Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține fasole, ciolan, bicarbonat de sodiu, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fasole cu ciolan".
Chef Sorin Bontea vine în ajutorul gurmanzilor cu rețeta de ciolan de porc pe care o pregătește în sezonul rece.
Vineri, 27.11.2020, 16:09
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un în cadrul îndrăgitului matinal, o delicioasă și spectaculoasă rețetă de tort cu cremă de ciocolată albă și glazură de ciocolată cu lapte, pe care a denumit-o ”Tort Paloma”
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține biscuiți, unt, ciocolată albă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tort Paloma".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă Salată de vinete cu influențe orientale, pe care a servit-o pe lipii libaneze aromatizate cu usturoi și alte condimente.
Pentru deliciul de zi cu zi pe care dorim să ni-l permitem în timp ce butonăm tabletele, o rețetă de biscuiți aperitiv cu parmezan și mac, simplă și rapid de preparat.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, tahini, alune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Vinete fermecate".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, ceapă, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Sandwich cu pui".
Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani o interesantă rețetă de pui la rotisor și plăcintă de cartofi cu pui.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, usturoi, rozmarin, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui la rotisor".
Vlăduț, iscusitul bucătar de la neatza cu Răzvan și Dani, ne propune să ne delectăm în bucătărie, preparând o rețetă plină de culoare și savoare. o rețetă de pâine tricoloră cu mousse de avocado.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține dovlecei, avocado, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pâine în trei culori cu mousse de avocado".
Pentru că este vineri, la Neatza este zi de desert, iar Vlăduț a preparat o rețetă de pandișpan cu mac și bezea caramelizată.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mac, lapte, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pandișpan bănățean".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, pe care a denumit-o "Mușchiuleț zgribulit".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mușchi de porc, brânză, sfeclă roție, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț zgribulit".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de friptură din mușchi de vită cu sos de piper verde.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, piper verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mușchi de vită cu sos de piper verde".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în platoul de la neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă reţetă de clătite cu sfeclă roșie și umplutură de guacamole.
Foarte meticulos și atent la detalii, Chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă de sezon și mai precis, o rețetă de friptură de pui cu sos din legume de toamnă.
Pentru că se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă, am pregătit o delicioasă rețetă pentru masa de Crăciun: Coroniță din coaste de porc cu ciuperci umplute la cuptor.
Marti, 17.11.2020, 10:51
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, legume, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pui cu legume rădăcinoase de toamnă".
Pentru că suntem în sezonul gutuilor bine coapte, darul colorat și parfumat al toamnei bogate, vă provocăm să încercați această rețetă de lichior de gutui sau gutuiată, perfectă pentru a vă răsfăța familia și musafirii, mai târziu.
Vineri, 13.11.2020, 10:48
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de salată din trei feluri de pește afumat, cu maioneză de post, cu rodie, dar şi alte ingrediente delicioase, pe care a denumit-o "Trio de pește afumat".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține rodie, somon afumat, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trio de peste afumat".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mere, zahar, lapte, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tarte cu mere".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ceapă verde, ouă, carne de porc, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supa ramen".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm cu o rețeta de friptură din piept de rață cu portocale și cartofi dulci, o combinație ce cucerește orice gurmand.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne propune o rețetă delicioasă de toamnă, o apetisantă friptură de gâscă cu dulceață de mere și sfeclă roșie.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține varză murată, cotlet, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cotlet grațios cu varză elegantă".
Ca la fiecare sfârșit de săptămână, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o rețetă de desert, iar de data aceasta ne învață cum putem prepara un trio desert de ciocolată, desert pe care l-a denumit "Ciocolată persană".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ciocolată, apă din flori de portocală, boboci de trandafiri, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciocolată persană".
Puiul la rotisor este o rețetă gustoasă și ușor de preparat, de care se va bucura întreaga familie.
Puiul la rotisor este o rețetă gustoasă și ușor de preparat, de care se va bucura întreaga familie.
De obicei merele în foietaj fac parte din categoria deserturi, însă veți fi surprinși de cât de interesantă și delicioasă este această rețetă de aperitiv cu mere și carne tocată în foietaj!
Joi, 05.11.2020, 10:19
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mușchi de vită, dovleac, prune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchi de vită în coșuleț de bostan".
Atunci când optezi pentru o gamă variată de ingrediente delicioase, pentru una dintre mesele principale ale zilei, așa cum veți vedea în rețeta Spaetzle cu piept de rață și salată fructată, aprecierile celor ce o vor savura vor fi maxime.
Miercuri, 04.11.2020, 14:16
Nicolai Tand, noul bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține carne de porumbei, ciuperci, șuncă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Porumbei în sos de vin roșu".
Jurații de la Chef la Cuțite merg în inspecție pe la bancurile concurenților. Ce sfaturi le-au dat, dar și răspunsurile celor care sunt în etapa bootcamp.
Nicolai Tand, noul bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține fructe de mare, șofran, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Risotto în trei culori".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pulpe de gâscă, gutui, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gâșcă și gutui - fură inima oricui".
Ca de obicei, vinerea Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, pregătește desert, iar de data aceasta a optat pentru un ștrudel cu fructe de toamnă, pe care l-a denumit " Ștrudel magic".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține aluat, prune, dulceață de gutui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Ștrudel magic".
Chef Nicolai Tand, a pregatit la Neatza cu Răzvan şi Dani un preparat care conține ciuperci, ceapa, oua, bacon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cappuccino de ciuperci".
Răzvan Simion a trecut la cratiță și a pregătit o omletă delicioasă! Iată ce ingrediente a folosit prezentatorul emisiunii Neatza.
Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă cu specific de toamnă aurie: Friptură de pui pe pat de dovleac cu mere și ceapă
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține orez, lapte, dulceață, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Orez cu lapte și dulceață de gutui".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, piept de pui afumat, afine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paradisul merelo".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține antricot de vită, ardei gras roșu, gogonele, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Zâmbet de toamnă".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rață, mere, pere, gutui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Piept de rata pofticios".