Cristina Raiu are 42 de ani, locuiește în Germania și este de profesie bucătar. ”Nici nu pot să accept să nu câștig acest sezon Chefi la Cuțite”, a declarat concurenta.
Pentru a câștiga acestă amuletă chefii trebuie să prepare ceva fin, iar cine o câștigă are dreptul de a lua în echipa lui un concurent eliminat din oricare cele două echipe.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține paine, unt, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Toast cu ciuperci".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține dovleac, zahăr, ulei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Plăcintă cu dovleac".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține fasole roșie, fasole albă, ardei gras, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fasole îmbrățișată".
Brioșele sunt mici bijuterii culinare ce se prepară simplu și ușor, în multe moduri, cu diferite arome, care mai de care mai delicioase, însă aceste brioșe cu vanilie în culorile curcubeului sunt cu adevărat deosebite.
Chiar dacă ne sperie multitudinea de ingrediente pe care le conține rețeta tradițională de nachos mexican, merită să fie preparată pentru că îmbină o explozie de gusturi și arome deosebite și este de-a dreptul delicioasă.
Cu adevărat spectaculos acest preparat pe bază de diafragmă de vită: Beef skirt cu sos de ciuperci cu smântână și piure de cartofi în stil italienesc!
Pentru iubitorii rețetelor de sushi, o idee de a prepara un altfel de sushi, rețeta Dragon rolls, pregătită cu măiestrie în platoul ”Chefi la cuțite”.
Un preparat de-a dreptul spectaculos, dar, mai cu seamă delicios, prezentat în platoul emisiunii ”Chefi la cuțite”: Ceviche de Saint Jacques cu piure de țelină, ulei verde și perle de soia.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține dovlecei, ardei capia, conopida, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Savoarea toamnei".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține gogoșari, burguri, pătrunjel, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gogoșari umpluți cu salată tabbouleh".
Pentru că este vineri, la Neatza cu Răzvan şi Dani, este zi de desert, iar Vlăduţ, a pregătit unul din deserturile preferate ale lui Dani: "Kaiserschmarrn".
Cătălin Țânțărean, manager bucătărie cu specific franțuzesc, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva retete care au la bază ouă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, ouă, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Kaiserschmarrn".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, ceapă, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coșulețul cu ciuperci".
Românii preferă burgerii, dovada fiind faptul că au ajuns în topul comenzilor de mâncare. Iată cum îi preferă românii.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține conopidă, pătrunjel, oțet, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bruschette cu conopidă".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de clătite umplute cu carne și ciuperci, celebra rețetă de clătite brașovene.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne tocată, ouă, făină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Clătite brașovene".
Fosta gimnastă Diana Bulimar pregătește împreună cu chef Cătălin un preparat simplu care are la bază o compoziție de ouă și legume, pe nume Shakshuka.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține dovleac, pește, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Adiere de toamnă".
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Gogoși moțate".
Fine dinning românesc a fost stilul de gătit pe care l-am văzut în ediţia de aseară a emisiunii Chefi la cuţite. Ştefan Bănică şi fiul său, Radu, au intrat în competiţie şi i-au impresionat pe cei trei chefi. Nici ediţia din această...
Marti, 29.09.2020, 19:36
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține rasol alb, sfeclă roșie, maioneză și hrean, denumit "Salata muh".
Pentru că este perioada mustului, iar acesta merge tare bine cu pastrama de berbecuț, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă din pastramă de berbecuț cu legume coapte și must din struguri roșii, pe care a denumit-o semnificativ "Iubesc toamna".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pastramă de berbecuț, ceapă roșie, gogoșari, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Iubesc toamna".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține biscuiți, lapte, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tortul veseliei".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne, bacon, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Plăcintă cu carne".
Mâncărurile care ne-au bucurat copilăria reapar în meniul restaurantelor. Sunt atât de cerute, încât bucătarii au redeschis sertarul cu reţete de pe vremea bunicilor. Cum era de aşteptat maeştrii bucătari au decis să le dea totuşi o...
Miercuri, 23.09.2020, 16:35
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, gorgonzola, nuci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciuperci regale".
Cei mai cool chefi sunt la Neatza cu Răzvan și Dani. Astăzi îl vedem pe chef Tand în acțiune.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne îmbie cu o rețetă de Cocoșel de munte cu sos de prune, plină de gust și miresmele toamnei bogater și frumos colorate.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ardei capia, ulei, miere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Capia îmbujorat".
Toamna se culeg roadele, dar se şi păstrează pentru anotimpul rece. Oamenii gospodari au început deja să pregătească borcanele cu murături. Într-o comună din Mureş, însă, reţeta este alta şi este deja devenită tradiţie. Saramura e...
Sambata, 19.09.2020, 09:34
Pentru că salata de vinete este foarte des preparată, mai ales în sezonul vinetelor de grădină, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune să mai diversificăm rețetele și să lăsăm imaginația să se joace cu ingredientele, așa cum a făcut el la această salată de vinete cu gălbiori.
Vineri, 18.09.2020, 09:38
Așa cum ne-a obișnuit de ani de zile, Vlăduț, bucătarul de la neatza cu Răzvan și Dani, pregătește diverse rețete de zacuscă, specifice fiecărui sezon. De data aceasta a preparat o rețetă proprie de zacuscă clasică de vinete, pe care o denumește Zacusca 4:3:2:1, după proporțiile ingredientelor.
Joi, 17.09.2020, 12:07
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, ardei, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Zacuscă de casă".
De la un restaurant din Capitală, de ziua burgerului, Marian Duță, reporterul de la Neatza ne îmbie cu un tort de burgeri care poate cântări și 30 de kilograme.
Marti, 15.09.2020, 11:54
De la un restaurant din Capitală, reporterul de la Neatza prezintă un preparat neobișnuit, tort de burgeri. Iată cum arată și ce conține delicatesa culinară care poate cântări și 30 de kilograme.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, gălbiori, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Vinete cu gălbiori".
Nu poți rămâne indiferent când este vorba de rețeta tradițională de fasole cu ciolan afumat, ca la mama acasă, servită în mod rustic, cu ceapă roșie spartă și mult adoratele murături.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de gustare, sau mic dejun de toamnă, într-o altfel de prezentare decât pe farfurie, așa încât să-i îmbie și pe cei mai mofturoși.
Luni, 14.09.2020, 09:25
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține șuncă, roșii, șuncă, dar şi alte ingrediente delicioase.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține busuioc, lămâie, smeura, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pupici de weekend".
Atunci când se anunță o zi cu activități multiple, este bine să o începem cu un mic dejun consistent și delicios, din care să ne putem lua întreaga energie pentru a putea trece peste toate încercările zilei. Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne propune rețeta: ”Baghetă bavareză”.
Vineri, 11.09.2020, 08:34
Atunci când pasiunea pentru gătit este mare, nu contează funcția pe care o ai, faci cum faci și aloci din timpul liber pentru a te răsfăta cu preparate delicioase și sănătoase.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține muschi file, branza, arahide, prune uscate, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Muschiulet cu coronita".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține foi de alune de pădure, maioneză, ciuperci, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "ciuperci în cuib".
Gabriela Croitoru adoră să gătească. Încă din copilărie a început să învețe tainele bucătăriei, iar acum vine în fața chefilor cu un super preparat.