Antena Căutare

Articole despre reteta

Friptură din piept de rață cu portocale și cartofi dulci

Friptură din piept de rață cu portocale și cartofi dulci

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm cu o rețeta de friptură din piept de rață cu portocale și cartofi dulci, o combinație ce cucerește orice gurmand.

Luni, 09.11.2020, 11:16
Rețetă de friptură de gâscă cu dulceață de mere și sfeclă roșie

Rețetă de friptură de gâscă cu dulceață de mere și sfeclă roșie

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne propune o rețetă delicioasă de toamnă, o apetisantă friptură de gâscă cu dulceață de mere și sfeclă roșie.

Luni, 09.11.2020, 09:49
Cotlet grațios cu varză elegantă, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Cotlet grațios cu varză elegantă, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține varză murată, cotlet, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cotlet grațios cu varză elegantă".

Luni, 09.11.2020, 08:26
Vlăduț ne învață cum putem prepara un trio desert de ciocolată

Vlăduț ne învață cum putem prepara un trio desert de ciocolată

Ca la fiecare sfârșit de săptămână, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o rețetă de desert, iar de data aceasta ne învață cum putem prepara un trio desert de ciocolată, desert pe care l-a denumit "Ciocolată persană".

Vineri, 06.11.2020, 12:40
Ciocolată persană, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Ciocolată persană, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ciocolată, apă din flori de portocală, boboci de trandafiri, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciocolată persană".

Vineri, 06.11.2020, 08:21
Secretul celui mai fraged și gustos pui la rotisor

Secretul celui mai fraged și gustos pui la rotisor

Puiul la rotisor este o rețetă gustoasă și ușor de preparat, de care se va bucura întreaga familie.

Joi, 05.11.2020, 11:07
Cum prepari cel mai gustos și fraged pui la rotisor

Cum prepari cel mai gustos și fraged pui la rotisor

Puiul la rotisor este o rețetă gustoasă și ușor de preparat, de care se va bucura întreaga familie.

Joi, 05.11.2020, 10:48
Rețetă de aperitiv cu mere și carne tocată în foietaj

Rețetă de aperitiv cu mere și carne tocată în foietaj

De obicei merele în foietaj fac parte din categoria deserturi, însă veți fi surprinși de cât de interesantă și delicioasă este această rețetă de aperitiv cu mere și carne tocată în foietaj!

Joi, 05.11.2020, 10:19
Mușchi de vită în coșuleț de bostan, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Mușchi de vită în coșuleț de bostan, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mușchi de vită, dovleac, prune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchi de vită în coșuleț de bostan".

Joi, 05.11.2020, 08:21
Rețeta Spaetzle cu piept de rață și salată fructată

Rețeta Spaetzle cu piept de rață și salată fructată

Atunci când optezi pentru o gamă variată de ingrediente delicioase, pentru una dintre mesele principale ale zilei, așa cum veți vedea în rețeta Spaetzle cu piept de rață și salată fructată, aprecierile celor ce o vor savura vor fi maxime.

Miercuri, 04.11.2020, 14:16
Porumbei în sos de vin roșu, rețeta lui Nicolai Tand de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Porumbei în sos de vin roșu, rețeta lui Nicolai Tand de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Nicolai Tand, noul bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține carne de porumbei, ciuperci, șuncă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Porumbei în sos de vin roșu".

Miercuri, 04.11.2020, 09:09
Chefii, în inspecție pe la bancurile concurenților. Emoții și tensiune la cote maxime

Chefii, în inspecție pe la bancurile concurenților. Emoții și tensiune la cote maxime

Jurații de la Chef la Cuțite merg în inspecție pe la bancurile concurenților. Ce sfaturi le-au dat, dar și răspunsurile celor care sunt în etapa bootcamp.

Marti, 03.11.2020, 16:50
Risotto în trei culori, rețeta lui Nicolai Tand de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Risotto în trei culori, rețeta lui Nicolai Tand de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Nicolai Tand, noul bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține fructe de mare, șofran, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Risotto în trei culori".

Marti, 03.11.2020, 08:23
Gâșcă și gutui - fură inima oricui, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Gâșcă și gutui - fură inima oricui, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pulpe de gâscă, gutui, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gâșcă și gutui - fură inima oricui".

Luni, 02.11.2020, 08:48
Ștrudel cu fructe de toamnă. Reţeta lui Vlăduţ la Neatza cu Răzvan şi Dani

Ștrudel cu fructe de toamnă. Reţeta lui Vlăduţ la Neatza cu Răzvan şi Dani

Ca de obicei, vinerea Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, pregătește desert, iar de data aceasta a optat pentru un ștrudel cu fructe de toamnă, pe care l-a denumit " Ștrudel magic".

Vineri, 30.10.2020, 12:30
Ștrudel magic, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Ștrudel magic, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține aluat, prune, dulceață de gutui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Ștrudel magic".

Vineri, 30.10.2020, 08:37
Cappuccino de ciuperci. Reţeta lui Nicolai Tand, la Neatza cu Răzvan şi Dani

Cappuccino de ciuperci. Reţeta lui Nicolai Tand, la Neatza cu Răzvan şi Dani

Chef Nicolai Tand, a pregatit la Neatza cu Răzvan şi Dani un preparat care conține ciuperci, ceapa, oua, bacon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cappuccino de ciuperci".

Marti, 27.10.2020, 08:20
Răzvan Simion a trecut la cratiță! Află cum se prepară rețeta lui favorită de omletă

Răzvan Simion a trecut la cratiță! Află cum se prepară rețeta lui favorită de omletă

Răzvan Simion a trecut la cratiță și a pregătit o omletă delicioasă! Iată ce ingrediente a folosit prezentatorul emisiunii Neatza.

Luni, 26.10.2020, 11:55
Friptură de pui pe pat de dovleac cu mere și ceapă, servită cu pâine cu dovleac și sos

Friptură de pui pe pat de dovleac cu mere și ceapă, servită cu pâine cu dovleac și sos

Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă cu specific de toamnă aurie: Friptură de pui pe pat de dovleac cu mere și ceapă

Luni, 26.10.2020, 10:08
Orez cu lapte și dulceață de gutui, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Orez cu lapte și dulceață de gutui, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține orez, lapte, dulceață, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Orez cu lapte și dulceață de gutui".

Vineri, 23.10.2020, 09:05
Paradisul merelor, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Paradisul merelor, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, piept de pui afumat, afine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paradisul merelo".

Joi, 22.10.2020, 08:21
Zâmbet de toamnă, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Zâmbet de toamnă, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține antricot de vită, ardei gras roșu, gogonele, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Zâmbet de toamnă".

Miercuri, 21.10.2020, 08:29
Piept de rață pofticios, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Piept de rață pofticios, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rață, mere, pere, gutui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Piept de rata pofticios".

Marti, 20.10.2020, 08:30
Cristina Raiu a plecat de acasă bătută, însă nu s-a lăsat învinsă

Cristina Raiu a plecat de acasă bătută, însă nu s-a lăsat învinsă

Cristina Raiu are 42 de ani, locuiește în Germania și este de profesie bucătar. ”Nici nu pot să accept să nu câștig acest sezon Chefi la Cuțite”, a declarat concurenta.

Luni, 19.10.2020, 19:19
Chefii au de gătit ceva fin. Ce rețete au ales cei trei jurați la duelul pentru amuletă

Chefii au de gătit ceva fin. Ce rețete au ales cei trei jurați la duelul pentru amuletă

Pentru a câștiga acestă amuletă chefii trebuie să prepare ceva fin, iar cine o câștigă are dreptul de a lua în echipa lui un concurent eliminat din oricare cele două echipe.

Luni, 19.10.2020, 16:33
Toast cu ciuperci, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Toast cu ciuperci, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține paine, unt, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Toast cu ciuperci".

Luni, 19.10.2020, 08:31
Plăcintă cu dovleac, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Plăcintă cu dovleac, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține dovleac, zahăr, ulei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Plăcintă cu dovleac".

Vineri, 16.10.2020, 08:23
Fasole îmbrățișată, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Fasole îmbrățișată, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține fasole roșie, fasole albă, ardei gras, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fasole îmbrățișată".

Joi, 15.10.2020, 08:33
Rețetă de brioșe cu vanilie în culorile curcubeului

Rețetă de brioșe cu vanilie în culorile curcubeului

Brioșele sunt mici bijuterii culinare ce se prepară simplu și ușor, în multe moduri, cu diferite arome, care mai de care mai delicioase, însă aceste brioșe cu vanilie în culorile curcubeului sunt cu adevărat deosebite.

Miercuri, 14.10.2020, 13:58
Rețetă tradițională de nachos mexican

Rețetă tradițională de nachos mexican

Chiar dacă ne sperie multitudinea de ingrediente pe care le conține rețeta tradițională de nachos mexican, merită să fie preparată pentru că îmbină o explozie de gusturi și arome deosebite și este de-a dreptul delicioasă.

Miercuri, 14.10.2020, 13:40
Rețeta beef skirt cu sos de ciuperci cu smântână și piure de cartofi în stil italienesc

Rețeta beef skirt cu sos de ciuperci cu smântână și piure de cartofi în stil italienesc

Cu adevărat spectaculos acest preparat pe bază de diafragmă de vită: Beef skirt cu sos de ciuperci cu smântână și piure de cartofi în stil italienesc!

Miercuri, 14.10.2020, 12:46
Un altfel de sushi. Rețeta Dragon rolls

Un altfel de sushi. Rețeta Dragon rolls

Pentru iubitorii rețetelor de sushi, o idee de a prepara un altfel de sushi, rețeta Dragon rolls, pregătită cu măiestrie în platoul ”Chefi la cuțite”.

Miercuri, 14.10.2020, 11:59
Rețeta Ceviche de Saint Jacques cu piure de țelină, ulei verde și perle de soia

Rețeta Ceviche de Saint Jacques cu piure de țelină, ulei verde și perle de soia

Un preparat de-a dreptul spectaculos, dar, mai cu seamă delicios, prezentat în platoul emisiunii ”Chefi la cuțite”: Ceviche de Saint Jacques cu piure de țelină, ulei verde și perle de soia.

Miercuri, 14.10.2020, 11:02
Savoarea toamnei, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Savoarea toamnei, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține dovlecei, ardei capia, conopida, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Savoarea toamnei".

Miercuri, 14.10.2020, 08:38
Gogoșari umpluți cu salată tabbouleh, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Gogoșari umpluți cu salată tabbouleh, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține gogoșari, burguri, pătrunjel, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gogoșari umpluți cu salată tabbouleh".

Luni, 12.10.2020, 08:39
Rețetă de clătite pufoase din bucătăria austriacă - Kaiserschmarrn

Rețetă de clătite pufoase din bucătăria austriacă - Kaiserschmarrn

Pentru că este vineri, la Neatza cu Răzvan şi Dani, este zi de desert, iar Vlăduţ, a pregătit unul din deserturile preferate ale lui Dani: "Kaiserschmarrn".

Vineri, 09.10.2020, 12:27
Mâncăruri delicioase pe bază de ouă

Mâncăruri delicioase pe bază de ouă

Cătălin Țânțărean, manager bucătărie cu specific franțuzesc, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva retete care au la bază ouă.

Vineri, 09.10.2020, 10:16
Kaiserschmarrn, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Kaiserschmarrn, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, ouă, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Kaiserschmarrn".

Vineri, 09.10.2020, 09:13
Coșulețul cu ciuperci, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Coșulețul cu ciuperci, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, ceapă, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coșulețul cu ciuperci".

Joi, 08.10.2020, 09:06
Burgerii, în topul comenzilor de mâncare. Cum îi preferă românii

Burgerii, în topul comenzilor de mâncare. Cum îi preferă românii

Românii preferă burgerii, dovada fiind faptul că au ajuns în topul comenzilor de mâncare. Iată cum îi preferă românii.

Miercuri, 07.10.2020, 12:01
Bruschette cu conopidă, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Bruschette cu conopidă, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține conopidă, pătrunjel, oțet, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bruschette cu conopidă".

Miercuri, 07.10.2020, 09:17
Clătite umplute cu carne și ciuperci. Rețetă de clătite brașovene

Clătite umplute cu carne și ciuperci. Rețetă de clătite brașovene

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de clătite umplute cu carne și ciuperci, celebra rețetă de clătite brașovene.

Marti, 06.10.2020, 11:24
Clătite brașovene, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Clătite brașovene, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne tocată, ouă, făină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Clătite brașovene".

Marti, 06.10.2020, 09:47
Fosta gimnastă Diana Bulimar, pasionată de gătit. Tot mai mulți români se înscriu la cursuri de gătit

Fosta gimnastă Diana Bulimar, pasionată de gătit. Tot mai mulți români se înscriu la cursuri de gătit

Fosta gimnastă Diana Bulimar pregătește împreună cu chef Cătălin un preparat simplu care are la bază o compoziție de ouă și legume, pe nume Shakshuka.

Luni, 05.10.2020, 11:42
Adiere de toamnă, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Adiere de toamnă, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține dovleac, pește, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Adiere de toamnă".

Luni, 05.10.2020, 08:41
Desertul de vineri de la Neatza! Vlădutz a pregătit "Gogoși moțate"

Desertul de vineri de la Neatza! Vlădutz a pregătit "Gogoși moțate"

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Gogoși moțate".

Vineri, 02.10.2020, 08:23
Bucate tradiționale la Chefi la Cuțite

Bucate tradiționale la Chefi la Cuțite

Fine dinning românesc a fost stilul de gătit pe care l-am văzut în ediţia de aseară a emisiunii Chefi la cuţite. Ştefan Bănică şi fiul său, Radu, au intrat în competiţie şi i-au impresionat pe cei trei chefi. Nici ediţia din această...

Marti, 29.09.2020, 19:36
Salata Muh, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Salata Muh, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține rasol alb, sfeclă roșie, maioneză și hrean, denumit "Salata muh".

Marti, 29.09.2020, 08:38
Pastramă de berbecuț cu legume coapte și must din struguri roșii. Reţeta lui Vlăduţ

Pastramă de berbecuț cu legume coapte și must din struguri roșii. Reţeta lui Vlăduţ

Pentru că este perioada mustului, iar acesta merge tare bine cu pastrama de berbecuț, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă din pastramă de berbecuț cu legume coapte și must din struguri roșii, pe care a denumit-o semnificativ "Iubesc toamna".

Luni, 28.09.2020, 11:26
Iubesc toamna, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Iubesc toamna, reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pastramă de berbecuț, ceapă roșie, gogoșari, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Iubesc toamna".

Luni, 28.09.2020, 08:23
x