Antena Căutare

Articole despre reteta

Rețeta celor mai delicioși cârnați tradiționali

Rețeta celor mai delicioși cârnați tradiționali

Marian Duță a devenit chef bucătar pentru o zi. Reporterul de la Neatza a aflat rețeta celor mai delicioși cârnați tradiționali.

Joi, 17.12.2020, 10:52
Rețeta italiană Porchetta, gătită de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Rețeta italiană Porchetta, gătită de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani, spre deliciul îndrăgiților matinali, Rețeta italiană Porchetta.

Miercuri, 16.12.2020, 13:15
Porchetta, rețeta lui chef Nicolai Tand

Porchetta, rețeta lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc, piper, ardei iute, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Porchetta.

Miercuri, 16.12.2020, 08:42
Rețeta Beef Stroganoff preparată ca la restaurantele rusești

Rețeta Beef Stroganoff preparată ca la restaurantele rusești

Cu puține ingrediente și într-un timp relativ scurt, putem pregăti un preparat gustos și sățios, pentru masa de prânz, sau pentru cină și anume:Rețeta Beef Stronganoff preparată ca la restaurantele rusești.

Marti, 15.12.2020, 16:22
Paste cu varză, rețeta lui chef Nicolai Tand

Paste cu varză, rețeta lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține varză, paste, nuci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Paste cu varză.

Marti, 15.12.2020, 08:53
Rețetă bavareză de gâscă cu varză roșie, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Rețetă bavareză de gâscă cu varză roșie, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal o interesantă și delicioasă rețetă bavareză de gâscă cu varză roșie.

Luni, 14.12.2020, 14:23
Friptură bavareză de gâscă, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Friptură bavareză de gâscă, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține carne de gâscă, varza roșie, măr copt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură bavareză de gâscă".

Luni, 14.12.2020, 08:25
Cum se confiază corect coaja de portocală. Sfaturi utile de la Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani

Cum se confiază corect coaja de portocală. Sfaturi utile de la Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani

Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne învață cum se confiază corect coaja de portocală și ne oferă sfaturi utile pentru reușita preparatelor.

Vineri, 11.12.2020, 13:42
Prăjitura Esterhazy. Rețetă de prăjitură festivă, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Prăjitura Esterhazy. Rețetă de prăjitură festivă, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de prăjitură festivă, care se prepară în preajma sărbătorilor de iarnă și anume: "Prăjitura Esterhazy".

Vineri, 11.12.2020, 11:29
Secretele celor mai pufoase și gustoase chiftele

Secretele celor mai pufoase și gustoase chiftele

Sorin Gănescu, antreprenor, a prezentat într-un reportaj la Neatza cu Răzvan și Dani care sunt secretele celor mai pufoase și gustoase chiftele.

Joi, 10.12.2020, 09:48
Secretul celor mai pufoase și gustoase chiftele

Secretul celor mai pufoase și gustoase chiftele

Sorin Gănescu, antreprenor, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva dintre secretele celor mai pufoase și gustoase chiftele.

Joi, 10.12.2020, 09:35
Nici micul dejun nu mai este ce era! Rețete delicioase

Nici micul dejun nu mai este ce era! Rețete delicioase

Chef Radu Darie a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani căteva rețete de mic dejun sănătos.

Miercuri, 09.12.2020, 10:25
Rețetă de turtă dulce la tavă cu sirop de zahăr ars

Rețetă de turtă dulce la tavă cu sirop de zahăr ars

Pentru că rețetele de turtă dulce sunt printre cele mai căutate în preajma sărbătorilor de iarnă, ne-am gândit și la o variantă mai simplă și mai rapidă, adică la această rețetă de turtă dulce la tavă cu sirop de zahăr ars.

Luni, 07.12.2020, 10:52
Rețeta Lapte de pasăre, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Rețeta Lapte de pasăre, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Pentru că este sfârșit de săptămână, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a preparat la cererea îndrăgiților matinali rețeta "Lapte de pasăre".

Vineri, 04.12.2020, 11:29
Rețeta Zilei: Lapte de pasăre, un desert ușor de făcut

Rețeta Zilei: Lapte de pasăre, un desert ușor de făcut

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, lapte, vanilie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Lapte de pasăre".

Vineri, 04.12.2020, 08:28
Rețetă de mușchiuleț umplut cu sos de ceapă și piure de cartofi dulci cu păstârnac, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Rețetă de mușchiuleț umplut cu sos de ceapă și piure de cartofi dulci cu păstârnac, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune pentru una dintre mesele principale de sărbători și nu numai, o rețetă de mușchiuleț umplut cu sos de ceapă și piure de cartofi dulci cu păstârnac și mere coapte, rețetă pe care a denumit-o "Săniuța Moșului".

Joi, 03.12.2020, 14:45
Rețeta Zilei: Săniuța Moșului, un preparat delicios

Rețeta Zilei: Săniuța Moșului, un preparat delicios

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi dulci, mușchiuleț de porc, mere roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Săniuța Moșului".

Joi, 03.12.2020, 08:18
Chefi la cuțite 2020, sezonul 8, ediția 39. Cele mai gustoase rețete și cele mai frumoase farfurii

Chefi la cuțite 2020, sezonul 8, ediția 39. Cele mai gustoase rețete și cele mai frumoase farfurii

Pentru că se apropie cu pași repezi finala Chefi la cuțite, sezonul 8, concurenții au dat tot ce e mai bun din experianța lor și au reușit să creeze cele mai gustoase rețete și cele mai frumoase farfurii din sezonul 8 Chefi la cuțite, în ediția 39.

Joi, 03.12.2020, 08:14
Rețetă de supă cremă de cartofi cu praz, gătită de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Rețetă de supă cremă de cartofi cu praz, gătită de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani mai multe rețete de preparate culinare, printre care și această delicioasă rețetă de Supă cremă de cartofi cu praz.

Miercuri, 02.12.2020, 16:12
Rețeta Zilei: Cremă de cartofi cu praz

Rețeta Zilei: Cremă de cartofi cu praz

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține cartofi, ciuperci, praz, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Cremă de cartofi cu praz".

Miercuri, 02.12.2020, 08:18
Rețetă de iahnie de fasole cu carne de porc, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Rețetă de iahnie de fasole cu carne de porc, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Chef Nicolai Tand a pregătit de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, o rețetă tradițională de iahnie de fasole, reinterpretată cu arome speciale sărbătorilor, pe care a denumit-o ”Iahnia lu' 1 Decembrie".

Marti, 01.12.2020, 11:09
Iahnia lu' 1 Decembrie, rețeta lui chef Nicolai Tand

Iahnia lu' 1 Decembrie, rețeta lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține fasole, ceapă, praz, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Iahnia lu' 1 Decembrie".

Marti, 01.12.2020, 08:30
Rețetă tradițională de fasole cu ciolan afumat, gătită de Vlădutz la Neatza cu Răzvan şi Dani

Rețetă tradițională de fasole cu ciolan afumat, gătită de Vlădutz la Neatza cu Răzvan şi Dani

Pentru că se apropie 1 decembrie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit una dintre cele mai îndrăgite rețete tradiționale, specifice acestei zile și anume: Rețeta tradițională de fasole cu ciolan afumat.

Luni, 30.11.2020, 10:54
Fasole cu ciolan, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Fasole cu ciolan, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține fasole, ciolan, bicarbonat de sodiu, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fasole cu ciolan".

Luni, 30.11.2020, 08:36
Cum prepară Chef Sorin Bontea ciolanul de porc. Rețeta simplă pe care o pregătește de Sărbatori

Cum prepară Chef Sorin Bontea ciolanul de porc. Rețeta simplă pe care o pregătește de Sărbatori

Chef Sorin Bontea vine în ajutorul gurmanzilor cu rețeta de ciolan de porc pe care o pregătește în sezonul rece.

Vineri, 27.11.2020, 16:09
Rețetă de tort cu cremă de ciocolată albă și glazură, preparat de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Rețetă de tort cu cremă de ciocolată albă și glazură, preparat de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un în cadrul îndrăgitului matinal, o delicioasă și spectaculoasă rețetă de tort cu cremă de ciocolată albă și glazură de ciocolată cu lapte, pe care a denumit-o ”Tort Paloma”

Vineri, 27.11.2020, 13:21
Tort Paloma, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Tort Paloma, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține biscuiți, unt, ciocolată albă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tort Paloma".

Vineri, 27.11.2020, 08:28
Rețetă de salată de vinete cu influențe orientale, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Rețetă de salată de vinete cu influențe orientale, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă Salată de vinete cu influențe orientale, pe care a servit-o pe lipii libaneze aromatizate cu usturoi și alte condimente.

Joi, 26.11.2020, 13:28
Rețetă de biscuiți aperitiv cu parmezan și mac, perfecți pentru gustări rapide

Rețetă de biscuiți aperitiv cu parmezan și mac, perfecți pentru gustări rapide

Pentru deliciul de zi cu zi pe care dorim să ni-l permitem în timp ce butonăm tabletele, o rețetă de biscuiți aperitiv cu parmezan și mac, simplă și rapid de preparat.

Joi, 26.11.2020, 10:30
Vinete fermecate, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vinete fermecate, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, tahini, alune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Vinete fermecate".

Joi, 26.11.2020, 08:29
Sandwich cu pui, rețeta lui chef Nicolai Tand

Sandwich cu pui, rețeta lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, ceapă, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Sandwich cu pui".

Miercuri, 25.11.2020, 08:28
Rețetă de pui la rotisor și tartă de cartofi cu pui, preparată de Nicolai Tand la neatza cu Răzvan și Dani

Rețetă de pui la rotisor și tartă de cartofi cu pui, preparată de Nicolai Tand la neatza cu Răzvan și Dani

Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani o interesantă rețetă de pui la rotisor și plăcintă de cartofi cu pui.

Marti, 24.11.2020, 13:16
Pui la rotisor, rețeta lui chef Nicolai Tand

Pui la rotisor, rețeta lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, usturoi, rozmarin, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui la rotisor".

Marti, 24.11.2020, 08:53
Rețetă de pâine tricoloră cu mousse de avocado, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Rețetă de pâine tricoloră cu mousse de avocado, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, iscusitul bucătar de la neatza cu Răzvan și Dani, ne propune să ne delectăm în bucătărie, preparând o rețetă plină de culoare și savoare. o rețetă de pâine tricoloră cu mousse de avocado.

Luni, 23.11.2020, 12:43
Pâine în trei culori cu mousse de avocado, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Pâine în trei culori cu mousse de avocado, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține dovlecei, avocado, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pâine în trei culori cu mousse de avocado".

Luni, 23.11.2020, 08:17
Rețetă de pandișpan cu mac și bezea, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Rețetă de pandișpan cu mac și bezea, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Pentru că este vineri, la Neatza este zi de desert, iar Vlăduț a preparat o rețetă de pandișpan cu mac și bezea caramelizată.

Vineri, 20.11.2020, 13:43
Pandișpan bănățean, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Pandișpan bănățean, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mac, lapte, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pandișpan bănățean".

Vineri, 20.11.2020, 08:30
Rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, pe care a denumit-o "Mușchiuleț zgribulit".

Joi, 19.11.2020, 14:22
Mușchiuleț zgribulit, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Mușchiuleț zgribulit, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mușchi de porc, brânză, sfeclă roție, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț zgribulit".

Joi, 19.11.2020, 08:24
Rețetă de friptură din mușchi de vită cu sos de piper verde, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Rețetă de friptură din mușchi de vită cu sos de piper verde, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de friptură din mușchi de vită cu sos de piper verde.

Miercuri, 18.11.2020, 13:52
Mușchi de vită cu sos de piper verde, rețeta lui chef Nicolai Tand

Mușchi de vită cu sos de piper verde, rețeta lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, piper verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mușchi de vită cu sos de piper verde".

Miercuri, 18.11.2020, 08:57
Rețetă de clătite cu sfeclă roșie și umplutură de guacamole, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Rețetă de clătite cu sfeclă roșie și umplutură de guacamole, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în platoul de la neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă reţetă de clătite cu sfeclă roșie și umplutură de guacamole.

Marti, 17.11.2020, 17:50
Rețetă de friptură de pui cu sos din legume de toamnă, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Rețetă de friptură de pui cu sos din legume de toamnă, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Foarte meticulos și atent la detalii, Chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă de sezon și mai precis, o rețetă de friptură de pui cu sos din legume de toamnă.

Marti, 17.11.2020, 13:28
Rețetă pentru masa de Crăciun: Coroniță din coaste de porc cu ciuperci umplute la cuptor

Rețetă pentru masa de Crăciun: Coroniță din coaste de porc cu ciuperci umplute la cuptor

Pentru că se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă, am pregătit o delicioasă rețetă pentru masa de Crăciun: Coroniță din coaste de porc cu ciuperci umplute la cuptor.

Marti, 17.11.2020, 10:51
Pui cu legume rădăcinoase de toamnă, rețeta lui chef Nicolai Tand. Cum se dezosează corect un pui

Pui cu legume rădăcinoase de toamnă, rețeta lui chef Nicolai Tand. Cum se dezosează corect un pui

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, legume, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pui cu legume rădăcinoase de toamnă".

Marti, 17.11.2020, 08:47
Rețetă de lichior de gutui sau gutuiată

Rețetă de lichior de gutui sau gutuiată

Pentru că suntem în sezonul gutuilor bine coapte, darul colorat și parfumat al toamnei bogate, vă provocăm să încercați această rețetă de lichior de gutui sau gutuiată, perfectă pentru a vă răsfăța familia și musafirii, mai târziu.

Vineri, 13.11.2020, 10:48
Rețetă de salată "Trio de pește afumat", gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Rețetă de salată "Trio de pește afumat", gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de salată din trei feluri de pește afumat, cu maioneză de post, cu rodie, dar şi alte ingrediente delicioase, pe care a denumit-o "Trio de pește afumat".

Joi, 12.11.2020, 11:24
Trio de peste afumat, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Trio de peste afumat, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține rodie, somon afumat, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trio de peste afumat".

Joi, 12.11.2020, 08:13
Tarte cu mere, rețeta lui chef Nicolai Tand

Tarte cu mere, rețeta lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mere, zahar, lapte, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tarte cu mere".

Miercuri, 11.11.2020, 08:18
Supa japoneză "ramen". Chef Nicolai Tând, sfaturi și trucuri

Supa japoneză "ramen". Chef Nicolai Tând, sfaturi și trucuri

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ceapă verde, ouă, carne de porc, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supa ramen".

Marti, 10.11.2020, 08:32
x