Din dorința de a mai renunța din când în când la preparatele pe bază de carne, Chef Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o delicioasă și sănătoasă rețetă de hummus cu legume trase la tigaie și pită de casă.
Chef Roxana Blenche, fostă concurentă al Chefi la Cuție, a prezentat la Super Neatza trendurile culinare din 2021.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține iaurt, legume, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Picioci cu mâncare de cartofi”.
Chef Nicolai Tand,a venit cu forțe proaspete după vacanța de sărbători și a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una, ci două rețete delicioase printre care și această interesantă rețetă de colțunași Gyoza, din bucătăria japoneză.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc, usturoi, varză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Colțunași Gyoza.
Pentru o cină simplă și rapid de preparat, este mai mult decât prefectă această rețetă de paste integrale cu piept de pui și parmezan în sos de roșii!
Vlăduț, a revenit în forță la Neatza cu Răzvan și Dani și a pregătit o delicioasă rețetă de salată suedeză din piept de curcan cu sos de merișoare.
Perfectă pentru sezonul rece această rețetă de supă cremă de brânzeturi cu usturoi,delicioasă și foarte consistentă.
Combinația de brânză și ciocolată este una deosebită, așa cum veți constata dacă încercați prăjitura Rudy. O rețetă de prăjitură cu brânză și firimituri de aluat cu ciocolată.
Rețeta de tort Doboș este rețeta celui mai îndrăgit tort din bucătăria ungurească, apreciat în întreaga lume.
Cu doar câteva ingrediente simple și la îndemână puteți prepara rapid o rețetă de salată caldă de cartofi cu sos de iaurt și muștar, perfectă pentru a asigura o gustare, sau chiar o masă principală.
Miercuri, 06.01.2021, 20:08
Combinația de banane coapte și caramel este senzațională, așa cum o să vedeți dacă vă încumetați să preparați această rețetă de prăjitură cu ciocolată și cremă caramel cu banane.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să-i surprindem pe cei dragi de sărbători, pe lângă cadouri și preparate delicioase și cu o plăcintă cu brânză și răvașe.
Printre delicatese alese pregătite pentru masa de Crăciun, în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, Nicolai tand a pregătit și un delicios Millefeuille
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține unt, ouă, fructe, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Millefeuille.
Cu multă nostalgie și dor de gustul copilăriei, avem pentru voi rețeta celui mai simplu și rapid tort de biscuiți cu cremă de cacao și unt.
În perioada sărăbtorilor de iarnă, românii pregătesc cele mai gustoase preparate culinare. Iată ce mâncăruri tradiționale nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, ciuperci, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Terină în foietaj.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține scorțișoară, portocale, stafide, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Barba lui Moș Crăciun".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține scorțișoară, portocale, stafide, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Barba lui Moș Crăciun".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o minunată rețetă de ștrudel cu mere și sos de vanilie, perfectă pentru sărbătorile de iarnă.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține sstafide, mere, scorțișoară, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ștrudel cu mere și sos de vanilie".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit în cadrul îndrăgitulu matinal, o delicioasă și interesantă rețetă de tort ecler cu cremă de vanilie și caramel.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține sare, făină, zahăr, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tort de ecler".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o minunată rețetă din bucătăria italienească și anume: Cannoli cu cremă de mascarpone, frișcă, zmeură, și fistic.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de salată fructată cu piept de curcan și maioneză, pe care a denumit-o "Curcan catifelat".
Marian Duță a devenit chef bucătar pentru o zi și a reușit să ne divulge câteva sfaturi pentru reușita celor mai gustoși cârnați tradiționali.
Marian Duță a devenit chef bucătar pentru o zi. Reporterul de la Neatza a aflat rețeta celor mai delicioși cârnați tradiționali.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani, spre deliciul îndrăgiților matinali, Rețeta italiană Porchetta.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc, piper, ardei iute, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Porchetta.
Cu puține ingrediente și într-un timp relativ scurt, putem pregăti un preparat gustos și sățios, pentru masa de prânz, sau pentru cină și anume:Rețeta Beef Stronganoff preparată ca la restaurantele rusești.
Marti, 15.12.2020, 16:22
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține varză, paste, nuci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Paste cu varză.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal o interesantă și delicioasă rețetă bavareză de gâscă cu varză roșie.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține carne de gâscă, varza roșie, măr copt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură bavareză de gâscă".
Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne învață cum se confiază corect coaja de portocală și ne oferă sfaturi utile pentru reușita preparatelor.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de prăjitură festivă, care se prepară în preajma sărbătorilor de iarnă și anume: "Prăjitura Esterhazy".
Sorin Gănescu, antreprenor, a prezentat într-un reportaj la Neatza cu Răzvan și Dani care sunt secretele celor mai pufoase și gustoase chiftele.
Sorin Gănescu, antreprenor, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva dintre secretele celor mai pufoase și gustoase chiftele.
Chef Radu Darie a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani căteva rețete de mic dejun sănătos.
Pentru că rețetele de turtă dulce sunt printre cele mai căutate în preajma sărbătorilor de iarnă, ne-am gândit și la o variantă mai simplă și mai rapidă, adică la această rețetă de turtă dulce la tavă cu sirop de zahăr ars.
Pentru că este sfârșit de săptămână, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a preparat la cererea îndrăgiților matinali rețeta "Lapte de pasăre".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, lapte, vanilie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Lapte de pasăre".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune pentru una dintre mesele principale de sărbători și nu numai, o rețetă de mușchiuleț umplut cu sos de ceapă și piure de cartofi dulci cu păstârnac și mere coapte, rețetă pe care a denumit-o "Săniuța Moșului".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi dulci, mușchiuleț de porc, mere roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Săniuța Moșului".
Pentru că se apropie cu pași repezi finala Chefi la cuțite, sezonul 8, concurenții au dat tot ce e mai bun din experianța lor și au reușit să creeze cele mai gustoase rețete și cele mai frumoase farfurii din sezonul 8 Chefi la cuțite, în ediția 39.
Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani mai multe rețete de preparate culinare, printre care și această delicioasă rețetă de Supă cremă de cartofi cu praz.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține cartofi, ciuperci, praz, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Cremă de cartofi cu praz".
Chef Nicolai Tand a pregătit de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, o rețetă tradițională de iahnie de fasole, reinterpretată cu arome speciale sărbătorilor, pe care a denumit-o ”Iahnia lu' 1 Decembrie".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține fasole, ceapă, praz, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Iahnia lu' 1 Decembrie".
Pentru că se apropie 1 decembrie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit una dintre cele mai îndrăgite rețete tradiționale, specifice acestei zile și anume: Rețeta tradițională de fasole cu ciolan afumat.