În ediția din 30 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete de post, printre care și rețetele de sfeclă Wellington și sushi de post.
Miercuri, 30.03.2022, 17:07În al șaselea stage al emisiunii Chefi fără limite, chefii au descoperit o super rețetă de homar cu unt, busuioc și vinete în trei arome, semnată de chef Aristotelis. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Miercuri, 30.03.2022, 16:29În ediția din 30 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe preparate fără lapte și fără ouă pentru cei care țin post.
Miercuri, 30.03.2022, 12:08În ediția din 29 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe preparate începând de la o tartă cu fructe, o ceafa cu garnitură de ciuperci la tigaie și cartofi, plus un...
Marti, 29.03.2022, 12:01În ediția din 28 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Marcian Vodnar, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă de risotto cu leurdă, sparanghel, ridichi și halloumi în crustă de fistic.
Luni, 28.03.2022, 14:24În ediția din 28 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Marcian Vodnar, bucătarul matinalului, a preparat sparanghel la grill, cu ridiche sote și halumi în crusta de fistic. Iar ingredientele folosite sunt următoarele:...
Luni, 28.03.2022, 12:04În ediția din 27 martie 2022 de la Super Neatza de Weekend, Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă în bucătărie. Rețetele pe care le propun ce doi sunt un ”Somon în aluat cu sos de muștar” și ”Paella cu fructe de mare”.
Duminica, 27.03.2022, 14:11În al cincilea stage al emisiunii Chefi fără limite, chefii au descoperit o super rețetă de muschiulet de porc, orzo cu unt și piure de trufe, prezentată de chef Haris. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Marti, 22.03.2022, 18:11În ediția din 18 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o delicioasă și spectaculoasă tartă de ciocolată cu portocale.
Vineri, 18.03.2022, 14:05În ediția din 18 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o tartă portocalată de ciocolată. Este o combinație minunată din dulceață de...
Vineri, 18.03.2022, 08:40În ediția din 16 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit un super preparat.
Miercuri, 16.03.2022, 13:10În a patra etapă din emisiunea Chefi fără limite, chef Stela din Serres ne-a dezvăluit cum se face o super rețetă de musaca de vinete cu carne de viță. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Marti, 15.03.2022, 17:48În ediția din 15 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat două rețete cu carne de pui și aniume: Tajine de pui și paella cu pui și chorizo.
Marti, 15.03.2022, 16:13Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit în cadrul emisiunii Chefi fără limite o rețetă rapidă și gustoasă cu mușchi de porc și magiun de prune. Descoperă aromele intense românești oriunde pleci în lume. Care sunt ingredientele de care ai nevoie și cum să faci un sos excepțional.
Marti, 15.03.2022, 14:28În ediția din 15 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o tajină de pui și o paella.
Marti, 15.03.2022, 10:48În ediția din 14 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea a pregătit două rețete savuroase: o supă cremă de ciuperci cu crutoane aromate și brownie cremos un desert spectaculos.
Luni, 14.03.2022, 20:03În ediția din 14 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea a pregătit două rețete savuroase: o supă cremă de ciuperci cu crutoane și ca desert un brownie cremos
Luni, 14.03.2022, 11:18În a treia etapă din emisiunea Chefi fără limite, din insula Lemnos, concurenții și chefii au degustat o rețetă de paste flomaria cu carne de vită și telemea de oaie. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Miercuri, 09.03.2022, 12:03În ediția din 4 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat clasica rețetă de mucenici moldovenești însiropați și glazurați cu miere și nucă.
Vineri, 04.03.2022, 15:15În ediția din 4 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat "Mucenici și mâțișori". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: făină tip 650, drojdie, sare, gălbenuș de ou, unt,...
Vineri, 04.03.2022, 08:30În ediția din 3 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o tocană de peste cu fructe de mare. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: caracatița, unt, oase de...
Joi, 03.03.2022, 08:33În a doua etapă din emisiunea Chefi fără limite, din insula Lesbos, concurenții și chefii au degustat o rețeta de creveți saganaki cu ouzo și roșii cherry. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Marti, 01.03.2022, 14:05În ediția din 28 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a preparat o rețetă delicioasă și interesantă de supă de praz cu cartofi și cremă de brânză.
Luni, 28.02.2022, 13:39În ediția din 28 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Radu Darie a gătiti o rețetă de Supă de praz cu cartofi si crema de branza
Luni, 28.02.2022, 08:46În prima ediție din emisiunea Chefi fără limite, concurenții și chefii au degustat rețeta de caracatiță cu dulceață de smochine și lichior de mastic, prefătită de chef Yiannis Linos. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Marti, 22.02.2022, 15:24Florin Dumitrescu a dezvăluit în prima ediție a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1 cea mai rapidă rețetă de feta în crustă de semințe, o gustare grecească pregătită cu doar 3 ingrediente!
Marti, 22.02.2022, 13:16În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă cremă de morcovi cu lapte de cocos, plină de culoare și savoare.
Luni, 21.02.2022, 17:52În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă de morcov cu lapte de cocoș, chec de portocale și crochete de șalău în sos de roșii cu iaurt...
Luni, 21.02.2022, 08:24Ediția din 18 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit un desert delicios! Este vorba despre un tort cu ciocolată și vișine din vișinată pe care Vlăduț l-a denumit ”Tort petrecăreț”.
Vineri, 18.02.2022, 13:36Ediția din 18 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit cu desert delicios! Este vorba despre un tort de ciocolată - Tort petrecăreț Tortul conține 70%...
Vineri, 18.02.2022, 09:24În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o interesantă rețetă de gnocchi de casă cu sos de brânzeturi și varză de Bruxelles.
Miercuri, 16.02.2022, 18:09În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Gnocchi ". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: oua, cascaval, cartofi, morcovi, dar si alte ingrediente...
Miercuri, 16.02.2022, 08:20În ediția din 15 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat un mic dejun delicios: "Friganele". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: "pâine, ardei gras roșu, ulei, lapte, sare, ouă, mortadella, pui".
Marti, 15.02.2022, 13:46În ediția din 15 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat un mic dejun delicios: "Friganele". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: "pâine, ardei gras roșu, pâine,...
Marti, 15.02.2022, 08:26În ediția din 4 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă de tort de mere cu cremă de zahăr ars și frișcă.
Vineri, 04.02.2022, 17:18În ediția din 4 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat un tort de mere răsturnat. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: mere gala, ouă, miez nuca, unt, lapte, lămâie,...
Vineri, 04.02.2022, 08:38În ediția din 3 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară trei feluri de pizza. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: brânză, mozzarella gourmet, făină de...
Joi, 03.02.2022, 10:05În ediția din 2 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o supă asiatică
Miercuri, 02.02.2022, 09:27În ediția din 1 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o varză umplută cu bacon, jambon, carne tocată, orez și pesmet pe care a asezonat-o cu un sos de parmezan.
Marti, 01.02.2022, 09:19În ediția din 21 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară "Polenta cu tocană de ciuperci". ”Este o rețeță italienească de mămăligă la la care se folosesc mai multe...
Luni, 31.01.2022, 09:01În ediția din 20 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară toast-uri delicioase de iarna. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: halloumi, jambon, prosciutto, sare,...
Joi, 20.01.2022, 20:11În ediția din 20 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară toast-uri delicioase de iarna. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: halloumi, jambon, prosciutto, sare,...
Joi, 20.01.2022, 08:34În ediția din 19 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat ”șnițel de pui și paște cu pui”. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: piept de pui, ouă, bacon, ardei...
Miercuri, 19.01.2022, 08:43În ediția din 18 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat ”Burrito”. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: somon, cartofi, ceapă, porumb, cașcaval, ou, fasole,...
Marti, 18.01.2022, 08:40Ediția din 16 ianurie 2022, de la Neatza de Weekend. Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă la Neatza de Weekend. Ce rețete de propun ce doi!
Duminica, 16.01.2022, 14:46Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de prepeliță, ceapă, ardei căpia, țelină, morcov,
Miercuri, 22.12.2021, 15:46Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de...
Marti, 21.12.2021, 08:23În ediția din 20 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii a preparat o rețetă de fursecuri sub formă de bulgărași cu glazură de ciocolată albă și fistic.
Luni, 20.12.2021, 15:16Este momentul în care casele se umple de veselie, iubire și miros de cozonaci. Dacă ești în căutarea rețetei perfecte pentru masa festivă, am pregătit pentru tine rețete de cozonaci pufoși cu nucă și rahat, respectiv cu umplutură de cacao, pentru a-i impresiona pe cei dragi. Iată cum prepari cozonaci aromați, cu miez pufos și crustă delicioasă.
Luni, 20.12.2021, 11:23Ediția din 20 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul emisiunii, alături de chef Roxana Blenche, a gătit ”Bulgărași magici”, un desert de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele folosite au fost...
Luni, 20.12.2021, 08:33