Chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate, care conțin carne, cartofi, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite toast de tartar și vongole.
Chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate, care conțin carne, cartofi, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite toast de tartar și vongole.
Vlăduț a venit cu o nouă surpriză culinară la Super Neatza cu Răzvan și Dani și anume plăcinta cu pui și cartofi. Ingredientul fără de care bucătarul nu ar fi reușit să aducă în farfurie un gust de-a dreptul savuros a fost Baza pentru mâncăruri lichida cu pui de la Maggi.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține legume, orez, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pilaf sârbesc".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține legume, orez, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pilaf sârbesc".
Ciorba de miel este nelipsită de pe mesele românilor, mai ales în ziua de Paște. Chef Florin Dumitrescu de la emisiunea „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum se face cea mai bună rețetă de ciorbă de miel cu cartofi și care este secretul pentru un maxim de savoare.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține morcov, roșii, ardei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ghiveci de legume”.
Odette Costea, antreprenor și creator de tarte, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva rețete de tarte.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mac, nuca, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pitici dulci, ".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține sparanghel, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ou cu sparanghel”.
În ediția a 23-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit stilistul Mircea Bărbulescu și a gătit trei preparate culinare.
În ediția a 23-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit Carmen Fătu și a gătit un preparat invetat de ea.
Flori de dovleac pane, umplute cu brânzeturi, este rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține flori de dovleac, brânzeturi, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Flower”.
În ediția a 19-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit preotul Florin Danu și a gătit ghiveci călugăresc. Rețetă inspirată din bucătăria mănăstirilor de pe Muntele Athos.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, cartofi, mango dar şi alte ingrediente delicioase.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține muşchi de poir, morcovi, orez dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Muşchiuleţ de porc în foietaj”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un o delicioasă prăjitură cu foi de bezea, pandișpan cu căpșuni și o delicioasă cremă de vanilie, pe care a denumit-o ”Prăjitura Ramona”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține nucă, ouă, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ramona”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat destinat, în special celor mici și anume o rețetă de pui pe sticlă la cuptor cu garnitură de orez și legume,pe care a denumit-o ”Rîzi Bizi cu pui mic”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține orez, pui, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Rîzi Bizi cu pui mic”.
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, ne invata cum se prepara o vanata umpluta.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține pește, roșii, lime, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ceviche”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat bogat în ingrediente și anume o rețetă de mousse de dovlecei cu legume de primăvară pe care a denumit-o ”Bucuria din grădină”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi noi, ceapă verde, varză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Bucuria din grădină”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani, rețeta celui mai îndrăgit desert și anume o rețetă de gogoși cu iaurt și sos de ciocolată, pe care a denumit-o ”Perluțe de primăvară”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține făină, lapte, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Perluțe de primăvară”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de spaghete cu sos de roșii și ciuperci pane, pe care a denumit-o ”Spaghete cochete”.
Tartă cu roșii condimentate și Paste cu feta și roșii, sunt două rețete simple și delicioase preparate de Chef Nicolai Tand de la Neatza de Weekend.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține paste, roșii, busuioc, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Spaghete cochete”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține paste, ardei gras, ridichi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Paste de pe TikTok”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit, la cererea matinalilor, o rețetă de prăjitură veche din copilărie și anume: Prăjitura de post cu foi de bulion și cremă de griș.
Alina Dulămescu, creatoare de dulciuri, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva rețete de prăjituri de post.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține bulion, lapte, griș, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Prăjitură cu foi de bulion”.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin pesto, orez, creveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Salată de linte” și ”risotto de arpacaș”.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține pui, ceapă, sos de roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui în două sosuri”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de ciorbă deasă din verdețuri de primăvară, pe care a denumit-o ”Grădina fermecată”.
Monica Lukacs, antreprenor, a vorbit despre meniul dintr-un restaurant medieval. Cele mai cerute preparate.
Lucian Bădilă, antreprenor, prezintă la Neatza cu Răzvan și Dani câteva rețete de cereale cu lapte.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține spanac, ouă, ceapă verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Grădina fermecată”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține cartofi, ceapă, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată săltăreață”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, ceapă verde, ceapă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pachețele de primăvară”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a preparat de 1 Martie o rețetă de fursecuri umplute cu dulceață de căpșuni, pe care a denumit-o ”Vestitorii primăverii”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține făină, unt, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vestitorii primăverii”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un super preparat care conține somon, legume, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține brânză, spanac, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Plăcintă cu brânză și spanac”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține rată, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Rață crocantă”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care coaste de porc, gem de măceșe, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coaste îndrăgostite".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, ghebe murate, castraveți murați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ciuperci îndrăgostite”.
Pentru cei care adoră combinația de spanac cu ouă ochiuri, pot încerca și varianta cu omletă din această rețetă de pachețele din foi de plăcintă cu omletă și spanac.