În ediția din 8 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit File de porc cu cartofi noi .
În ediția din 6 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit Monte Cristo cu dulceata de capsuni. Iar ingredientele folosite sunt următoarele: paine alba, lapte, jambon, mozzarela, oua,...
În ediția din 26 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit două rețete care au ca ingredient principal peștele!
În ediția din 25 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de dovlecei și ardei umpluți cu garnitură de piure și un desert de vară cu iaurt și căpșune.
În ediția din 24 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit o delicioasă rețetă de salată de cartofi noi cu somon posat și fulgi de migdale, dar și alte rețete de preparate interesante.
În ediția din 24 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit salată de cartofi noi cu somon posat și fulgi de migdale. Iar ingredientele folosite sunt următoarele: somon, roșii, cartofi...
În ediția din 23 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă din bucătăria italiană pe bază de roșii și pâine uscată, denumită ”Pappa al pomodoro”.
În ediția din 23 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit Pappa al pomodoro. Iar ingredientele folosite sunt următoarele: Rosii, ceapa, usturoi, paine,
În ediția din 13 mai 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o rețetă de Biscuiți cu unt și migdale, glazurați cu ciocolată albă și fructe pe care i-a denumit "Bijuterii dulci".
În ediția din 13 mai 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat niște "Bijuterii dulci". Pentru compoziția lor a folosit ca ingrediente căpșuni,...
În ediția din 12 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare, printre care și rețeta de pulpe de pui la cuptor cu cartofi noi în unt cu rozmarin și usturoi.
În ediția din 12 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea, bucătarul matinalului, a preparat pulpe la cuptor cu cartofi, două feluri de pizza și un desert delicios marmorat asezonat cu sos de caramel!
În ediția din 10 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare printre care și o rețetă de focaccia cu sparanghel și roșii cherry.
În ediția din 10 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit foccacia colorată.
În ediția din 3 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a pregătit o salată de orez cu ton și legume. Iar ingredientele folosite sunt următoarele: ton, salată, roșii, ulei de măsline,...
În ediția din 29 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o rețetă de Prăjitură în straturi cu cremă de vanilie, pandișpan cu mac și bezea cu nucă pe care a denumit-o prăjitura "Rațușca".
În ediția din 29 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de deșert, a preparat prăjitura "Ratusca".
Cozonacul nu trebuie să lipsească de pe masa de Sărbători 2022. Dacă te-ai săturat de rețelele clasice, te invităm să alegi metoda lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru a găti cel mai pufos și aromat cozonac pentru Sărbători. Află din rândurile următoare care sunt ingredientele de care ai nevoie și cum se prepară desertul delicios.
În ediția din 14 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Andra@hypnoticfoodie, invitata din bucătărie de astăzi a pregătit trei preparate speciale: Souffie de sparanghel și buchete de sparanghel la cuptor, pui pui indian prăjit...
În ediția din 13 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete inspirate din bucătăriile lumii printre care și rețeta de Risotto alla milanese cu șofran și parmezan, din bucătăria italienească.
În ediția din 13 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o mâncare asiatică ce conține vinete, ou, orez, verdeață și o rețetă italienească de Risotto alla Milanese
În episodul 22 al emisiunii Chefi fără limite, din 11 aprilie 2022, De data aceasta, pentru a obține imunitatea individuală, cele trei echipe trebuie să pregătească un dish inspirat din ingredientele pe care le-au descoperit în prima zi din...
În episodul 21 al emisiunii Chefi fără limite, din 6 aprilie 2022, echipa verde și Carmen Dîrvariu din echipa albastră (oaia neagră) au mers la punctul de întâlnire cu chef Iosif Ștefănescu, la o probă de obținere a unui avantaj important...
În episodul 21 al emisiunii Chefi fără limite, din 6 aprilie 2022, a treia zi la Mani a început în forță pentru echipa verde și cea mov, căci urmează duelul pentru a doua imunitate de echipă. Echipa care pierde intră la proba individuală...
În al șaptelea stage al emisiunii Chefi fără limite am descoperit frumusețile și aromele din Mani. Chef Vasilis a dezvăluit pentru chefi cum se face o delicioasă rețetă de prepeliță la cuptor în cuib de praz și măsline kalamata. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Marti, 05.04.2022, 16:13
În ediția din 1 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă de tort din foi de bezea cu nuci și cremă de vanilie, pe care l-a denumit ”Prăjitura Ramona”.
În ediția din 1 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de deșert, a preparat prăjitura Ramona. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: zece ouă,...
În ediția din 30 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete de post, printre care și rețetele de sfeclă Wellington și sushi de post.
În al șaselea stage al emisiunii Chefi fără limite, chefii au descoperit o super rețetă de homar cu unt, busuioc și vinete în trei arome, semnată de chef Aristotelis. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Miercuri, 30.03.2022, 16:29
În ediția din 30 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe preparate fără lapte și fără ouă pentru cei care țin post.
În ediția din 29 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe preparate începând de la o tartă cu fructe, o ceafa cu garnitură de ciuperci la tigaie și cartofi, plus un...
În ediția din 28 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Marcian Vodnar, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă de risotto cu leurdă, sparanghel, ridichi și halloumi în crustă de fistic.
În ediția din 28 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Marcian Vodnar, bucătarul matinalului, a preparat sparanghel la grill, cu ridiche sote și halumi în crusta de fistic. Iar ingredientele folosite sunt următoarele:...
În ediția din 27 martie 2022 de la Super Neatza de Weekend, Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă în bucătărie. Rețetele pe care le propun ce doi sunt un ”Somon în aluat cu sos de muștar” și ”Paella cu fructe de mare”.
În al cincilea stage al emisiunii Chefi fără limite, chefii au descoperit o super rețetă de muschiulet de porc, orzo cu unt și piure de trufe, prezentată de chef Haris. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Marti, 22.03.2022, 18:11
În ediția din 18 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o delicioasă și spectaculoasă tartă de ciocolată cu portocale.
În ediția din 18 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o tartă portocalată de ciocolată. Este o combinație minunată din dulceață de...
În ediția din 16 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit un super preparat.
În a patra etapă din emisiunea Chefi fără limite, chef Stela din Serres ne-a dezvăluit cum se face o super rețetă de musaca de vinete cu carne de viță. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Marti, 15.03.2022, 17:48
În ediția din 15 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat două rețete cu carne de pui și aniume: Tajine de pui și paella cu pui și chorizo.
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit în cadrul emisiunii Chefi fără limite o rețetă rapidă și gustoasă cu mușchi de porc și magiun de prune. Descoperă aromele intense românești oriunde pleci în lume. Care sunt ingredientele de care ai nevoie și cum să faci un sos excepțional.
În ediția din 15 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o tajină de pui și o paella.
În ediția din 14 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea a pregătit două rețete savuroase: o supă cremă de ciuperci cu crutoane aromate și brownie cremos un desert spectaculos.
În ediția din 14 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea a pregătit două rețete savuroase: o supă cremă de ciuperci cu crutoane și ca desert un brownie cremos
În a treia etapă din emisiunea Chefi fără limite, din insula Lemnos, concurenții și chefii au degustat o rețetă de paste flomaria cu carne de vită și telemea de oaie. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Miercuri, 09.03.2022, 12:03
În ediția din 4 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat clasica rețetă de mucenici moldovenești însiropați și glazurați cu miere și nucă.
În ediția din 4 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat "Mucenici și mâțișori". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: făină tip 650, drojdie, sare, gălbenuș de ou, unt,...
În ediția din 3 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o tocană de peste cu fructe de mare. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: caracatița, unt, oase de...
În a doua etapă din emisiunea Chefi fără limite, din insula Lesbos, concurenții și chefii au degustat o rețeta de creveți saganaki cu ouzo și roșii cherry. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Marti, 01.03.2022, 14:05
În ediția din 28 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a preparat o rețetă delicioasă și interesantă de supă de praz cu cartofi și cremă de brânză.