În ediția din 28 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Radu Darie a gătiti o rețetă de Supă de praz cu cartofi si crema de branza
În prima ediție din emisiunea Chefi fără limite, concurenții și chefii au degustat rețeta de caracatiță cu dulceață de smochine și lichior de mastic, prefătită de chef Yiannis Linos. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Marti, 22.02.2022, 15:24
Florin Dumitrescu a dezvăluit în prima ediție a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1 cea mai rapidă rețetă de feta în crustă de semințe, o gustare grecească pregătită cu doar 3 ingrediente!
În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă cremă de morcovi cu lapte de cocos, plină de culoare și savoare.
În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă de morcov cu lapte de cocoș, chec de portocale și crochete de șalău în sos de roșii cu iaurt...
Ediția din 18 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit un desert delicios! Este vorba despre un tort cu ciocolată și vișine din vișinată pe care Vlăduț l-a denumit ”Tort petrecăreț”.
Ediția din 18 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit cu desert delicios! Este vorba despre un tort de ciocolată - Tort petrecăreț Tortul conține 70%...
În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o interesantă rețetă de gnocchi de casă cu sos de brânzeturi și varză de Bruxelles.
În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Gnocchi ". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: oua, cascaval, cartofi, morcovi, dar si alte ingrediente...
În ediția din 15 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat un mic dejun delicios: "Friganele". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: "pâine, ardei gras roșu, ulei, lapte, sare, ouă, mortadella, pui".
În ediția din 15 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat un mic dejun delicios: "Friganele". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: "pâine, ardei gras roșu, pâine,...
În ediția din 4 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă de tort de mere cu cremă de zahăr ars și frișcă.
În ediția din 4 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat un tort de mere răsturnat. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: mere gala, ouă, miez nuca, unt, lapte, lămâie,...
În ediția din 3 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară trei feluri de pizza. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: brânză, mozzarella gourmet, făină de...
În ediția din 2 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o supă asiatică
În ediția din 1 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o varză umplută cu bacon, jambon, carne tocată, orez și pesmet pe care a asezonat-o cu un sos de parmezan.
În ediția din 21 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară "Polenta cu tocană de ciuperci". ”Este o rețeță italienească de mămăligă la la care se folosesc mai multe...
În ediția din 20 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară toast-uri delicioase de iarna. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: halloumi, jambon, prosciutto, sare,...
În ediția din 20 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară toast-uri delicioase de iarna. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: halloumi, jambon, prosciutto, sare,...
În ediția din 19 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat ”șnițel de pui și paște cu pui”. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: piept de pui, ouă, bacon, ardei...
În ediția din 18 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat ”Burrito”. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: somon, cartofi, ceapă, porumb, cașcaval, ou, fasole,...
Ediția din 16 ianurie 2022, de la Neatza de Weekend. Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă la Neatza de Weekend. Ce rețete de propun ce doi!
Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de prepeliță, ceapă, ardei căpia, țelină, morcov,
Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de...
În ediția din 20 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii a preparat o rețetă de fursecuri sub formă de bulgărași cu glazură de ciocolată albă și fistic.
Este momentul în care casele se umple de veselie, iubire și miros de cozonaci. Dacă ești în căutarea rețetei perfecte pentru masa festivă, am pregătit pentru tine rețete de cozonaci pufoși cu nucă și rahat, respectiv cu umplutură de cacao, pentru a-i impresiona pe cei dragi. Iată cum prepari cozonaci aromați, cu miez pufos și crustă delicioasă.
Ediția din 20 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul emisiunii, alături de chef Roxana Blenche, a gătit ”Bulgărași magici”, un desert de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele folosite au fost...
Ediția din 19 decembrie 2021, de la Neatza de Weekend. Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă la Neatza de Weekend. Ce rețete de propun ce doi!
În ediția din 10 decembrie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii i-a surprins pe matinali cu o delicioasă rețetă de tiramisu cu portocale și mini eclere.
Ediția din 10 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit un desert denumit ”Tort tiramisu”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele de bază folosite au...
În ediția din 8 decembrie 2021, de la Super Neatza, chef Nicolai Tand ne propune două rețete de tarte: tartă cu praz și smântână și tartă cu bacon și suc de roșii. Pe lângă aceste delicioase tarte, Nicolai a mai preparat și o negresă de post.
În ediția din 8 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand ne propune două rețete de tarte: o tartă cu praz și smântână și una cu bacon și suc de roșii. Desertul propus de Nicolai astăzi este o negresă de post.
În ediția din 6 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o interesantă rețetă de Pastitsio, o rețetă de macaroane cu carne la cuptor din bucătăria grecească, un preparat de iarnă și de sărbătoare.
Ediția din 6 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Burgeri cu piure de pastarnac copt și pastitsio”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele folosite au fost următoarele:...
În ediția din 26 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un ”Parfait de ciocolată”, desert ușor de făcut, iar ingredientele folosite au fost următoarele: ouă, zahăr, ciocolată amăruie...
În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de salată bavareză de post, dar și o rețetă minunată de tartă cu brânzeturi, șuncă și pere.
În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Salată bavareză”, un preparat de post ușoar de făcut, iar ingredientele folosite au fost următoarele: cârnați nemțești, cartofi,...
În ediția din 23 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit trei rețete speciale. Două dintre rețete pot fi servite împreună ca garnitură și salată, adică rețeta de pui cu gutui și scorțișoară și salată de bulgur cu conopidă. A treia rețetă este pe bază de raci.
În ediția din 23 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit trei rețete speciale. Una care conține raci, o rețetă de pui cu garnitură de gutui în sos cu scorțișoară și o salată de bulguri cu conopidă!
În ediția din 22 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o rețetă de cotlet de porc cu garnitură de varză roșie pe care a denumit-o ”Cotlet de porc cu aromă de toamna”.
În ediția din 22 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Cotlet de porc cu aromă de toamna”, un preparat cu o ușoară tentă germană, iar ingredientele folosite au fost următoarele: varză...
În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiana. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Pastre, unt, rosii, ulei, ardei iute,
În ediția din 8 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o o rețetă de pui cu cartofi pai și trei sosuri de ardei, absolut delicioasă și în culorile toamnei.
În ediția din 8 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o o rețetă de pui într-o marinadă de senzație cu ulei de măsline extravergin la care a adăugat curcuma, sos de soia și piper. Pe...
În ediția din 28 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat doua tipuri de pizza, picanta si cu carne tocata. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: sunca padurea neagra, rodie,...
În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă rețetă de Cartofi cu pulpe de pui pe pat de mămăliguță.
În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a preparat cartofi cu pui la cuptor. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cartofi, bacon, ouă, unt, ciuperci, mălai, foi de varză, ciocănele...
În ediția din 26 octombrie 2021, de la Super Neatza, chef Nicolai Tand, bucătarul îndrăgit al emisiunii, a preparat un întreg meniu delicios ce conține o tartă cu praz, musaca de legume și salată de sfeclă.
În ediția din 26 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o tartă cu brănză și praz, o musaca fără carne și o salată de sfeclă cu albuș de ou.
În ediția din 24 octombrie 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand și Cătășlin Rizea au preparat mai multe rețete cu specific italian.