rețetă bavareză de gâscă cu varză roșie.
Luni, 14.12.2020, 14:23Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține carne de gâscă, varza roșie, măr copt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură bavareză de gâscă".
Luni, 14.12.2020, 08:25Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne învață cum se confiază corect coaja de portocală și ne oferă sfaturi utile pentru reușita preparatelor.
Vineri, 11.12.2020, 13:42Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de prăjitură festivă, care se prepară în preajma sărbătorilor de iarnă și anume: "Prăjitura Esterhazy".
Vineri, 11.12.2020, 11:29Sorin Gănescu, antreprenor, a prezentat într-un reportaj la Neatza cu Răzvan și Dani care sunt secretele celor mai pufoase și gustoase chiftele.
Joi, 10.12.2020, 09:48Sorin Gănescu, antreprenor, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva dintre secretele celor mai pufoase și gustoase chiftele.
Joi, 10.12.2020, 09:35Chef Radu Darie a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani căteva rețete de mic dejun sănătos.
Miercuri, 09.12.2020, 10:25Pentru că rețetele de turtă dulce sunt printre cele mai căutate în preajma sărbătorilor de iarnă, ne-am gândit și la o variantă mai simplă și mai rapidă, adică la această rețetă de turtă dulce la tavă cu sirop de zahăr ars.
Luni, 07.12.2020, 10:52Pentru că este sfârșit de săptămână, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a preparat la cererea îndrăgiților matinali rețeta "Lapte de pasăre".
Vineri, 04.12.2020, 11:29Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, lapte, vanilie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Lapte de pasăre".
Vineri, 04.12.2020, 08:28Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune pentru una dintre mesele principale de sărbători și nu numai, o rețetă de mușchiuleț umplut cu sos de ceapă și piure de cartofi dulci cu păstârnac și mere coapte, rețetă pe care a denumit-o "Săniuța Moșului".
Joi, 03.12.2020, 14:45Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi dulci, mușchiuleț de porc, mere roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Săniuța Moșului".
Joi, 03.12.2020, 08:18Pentru că se apropie cu pași repezi finala Chefi la cuțite, sezonul 8, concurenții au dat tot ce e mai bun din experianța lor și au reușit să creeze cele mai gustoase rețete și cele mai frumoase farfurii din sezonul 8 Chefi la cuțite, în ediția 39.
Joi, 03.12.2020, 08:14Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani mai multe rețete de preparate culinare, printre care și această delicioasă rețetă de Supă cremă de cartofi cu praz.
Miercuri, 02.12.2020, 16:12Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține cartofi, ciuperci, praz, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Cremă de cartofi cu praz".
Miercuri, 02.12.2020, 08:18Chef Nicolai Tand a pregătit de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, o rețetă tradițională de iahnie de fasole, reinterpretată cu arome speciale sărbătorilor, pe care a denumit-o ”Iahnia lu' 1 Decembrie".
Marti, 01.12.2020, 11:09Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține fasole, ceapă, praz, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Iahnia lu' 1 Decembrie".
Marti, 01.12.2020, 08:30Pentru că se apropie 1 decembrie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit una dintre cele mai îndrăgite rețete tradiționale, specifice acestei zile și anume: Rețeta tradițională de fasole cu ciolan afumat.
Luni, 30.11.2020, 10:54Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține fasole, ciolan, bicarbonat de sodiu, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fasole cu ciolan".
Luni, 30.11.2020, 08:36Chef Sorin Bontea vine în ajutorul gurmanzilor cu rețeta de ciolan de porc pe care o pregătește în sezonul rece.
Vineri, 27.11.2020, 16:09Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un în cadrul îndrăgitului matinal, o delicioasă și spectaculoasă rețetă de tort cu cremă de ciocolată albă și glazură de ciocolată cu lapte, pe care a denumit-o ”Tort Paloma”
Vineri, 27.11.2020, 13:21Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține biscuiți, unt, ciocolată albă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tort Paloma".
Vineri, 27.11.2020, 08:28Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă Salată de vinete cu influențe orientale, pe care a servit-o pe lipii libaneze aromatizate cu usturoi și alte condimente.
Joi, 26.11.2020, 13:28Pentru deliciul de zi cu zi pe care dorim să ni-l permitem în timp ce butonăm tabletele, o rețetă de biscuiți aperitiv cu parmezan și mac, simplă și rapid de preparat.
Joi, 26.11.2020, 10:30Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, tahini, alune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Vinete fermecate".
Joi, 26.11.2020, 08:29Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, ceapă, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Sandwich cu pui".
Miercuri, 25.11.2020, 08:28Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani o interesantă rețetă de pui la rotisor și plăcintă de cartofi cu pui.
Marti, 24.11.2020, 13:16Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, usturoi, rozmarin, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui la rotisor".
Marti, 24.11.2020, 08:53Vlăduț, iscusitul bucătar de la neatza cu Răzvan și Dani, ne propune să ne delectăm în bucătărie, preparând o rețetă plină de culoare și savoare. o rețetă de pâine tricoloră cu mousse de avocado.
Luni, 23.11.2020, 12:43Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține dovlecei, avocado, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pâine în trei culori cu mousse de avocado".
Luni, 23.11.2020, 08:17Pentru că este vineri, la Neatza este zi de desert, iar Vlăduț a preparat o rețetă de pandișpan cu mac și bezea caramelizată.
Vineri, 20.11.2020, 13:43Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mac, lapte, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pandișpan bănățean".
Vineri, 20.11.2020, 08:30Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, pe care a denumit-o "Mușchiuleț zgribulit".
Joi, 19.11.2020, 14:22Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mușchi de porc, brânză, sfeclă roție, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț zgribulit".
Joi, 19.11.2020, 08:24Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de friptură din mușchi de vită cu sos de piper verde.
Miercuri, 18.11.2020, 13:52Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, piper verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mușchi de vită cu sos de piper verde".
Miercuri, 18.11.2020, 08:57Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în platoul de la neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă reţetă de clătite cu sfeclă roșie și umplutură de guacamole.
Marti, 17.11.2020, 17:50Foarte meticulos și atent la detalii, Chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă de sezon și mai precis, o rețetă de friptură de pui cu sos din legume de toamnă.
Marti, 17.11.2020, 13:28Pentru că se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă, am pregătit o delicioasă rețetă pentru masa de Crăciun: Coroniță din coaste de porc cu ciuperci umplute la cuptor.
Marti, 17.11.2020, 10:51Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, legume, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pui cu legume rădăcinoase de toamnă".
Marti, 17.11.2020, 08:47Pentru că suntem în sezonul gutuilor bine coapte, darul colorat și parfumat al toamnei bogate, vă provocăm să încercați această rețetă de lichior de gutui sau gutuiată, perfectă pentru a vă răsfăța familia și musafirii, mai târziu.
Vineri, 13.11.2020, 10:48Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de salată din trei feluri de pește afumat, cu maioneză de post, cu rodie, dar şi alte ingrediente delicioase, pe care a denumit-o "Trio de pește afumat".
Joi, 12.11.2020, 11:24Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține rodie, somon afumat, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trio de peste afumat".
Joi, 12.11.2020, 08:13Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mere, zahar, lapte, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tarte cu mere".
Miercuri, 11.11.2020, 08:18Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ceapă verde, ouă, carne de porc, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supa ramen".
Marti, 10.11.2020, 08:32